Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Всем привет) Зашла к вам за советом. У меня эндометриоидная киста яичника. Рекомендуют лапароскопию. Врач посоветовала обратиться к Юзьку. Может кто-то что-что по этой теме знает. Как Юзько делает или может есть еще где-то хорошие специалисты?

Я не рекомендую робити лапару у Юзька. Вже давно чую одні негативні відгуки про наш центр. Я особисто мала не приємний момент із їхнім УЗД-стом Ходаном А.Г. Знайшов у мене на УЗД поліпи і у рекомендаціях написав - гістероскопія. Я змушена була робити цю гістероскопію, яка показала їх відсутність. Вже пізніше, я почула від дівчат на форумах, що це у центрі Юзька така "мулька", щоб хоча б якось заохочувати жінок на хірургічні втручання, щоб центр ще і на цьому заробляв. Впевнена на всі 100 %, що у разі проведення у них гістери, вони б однозначно, написали, що поліпи були і вони їх видалили.

В даний час чую по радіо їхню рекламу, навіть на телебачення прийшов Юзько із Жебчук і там теж рекламували свої послуги. Видно дівчата вже "розкусили" їхній центр...

Особисто я робила лапароскопію і гістероскопію на Рівненській у гінекології. Проводила їх заввідділенням Куріцина С.А.

• Нравится 1

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Я тоже слышала про зав.гинекологией на Ровенской только хорошее. Да там вообще вме врачи классные специалисты!

А в клиниках частных одна цель - содрать денег побольше. Если болячки нет, то они ее*допишут", "пролечат"… А потом скажут, что "вылечили"…

• Нравится 1

Поки що, про Юзька чула лише негатив...

Спасибо за советы) Это такая сложная операция? Могут навредить?

Ksu_dm, не сложная, там же даже не делают надрез, а лапароскопом вытаскивают кисту. То есть - через небольшие три отверстия.

Погуглила я этих врачей... Пастерук Игорь Петрович работает у Юзька, а У Курициной своя частная практика есть.. замкнутый круг прямо))

Ksu_dm, Пастерук уже там не работает, вроде. Но в гинекологии работает стопудово.

Сходила на Ровенскую сегодня, посоветовали врача Хасаян Олега Владимировича. Кто-то о нем слышал?

Ksu_dm, кто-то что-то писал о нем тут, но я не помню. Может, девочки что-то скажут.

Про Хасаяна не чула нічого. Дівчата, а хто якого уролога може порадити? Нам треба підтягнути спермограму, а то, як виявилося сьогодні, вона в нас не в найкращому стані, а я все думаю, що причина лише в мені(. А.Ф. Порадила Манкіша Анатолія Васильовича, хто що про нього чув?

(изменено)

Сходила на Ровенскую сегодня, посоветовали врача Хасаян Олега Владимировича. Кто-то о нем слышал?

Коли я робила лапару, то Хасаян був зав нашою палатою. Це була платна палата, то він провідував вагітних дівчат, які лежали на підтримці. В принципі, нічого поганого від нього не чула, коли він приходив, то запитував, як хто себе почуває (із вагітних), ну і хіхоньки-хахоньки з вагітними. Знаю, що грошики любить, навіть від мене чекав подяку за те, що лежала 2 дні у "його" палаті і за те, що він заповнив мою виписку під диктовку Куріциної.

У Куріциної приватна практика? Дивно. Гістеру я робила у жовтні минулого року, можливо за ці пару місяців щось і змінилось.

Про Хасаяна не чула нічого. Дівчата, а хто якого уролога може порадити? Нам треба підтягнути спермограму, а то, як виявилося сьогодні, вона в нас не в найкращому стані, а я все думаю, що причина лише в мені(. А.Ф. Порадила Манкіша Анатолія Васильовича, хто що про нього чув?

Інна, а де твій чоловік здавав спермограму(ми)? Питаю, бо мій чоловік здавав у всіх місцях, де її роблять у Чернівцях і результати всюди різні. Мій чоловік ходив до уролога в Авіцену, де проходив курс масажу від простати. Ще був у приватного уролога, який приймає у квартирі на Гравітоні. Той сказав, що спермограма чоловіка нормальна, а так як ми чомусь не вагітніємо, то послав чоловіка на загальне УЗД (це так, щоб хоча б щось).

