Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

anna1may, ні, не чула. Всі по репродуктології мені рекомендували Марфіну та Затірко.

Leonara, Ого досвід у Вас великий. Читаючи ці всі повідомлення я переконуюсь , що в Чернівцях немає спеціалістів в даній сфері. До речі я на минулому тижні натрапила в інтернеті на інформацію про Прикарпатський центр репродукції людини в Івано Франківську. Зараз буду шукати інфу про них. Ви нічого про них не чули?

LiLooshka, Я щось теж схиляюсь до такої думки. Прикро....

Так, це точно! Тільки маю досвід, а результату 0. Була я і в Марфіної, я десь писала свій відгук про неї. Півгодини Я.А. записувала у свій журнал наші із чоловіком дані, як і всі лікарі "одним оком" глянула мої "талмуди", щось там під ніс собі по бурчала і дала направлення на гормони, які я вже здавала в Сінево.

Ой, ні, лише не Прикарпатський центр!!!!!! Зараз я скопіюю із іншого сайту "Малеча" свій допис про цей центр і лікарів.

Привіт, дівчата! Думала чи розповідати про своє ЕКЗ у Прикарпатському центрі репродукції людини, але після розповіді Золотоволоски111, вирішила, що форумчанки, які планують робити цю процедуру, мають знати, що твориться у цьому центрі безпліддя.

Свого часу, я теж через Малечу вибираючи клініку для проведення інсемінації, дізналась про цю клініку у Франківську. У лютому цього року мені вказану процедуру робила Кукурудз С.М. Імплантація відбулась, але плід не прикріпився. Тобто була біохімічна вагітність.

Можна було зробити другу спробу, але С.М. мене попередила, що інсемінацію робить мені один раз тому що мені 38 років. У зв'язку з цим, ми з чоловіком вирішили, що треба нам готуватись до ШЗ. Так як ми звичайна сім'я, без багатих батьків і закордонних родичів, живемо у орендованій квартирі, чоловік змушений був поїхати на заробітки до Польщі. А я доздавала ті аналізи, які необхідні для протоколу.

Так як сама процедура інсемінації пройшла нормально, і був все ж таки результат, то і протокол ми вирішили, що будемо проводити у Кукурудз С.М.

Я приїхала на 3 день місячних, С.М. видала листок призначень, глянула на УЗД. На друге УЗД єдиний раз записала розмір фолікул і ендометрію. В подальшому було ще 2 рази УЗД, але записів, окрім стимуляції, більше не робила. Тому я не знала скільки фолікулів виросло, який був розмір ендометрію, нічого... Після 4-го УЗД сказала, що все добре і призначила дату пункції.

Пункція пройшла нормально, я полежала у палаті більше години. В той день було багато дівчат на пункцію, лише 6 чи 7 клієнток Кукурудз. Та маніпуляційна такий совдеп, за ці благодійні внески, що ми платимо, вони могли б по краще її облаштувати.

Після пункції я зайшла до С.М., щоб запитати скільки вийшло яйцеклітин, на що вона мені щось ляпнула, типу, що ще не ясно, але відразу попередила, що сперма погана.... Щоб при переносі мали при собі ще 2500 грн. Але вона ще до того всього заговорилась... Сказала мені, що у зв'язку з тим, що сперма була погана, чоловік мій доздавав другий раз. Я здивувалась, бо чоловік мені нічого не сказав. Коли я вийшла з кабінету і запитала про це чоловіка, він витріщив на мене великі очі і сказав, що здавав один раз. У мене вже шок, паніка, істерика, що можливо щось уже наплутали, а це ж день пункції!!!!! Повертаюсь до Кукурудз і кажу, що це не мій чоловік здавав 2-ва рази. Вона спокійно поплелась у кімнату імунолога, вийшла і сказала, щоб чоловік здав ще раз. У чоловіка теж паніка, але він не розгубився. Покликав імунолога, і запитав навіщо здавати ще раз, вона сказала, щоб вибрати кращу сперму. А якби С.М. не сказала мені про це, то чоловік би і не здавав 2-й раз. Це по-перше. А по-друге, не зрозуміло навіщо їм друга порція сперми через 2 чи 2,5 години після пункції????? Як мені пояснили, яйцеклітини запліднюють ж відразу після пункції. Ми йдемо на пункцію, а чоловіки паралельно йдуть здавати сперму. Тобто, сперматозоїди після пункції вже мають бути готові відібрані...Чи у вас, дівчата, по іншому було? Коротше, щось вони там крутять-мутять... У мене одне пояснення: Кукурудз влаштувала цей “концерт” для того, щоб здерти ще 2500 за ІКСІ (ми ж їй особисто платимо цю суму).

