darinkamalinka 16 ноября Поделиться 16 ноября @Ir_G з приводу ендометрита,лікувала теж довго,переноси після лікування не вдалі. Потім війна ми нічого не робили,один раз було лікування у 22 після видалення поліпу антибіотиками. У 2023 перенос ембріона після пгд, дуже переживала що мене знов не лікували антибіотиками,на це лікар відповіла,що антибіотики хоч і допомагають при цій бякі ,але й гроблять мікробіом у ендмотреї також. Нічого вона мені не робила,я переживала але все добре,я вже мама. Ще з приводу гістер,у мене їх було три,і я думаю саме вони вплинули на вкорочення шийки під час вагітності. Тому будьте уважні при вагітності. Ну і чесно, вагітність це непередбачуваний процес,і тому так поки в Україні легко попасти у лікарню,краще бути тут під наглядом. Успіхів Вам 1 Ссылка на это сообщение
Ir_G 16 ноября Поделиться 16 ноября 1 час назад, darinkamalinka сказал(а): @Ir_G з приводу ендометрита,лікувала теж довго,переноси після лікування не вдалі. Потім війна ми нічого не робили,один раз було лікування у 22 після видалення поліпу антибіотиками. У 2023 перенос ембріона після пгд, дуже переживала що мене знов не лікували антибіотиками,на це лікар відповіла,що антибіотики хоч і допомагають при цій бякі ,але й гроблять мікробіом у ендмотреї також. Нічого вона мені не робила,я переживала але все добре,я вже мама. Ще з приводу гістер,у мене їх було три,і я думаю саме вони вплинули на вкорочення шийки під час вагітності. Тому будьте уважні при вагітності. Ну і чесно, вагітність це непередбачуваний процес,і тому так поки в Україні легко попасти у лікарню,краще бути тут під наглядом. Успіхів Вам Вітаю! Дуже дякую що поділились своїм досвідом Ссылка на это сообщение
irusj@ 16 ноября Поделиться 16 ноября @Ir_G а навіщо ви кожного разу робите гістероскопію? Чому не можна просто пайпель зробити, щоб меньше втручатися в саму матку? 1 Ссылка на это сообщение
Ir_G 16 ноября Поделиться 16 ноября 3 минуты назад, irusj@ сказал(а): @Ir_G а навіщо ви кожного разу робите гістероскопію? Чому не можна просто пайпель зробити, щоб меньше втручатися в саму матку? Я ж не сама її собі призначаю ))) лікар призначає, в мене поки ще не було причин їй не довіряти. Але дякую вам за підказку, проконсультуюсь с нею. Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения
Присоединяйтесь к нам!
Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!
Зарегистрируйте новый аккаунтУже есть аккаунт?
Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.
Войти на сайт