Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Іннусь, це точно)))))))))))))))

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

bysinka88,  Танюша, з недільками тебе!

Амальгама,  Наташ, як Кірюшка?

Привет, девченки! У нас ни дня без приключений((( Кирюшу выписали, зато с Алисой в пятницу вечером мы загремели в больницу. Симптомы все те же, что у Кирилла были, поэтому мы не стали дожидаться высокой температуры и поехали сами сдаваться на Буковинскую. Колят нам антибы, сопливим, кашляем, в палате детки маленькие, все кричат, голова квадратная... Такой стресс. Я и сама с той же заразой, слава Богу, что хоть без температуры. Сейчас отпросились домой, ибо ничего там нам не делают, только 2 раза в день укол. Вот в 22:00 едем, не знаю, останемся на ночь или нет. Хотелось бы дома ночевать, конечно, но посмотрим.

Когда же эта черная полоса закончится-то???

Амальгама,  оце то да... Двоє дітей голова квадратна вдвоє... Ну ти тримайся, і виздоровлюйте. Добре, що вже по одному виходите з цієї зарази.

Дівчата, всім привіт! Підкажіть, будь ласка, хтось ходив на 2-ге узі в ЖК №1 ? як там взагалі?

бо я ходила на узі в 12-13 тижнів в приватний кабінет на Рівненській, дуже все сподобалось. а тут аж розстроїлась, коли сказали в ЖК, що друге узі на 20 му тижні треба в них здавати...

Дівчата, підкажіть, як вставити в профілі лінійку планування і де її взяти?) на сайті знайти не можу.

Іннусь, дякую за привітання!!! хочу щоб ти мене ще з 37 тижнями привітала)))

Аня Кареніна - лінійку загугли і обери яку хочеш. Копіюєш код для форума і вставляєш в профілі (обираєш редагувати чи змінити профіль).

Амальгама, скоріше виліковуйтесь і давайте разом виходити з не хороших полос!!!

Аліса, я лиш в діагностичному узд робила, я з районного центру.

Іннусь, дякую за привітання!!! хочу щоб ти мене ще з 37 тижнями привітала)))

Аня Кареніна - лінійку загугли і обери яку хочеш. Копіюєш код для форума і вставляєш в профілі (обираєш редагувати чи змінити профіль).

Амальгама, скоріше виліковуйтесь і давайте разом виходити з не хороших полос!!!

Аліса, я лиш в діагностичному узд робила, я з районного центру.

Дякую дуже, вже оновила профіль)

bysinka88, що прямо сьогодні))))))))))

bysinka88, що прямо сьогодні))))))))))

та не)))) в вересн1))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Аня, нема за що)

Всем привет,девченки подскажите пожалуйста, кто стоит на учете у Каленюк Натальи Петровны? Как вам врач. Просто я не из Черновцов, но так вышло что пришлось стать на учёт у неё.

Alice05, узі проходити ти можеш де захочеш сама. Лікар не має права тебе забов'язувати! я наприклад взагалі попросила у своєї лікарки виписати мені направлення в діагностичний центр, тоді воно (узі) безкоштовно і до-речі все дуже культурно та приємно. Я вже десь раніше в смс описувала порядковість процедури. А ти можеш проходити скрінінг там де тобі подобається, головне зразу принести лікарю свої результати.

Malinka8, дякую тобі за відповідь! у мене вийшло все не найкращим чином, тому що коли я сказала акушерці (лікаря на той момент не було), що хочу проходити узі 20-го тижня на рівненській в приватному центрі, то вона мені сказала, що ні, хм звідти узі не потрібно, їм треба лиш узд щоб я пройшла в них на першому поверсі. я спершу сказала, що я звикла там на Рівненській, що мені там зручно близько і там чудові умови. на що мені відповіли, що у них в ЖК дуже хороший апарат і хороший узист і набрехали, що це теж ЗД... ну звідки мені було знати, що це і як це, як я там ні разу не була. насправді виявилось, що це ніяке не 3Д, ніяких фото я звісно не отримала, і свою дитинку на екрані тому малесенькому і не бачила...

Malinka8, і результат узі мене не дуже обрадував. сказали, що дитина сидить на попі( не видно точно, хто це. Що плацента низько і по передній стінці..отаке-от..дівчата, може в когось таке було на 20-му тижні?

Аліса, підніметься в тебе плацента - бо вона по передній стінці. Все буде добре!

Лиш не піднімай нічого важкого, і не скачи, не бігай.

А так низьке розташування - це покази до кесарського розтину, проте у 80% вона піднімається.

Merlin)))),  про таку нічого і не чула.

Alice05,  у 20 тижнів ще не так важливо, як сидить дитинка. У мене малий всю вагітність був низько. Нічого, родився сам майже в 40 тижнів.

Девочки, всем привет! Случайно наткнулась - может, кому пригодиться:

Ссылки скрыты.

Сходите, лишним не будет. Я не знала, что у есть такая икона.

))))))а я вчора сходила зі співробітницею до цієї ікони! Божа Матінка мене обов'язково почує)

девочки, где находтся этот храм? В Черновцах?

девочки, где находтся этот храм? В Черновцах?

Греко-католический, желтенький такой, на улице Русской

Anna Karenina, почує обов'язково!

Привет, девчеки!

Мы дома со вчерашнего дня. В больнице мрак и ужас... Ну как и в каждой больнице. Только тут еще и деток куча малюсеньких. У Алисы сначала ангина была, потом инфекция спустилась ниже, случился бронхит, плюс расстройство кишечника на фоне антибиотиков(((( КОроче неделю мы там провалялись. Никому не пожелаю такого "счастья". Да и домой вернулись, дальше мучаемся животиком, кашляем. В понедельник еще идем на осмотр...

Я и сама больная, кашляю и нос забит... Боюсь, как бы гайморита небыло...

Вирус ходит очень тяжёлый. Мамочки, берегите деток своих!

Новеньким добро пожаловать к нам в темку!

Блин, у меня линейка остановилась :( Алисеньке уже 5 мес и неделя(((

Амальгама, пусть все самое тяжёлое останется позади! Вы наконец дома, уже все вместе - теперь просто обязаны быстро-быстро выздороветь! Я в вас верю!

Анют, спасибо большое за поддержку! Реально, такой этот месяц тяжёлый, как будто кто-то сглазил всю семью нашу...

А вы как? Как Танюша?

bysinka88, дякую, вже прочитала ін-фу в неті , що і як себе поводити, важкого не підніматиму і взагалі берегтимусь!

Инка, дякую, зрозуміла :) просто жаль, що на попі сиділа дитинка, не видно, хто(

дівчата, хотіла ще розпитати, які умови на Чехова, хтось з вас там народжував? як там лікарі? бо знайомих ніяких не маю, хто б там народжував і не знаю нічого(

дівчата, хотіла ще розпитати, які умови на Чехова, хтось з вас там народжував? як там лікарі? бо знайомих ніяких не маю, хто б там народжував і не знаю нічого(

Присоединяюсь к вопросу. Думаю там рожать.

Недавно делала узи в Мавексе, без направления,для себя, хотела пол определить. Ага, фигушки)

Зато видео записали, на флешку скинули. Стоит это вроде 30 грн. (на диск - 80) Приятная услуга :)

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...