Тепер про день підсадки. Підсажували мені 2-денки. Перед процедурою я зайшла вже разом із чоловіком, щоб знову розпитати про ЯК, кількість та якість ембріонів і т.д. Кукурудз сказала, що ще не готові ембріони, тому я здивувалась, чому вона це все призначила на 2 день після пункції. Зато С.М. знову продовжила історію із спермою. Сказала, що нам просто необхідна ця додаткова процедура. Але тут вона знову забрехалась. Згадала мою інсемінацію, сказавши, що тоді сперма була краща. Ага! Навпаки, тоді якраз у лютому, сперма чоловіка трішки погіршилась у порівнянні з іншими спермограмами. А от теперішній результат спермограми, то майже норма (відхилення 5%). І тоді, з тими показниками, як би там не було, був все ж таки позитивний результат інсемінації, вагітність була, а не як у багатьох дівчат — повністю негативний результат. Як це пояснити? Господи, на що йдуть ці лікарі заради грошей! Невже Кукурудз мало того, що вона має щодня мінімум 1000 грн.? Це у звичайний день, коли немає пункції (а це ще 200 грн. з кожної) і пересадки (теж по 200 грн.) А ще має % від дорогих ліків, які вона продає.

До речі, із тих усіх дівчат, які були зі мною на пункції, перенос був тільки у однієї жінки, у якої вже 3 спроба (у неї донорська сперма). Підсадка у мене була у середу, як мені потім розповіли, у четвер, п'ятницю і у вихідні С.М. не було, вона поїхала в Одесу. Тепер я жалкую, що не взяла телефони у дівчат, щоб запитати, у який день їм робили підсадку. Я думала, що ми після пункції всі зустрінемось у день підсадки.

Ще мушу розказати про саму пересадку. Я розумію, що для них із медсестрою це звичайна процедура, їхня робота. Але я вважаю, що це робота дуже особлива. Нічого в ній немає складного, все дуже просто, лише треба із повагою ставитись до кожної жінки, яка прийшла у їхній центр маючи проблему непліддя. Медсестра була страшно не уважна, сміялась, розмовляла із іншими дівчатами, що там були, погано тримала і водила по животу датчик, їй Кукурудз робила декілька раз зауваження. А сама С.М. паралельно розмовляла по телефону!!!!

Коротше, після ЕКЗ я нічого від Кукурудз так і не дізналась. Про залишок ембріонів на кріо С.М. мені сказала майже через тиждень після підсадки голосом “умираещего лебедя”, ніби велику послугу нам робить.

До речі, взяла С.М. за ІКСІ 2000 грн., хоча ціна 2500 вже давно, і вона попереджала про таку суму. Я сказала чоловіку, що видно вона побачила, що ми обоє худі, нещасні, з мішками під очима від недосипання і пожаліла нас...

Ось така моя історія ЕКЗ у ПЦРЛ у лікаря Кукурудз С.М. Результат, звичайно, негативний. І у дівчини про яку я писала теж 3-тя спроба невдала.

Вибачте, дівчата, за таку сумбурну розповідь, але маємо те, що маємо...

