Юляшка) 23 августа Поделиться 23 августа @***Артемида*** амг 0.09. фсг 10. Лг не здавала. АФ 1 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 23 августа Поделиться 23 августа @Еленка33 авжеж пам'ятаємо! Я про вас згадувала! Щирі вітання! Ростіть здоровими! Можна уточнити другий з ПГД сніжинок,тобто перший не дав вагітності? 1 Ссылка на это сообщение
***Артемида*** 23 августа Поделиться 23 августа @Юляшка) підозріло гарний ще фсг з такою картинкою. Але це чудово, шанси ще є) @Еленка33 щирі вітання щасливої долі синочку! 1 Ссылка на это сообщение
Еленка33 23 августа Поделиться 23 августа (изменено) @darinkamalinka так, перша підсадка була у штучному циклі – ХГЛ 0. Друга підсадка у природному циклі на 7 день після уколу ЛГ @darinkamalinka теж вітаю з таким довгоочікуваним щастям. Нехай дівчинка росте здоровенькою та щасливою Изменено 23 августа пользователем Еленка33 1 Ссылка на это сообщение
@//Allenka-mamas// 23 августа Поделиться 23 августа 21.08.2024 в 13:33, Natali13.09.1984 сказал(а): Так. Я ж теж перевозила до неї і з нею готувалися до переноса. А ті ембріони що залишилися, в якому віці отримані? Доречі, знаю дівчинку у Ши в якої з ембріоном після пгд трапилася анембріонія🤷♀️ Тому сама вже не знаю як краще. Може ризикнути та без пгд перенести. А потім як подумаю що з 7 ембріонів жоден не пройшов пгд і 4ЗВ, то думаю може не варто ризикувати 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Залишилось 2 ембріони без пгд 2021 року, вони навіть в одній колбі, при гарних з пгд, не розраховувала на них, а наразі вже незнаю.. У моєї знайомої з пгд теж була ембріонів. @Еленка33 вітаю! Синочку міцного здоров'я, щасливої долі ! 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 23 августа Поделиться 23 августа 1 час назад, @//Allenka-mamas// сказал(а): Залишилось 2 ембріони без пгд 2021 року, вони навіть в одній колбі, при гарних з пгд, не розраховувала на них, а наразі вже незнаю.. У моєї знайомої з пгд теж була ембріонів. То для початку я б все ж таки дала їм шанс. Але б відразу двох переносила. 🤞 1 1 Ссылка на это сообщение
Хельга.с 25 августа Автор Поделиться 25 августа @Еленка33 супер! Наші вітання з народженням малюка. Хай у вас все буде добре! 1 Ссылка на это сообщение
OlaD 12 сентября Поделиться 12 сентября Добрий день, дівчата. а підкажіть, хто робив еко у Ши по програмі НСЗУ, скільки приблизно війшов протокол? там же аналізи і препарати оплачувати окремо. + ПГД. Хочу зорієнтуватись, так як хочемо спробувати ще раз. Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 12 сентября Поделиться 12 сентября 5 часов назад, OlaD сказал(а): Добрий день, дівчата. а підкажіть, хто робив еко у Ши по програмі НСЗУ, скільки приблизно війшов протокол? там же аналізи і препарати оплачувати окремо. + ПГД. Хочу зорієнтуватись, так як хочемо спробувати ще раз. Привіт. Я робила. Направлення на аналізи ви можете взяти у свого сімейного щоб здати теж по нзсу. Вартість препаратов входить в програму по нзсу. Але якщо вам потрібні великі дози то тоді самі докупаєте. Вартість залежить від самого препарату. Пгд в Добробуті коштує 8090 грн за одного + 6600 грн за біопсію усіх разом. В мене наприклад в першій програмі був тільки Хумог за рахунок нзсу. А зараз ми спочатку стимулюємо Пурегоном, то його я купувала сама. Потім додадуть Хумог який входить в програму по нзсу 1 Ссылка на это сообщение
OlaD 13 сентября Поделиться 13 сентября @Natali13.09.1984 Дякую за інфо. Буду до Ши записуватись за консультацію. А по програмі НСЗУ тільки свіжий перенос? чи можно уходити в кріо? Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 13 сентября Поделиться 13 сентября 8 минут назад, OlaD сказал(а): @Natali13.09.1984 Дякую за інфо. Буду до Ши записуватись за консультацію. А по програмі НСЗУ тільки свіжий перенос? чи можно уходити в кріо? Тільки ж ви знаєте що Ши не веде по нзсу. Веде Петровська а Ши контролює. Взагалі свіжий. В кріо уходять по стану здоров'я. Наприклад якщо гіперстимуляція 1 Ссылка на это сообщение
