Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Malinka8

Привіт. Дай будь ласка його телефон. В мене малий також із соплями 5й день... Тяжко сосати маленькому... Називін не вихід... Треба йти до нормального лора! Дякую.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Вот номер Иванова. В Железнодорожной он принимает. Третий этаж. Кабинет не помню, но там можно спросить.

Но он платный. и я не знаю, принимает ли детей, уточните.

Он классный. Мы с мужем только к нему ходим.

Катя:), он детей тоже принимает, только на счет малюточек не знаю.

Malinka8

Привіт. Дай будь ласка його телефон. В мене малий також із соплями 5й день... Тяжко сосати маленькому... Називін не вихід... Треба йти до нормального лора! Дякую.

Привіт)

Герчик Володимир Іванович, лор в ОДКЛ, 050 141 20 25

Виздоравлюйте)

Привіт)

Герчик Володимир Іванович, лор в ОДКЛ, 050 141 20 25

Виздоравлюйте)

Велике дякую!!!

Девочки, с весной Вас!!! :JC_goody: :JC_goody: :JC_goody::girl_in_dreams:

Ссылки скрыты.

Много женских радостей и приятностей!

Изменено пользователем anna1may
  • Нравится 4

Anna Karenina, Ооооооооооо!!! Поздравляю!!! Это просто супер-новость! Поздравляю! Ттт на Вас! :aistbp: :aistbp:

• Нравится 1

Всім привіт я тут новенька, дуже рада була побачити таку активну тему. Дівчата може хтось щось може сказати про Смакоус Тетяну Миколаївну із поліклініки УМВС? Буду вдячна відгукам.

Anna Karenina, Ооооооооооо!!! Поздравляю!!! Это просто супер-новость! Поздравляю! Ттт на Вас! :aistbp: :aistbp:

TataW, большое спасибо )

Всім привіт я тут новенька, дуже рада була побачити таку активну тему. Дівчата може хтось щось може сказати про Смакоус Тетяну Миколаївну із поліклініки УМВС? Буду вдячна відгукам.

Я ходила якийсь час до Смакоус. Не знаю, з якою метою ви плануєте до неї ходити. Бо у плануванні вагітності вона мені нічим не допомогла (і не тільки мені). Була одна стимуляція, але овуляцію ми, дякуючи Т.М. "прогавили". Та і УЗД апарат у них такий допотопний, що я такого ніколи не бачила. Щоб щось на ньому побачити, то треба закрити штори і виключити світло, і то, не впевнена, що вони із УЗД-кою, щось там бачили. Можливо для нових поліцейських куплять новий апарат. Також мені не сподобалось, що Смакоус співпрацює із центром Юзька, будь що, посилає туди, бо має там подругу Жебчук А.Б. Також має подругу психолога, то посилає дівчат і до неї, щоб і та, щось заробила (мене, правда, не посилала). Любить гроші, після кожного прийому дивиться, щоб дати їй щось, навіть за призначення лікування каже скільки треба заплатити. Якщо ще щось цікавить - питайте.

Я ходила якийсь час до Смакоус. Не знаю, з якою метою ви плануєте до неї ходити. Бо у плануванні вагітності вона мені нічим не допомогла (і не тільки мені). Була одна стимуляція, але овуляцію ми, дякуючи Т.М. "прогавили". Та і УЗД апарат у них такий допотопний, що я такого ніколи не бачила. Щоб щось на ньому побачити, то треба закрити штори і виключити світло, і то, не впевнена, що вони із УЗД-кою, щось там бачили. Можливо для нових поліцейських куплять новий апарат. Також мені не сподобалось, що Смакоус співпрацює із центром Юзька, будь що, посилає туди, бо має там подругу Жебчук А.Б. Також має подругу психолога, то посилає дівчат і до неї, щоб і та, щось заробила (мене, правда, не посилала). Любить гроші, після кожного прийому дивиться, щоб дати їй щось, навіть за призначення лікування каже скільки треба заплатити. Якщо ще щось цікавить - питайте.

Дякую за відгук. Нажаль маю купу проблем із здоров'ям, порадили звернутись до неї. Буду рада побачити ще відгуки або ж рекомендації щодо хороших Г.

fatym, вам потрібен Г чи репродуктолог?

fatym, вам потрібен Г чи репродуктолог?

репродуктолог, которий міг би допомогти за умови постійних затяжних збоїв циклу та наявності двох вузлів. Якщо можете порадити спеціаліста, який поміг би в комплексі з усім, то я би була безмежно вдячна.

fatym, ну репродуктологів в нашому місті майже нема з питань репродуктології скеровують до Марфіної в Діагностичний центр або до Юзька(приватна його клініка на Боярка)...з відкуів про них неоднозначна думка...комусь допомагає, у когось гроші викинуті на вітер :think1:

щодо гінекологів Затірко А.Ф., Друца І.О., Никифор Л.В.

fatym, ну репродуктологів в нашому місті майже нема з питань репродуктології скеровують до Марфіної в Діагностичний центр або до Юзька(приватна його клініка на Боярка)...з відкуів про них неоднозначна думка...комусь допомагає, у когось гроші викинуті на вітер :think1:

щодо гінекологів Затірко А.Ф., Друца І.О., Никифор Л.В.

Аня, а Друца де приймає? Никифор, то Лівія, що працює на Буковинській і в Авіцені?

Leonara,

Друца Ігор Олексійович акушер-гінеколог, медичний центр "Моя сім"я"

Ссылки скрыты.

Телефон:0506785152, 0986785558

Никифор Лія Василівна на Головній, 129 (старий роддом) гінекологічне відділення

Щиро вдячна за рекомендації

fatym,  на здоров'я))

Звертайтесь)

Аня, а Друца де приймає? Никифор, то Лівія, що працює на Буковинській і в Авіцені?

Дякую, я нагадала Друца, його центр колись бул на Чорноморській. Він ще у Кіцмані приймає.

Leonara, так у нього там клініка)

Ссылки скрыты.

P.S. ~Rose~, соррі що з запізненням))

Дівчатка, всіх наступаючим святом, всім здійснення мрій, кохати і бути самою-самою коханою!!!!)))

• Нравится 2

Malinka8, Гарно дякую за привітання!Нам дуже дуже приємно! :reverans::kiss2:

Malinka8, Гарно дякую за привітання!Нам дуже дуже приємно! :reverans::kiss2:

Як святкували?

~Rose~, ой-ей-ей-ей!!! Как же мы могли забыть?.. :(

Конечно же, от всей души поздравляем сынулечку твоего с прошедшим годовасием!!! Пусть растет здоровым и послушным мальчиком и вырастет в настоящего Мужчину!!! Всего вам самого хорошего! :flower: :flower: :flower:

Изменено пользователем Амальгама
  • Нравится 1

Амальгама, Спасибо большое,за такие красивые пожелания! :heart:

Як святкували?

святкували дома,в сімейному колі. ;)

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...