Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

А ми з Інкою в одному районі!!! не знаю як для дітей погуляти, я тут для себе не бачу, де це зробити. а ше півдороги тротуар є, а далі-масти собі голову))) біля нашого будинку(теж новобудова) є типу майданчик-не знаю чи шось доживе, коли в мене будуть діти. напряжонка з цим ділом і не тільки в нашому районі, а в місті в цілому.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Harum, здавай явки і паролі!))) Ми майбутні сусіди тоді? Наш будинок поруч з будинком Інни будують (яка тавтологія вийшла).

З дитячими майданчиками - правда. Неподалік нашого будинку є один, то там часто "веселі" компанії засідають. Та й у скверику біля дому часто безпритудбні або алкоголіки сплять на лавках. Іноді гидую там сидіти (влітку особливо) - хтозна, хто і що там робив.(

• Нравится 1

доброго дня всім!! підкажіть хто народжував у лютому 2015 року??? ви вже отримали допомогу на дитину?? ми подали документи після пологового будинку, а виплат ще нема((( і коли приблизно вам приходили

Marina0590,  выплаты приходят не раньше, чем через 2 месяца

Девулечки приветик!

Рассказывайте кто как :) Кстати, С Наступающим праздником Пасхи всех! :smilie_girl_089:

Опытные мамочки, поделитесь как боролись с коликами, второй день у нас эта беда :( и так плохо спали, а теперь еще животик болит(

Изменено пользователем TataW

привет!

я перед кожним годуванням робила малому массаж ножками до животика і розводила в сторони ніжки. Він пукав, частіше з каками. Міняли підгузник і їли. Робила так і вночі перший місяць. Коликів майже не було. Два рази відкривала еспумізан по разу дати і все.

Я дотримувалась дієти, зрозуіла що нас пучить від молока і кефіра.

А я лежу, мажеться гематомка. Напевно слід радіти що вона виходить.Страшно всерівно...

Привіт, і вас всіх з наступаючим святом.

TataW,  ти ж казала, що маєш то лікарство ізраїльське від коліків, я ним і спасалась. Ну і звичайно, дієта.

bysinka88,  та коби вже вона вийшла, а то така мазня, лиш заставляє нервуватися. Правильно, бережися.

А у нас Ілля знову цього року на Пасху хворий, того року була та сама картина.

Привет, девочки! С наступающим светлым праздником вас!

TataW, у Танюши колики были примерно в одно и то же время вечером. Так мы примерно за 20-30 минут до "времени икс" купали доцю в тёплой водичке, а перед сном давали Эспумизан. Пока не нашли этот свой метод борьбы с коликами, страдали все. Как вспомню этот крик-плачь Танюшки...(((

И да, я тоже была на строгой диете до 3 месяцев Тани и тоже массажики делали.

bysinka88, і правильно: лежи і бережи себе та крихітку. Учі негаразди скоро минуть, точно-точно! Поправляйтеся!

Инка, нехай синочок одужує швидше! Що ж до діток так усе чіпляється? У нас у багатьох знайомих зараз малеча хворіє.

Изменено пользователем AnnaIT

Привет, девченки! Всех с наступающей Пасхой!

Инна, как я тебя понимаю... Моего сынулечку вчера в больницу снова забрали, ангина. Дома температура была уже 40((((( Я потеряла десяток лет жизни, пока скорая доехала.

А ещё на самое Вербное Воскресенье умерла моя бабушка... Ужас, чёрная полоса, уходи от меня...

Танюша, мы тоже эспумизаном спасались, но у Алисы почти не было котик, а вот с Кирюшей намучались. А ещё давали Бэбинос деткам, но его можно с полугода, вроде. Хотя я Алисе уже в 2 или 3 мес.давала.

Амальгама, прими мои соболезнования... Пусть бабушке там будет легко и спокойно. Моей бабушки не стало 3 года назад на Благовещение. Говорят, кто уходит в такие большие праздники, сразу попадает в рай...

Как Кирюша сейчас? В какой больнице? Кто с ним? Может, помощь какая нужна?

Аня, спасибо. А мою как раз на Благовещение похоронили. Тоже слышала о таком поверии.

Кирюша на Руской, ночью со свекровью, днем с мужем. Сегодня ночью опять была 39 темпа... Колют ему пеницилин. Спасибо, вроде как помощь не нужна) Я тут с Алисой дома, а сердце туда рвется. И еще решили, что на этом наша история с садиком заканчивается. Или будем в другой переводить.

