MM87 22 марта Поделиться 22 марта 19 часов назад, Miracle23 сказал(а): @MM87 Обидва рази в приватній клініці, в мати та дитина. Першочергово це комфорт вагітної. Підскажіть, а в якого лікаря вели вагітність? Я там знаю лише Массуд. Склалося приємне враження. Ну і з Холодян спілкувалася по іншому питання зе давно, але не «знайшла контакт» @Хельга.с а яка Гос ? Ссылка на это сообщение
Хельга.с 22 марта Автор Поделиться 22 марта @MM87 перинатальный центр в Днепре. Ссылка на это сообщение
jaszzurka 24 марта Поделиться 24 марта 21.03.2024 в 16:43, MM87 сказал(а): Дівчата привіт. Подскажите пожалуйста, где ввели беременность после Эко, в гос.или частном? Может и врача подскажите…так сейчас нужны советы. Спасибо В государственной, в Днепре, 1 роддом, очень довольна Ссылка на это сообщение
Miracle23 24 марта Поделиться 24 марта @MM87 @MM87 по київських лікарях не підскажу,бо я на обліку в їхньому філіалі в м. Житомир. Знайома двічі стояла в київському мід з першою вагітністю після екз, другою- природньою. Стояла обидва рази у Малової, каже,що задоволена повністю@MM87 1 Ссылка на это сообщение
Популярное сообщение Ganet86 27 марта Популярное сообщение Поделиться 27 марта @MM87 21.03.2024 в 16:43, MM87 сказал(а): Дівчата привіт. Подскажите пожалуйста, где ввели беременность после Эко, в гос.или частном? Может и врача подскажите…так сейчас нужны советы. Спасибо Ой дівчата, як добре що я вас знайшла. Ви за весь час стали такими рідними, а ваша підтримка безцінною. Тіки завдяки вам я не опустила руки і дійшла до фініша. Я наближалася в звичайному пологовому. Як казав мій лікар, у якого я стояла на обліку. Це ми до постановки на облік екошниці, а потім звичайні вагідні))) А ось і ми 10 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 27 марта Поделиться 27 марта 3 часа назад, Рижуля сказал(а): Фух, знайшла думала, що заблокували А я вже гадала, що Ви так поринули в материнство і немає часу на нас))) Як ваша малеча?) 7 часов назад, Ganet86 сказал(а): @MM87 Ой дівчата, як добре що я вас знайшла. Ви за весь час стали такими рідними, а ваша підтримка безцінною. Тіки завдяки вам я не опустила руки і дійшла до фініша. Я наближалася в звичайному пологовому. Як казав мій лікар, у якого я стояла на обліку. Це ми до постановки на облік екошниці, а потім звичайні вагідні))) А ось і ми Які ви вже великі❤️ Ссылка на это сообщение
Рижуля 27 марта Поделиться 27 марта @Natali13.09.1984 і це теж😂 я перші 3 місяці офігівала від коліків і щастя😁 малій вже 7, я в шоці як час скоро летить маємо вже 4 зуба, прикорм місяць тому почали, сидимо, пробуємо повзати і багато бабаємо і мамаємо дівчата вище про другу/третю дитину писали і вік, так от ми з чоловіком дивимось на це щастя, і як би моментами важко не було - хочемо ще😅 цікаво , коли оптимально йти на кріо перенос після родів? як ваші справи? 3 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 28 марта Поделиться 28 марта 10 часов назад, Рижуля сказал(а): @Natali13.09.1984 і це теж😂 я перші 3 місяці офігівала від коліків і щастя😁 малій вже 7, я в шоці як час скоро летить маємо вже 4 зуба, прикорм місяць тому почали, сидимо, пробуємо повзати і багато бабаємо і мамаємо дівчата вище про другу/третю дитину писали і вік, так от ми з чоловіком дивимось на це щастя, і як би моментами важко не було - хочемо ще😅 цікаво , коли оптимально йти на кріо перенос після родів? як ваші справи? Ооо. То значить не такі важкі ті три місяці були раз ви вже другого хочете)))) я тільки в 1,5 захотіла. Но в нас перші півтори роки були не легкі. А нагадайте у вас КС чи природні? Коли малому був рік, то мій гінеколог яка вела вагітність вмовляла вже планувати)) В мене в понеділок була чергова пункція. Позавчора сказали що запліднилося 3 клітини. Так що поки чекаємо 🤞 7 Ссылка на это сообщение
Популярное сообщение Хельга.с 28 марта Автор Популярное сообщение Поделиться 28 марта @Рижуля я вам не змогла ссилку відправити. У вас приватні повідомлення заблоковані. Добре що таки знайшли. А це моє вже зовсім доросле щастя 10 Ссылка на это сообщение
