Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Звездачок, хи-хи-хи))) Мой ровно в 41 родился)))

а у меня дочка в 41))) :D

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

А у меня в 41+1))

И то моего "попросили" на выход :D

• Нравится 1

Ой, дівчатка не лякайте своїми 41-ми неділями))

Звездачок,з предвісників в мене- тазові кості розтягуються, вибачте за уточнення -діарея, болять груди,а в неділю вночі відійшла пробка, (правда з згустками темними крові) я перелякалась, поїхали на прийомний покій на Ровенську, там взяли на огляд, пояснили що це єрунда , сказали що є відкриття на 1палець, зробили КТГ і відпустили додому.

Сьогодні лікар направила на УЗІ, де мені сказали що ляля має вагу 4800(!), лікар моя бачить по своїх замірах 4 кг, і кароче завтра йду на якийсь консиліум лікарів... ) І якось не дуже мені б хотілось як ви на 41 тижні рожати, а то це вже буде якийсь богатирь)))

Ого! Я бы не рисковала самостоятельно рожать ребёнка с таким весом...

Так от і я тому трошки збентежена, послухаю що завтра скажуть на консиліумі, бо лікарі які мені таз міряли казали шо в мене широкий, плюс надіюсь на якусь похибку узі ( в мене в подруги різниця між узі в день родів і фактом була 1 кг), хочу щоб в мене так було)) кароче поки лишається тільки молитись...)

Malinka8, ну да. Хорошо, что все просто так на самотек не пустили.

Лично у меня ошибка УЗИ была тоже большая, со старшим ребенком, но в другую сторону: вес ставили 3300, а родился 4500.

Амальгама, якшо не помиляюсь ти писала раніше , що тоді зробили кесаріво?

Malinka8, да, именно так. Первый раз экстренное было, а с дочкой уже плановое.

Подивлюсь звичайно, що завтра скажуть, хотілось би самій народжувати... Думаю може спробувати почати самій, а там в процесі якщо б шось не виходило то може б вже тоді кесирири... Не знаю чи так можна, чи це все мої видумки... І розумію що тут на кону дитинка і її здоров'я, а не якийсь там шрамік...

Доброе утро девочки и хорошего дня всем.IMG_3973.JPG

• Нравится 1

Привет всем, девочки кто рожал у Маныка И.В? Как роды ? Как врач?

Малинка, ну что там у вас решилось?

Merlin)))),  привет. Рожала у др. врачей, но про Маныка слышала положительные отзывы. Он же зав. Отделением послеродовыммпослеродовым

Амальгама, заключення комісії що іти на роди природнім шляхом( так як мій таз і матка це дозволяють, там сьогодні і намірялись і налазились всі кому не лінь)), а у випадку обстеження лікаря в день родів, якщо в нього будуть сумніви щодо розмірів, то вже кесарево. На комісії всі були здивовані розмірами живота, так як він аж ніяк не тягне на 4800 ( сказали значно менше візуально) і лікарка моя теж схильна блище до того що ляля 4 кг. Пустили додому, хоча я вже думала що сьогодні покладуть в відділення. Я вже якось заспокоїлась...)

В мене є таке питання, якщо сказали відкриття 2 пальця, коли можна чекати роди, чи це дуже індивідуально?

Доброе утро!%D0%AF%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D1%81%D0%BF%D0%B0%D1%81.jpg

Malinka8, мне с дочкой говорили,что 4 кг будет.В итоге родилась 3,500.

Не думаю что у тебя будет такой большой малыш,наверно будет где-то до 4 кг.

В мене є таке питання, якщо сказали відкриття 2 пальця, коли можна чекати роди, чи це дуже індивідуально?

а шейка какая?
  • Нравится 1

Звездачок, привіт) тебе також вітаю з святом! Чесно кажучи (ти напевне маєш на увазі якісь параметри матки) я лиш знаю що сказали, що м'яка, еластична і слова типу "хороша"... ПДР в П'ятницю, а в мене майже всі симптоми і болі пропали, навіть сон нормальний став, таке відчуття що ще ходити і ходити)))

Malinka8, я саме це і мала на увазі (м'яка чи тверда)Те що м'яка і еластична,то це вже добре.

В мене також ПДР з синочком був у п'ятницю а народила я в четвер.