OlaD 13 сентября Поделиться 13 сентября @Natali13.09.1984 То треба записуватись до Петровської на консультацію? чи до Ши в першу чергу? Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 13 сентября Поделиться 13 сентября @OlaD вибачайте що влізаю,але я б впершу чергу йшла до ШИ. Бо ця що веде дуже молода 3 Ссылка на это сообщение
OlaD 13 сентября Поделиться 13 сентября @darinkamalinka Дякую. запишусь до Ши спочатку. а там вже будемо вирішувати як далі бути. 2 Ссылка на это сообщение
Їжачок 13 октября Поделиться 13 октября Привіт дівчата. Можливо хтось був в моїй ситуації... Вагітність ЕКЗ 18 тижнів, 41 рік. На 12 тижні після скриннінгу відкрилась сильна кровотеча (лилось по ногам, випадали згустки), відвезли в 9-ку, по узд гематоми, почали зберігати. Пролежала тиждень капали гемотран, кололи ношпу, етамзілат. Через тиждень після відміни гемотрану десь на 3-й день відкривається ще раз кровотеча тут у лікарні. Знов капають гемотран, на узд відслойка 56×13 мм. Через 1,5 неділі виписують, та кажуть ще пропити гемотран у таблетках 5-7 днів. Після закінчення прийому знов пішла кров... знов 9-ка, 2 гематоми 35×15 та 52×18 мм, знов на збереженні. На цей раз вирішили здати аналіз на генетику тромбофілії і там виявили мутації: F13A1 (103 G>T) гетеро PAI1 (5G>4G) гетеро ITGB - b- інтегрин 1565 (Т>С) Антитіла кардіоліпіну, гомоцистеїн, вовчаковий, в нормі. Д-Димер - 65 Фібриноген - 5,97 Лікар який веде вагітність, каже треба підключати клексан 0.2. Гематолог Ніколаєнко Т.П. каже підключати клексан по 0.2 (ранок/вечір), бо процеси тромбоутворення будуть продовжуватись. Дука Ю.М. каже, що нмг треба було колоти з 5-ї неділі вагітності, а зараз гематоми, то не можна. Води дисперсні, каже антибактеріальну терапію потрібно розпочинати. Лікуючий лікар на збереженні теж проти клексану, але всеж після розмови з гематологом, хоче колоти мінімальну дозу і я так розумію, ще капати гемотран, бо каже, що тромбофілію потрібно перекривати. Додатково назначили тивортін та актовегін пити. Дуже боюсь клексану, щоб не було кровотечі, і розумію, що без нього теж все може повторитись((( Думки лікарів розділились, і я не знаю, хто з них правий. Дуже боюсь🥺 1 Ссылка на это сообщение
irusj@ 13 октября Поделиться 13 октября @Їжачок Можливо вам ще до когось звернутися. Назія онлайн консультує, через інстаграм з нею зв'язуються. Ще Фірсову хвалять, якраз по невиношуванні вагітності спеціалізується. Але не знаю, чи приймає онлайн. Вона з клініки Ісіда. Назія наче по її схемам працює. Ще в Дніпрі гематолог Ніколаєнко Тетяна, раніше в 4 лікарні працювала, зараз в Мінорі, клініка JMC. Приймає онлайн. Я в неї не була, але знайома після втрати вагітності з нею консультувалась, то залишилася задоволеною. 1 Ссылка на это сообщение
Їжачок 13 октября Поделиться 13 октября @irusj@ Дякую🌷, пошукаю їх, спробую, ще проконсультуватись. 1 Ссылка на это сообщение
irusj@ 13 октября Поделиться 13 октября Побачила, що ви до Ніколаєнко якраз зверталися. @Їжачок Я колись у 9 лікарні на збереженні лежала. Там дівчинка з гематомами була, то її не відпускали з лікарні, 2 місяці тримали на час мого перебування, і не знаю, скільки після мене вона ще там залишалася. Ссылка на это сообщение
