darinkamalinka 16 ноября 2024 Поделиться 16 ноября 2024 @Ir_G з приводу ендометрита,лікувала теж довго,переноси після лікування не вдалі. Потім війна ми нічого не робили,один раз було лікування у 22 після видалення поліпу антибіотиками. У 2023 перенос ембріона після пгд, дуже переживала що мене знов не лікували антибіотиками,на це лікар відповіла,що антибіотики хоч і допомагають при цій бякі ,але й гроблять мікробіом у ендмотреї також. Нічого вона мені не робила,я переживала але все добре,я вже мама. Ще з приводу гістер,у мене їх було три,і я думаю саме вони вплинули на вкорочення шийки під час вагітності. Тому будьте уважні при вагітності. Ну і чесно, вагітність це непередбачуваний процес,і тому так поки в Україні легко попасти у лікарню,краще бути тут під наглядом. Успіхів Вам 3 Ссылка на это сообщение
Ir_G 16 ноября 2024 Поделиться 16 ноября 2024 1 час назад, darinkamalinka сказал(а): @Ir_G з приводу ендометрита,лікувала теж довго,переноси після лікування не вдалі. Потім війна ми нічого не робили,один раз було лікування у 22 після видалення поліпу антибіотиками. У 2023 перенос ембріона після пгд, дуже переживала що мене знов не лікували антибіотиками,на це лікар відповіла,що антибіотики хоч і допомагають при цій бякі ,але й гроблять мікробіом у ендмотреї також. Нічого вона мені не робила,я переживала але все добре,я вже мама. Ще з приводу гістер,у мене їх було три,і я думаю саме вони вплинули на вкорочення шийки під час вагітності. Тому будьте уважні при вагітності. Ну і чесно, вагітність це непередбачуваний процес,і тому так поки в Україні легко попасти у лікарню,краще бути тут під наглядом. Успіхів Вам Вітаю! Дуже дякую що поділились своїм досвідом Ссылка на это сообщение
irusj@ 16 ноября 2024 Поделиться 16 ноября 2024 @Ir_G а навіщо ви кожного разу робите гістероскопію? Чому не можна просто пайпель зробити, щоб меньше втручатися в саму матку? 2 Ссылка на это сообщение
Ir_G 16 ноября 2024 Поделиться 16 ноября 2024 3 минуты назад, irusj@ сказал(а): @Ir_G а навіщо ви кожного разу робите гістероскопію? Чому не можна просто пайпель зробити, щоб меньше втручатися в саму матку? Я ж не сама її собі призначаю ))) лікар призначає, в мене поки ще не було причин їй не довіряти. Але дякую вам за підказку, проконсультуюсь с нею. Ссылка на это сообщение
Хельга.с 13 декабря 2024 Автор Поделиться 13 декабря 2024 @Ir_G рекомендую одразу після переносу дізнатися в клініці чи можуть вони консультувати вас під час вагітності онлайн якщо будуть якісь трабли. Ссылка на это сообщение
TwinAngelsMom 17 декабря 2024 Поделиться 17 декабря 2024 Дівчата, може забуду сюди зайти ближче до свят, а отже хочу всіх привітати з Новорічними святами. Всім, хто цього року нарешті став мамами, гарного першого Нового Року з діточками, ви стільки років про це мріяли, а всім, хто ще планує, втілення мрій, тому що вони здійснюються!!! 5 4 Ссылка на это сообщение
ЯБусинка 20 февраля Поделиться 20 февраля @darinkamalinka ,вітаю. Дуже рада. 1 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 30 марта Поделиться 30 марта Дівчата,всім привіт! Щось у нас тут зовсім тихо ... Питання до досвідчених матусь,котрі вакцинують. Чи робили ви Бексеро?як малеча перенесла? Щось я боюсь цієї вакцини,але болячка ця страшна Ссылка на это сообщение
Iness_Ust 31 марта Поделиться 31 марта @darinkamalinka привіт! ми вже 2 скринінг пройшли, все норм) про вакцину не знаю(( 1 1 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 31 марта Поделиться 31 марта @Iness_Ust вітаю! Тьфу тьфу на вас! Легко доходити і народити! 1 Ссылка на это сообщение
Рижуля 31 марта Поделиться 31 марта @darinkamalinka привіт) ми вже придбали, але ще не робили чому хвилюєтесь? є якісь побічки? 1 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 31 марта Поделиться 31 марта @Рижуля саме чомусь мене на ній заглючило) що типу погано переноситься,знаю що дуже болючий укол,ну і начиталась. Звісно антиваксири налетіли,а я дуже тривожна мати.. А вам скільки вже? Ссылка на это сообщение
Рижуля 31 марта Поделиться 31 марта @darinkamalinka я нічого не читала) нам педіатр порадила, коли я запитала за рекомендовані ця вакцина донедавна взагалі не була доступна в Укр., їздили робити дітям закордон ми ще не робили, бо то хворіли, то ще щось хочу ближче до літа зробити нам 1.8) а вам? я теж тривожна, але не щодо вакцин, бо випадки, що стаються з невакциновами дітьми іноді справді страшні 2 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 31 марта Поделиться 31 марта @Рижуля ми на рік молодші. З рекомендованих зробили ротарікс і превенар,а про цю я сама заговорила. Наша педіатр взагалі за всі вакцини. А тепер чомусь тривожусь як вона перенесе. Ссылка на это сообщение
Хельга.с четверг в 20:10 Автор Поделиться четверг в 20:10 @darinkamalinka у мене багато знайомих зробили дітям бексеро. Все норм у всіх. 1 Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения
Присоединяйтесь к нам!
Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!
Зарегистрируйте новый аккаунтУже есть аккаунт?
Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.
Войти на сайт