P.S Найбільше переживала,щоб не народився на 8 березня. :D

Malinka8, ім'я вже придумали для синочка?;)

Изменено пользователем Звездачок

Звездачок, я також вже хочу, щоб не переношувати... Навіть боюсь уже щось їсти солодке щоб малий не став більше))) А мій чоловік, хоч взагалі не суєвірний, але сказав шо ім'я виберем коли лялька народиться... я його і так і так, то книжечку підсуну з іменами, то статтю залишу відкриту на компі- ніяк) Він взагалі заявив: " Народиться дитина, я візьму, подивлюсь і скажу тобі ім'я!" Я так мальоху підофігела і тоже кажу (десь на форумі прочитала, що дівчинка своєму чоловіку такий залізний аргумент кинула),: " Я 9 місяців мучилась, рвала, не спала, рожала... у дитини і так фамілія твоя, по-батькові також твоє, то дай хоч мені ім'я вибрати...)". я там парочку накидала, так що думаю не відвертиться)

Malinka8, а ми вирішили так...спочатку вибрали декілька імен,які подобаються нам обом...а потім так і зробили як каже твій чоловік...після родів подивилися на синульку і зрозуміли яке ім'я його. ;)

Malinka8, может он у тебя просто длинный и УЗИ-аппарат "видит" большого ребенка... Хотя у меня тоже был живот не большой, как для моей комплекции. А дети все-равно крупные. 2см открытие - это уже хорошо. Обычно, когда еще роды не скоро, только кончик пальца проходит или палец. Ох, как это волнительно, представляю себе! Еще и эта неизвестность... В общем, кулачки тебе наши!!!

А мы имена для детей выбирали еще до их рождения. Муж очень хотел сына Кириллом назвать, у меня было пару других вариантов, но Кирюша мне тоже нравилось. Так и решили. А дочку как-то спонтанно. Я вообще никогда не думала об имени Алиса, как об имени для своего ребенка) Ну вот как-то так вышло. И, кстати, дочку я называла.

Амальгама, мне тоже нравиться имя Кирилл.У меня племянник Кирюша-1,1 месяц. ;)

Изменено пользователем Звездачок
  • Нравится 1

Дівчатка, дякую за підтримку)

в мене є три улюблені дівчачі імена, це до-речі Алісочка, Настінька і Інночка, у чоловіка лиш Ірка)) а от з хлопчиком буде складніше, так як колись коли ми обговорювали імена, то яке б я не називала хлопчаче, він мені казав дитячу кричалку-обзивалку, яку там в дворах чи садочку казали його знайомим))) так от цікаво які ж він підготував імена)))

Девочки, привет! Всё не читала, глянула только последние сообщения.

Малинка, я с открытием 2 пальца и мягкой шейкой уже рожать приехала.)) Всё будет скоро! Тем более, говоришь, сегодня насмотрелись тебя.) Лёгких родов и с Богом!

А имя мы доце выбрали на последних неделях с мужем. Так малышка ещё и родилась на Татьянин день. Так сказать, утвердила наш выбор.)))

Merlin)))), о Маныке только положительные отзывы слышала. Из наших девочек точно у него рожала Мурмулядик. Попробуй написать ей в личку. Или, если не ответит, могу дать ссылку на её профиль в ОК.

Амальгама, Алиску с праздником!

А меня вот головная боль мучает уже около полторы-двух недель. То болит, то отпустит. А сегодня днём ну тааак резко и сильно заболело, что я аж соображать и говорить не могла. Еле набрала брата, чтоб прибежал к нам с Таней, а то мало ли, я испугалась: вдруг со мной что-то не то, а мы с Танюшей только вдвоём дома. Ещё и муж у родителей в селе. Завтра утром топаю к врачу. Надеюсь, не очень страшно всё у меня.

Изменено пользователем AnnaIT

АnnaIT, дякую за побажання) я собі от програму-рахівницю схваток скачала... а їх нема і нема...)

На рахунок головної болі, дуже допомагає один примітивний але дуже дієвий спосіб- обливання гарячою і холодною водою. В мене в мами 6 років були болі і з тиском капец проблеми, як вона лиш не лікувалась і т.д... Порекомендував їй цей спосіб один старенький професор з Мед. академії, от Слава Богу 2 роки мама обливається зранку і не має жодних проблем, хоча спочатку серйозно не віднеслась. Принцип дії, окрім закаляння організму, приводяться в нормальний тонус судини всього організму, щоб вони не звужувались, закупорювались чи розширялись під дією якихось факторів ( нерви, погода, магнітні бурі...). Можеш спробувати, тільки треба поступово знижувати і підвищувати t* для цих контрасних душиків.

AnnaIT, выздоравливай. :kulachki::flower:

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...