Якщо треба, то я можу написати, що мій чоловік приймав (дещо і зараз приймає) для покращення спермограми і, дійсно, результат не забарився...

Не дочитала, що тобі А.Ф. порадила Манкіша. Ой! Мій чоловік теж був пару років назад у нього за порадою Затірко. Не рекомендую категорично! Після візиту, чоловік спеціально пішов зі мною до А.Ф. і сказав їй, щоб вона цього лікаря нікому більше не пропонувала. Бачу, так А.Ф. і зробила! Видно це її давній знайомий.

Страшно не серйозний лікар. Нічого толкового не сказав (я теж була разом із чоловіком), одні обривки слів. Сказав здати деякі аналізи, результати яких за пару днів десь пропали і він сказав перездати. Але чоловік як пригадав, що цей лікар завів його у якусь ніби підсобку, щоб взяти мазок, двері не закрив, та й ще і без перчаток хотів брати мазок!!!!! То чоловік як закричить: “Ви що, без перчаток збираєтесь брати мазок! Двері закрийте!”. Ой, я ще довго слухала від чоловіка про цей візит....

Изменено пользователем Leonara
  • Нравится 1

Leonara,  прочитала щойно твоє повідомлення, одразу ж прочитала його й чоловікові, то він вже точно вирішив, що до Манкіша іти не буде. Спермограму здавав у сінево. А як ти знайшла цього лікаря на дому і, що він за один? Напиши, будь ласка, що він призначав.

про надому- треба не боятися. тут в лікарні ніхто ні за шо не відповідає, не те шо на дому. а про А.Ф. -вона ж навіть не цікавиться, шо там з вами-поки ви її не задовбаєте))) то з якого дива вона має памятати, шо цього дядьку не рекомендувати? нам от Зайцева порекомендувала. я почитала, послухала про нього. і поняла-не наш чєловєк)))

про яку відповідальність і результативність моожна говорити, якшо навіть карточок ніяких незаводиться? я кожного разу, як "Отче наш" розказую, шо і коли приймаю. але, біда, шо нема альтернативи і навкруги тільки гірше. треба просто звикнути, шо наше здоровя і планування тільки в наших інтересах.

• Нравится 2

Я робила лапароскопію у Хасаяна - сподобалось, відношення добре, все пояснює, 100 разів після операції заходить, питає як і що. Гістеру робила у Юзька - один ЖАХ!!!!! Здерли гроші - і нічого не зробили. Через три місяці повторно робили гістеру вже в Тернополі - видалили 2 великі поліпи....

Я робила лапароскопію у Хасаяна - сподобалось, відношення добре, все пояснює, 100 разів після операції заходить, питає як і що. Гістеру робила у Юзька - один ЖАХ!!!!! Здерли гроші - і нічого не зробили. Через три місяці повторно робили гістеру вже в Тернополі - видалили 2 великі поліпи....
Спасибо,за совет) Я вот тоже пообщалась, вроде неплохой врач... Ну а деньги все любят. Просто хочется что бы нормально сделали.

ТОВ Гінея Руководитель: Куріцина Світлана Альбертівна. Это в принципе ни о чем плохом не говорит. Просто интересно) Гинея вроде неплохая консультация

о ні! моїй подрузі там по аналізам дисплазію поставили-вона раз в півроку перевіряється. вона в шоці-вже й до лікування зібралася. перездала на Ровенській-все ок. може одиничний випадок, але то про гінею. не знаю, як вони там роблять і куди возять.

Манкиш толковый и опытный специалист.

Девочки приветик!

Смотрю в нашем полку прибыло :) . Столько новый девочек, даже немного запуталась перечитывая :think1:

Всем планирующим желаю скорейших :tectik: , а пузатикам - легкой беременности :udachi:

Инка, в нашей семейной истории анализов спермограм целая коллекция с разных мест и многие врачи мне говорили, что именно в Синево ее сдавать не стоит. Там результаты считают "машины", а лучше делать там, где считают "вручную". Советую вам пересдать в другом месте.