Христос Воскрес, девочки! Пусть Боженька дарует всем нам мир, спокойствие и радость!

Амальгама, ((( Желаем Кирюшеньке скорейшего выздоровления!! Он у тя вон какой мужик (вспомнила фотку с контакта), справится со всем, не волнуйся!!

Девочки всех с праздником!!! Погодка как никогда!!

Христос Воскрес дівчата!!! Божого благословіння в кожну хату, миру, добра та благополуччя!!! Нехай всі хвороби та негаразди обходять вашу оселю 10 дорогою!!!

• Нравится 1

І я всіх вітаю з цим великим святом.

AnnaIT,  дякую, у нас, як завжди, без антибіотиків не обходиться...

Амальгама,  я тобі співчуваю. Ну, видужуйте поскоріше. Як зараз Кірюша?

Инна, температура держится у Кирюши, плюс сопли добавились... Вся попа уже исколота, сердце разрывается :(

Наташенька, какой ужас(, бедный Малыш. Желаю Вам скорейшего выздоровления!

Инночка и Вы поскорее выздоравливайте!

Что ж такое...все поболели, еще и похолодание идет(

Анютка, как там Танюшка?

Спасибо всем за советы. Почти все это делаю, но эффекта почти нет(. Израильские капельки тоже помогают на часик-два. Уже начали менять смеси, может не подходит нам NAN и

Ссылки скрыты.

.

Амальгама,  бідненьки, аж жалко, ще й мами рядом немає... А діагноз хоча б поставили? В мене в подруги зимою теж мала була хвора, темпа висока довго трималася, положили в лікарню, не могли поставити діагноз, то аж брали пункцію, сказали, що мінінгіт, теж лікували пініціліном. Але, слава Богу, вичухалися. Да, це треба пережити, але поки переживеш, то посивіти можна. Тримайся, мама завжди має бути сильною, що б там не було!

TataW,  дякую. А, то ви на сумішах, а свого молока зовсім немає? Тоді, мабуть треба свою підібрати, бо це дуже велике має значення.

Иннуль, диагноз сразу поставили - гнойная ангина.

А вы как, как Илюша себя чувствует?

Танюш, кстати, есть Нутрилон какой-то там противоколиковый, мы Кирюхе давали.

Амальгама,  ого, нічого собі ангіна. А Ілля все ще з кашлем і соплями, хоч антибіотик вже четвертий день п'ємо. Я так бачу, що наші соплі помало вже й до антибіотиків привикають((.

Дівчата, дякую вам за побажання!!! Ми стараємось, лежимо. Гематомка стала менша, перекриття піднялось, залишилось крайове прилягання. Слава Богу!!!! З допомогою Всевишнього ми з усім справимось!

Хотіли подивитись хто)))Ручку поміж ніжки ляля поклала)))))

Амальгама, прийми мої співчуття! Дуже шкода.....Хай синок одужує якнайшвидше!!!

Іннусь, одужуйте скоріше!!!!!!!!!!!!!!

Щодо коліків писала) Поки іншого досвіду немаю)

А квіти і вазони мені сняться щоночі)))

• Нравится 1

bysinka88,  ну, слава Богу, що все помало приходить в норму. Інтригує вас малюк))). Зате вазони тобі не зраджують)))

Інна) Так-так) сьогодні знову з квітами спала)))

На роботі почнаються проблемки, що я місяць на лікарняному... Як місяць ходила туди - то лазила по інтернету і так всі крім г.бухг., а тепер прям без мене караул...((( переводять на іншу посаду..

bysinka88,  це просто не мають до чого вчепитися. Ти головне не бери це все близько до серця, тобі головне, щоб маля було здорове, а там всеодно в декрет підеш, нехай переводять куди хочуть. Я поки в декреті сиджу, мене вже 6 раз переводили на різні посади, скоро вже трудова закінчиться)), а я й толком не знаю ким я зараз рахуюся))).

приветик! лежу, знов мазнулось, не порушувала лежання... єх. добре що виходить гематомка. вірю що вона вся вийде і не набереться знову.

квіти сняться)))) сині тюльпани, такі гарні пухнасті))))

bysinka88,  головне, що в тебе позитивний настрой). Ну й тюльпани в тебе фантастичні)).

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...