Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Привіт всім! Тільки приіхали з дачі, уклала синульку спати і пишу) Моя вагітність була ідеальною до 21 тижня, потім в Діагностичному діагностували багатоводдя і осад в водах. Тепер я вже дуже сумніваюсь, що воно у мене було, так як більше не довіряю узд в Діагностичному, і як би дивно всім не здалось, особливо не довіряю всіма розхваленій Сизоненко. Можливо, це тільки в мене з нею не склалось. Майже всі своі узд я робила на Рівненській в приватному кабінеті ( раджу всім) і більшість попадала на молоду узистку, на жаль не памятаю вже іі фаміліі, але вона румунська. Багато хто говорив, що вона молода і ій не довіряють, але вона єдина, хто ст

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Диора, это Попеску Аурика)

Я у неё тоже один раз делала узи :) Но на сааамом раннем сроке. Вообще плохого ничего о ней сказать не могу.

Диора, ещё хочу сказать, что ты действительно слишком близко все принимаешь к сердцу. Нужно, наверное, как-то проще воспринимать действительность, трезвее. И перепроверять слова врачей.

(изменено)

Писала- писала, а воно все пропало. Вирішила все таки в блозі все написати, так буде краще.

Наташа, та я ж провіряла))) В тому то і діло. Мало кому прийшлось пережити весь той жах, що пережила я, тому тобі легко говорити. Я ж тут зовсім про це не писала. Про роддом на Чехова напишу, але трошки пізніше.

Изменено пользователем ДИОРА

Я ж не в упрек) Почему мне легко писать? :) Меня тоже пугали и пытались пару раз в больницу уложить в обе беременности, в первый раз даже уложили.

Справді, в першу вагітність, якби там не було, все сприймаєш дуже близько, бо нічого не знаєш. Це зараз, мені здається, що вдруге було б все по іншому і навіть на облік я би стала не в 9 тижнів, а після 20 десь, щоб менше направляли на різні аналізи і таке інше))) Але, напевно, хвилювання під час вагітності не віднімеш, і незалежно від того, яка вона перша чи друга, але вже більше знаєш і деякі речі можеш відсіяти)) Хоча і вдруге я б робила все можливе в неможливе, якби не дай Бог, знову сказали, що після родів моій дитині потрібна буде термінова операція напротязі декількох годин і то краще в Києві, і операція така, що не всі дітки після неі виживають чи потім нормально живуть. І такий діагноз ставили всі найкращі узисти в нашому місті і потім ще "супер спеціалісти" з 30 -річним досвідом в Києві, які потім ще, крім цього діагнозу, розгледіли ознаки СД!)І як було не хвилюватись, та ще й будучи вагітною і вперше? Добре, що все це вже в минулому і зараз сама раджу менше вірити лікарям, але це не легко, бо кожна мама завжди хвилюється за свою дитину.

Подскажите как с платными палатами в патологии на Ровенской.

пользовалась эндометрином, осталась одна упаковка 30 свечей, по старой цене 550 грн, если надо обращайтесь.

Natali04, там пара палат есть, но они двухместные, вроде. Про цену не подскажу.

Инна, отож бо) Як кажуть - точно вам скаже акушерка в роддзалі))))))))))))))))))))

Діора, дуже співчуваю тому, що тобі прийшлось пережити....

Проте напишу, що чернівецькі діагнози перепровіряються у Львові.

Дівчатка, може хтось підправляв розтяжки в Чернівцях? Де і які резултати були?

ДИОРА, аа, зрозуміло. Я теж лиш на Рівненській в приватному кабінеті стараюсь робити узд.

Співчуваю тому всьому, що ти пережила! дійсно слова лікарів треба ділити на 25..

Добре, що зараз все добре

чекаю твоєї розповіді про роддом на Чехова

Дівчата, привіт всім :Hello: Я тут уже кілька днів мучуся одним питанням. може, ви поможете мені. я планую вагітність уже кілька років, але ніколи ще не відчувала овуляцію. 18-19 квітня я відчула відчутний біль внизу живота, тягнуло дні три, і трохи напухли і боліли груди. Я зразу подумала, що це овуляція, але якась пізня, 18 день циклу. Ми з чоловіком відповідно старалися ці дні) 21 квітня я сходила на УЗД, щоб підтвердити овуляцію. І дійсно, лікар побачив жовте тіло в яєчнику, сказав, товщина ендометрію хороша, є імовірність вагітності і порекомендував пити вітаміни....Рівно на сьомий день після овуляції я знову відчула тягнучі болі внизу живота, періодичні, що аж мружилася від болю. Зраділа, подумала, мій ембріончик прикріпляється... Але за тиждень перед місячними зникли всі симптоми :not know: груди перестала відчувати, і в строк почалися місячні :dash_kolob_girl:Скажіть, що це було. Може, хтось відчував щось подібне.....