А вообще , Марфина нам советовала проколоть одни витаминки для мужчин, если интересно, поищу и скажу какие.

Leonara, прочитала щойно твоє повідомлення, одразу ж прочитала його й чоловікові, то він вже точно вирішив, що до Манкіша іти не буде. Спермограму здавав у сінево. А як ти знайшла цього лікаря на дому і, що він за один? Напиши, будь ласка, що він призначав.

Ну, якщо твій чоловік здавав у Сінево, то все зрозуміло. Я згідна з дівчатами, які писали, що там здавати не варто. Мій чоловік перездав у Діагностичому, то там зовсім інший результат. Тому, все у твого чоловіка нормально, тим більше, що у вас є хлопчик.

До відома: лікар із Гравітона — Раіс Талгатович. Про нього мені розповіла директорка однієї туристичної фірми в Чернівцях. У неї часто ставались викидні, то її чоловік ходив до цього Раіса і в майбутньому вона народила двох діток.

Моєму чоловіку він, як лікар, сподобався, єдине, що він нічим нам не допоміг. Спермограма була нормальна, то він послав чоловіка на загальне УЗД (те, про що я писала). Глянув результат і вирішив, що у чоловіка все нормально. От після цього я почала шукати причини непліддя у себе, але це вже інша історія...

Чисто для профілактики покращення спермограми можу порекомендувати суто народні методи, про які я начиталась на форумах і які реально допомагають (як для твого чоловіка): гарбузове насіння і олія (я беру на Червоноармійському базарі). Мій приймав більше, бо ми не можемо завагітніти 5 років і причин непліддя ніхто не може сказати.

Leonara,  а де здавати спермограму у діагностичному, там теж треба записуватися?

Я вже з усіма розповідями заплуталася де добре, а де погано, до кого йти, до кого -ні))))

У нас саме гірше в спермі те, що є слиз і спермоглютинація.

Ні, записуватись не треба. Чоловік йшов зранку, у реєстратурі йому записували кабінет уролога і після його візиту він давав направлення на здачу спермограми (це на 5-му поверсі). Результат через декілька годин. До речі, колись Затірко нам казала, що не бачила жодного поганого результату спермограми із Діагностичного. На нашому досвіді можу впевнено сказати, що це не правда. У нас за ці роки планування результати були різні, один раз навіть поганенький, який ми через пару місяців значно покращили.

Особисто я б порадила здати у Діагностичному і результат показати їхньому ж урологу. У разі якихось відхилень, він, однозначно, мав би щось порадити. Я тепер подумала, чому мій чоловік жодного разу там не показував результат? Видно, я не проконтролювала цей процес...

Инна, а твой муж курит? Курение очень негативно влияет на кач-во спермы... Ну и витамин С очень полезен для этих дел.

Спасибо,за совет) Я вот тоже пообщалась, вроде неплохой врач... Ну а деньги все любят. Просто хочется что бы нормально сделали.

ТОВ Гінея Руководитель: Куріцина Світлана Альбертівна. Это в принципе ни о чем плохом не говорит. Просто интересно) Гинея вроде неплохая консультация

Куріцина вже у Гінеї? Ой, видно мало було їй на Рівненській! Після візиту цієї приватної клініки, я б порекомендувала їм поміняти назву на "Гімнея". Надіюсь, ви мене зрозуміли...

Leonara,  мабуть треба буде ще й так зробити, щоб не лікуватися по одному результату.

Инна, а твой муж курит? Курение очень негативно влияет на кач-во спермы... Ну и витамин С очень полезен для этих дел.

Ой, Наташа, це все так індивідуально! Я вже цьому не вірю. Йдеш по місту, а у кожної другої мами, яка везе коляску, поруч йде чоловік, який пихтить цигаркою та ще і пиво у руках тримає...Мій чоловік не курить, не п'є, все життя вів здоровий образ життя, завзятий походник, займається бджільництвом і їсть бджолині продукти...У такого має бути ідеальна спермограма. Але ні, буває по різному....

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...