Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

LiLooshka, спасибо)

Надо будет записаться)

• Нравится 1

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Амальгама, ага, вот и у меня так: между анализом крови и УЗИ неделя перерыва.

Кстати, на скрининговом УЗИ всё хорошо, слава Богу!

Карамель, поздравляю с хорошим УЗИ и девченочкой!

Напомни, это тебе направление в ЖК выписали? В очереди пришлось сидеть/стоять?

TataW, у вашего Дани уже год на носу! Вот время летит! Как отмечать будете?

anna1may, попробуй ещё Затирко. Подруге Никифор её рекомендовала как гинеколога-эндокринолога.

• Нравится 1

AnnaIT, С хорошим скринингом! :flower: :flower: :flower:

Пол не предположили? ;)

• Нравится 1

AnnaIT, Спасибо))) Да, направление Гыжка выписала в диагностический. Я заранее пришла и записалась на нужное мне число. но когда пришла на скрининг то там творился дурдом. в кабинете принимали два врача,так как в одной поломался апарат...так что в свое время я не попала. А , и ищо когда я пришла то направление свое отнесла в реестратуру, а она уже в кабинет и потом с кабинета вызывали по фамилии.

девочки, какие шевеления должны быть на 21 недели? Я ничего не чуствую , только вечером и то ,на пинки не особо похоже. на узи все хорошо.

AnnaIT, спасибо)

Привіт дівчата. А про гінеколога Водопянову Марію Вікторівну із ж/д лікарні щось можете сказати. В репродуктивному плані. Плануємо вагітність майже два роки. Але поки без результатів. Обстежуюсь в Затірко А.Ф., як лікар вона хороша, але в саму суть проблеми не вникає .

Изменено пользователем milka5555
  • Нравится 1

milka5555, привіт, а яка вартість прийому в Затірко тепер?)

anna1may,  Я ходжу до неї на УЗД вагінальним датчиком, вартість 50 грн, звичайне УЗД 70-100грн. Огляд-консультація-мазки- 150-200 грн., в залежності від аналізів. А Ви знаєте репродуктологів хороших у Чернівцях ?

milka5555, дякую))

З тих що мені рекомендували це Затірко,Марфіна і центр Юзька, ще можна спробувати клініку Друца(вона у Кіцмані)...

До Марфіної ще не зверталась, чула різні відгуки щодо її підходу і лікування,

Юзько-однозначно викачування грошей (з історій дівчат, що лежали зі мною в гінекології) нічого хорошого про їх центр не чула...ну у плані лікування дорого і невиправдано

До Затірко записалась...піду до неї, ще її послухаю..

До Друци зверталась моя знайома, але він більше практик...вона ним задоволена

anna1may, дякую. Ну про Юзьків я те саме чула , що викачування грошей. У Марфіної вже я була, не дуже сподобадось. Черга довжелезна, і методика у неї як у Затірко. Мені просто до Затірко ближче і на УЗД не потрібно записуватись, а просто приходиш в потрібний день циклу. Мені ще рекомендували Водопянову, але як гінеколога . Піду ще до неї. А в Кіцмань мені трохи далеченько,але після Водопянової поїду ще туди.

milka5555, и что сразу пропускают на УЗИ у Затирко? я по записи прихожу и еще по полчаса как минимум жду, толи это у меня везучесть такая... Как сходишь к Водопьяновой, напиши, пожалуйста, как она тебе.

LiLooshka, добре напишу. В Затірко на УЗІ треба чекати десь пів години. Може мені так везло. Для мене це не довго.

milka5555, а про Кондрю Олену Олександрівну акушер-гінеколог з вузлової поліклініки не чула нічого?

Привіт дівчата. А про гінеколога Водопянову Марію Вікторівну із ж/д лікарні щось можете сказати. В репродуктивному плані. Плануємо вагітність майже два роки. Але поки без результатів. Обстежуюсь в Затірко А.Ф., як лікар вона хороша, але в саму суть проблеми не вникає .