Рижуля 29 марта Поделиться 29 марта @Natali13.09.1984 ахах, просто це все забувається як тільки ту беззубу усмішку бачиш)) природні)) дай Бог, щоб все вийшло і були відмінники @Хельга.с я навіть не знала, що заблоковані Чудовий хлопчик😍 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 30 марта Поделиться 30 марта 15 часов назад, Рижуля сказал(а): @Natali13.09.1984 ахах, просто це все забувається як тільки ту беззубу усмішку бачиш)) природні)) Ну тоді гадаю через пару місяців вже можна готуватися до кріо) звісно якщо сили відновили)) 15 часов назад, Рижуля сказал(а): @Natali13.09.1984 дай Бог, щоб все вийшло і були відмінники Дякую 🙏 2 Ссылка на это сообщение
Ganet86 1 апреля Поделиться 1 апреля @Natali13.09.1984 так час летить незамітно, а я за ним не встигаю))) 28.03.2024 в 09:56, Хельга.с сказал(а): @Рижуля я вам не змогла ссилку відправити. У вас приватні повідомлення заблоковані. Добре що таки знайшли. А це моє вже зовсім доросле щастя Боже який великий вже. Я пам'ятаю його зовсім маленьким, коли з надією пахучі памперси ловила)))) 4 Ссылка на это сообщение
@//Allenka-mamas// 19 апреля Поделиться 19 апреля Дівчата, привіт, я вас знайшла в новій темі) 3 Ссылка на это сообщение
Ganet86 7 мая Поделиться 7 мая 29.04.2024 в 21:18, TwinAngelsMom сказал(а): Дівчата, куди всі пропали?? Я з дитиною хворіємо+ город))). Літо))) Ссылка на это сообщение
Популярное сообщение darinkamalinka 30 июня Популярное сообщение Поделиться 30 июня Дівчата всіх вітаю! Щось у нас тут зовсім тихо,тому щоб трохи оживити передаю дівчачу естафету! Це був довгий шлях до моєї мрії,але тепер я точно знаю що рано чи пізно мрії здійснюються! 12 3 Ссылка на это сообщение
***Артемида*** 30 июня Поделиться 30 июня @darinkamalinka Мої вітання!) Яка чудова новина Як буде змога, напишіть про успішний протокол. 1 Ссылка на это сообщение
irusj@ 30 июня Поделиться 30 июня @darinkamalinka Вітаю. Бажаю щасливого материнства. 1 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 30 июня Поделиться 30 июня @***Артемида*** дякую,успішний протокол. Ми просто перевірили всі ембріони,і перенесли здоровий. По переносу,це в перший раз був кріо у природньому циклі,правда все пішло не за планом,ендік не хотів рости додали естрогенів. Ну і до переносу я вже була 9 місяців у терапії з психологом 7 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 1 июля Поделиться 1 июля 30.06.2024 в 11:32, darinkamalinka сказал(а): Дівчата всіх вітаю! Щось у нас тут зовсім тихо,тому щоб трохи оживити передаю дівчачу естафету! Це був довгий шлях до моєї мрії,але тепер я точно знаю що рано чи пізно мрії здійснюються! Вітаю вас!!! Які чудові новини))) смачного молочка малечі❤️❤️❤️. Це ж Ши допомогла мрії здійснитися?) 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 1 июля Поделиться 1 июля 55 минут назад, darinkamalinka сказал(а): @Natali13.09.1984 так ШИ добробут. В мене вже стільки знайомих дівчат хто з її допомогою народив та ще чекає на появу малечі🙏❤️ 3 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 1 июля Поделиться 1 июля @Natali13.09.1984 вона як лікар постійно розвивається, наприклад на мене вона не велась,я все хотіла ще щось обстежити,долікувати,було видно що вже її це роздражає,але вона знаходила аргументи чому ні. І як вона сама наголошує вона дуже впевнена у своїй ембріології,а це 50%успіху 2 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 2 июля Поделиться 2 июля 15 часов назад, darinkamalinka сказал(а): @Natali13.09.1984 вона як лікар постійно розвивається, наприклад на мене вона не велась,я все хотіла ще щось обстежити,долікувати,було видно що вже її це роздражає,але вона знаходила аргументи чому ні. І як вона сама наголошує вона дуже впевнена у своїй ембріології,а це 50%успіху Так, за ембріологію майже кожного разу чую на прийомі))). Да згодна, сприводу якихось обстежень вона завжди пояснить чому вони непотрібні або навпаки 3 Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения
Присоединяйтесь к нам!
Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!
Зарегистрируйте новый аккаунтУже есть аккаунт?
Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.
Войти на сайт