Natali04,  вони там є, ти коли риходиш туди лягати, то можеш сказати, що хочеш в платну палату і якщо є вільне місце, вони тебе ложать в неї. Це так було 4 роки тому. Але я там лежала 3 рази, була в платній і загальній, чесно кажучи в загальній мені було веселіше, нас там було 7, ніколи скучно не було, то когось нового положать, то хтось родити вже йде, в кожного своя історія, немає часу голову забивати думками про свої проблеми.

bysinka88,  з недільками тебе)))

Anna Karenina,  привіт), з цим питанням ти попала точно на той сайт, що треба, тут мабуть 80% користувачів можуть його задавати і я в тому числі. А саме головне,що точної відповіді не можуть дати навіть лікарі)).

Але, для роздумів, можна відповісти так:

1 запліднення відбулося, але не відбулося закріплення...

2 відбулося і запліднення і закріплення, але за відсутності достатньої кількості прогестерону плід просто не почав розвиватися і місячні пішли, як звичайно...

3 або не було ні одного ні іншого, просто організм зреагував на овуляцію, тобто на вироблення різних гормонів у певний час. Такі симптоми дехто відчуває кожного місяця, бо є овуля, але не вагітніє, бо є ще куча причин...

Ну, тут варіантів відповіді може бути повно, от лиш би знати, яка правильна.

Я останні два цикли на стимуляції, О була, симптоми всі ті самі, що і в тебе, ну і результат теж такий... А два попередні рази стимуляції були позитивні, правда роди були лиш в перший раз, другий - ЗВ. Так що, як кажуть, значить ще не прийшов час))

• Нравится 1

(изменено)

Інка,дякую, )))ну всі симптоми як при закріпленні точно були...я теж думала про прогестерон....може аналіз здати крові на нього. те, що овуляция з'явилася, я вважаю, це великий шанс для мене)) і може ще не час, я з вами згідна...Але так вже хочеться дитину

Изменено пользователем Anna Karenina

і я тутка відмічуся, а то сторінки впадло гортати))))

• Нравится 1

Anna Karenina, я планувала вагітність півроку, цикл в мене був короткий і нестабільний (20 -25 днів).Вирахувати овуляцію в середині циклу відчуттями чи базальною температурою не могла. Тестами для овуляції вияснила, що вона в мене за декілька днів до місячних... Мій гінеколог казав, що я щось напутала і так не може бути... Так і завагітніла, місячні ішли а вагітність вже була, причому без жодних симптомів. Я до того веду, що наявність місячних, не завжди показник відсутності вагітності. А в тебе все обов'язково получиться!)

Можливо буде корисна інфа, робила за місяць до настання вагітності процедуру аутогемотарапії, тобто переливання крові з вени в попу( по рекомендації подруги яка теж не могла завагітніти і получилось після цього). Ця процедура в рази підвищує власний імунітет, можеш подивитися в неті. Я коли спитала свого гінеколога за цю процедуру, він сказав що метод без протипоказань, трохи савдеповський, але дієвий , типу легше хороші вітаміни попити. Але моя подруга завагітніла так, дівчина що їй порадила теж за допомогою цієї процедури завагітніла після викидиша, і в мене так получилось. Там система така: береться кров з вени і колиться в попу, через день, 9 днів. В перший день береться 2 кубика крові, через день вже 4, далі 6-8-10-8-6-4-2 кубів.

Malinka8, дякую вам, з'явився привід для роздумів. Я читала в інтернеті за місячні під час вагітності. Але я собі так думаю, що вони мали би бути нерясні і неболючі. У мене нажаль не так)) а у вас які були?) Маю довгий цикл, також нестабільний, не менше 30-35 днів. Овуляція відповідно також не як книжка пише) і чи кожного місяця вона не знаю, може і собі тести купити. За переливання крові колись чула дуже давно, але як стимул для вагітності вперше точно) рада, що у вас все вийшло!

Anna Karenina,  можна на "ти")). А раніше що, овуляції не було?.

Я коли планувала ще першу дитину, теж проходила процедуру переливання крові, але вона мені не допомогла. Тут, мабуть, все індивідуально, залежно від причини безпліддя. Так як в мене не було О ( а я ще в той час того не знала), то кров хоч відрами переливай, нічого не допоможе))).

Anna Karenina, місячні були звичайні ( в мене вони завжди були обільні, болючі і до семи днів...) в той раз все було абсолютно так само...