Я теж нічого не чула про цю лікарку. Хотілось би почути враження і про неї.

milka5555, а про Кондрю Олену Олександрівну акушер-гінеколог з вузлової поліклініки не чула нічого?

Теж прізвище не знайоме. З вузлової лікарні я консультувалась із Китайгородською. Ніяких вражень.

Я у плануванні вагітності за 5,5 років у Чернівцях пройшла, як то кажуть "І Крим і Рим". На жаль, немає у нашому місті гінекологів -репродуктологів. Останній раз ходила до Никифор Лівії Вас. З усіх моїх аналізів, УЗД і т.д. її цікавили тільки результати лапаро- та гістероскопії, тобто те, що вона сама робить (робила не в неї). Єдине, послала мене на консультацію у клініку "Ісіда" в Київ, готова була в той момент подзвонити до якось там лікаря.

До речі, на сайті нашого Чернівецького центру непліддя псевдолікаря Юзька я написала свій негативний відгук. Ви думаєте вони його опублікували? Ні! Друкують тільки позитивні відгуки.

Изменено пользователем Leonara
  • Нравится 4

Leonara, їм не вигідно публікувати правду про себе))хто ж їм гроші буде нести))

ну у Лії Василівна я лежала, як лікар вона хороша, в плані практики -хірургії, це ж і чула від дівчат по палаті...але пояснити чому у мене з"являються фоллікулярні кісти не змогла...тому у мене і "коловорот" здаю аналізи(всі в нормі), періодично мені пропонують "вирізати" або лягти в лікарню...але ж це не вихід?бо треба шукати причину..

а гінеколога-ендокринолога, крім Затірко, я так розумію, немає у нас в Чернівцях...

• Нравится 1

да.., девочки, чем больше вас читаю, там больше убеждаюсь, что идти у нас в городе не к кому!

• Нравится 1

LiLooshka, 100%

anna1may, ні, не чула. Всі по репродуктології мені рекомендували Марфіну та Затірко.

Leonara,  Ого досвід у Вас великий. Читаючи ці всі повідомлення я переконуюсь , що в Чернівцях немає спеціалістів в даній сфері. До речі я на минулому тижні натрапила в інтернеті на інформацію про Прикарпатський центр репродукції людини в Івано Франківську. Зараз буду шукати інфу про них. Ви нічого про них не чули?

LiLooshka,  Я щось теж схиляюсь до такої думки. Прикро....

milka5555, слышала только на словах про этот центр, многие туда советуют, но опять таки не из личного опыта, а скорее, о там есть центр - едь туда)

LiLooshka,  ну туди хоть ближче, бо в Київ трохи далеченько.

milka5555, от, до речі, читала про нього ...тут

Ссылки скрыты.

Изменено пользователем anna1may

anna1may, дякую за ссилку. Все перечитала. Схожий по негативних відгуках на наш центр Юзьків. Ох і гроші ці лікарі на нас заробляють. Бачать, що ми у відчаї будемо робити все що вони рекомендують а результату 0.Печалька..

milka5555, :cry:

сподіваюся, що все ж ми знайдемо своїх лікарів, які нам допоможуть. :molitva: ...вибору у нас немає, мусимо стукати у всі двері :dash_kolob_girl:і і головне не опускати руки та не впадати у відчай, бо і в нас будуть// :tectik:

:udachi: :udachi: :udachi::aistbp:

• Нравится 1

Ой, девочки, "Исида" - это почти тоже же, что и в Черновцах Юзько...выкачка денег. Тут есть другие клиники, но они почти все сразу предлагают ЭКО. У меня в Киеве, уже очень много знакомых девочек после ЭКО. При чем, получились детки с 1-го раза.

Я много слышала о клинике в Ивано-Франковске. Даже сама туда собиралась поехать. Читала в и-нете, много положительных отзывов в них. Ну и цены там более демократичные.

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...