Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

вот это точно))))

• Нравится 1

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Harum, про борщ сподобалося, запам'ятаю.) Загалом теж погоджуюсь. Але якщо хтось хоче стояти в них на обліку, нехай пробує.

Амальгама, я здесь скидки/акции смотрю:

Ссылки скрыты.

Там и другие наши магазины выбрать можно. Удобно, т. к. все в одном месте собрано. В Метро вход по карточкам клиента (мне на работе сделали). Кажется, можно и на месте оформить.

• Нравится 1

Девочки, всем привет) Я тут была с вопросами про лапароскопию. Так вот я уже дома на больничном. Все прошло хорошо. Делала на Ровенской, оперировали Хасаян Олег Владимирович и Курицина С.А. Всем довольна осталась. Если у кого есть вопросы по теме все расскажу)

• Нравится 1

Ksu_dm, с хорошими результатами! Пусть и дальше все будет хорошо!

• Нравится 1

дівчата, може кому треба. в аптеці "Доброго дня" біля формаркету акція на памперси Хаггіс ультра комфорт-339 грн-80 шт. є 3 і 4. може і другі розміри, але не приглядувалася.

• Нравится 1

Нам Хаггисы не подходят...

Девочки, кто знает, пришли деньги детские? А то мне смска не пришла. А обычно 10-гг числа приходят. А в прошлом месяце аж 8-го деньги были на карте

Только это написала, как через минут 15 пришла смс про деньги :-D

• Нравится 1

Девочкии, у кого есть телефон Затирко А.Ф.? как к ней на прием попасть... наверно здесь кто-то уже спрашивал, но долго искать. она гинеколог-эндокринолог? нужна консультация....моя задержка оказалась гиперплазией эндометрия по версии диагностического центра, узистка пригрозила "ведром" крови в результате. я так расстроилась этой новостью, что ушла с кабинета гинеколога вся в слезах и забыла спросить, как это лечится.

Девочкии, у кого есть телефон Затирко А.Ф.? как к ней на прием попасть... наверно здесь кто-то уже спрашивал, но долго искать. она гинеколог-эндокринолог? нужна консультация....моя задержка оказалась гиперплазией эндометрия по версии диагностического центра, узистка пригрозила "ведром" крови в результате. я так расстроилась этой новостью, что ушла с кабинета гинеколога вся в слезах и забыла спросить, как это лечится.

57-32-05, вул.Міцкевича, 7. Але до А.Ф. запис за 14 днів мінімум. Так, вона гінеколог-ендокринолог, але у проблему непліддя сильно не вникає. До речі, я теж мала затримку місячних більше місяця, то дякуючи А.Ф. все налагодилось.

Anna Karenina,  573205, але вона від сьогодні до кінця червня у відпустці.

Дуже дякую дівчата!

треба перш за все сходити на узі. в А.Ф. не дуже апарат. я ходила На Рівненську навпроти -обовязково до Філімонова. крутий дядька! там і знайшли мій поліп(((

Harum, я робила уже УЗД два рази у медцентрі на Рівненській. Матку і нирки. Матку якраз Філімонов дивитися. Ніби усе нормально, й ендометрій як для середини циклу нормальний був.

Ще хочу запитати, хтось ходив колись до Кравченко на Рівненській? Мені її також знайома порадила.

Филимонов - это пожилой дядька такой?

тоді чекай М, а там подивись і на гормони здай.

Всем привет.

Алисонька моя сломала ручку :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:

Оставила я ее, мать-ехидна, мля... На одну минуточку, она на диване сидела и упала вперед (не на пол, а на диване же), неудачно вывернув руку в локте в другую сторону. Положили гипс на 2 недели.

Доброго дня. Випадково натрапила на Ваш форум, підкажіть будь ласка якщо знаєте когось, хто продає Дуфастон не дорого ( бачила Ви там писали по 250 грн). Завчасно дякую.

Дівчата, привіт, розкажу вам одну цікаву історію про клініку Юзька, яку я на вихідних почула від подруги ;) . Коротше, у моєї подруги є знайома, яка працює акушером-гінекологом в одній з лікарень Герцаївського району. У тої лікарки є знайома пара, що стояла на обліку у Юзька по беззпліддю тривалий час. Одного прекрасного дня, коли жінка прийшла за результатами чергових аналізів, їй сказали, що типу "у вас немає жодних шансів завагітніти природнім шляхом, пропонуємо вам ЕКЗ найближчим часом, тим більше зараз сприятливий час для процедури". Оскільки штучне заплідення коштує самі знаєте не дешево, у пари на той момент потрібної суми не виявилося, і вони відмовилися. Минуло трошки часу, у жінки певно сталася затримка чи їй стало погано не знаю, і вона йде в діагностичний на УЗІ. Їй кажуть, ви вагітна :sorry: . Та в шоці, яка вагітність, мені нещодавно у Юзька сказали, що я повністю безплідна. Виявляється, лікарі там по аналізах від початку побачили, що у жінки сталося самостійне запліднення і бігом запропонували їй ніби підсадку заплідненої яйцеклітини! Якщо це робиться під наркозом, жінка підвоху би не помітила! Принаймні вона зробила такий висновок, проаналізувавши ситуацію і термін вагітності. Як ви думаєте, таке неподобство може бути?? Чи це просто співпадіння, вдале лікування чи щось подібне.

Амальгама,  як читала, аж мені мороз по шкірі пройшов, жалко Аліску стало, ну вона за своїх пів року і болячок пережила. Я, будучи на 2 місяці старшою за неї, теж мала таку історію, впала з коляски, зламала ліву руку, слава Богу "до свадьби зажило", чого і вам бажаю). Виздоровлюйте!

Anna Karenina,  в наш час і теперішніми лікарями можна очікувати чого завгодно))

• Нравится 2

2424love3006, Настя 095 451 8005

Anna Karenina, якшо з Герцаївського району і пара, то можливо шось не так зрозуміли)))сумніваюся, що таке можливе .еко не робиться одним махом. там масу аналіз треба здати. за місяць точно не встигли б. думаю, ця історія з розряду, мені казала , а їй розказала, а тій.. хоча Юзько кризу відчуває факт. бігбордів дофіга. тепер уже пишуть і про гінекологічні операції. а колись тіки на еко спеціалізувалися.

є лікар Захарченко в залізнодорожній поліклініці, він у них працював. займається проблемами безпліддя, стимуляцією. сусідка так завагітніла 5 років тому. коли я й ні слухом була про всі примочки стимулювання. причому стимулювали чи тто гоналом, чи прегнілом. але точно не клостом. це вже показник. треба навідатися мені до цього дохтура. буду мати номер-скину, кого зацікавить.

Инка,  спасибо))) Заживет, конечно. Просто жалко так ее... Она еще нервничает, что не может той ручкойручкой взять игрушку, или просто руку разогнуть. Короче, капец

Амальгама, ой, жалко малявочку(( Скорейшего вам восстановления!

Спасибо, Катя!

Доброго дня, маю дуфастон, але в пачці 14 таблеток

Привіт всім! Порадьте будь ласка хорошого гінеколога в Чернівцях, неможу завагітніти вже 2 роки

Амальгама, ай!!! Бедная малышечка! Пусть поправляется скорей и косточки хорошо срастаются!

Anna Karenina, не дуже вірю в цю історію. Процедуру ЕКЗ не роблять без попередньої підготовки. Та й пункції ж потрібні перед заплідненням і підсадкою... Занадто багато брехати потрібно. Хочеться вірити, що у Юзька не настільки страшні брехуни працюють.

polinka0707, про Затірко і Марфіну чули?

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...