Як мені мені пояснив лікар, аутогемотерапія - це типу потужний імуномодулятор, що заставляє організм типу перезагрузитись,очиститись і відновитись. Можливо, при наявності якихось незначних проблем зі здоров'ям, цей метод допомагає самостійно налагодити функції організму і тому наступає вагітність. В будь-якому випадку треба виключити всі варіанти ( для прикладу перед плануванням вагітності, я проходила окрім гінологічного огляду і аналізів, ще і узі внутрішніх органів, здавала торчі, кров на глисти, кров на гормони щитовитки ( три повних пакета в Сінево), заморожувала ерозію), так як мені казали, що при відсутності видимих прямих причин неможливості завагітніти, можуть бути і непрямі, які б ніколи не подумала що можуть впливати на цей процес.

Я молилась і шукала причину, а коли виключила вже всі варіанти, з здоров'ям типу все було ок, а вагітність ніяк не наступала, то подумала що треба пробувати все... от попробувала з кров'ю, крім того заспокоювало, що це мені по любому не нашкодить, а ефект триматиметься до року.

*гінекологічного огляду

(изменено)

Дівчата, а хто робить цю аутогемотерапію? Лікар-гінеколог? Мені чомусь ніхто такого не пропонував.

Изменено пользователем Leonara

Anna Karenina, можна на "ти")). А раніше що, овуляції не було?.

Я коли планувала ще першу дитину, теж проходила процедуру переливання крові, але вона мені не допомогла. Тут, мабуть, все індивідуально, залежно від причини безпліддя. Так як в мене не було О ( а я ще в той час того не знала), то кров хоч відрами переливай, нічого не допоможе))).

давай на ти))) про овуляцію свою нічого не можу сказати, чи була в мене раніше. я ніколи не прослідковувала її по УЗД. це лиш минулого місяця підтвердилася. у мене раз в цикл чи через цикл з’являються характерні тягучі виділення, але чи лопав той фолікул я не знаю))

я й собі думаю, що переливання крові - то все індивідуально

Malinka8, це треба ж! (я про місячні). Щодо аналізів, я за три роки також встигла наздавати їх цілу купу. Лікувала дисплазію шийки матки, кров на гормони здавала, був підвищений пролактин, що блокує овуляцію, за місяць збила до норми. Минув майже рік відтоді, але вагітності немає. На щитовидку здала навмання в Сінево в невідомий день циклу, а для цього аналізу це важливо. Я цього не знала, тож для лікаря він виявився неточним. На глисти ще не здавала... я думаю треба, бо все життя мала купу котів у хаті)

а взагалі дійсно, якщо вже всі можливі причини безпліддя переглянуті, то аутогемотерапія може стати шансом.

Leonara, робить переливання звичайна медсестра, або будь-хто, хто вміє попасти в вену і зробити укол в попу. Я пішла в звичайну поліклініку і домовилась з якоюсь дівчинкою-медсестрою по 10 грн. за один укол і ходила через день, 9 днів. А цей метод підняття імунітету справді не дуже відомий, я взагалі про нього ніколи раніше не чула, поки випадково не почула від подруги.як казала знайома лікар його частіше використовують для боротьби з висипами на шкірі, вугрями, або для пришвидшення виздоровлення після операцій.

Я коли почула про цей метод, то пішла сама до свого гінеколога розпитати. І коли ставала на облік в ЖК, то і свою лікарку питала, чому ніхто про це говорить,то вона сказала що це метод підняття імунітету трудоємкий ( шукати когось щоб робив уколи і т.д)що простіше медикаментозно простимулювати організм.

Malinka8, дуже цікавий метод, раніше про такий не чула.

до речі, дівчата, хто додався до розмови, нагадую про своє питаннячко, може і мені хтось щось зможе розказати - питала в темі про роддом на Чехова (все цікаво, умови, лікарі, у кого народжували, чи домовлялися)

буду вдячна за відповідь

• Нравится 1

Всем привет) Зашла к вам за советом. У меня эндометриоидная киста яичника. Рекомендуют лапароскопию. Врач посоветовала обратиться к Юзьку. Может кто-то что-что по этой теме знает. Как Юзько делает или может есть еще где-то хорошие специалисты?

Ksu_dm, Привет:)

Про Юзька слышала только хорошее, но ооочень размытая информация. Знаю что несколько людей просто после лечения в его клинике сделали деток. К сожалению, большего сказать не могу.

Но тут есть более опытные и уже мамочки, они может подскажут других специалистов да и Юзьку как врачу характеристику дадут)

• Нравится 1

Ksu_dm, а я бы советовала врача Пастерука Игоря Петровича, он работает в гинекологии на Ровенской.

В клинике у Юзько только денег сдерут...

• Нравится 2

я теж за Ровенську-подруга робила. потім оки на 3 місяці і завагітніла.

я робила у Друци- клініка "моя сімя", бо в Юзька сказали не страдайте-вам це не поможе_як у воду гляділи)))

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...