Перейти к публикации

ЭКО в УКРАИНЕ

Полезные сообщения

21.03.2024 в 17:18, Miracle23 сказал(а):

@MM87 Обидва рази в приватній клініці, в мати та дитина. Першочергово це комфорт вагітної. 

Раскрыть  

Підскажіть, а в якого лікаря вели вагітність? Я там знаю лише Массуд. Склалося приємне враження. Ну і з Холодян спілкувалася по іншому питання зе давно, але не «знайшла контакт»

@Хельга.с  а яка Гос ? 

• Ответы 166
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

21.03.2024 в 14:43, MM87 сказал(а):

Дівчата привіт.
Подскажите пожалуйста, где ввели беременность после Эко, в гос.или частном? Может и врача подскажите…так сейчас нужны советы. Спасибо 

Раскрыть  

В государственной, в Днепре, 1 роддом, очень довольна

@MM87 @MM87 по київських лікарях не підскажу,бо я на обліку в їхньому філіалі в м. Житомир.  Знайома двічі стояла в київському мід з першою вагітністю після екз, другою- природньою. Стояла обидва рази у Малової, каже,що задоволена повністю@MM87

• Спасибо 1
  27.03.2024 в 15:43, Рижуля сказал(а):

Фух, знайшла

думала, що заблокували

Раскрыть  

А я вже гадала, що Ви так поринули в материнство і немає часу на нас)))

Як ваша малеча?)

27.03.2024 в 12:22, Ganet86 сказал(а):

@MM87

Ой дівчата, як добре що я вас знайшла. Ви за весь час стали такими рідними, а ваша підтримка безцінною. Тіки завдяки вам я не опустила руки і дійшла до фініша.

Я наближалася в звичайному пологовому. Як казав мій лікар, у якого я стояла на обліку. Це ми до постановки на облік екошниці, а потім звичайні вагідні)))  

А ось і ми

IMG_20240327_105515_771.jpg

Раскрыть  

Які ви вже великі❤️

@Natali13.09.1984 і це теж😂 я перші 3 місяці офігівала від коліків і щастя😁

малій вже 7, я в шоці як час скоро летить

маємо вже 4 зуба, прикорм місяць тому почали, сидимо, пробуємо повзати і багато бабаємо і мамаємо

дівчата вище про другу/третю дитину писали і вік, так от ми з чоловіком дивимось на це щастя, і як би моментами важко не було - хочемо ще😅

цікаво , коли оптимально йти на кріо перенос після родів?

як ваші справи? 

• Нравится 3
  27.03.2024 в 20:01, Рижуля сказал(а):

@Natali13.09.1984 і це теж😂 я перші 3 місяці офігівала від коліків і щастя😁

малій вже 7, я в шоці як час скоро летить

маємо вже 4 зуба, прикорм місяць тому почали, сидимо, пробуємо повзати і багато бабаємо і мамаємо

дівчата вище про другу/третю дитину писали і вік, так от ми з чоловіком дивимось на це щастя, і як би моментами важко не було - хочемо ще😅

цікаво , коли оптимально йти на кріо перенос після родів?

як ваші справи? 

Раскрыть  

Ооо. То значить не такі важкі ті три місяці були раз ви вже другого хочете)))) я тільки в 1,5 захотіла. Но в нас перші півтори роки були не легкі. 

А нагадайте у вас КС чи природні?

Коли малому був рік, то мій гінеколог яка вела вагітність вмовляла вже планувати))

В мене в понеділок була чергова пункція. Позавчора сказали що запліднилося 3 клітини. Так що поки чекаємо 🤞

• Держу кулачки 7

@Natali13.09.1984 ахах, просто це все забувається як тільки ту беззубу усмішку бачиш)) природні))

дай Бог, щоб все вийшло і були відмінники 

@Хельга.с  я навіть не знала, що заблоковані

Чудовий хлопчик😍

• Нравится 1
  29.03.2024 в 16:23, Рижуля сказал(а):

@Natali13.09.1984 ахах, просто це все забувається як тільки ту беззубу усмішку бачиш)) природні))

Раскрыть  

Ну тоді гадаю через пару місяців вже можна готуватися до кріо) звісно якщо сили відновили))

29.03.2024 в 16:23, Рижуля сказал(а):

@Natali13.09.1984 

дай Бог, щоб все вийшло і були відмінники 

Раскрыть  

Дякую 🙏

• Держу кулачки 2

@Natali13.09.1984 так час летить незамітно, а я за ним не встигаю)))

28.03.2024 в 07:56, Хельга.с сказал(а):

@Рижуля я вам не змогла ссилку відправити. У вас приватні повідомлення заблоковані. Добре що таки знайшли.

17116126743254882697257843517504.thumb.jpg.19fd8e92df06ea4a00e46379f9bfe47f.jpgА це моє вже зовсім доросле щастя 

Раскрыть  

Боже який великий вже. Я пам'ятаю його зовсім маленьким, коли з надією пахучі памперси ловила))))

• Нравится 4
  • 3 недели спустя...
  • 2 недели спустя...
  • 1 месяц спустя...

@***Артемида*** дякую,успішний протокол. Ми просто перевірили всі ембріони,і перенесли здоровий. По переносу,це в перший раз був кріо у природньому циклі,правда все пішло не за планом,ендік не хотів рости додали естрогенів. Ну і до переносу я вже була 9 місяців у терапії з психологом

• Нравится 7
  30.06.2024 в 08:32, darinkamalinka сказал(а):

Дівчата всіх вітаю! Щось у нас тут зовсім тихо,тому щоб трохи оживити передаю дівчачу естафету! Це був довгий шлях до моєї мрії,але тепер я точно знаю що рано чи пізно мрії здійснюються!

Раскрыть  

Вітаю вас!!! Які чудові новини))) смачного молочка малечі❤️❤️❤️

Це ж Ши допомогла мрії здійснитися?)

• Спасибо 1

@Natali13.09.1984 вона як лікар постійно розвивається, наприклад на мене вона не велась,я все хотіла ще щось обстежити,долікувати,було видно що вже її це роздражає,але вона знаходила аргументи чому ні. І як вона сама наголошує вона дуже впевнена у своїй ембріології,а це 50%успіху

• Нравится 2
  01.07.2024 в 12:59, darinkamalinka сказал(а):

@Natali13.09.1984 вона як лікар постійно розвивається, наприклад на мене вона не велась,я все хотіла ще щось обстежити,долікувати,було видно що вже її це роздражає,але вона знаходила аргументи чому ні. І як вона сама наголошує вона дуже впевнена у своїй ембріології,а це 50%успіху

Раскрыть  

Так, за ембріологію майже кожного разу чую на прийомі))). Да згодна,  сприводу якихось обстежень вона завжди пояснить чому вони непотрібні або навпаки 

• Нравится 3

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...