Їжачок 13 октября Поделиться 13 октября 10 минут назад, irusj@ сказал(а): @Їжачок Можливо вам ще до когось звернутися. Назія онлайн консультує, через інстаграм з нею зв'язуються. Ще Фірсову хвалять, якраз по невиношуванні вагітності спеціалізується. Але не знаю, чи приймає онлайн. Вона з клініки Ісіда. Назія наче по її схемам працює. Ще в Дніпрі гематолог Ніколаєнко Тетяна, раніше в 4 лікарні працювала, зараз в Мінорі, клініка JMC. Приймає онлайн. Я в неї не була, але знайома після втрати вагітності з нею консультувалась, то залишилася задоволеною. Як раз Ніколаєнко і призначає зараз уколи Клексану, вона і розмовляла з лікуючим лікарем. 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 13 октября Поделиться 13 октября (изменено) 6 минут назад, Їжачок сказал(а): @irusj@ Дякую🌷, пошукаю їх, спробую, ще проконсультуватись. Доброго дня. Ось теж хотіла вам за Назію написати. Фірсову не раджу Пишить Назії в інстаграм можете прям зараз. Изменено 13 октября пользователем Natali13.09.1984 Ссылка на это сообщение
irusj@ 13 октября Поделиться 13 октября Сторінка Назії. Не знаю, чи можна тут давати посилання. Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 13 октября Поделиться 13 октября 1 минуту назад, irusj@ сказал(а): Сторінка Назії. Не знаю, чи можна тут давати посилання. Не можна нажаль. Теж хотіла дати 1 Ссылка на это сообщение
Їжачок 13 октября Поделиться 13 октября 2 минуты назад, irusj@ сказал(а): Побачила, що ви до Ніколаєнко якраз зверталися. @Їжачок Я колись у 9 лікарні на збереженні лежала. Там дівчинка з гематомами була, то її не відпускали з лікарні, 2 місяці тримали на час мого перебування, і не знаю, скільки після мене вона ще там залишалася. Мене перший раз випустили зі словами, якщо що приїдеш назад... але ж ніхто не розбирався з причиною гематом, це зараз коли вдруге та ж проблема, почали вже всіх підіймати, але самостійно... @irusj@ @Natali13.09.1984 а Напишіть будь ласка, просто назву профілю без @, можливо так зможу її знайти🌷 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 13 октября Поделиться 13 октября 1 минуту назад, Їжачок сказал(а): Мене перший раз випустили зі словами, якщо що приїдеш назад... але ж ніхто не розбирався з причиною гематом, це зараз коли вдруге та ж проблема, почали вже всіх підіймати, але самостійно... @irusj@ @Natali13.09.1984 а Напишіть будь ласка, просто назву профілю без @, можливо так зможу її знайти🌷 Написала Вам в особисті Ссылка на это сообщение
Ir_G 15 ноября Поделиться 15 ноября Доброго дня, дівчата! Вже рік готуюсь до ЕКЗ в Дамії, (Ів-Франківськ). Було б швидше, але я живу в Англії, тому приходилось кататись, окрім того ще й два рази після офісної гістероскопії по гістології виявили ендрометрит. ліквала два рази, але невдачно. зараз посадили на вищу дозу антибіотиків, збираюсь знов в Україну на офісну і якщо все ок. то на перенос. Поділіться, будь ласка, який у кого досвід був лікування ендометриту? І якщо хтось теж робив ЕКЗ в Україні, проживаючи закордоном, як все пройшло? адекватно розумію, що все індивідуально. але мене це питання дуже сильно хвилює, бо за моїм контрактом я можу працювати віддалено (поза межами UK) лише 60 днів на рік. а раптом щось буде не так після переносу, то тут в Англії мені навряд чи нададуть потрібну мед.підтримку, бо вони тут зовсім не паряться щодо пацієнтів (не так як в нас, що можна одразу в той же день в клініку потрапити), тож прийдеться якось оперативно добирась в Україну. у мене тільки 1 ембріон після двух стимуляцій кінською дозовую препаратів. хочеться зробити все можливе, щоб все це було не марно. у кого який досвід? бо аж спати не можу так ці всі думки хвилюють. дякую! Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения
Присоединяйтесь к нам!
Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!
Зарегистрируйте новый аккаунтУже есть аккаунт?
Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.
Войти на сайт