Перейти к публикации

ЭКО в УКРАИНЕ

Полезные сообщения

@Ir_G з приводу ендометрита,лікувала теж довго,переноси після лікування не вдалі. Потім війна ми нічого не робили,один раз було лікування у 22 після видалення поліпу антибіотиками. У 2023 перенос ембріона після пгд, дуже переживала що мене знов не лікували антибіотиками,на це лікар відповіла,що антибіотики хоч і допомагають при цій бякі ,але й гроблять мікробіом у ендмотреї також. Нічого вона мені не робила,я переживала але все добре,я вже мама.

Ще з приводу гістер,у мене їх було три,і я думаю саме вони вплинули на вкорочення шийки під час вагітності. Тому будьте уважні при вагітності.

Ну і чесно, вагітність це непередбачуваний процес,і тому так поки в Україні легко попасти у лікарню,краще бути тут під наглядом.

Успіхів Вам 

• Нравится 1
  • Ответы 153
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

1 час назад, darinkamalinka сказал(а):

@Ir_G з приводу ендометрита,лікувала теж довго,переноси після лікування не вдалі. Потім війна ми нічого не робили,один раз було лікування у 22 після видалення поліпу антибіотиками. У 2023 перенос ембріона після пгд, дуже переживала що мене знов не лікували антибіотиками,на це лікар відповіла,що антибіотики хоч і допомагають при цій бякі ,але й гроблять мікробіом у ендмотреї також. Нічого вона мені не робила,я переживала але все добре,я вже мама.

Ще з приводу гістер,у мене їх було три,і я думаю саме вони вплинули на вкорочення шийки під час вагітності. Тому будьте уважні при вагітності.

Ну і чесно, вагітність це непередбачуваний процес,і тому так поки в Україні легко попасти у лікарню,краще бути тут під наглядом.

Успіхів Вам 

Вітаю! Дуже дякую що поділились своїм досвідом :smilie_girl_321:

@Ir_G а навіщо ви кожного разу робите гістероскопію? Чому не можна просто пайпель зробити, щоб меньше втручатися в саму матку? 

• Нравится 1
3 минуты назад, irusj@ сказал(а):

@Ir_G а навіщо ви кожного разу робите гістероскопію? Чому не можна просто пайпель зробити, щоб меньше втручатися в саму матку? 

Я ж не сама її собі призначаю ))) лікар призначає, в мене поки ще не було причин їй не довіряти. Але дякую вам за підказку, проконсультуюсь с нею. 

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...