• Нравится 5

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Капец, ну и история...о_О

Leonara, нет слов. Походу бесплодные женщины самый прибыльный бизнес нынче в медицине. Это при том что врачи аж никак не Боги, чтоб чудеса творить. А про клятву Гиппократа только в институтах одним ухом слышали. Очень жаль. Терпения вам, девочки, и сил, и молитесь. Бог есть)

• Нравится 2

Leonara,та просто слів немає... :cry:

шкода, що таких горе-лікарів у нас всюди і багато, і поки знайдеш нормального,то зневіришся....((

а ще бісить, коли вони самі не знають що робити, але "викачують" з тебе гроші різними методами їхнього "авось", а коли результату немає запитуєш: "що далі ?..куди тепер звертатись?"...то дивляться на тебе вовком, наче "не подобається?сама собі лікар?розумна дуже?..ну то роби що хочеш"..

Изменено пользователем anna1may
  • Нравится 1

Leonara, Історія у Вас звичайно не весела, ще раз я переконалась , що і в Прикарпатському центрі недобросовісні лікарі, що лиш гроші з людей викачують. Головне не впадати у відчай і надіятись на краще.

Leonara, Очень тяжело такое переживать(... Но я всегда верю, что после пободных испытаний обязательно случаются чудеса.

Я тоже была в подобном центре, только в Киеве. Помню взяла уже их список анализов, но решила дать себе отдохнуть лето и в октябре идти на протокол ЭКО. Только у меня случилось ЧУДО и в августе месяце увидела 2 полоски на тесте...чего всем планирующим девочкам желаю.

Правда в Киеве совсем другие цены. В Центре Дахно, год назад мне озвучивали - 36000 грн. А в Исиде - больше 50000.

Изменено пользователем TataW
  • Нравится 1

Привет, девочки))

Подскажите, пожалуйста, хочу пойти к заведующей ЖК2 Федоровой и оформить отказ от участкового гинеколога.

К кому посоветуете пойти (кто там из толковых Г есть)?

И не знаете надо ли что-то платить за отказ?

Изменено пользователем anna1may

Привет, девочки))

Подскажите, пожалуйста, хочу пойти к заведующей ЖК2 Федоровой и оформить отказ от участкового гинеколога.

К кому посоветуете пойти (кто там из толковых Г есть)?

И не знаете надо ли что-то платить за отказ?

Anna1may, а зачем отказ писать? Что кто-то заставляет ходить только к участковому гинекологу?) А вобще мне кажется эта Федорова - волк в овечьей шкуре. По любому вопросу только чот на лапу давать. Если сама не догадаешься, твои проблемы. Тебе их придумают) по крайней мере у меня так было. Но если надо, в конкретном случае, может одним заявлением обойдется.

• Нравится 1

Anna Karenina

Спасибо))

anna1may, это ты от Лавренчук хочешь сбежать?) По отзывам своим и подружек хорошие Гыжка, Дорош, Фесенко. Может, ещё кто, не могу всехзнать.)

• Нравится 1

Leonara, нет слов. Походу бесплодные женщины самый прибыльный бизнес нынче в медицине. Это при том что врачи аж никак не Боги, чтоб чудеса творить. А про клятву Гиппократа только в институтах одним ухом слышали. Очень жаль. Терпения вам, девочки, и сил, и молитесь. Бог есть)

Дякую! Так, дуже прикро, але це дійсно вже перетворилось у прибутковий бізнес! У лікарів Прикарпатського центру репродукції людини (не тільки у Кукурудз) для всіх однакові призначення. Мені дівчина розписала свою підготовку до ШЗ по днях і по призначеннях ліків (стимуляції). Так у мене було те саме, я вже наперед знала, що буду колоти, приймати, коли мені треба буде їхати у Франківськ на УЗД і т.д.

Так, і лікарі не Боги, але після проведення 2 невдалих спроб ЕКЗ в Прикарпатському центрі репродукції людини, я переконалось у тому, що від лікаря теж дуже багато залежить. У моєму випадку не пощастило із лікарем, бо перший раз вона зарано підсадила ембріони, а коли я робила кріо (підсажували заморожені ембріони), то як виявилось пізніше, у мене на той момент було запалення яєчника. І це при тому, що я перед кріопідсадкою декілька разів їздила на УЗД. То який міг бути позитивний результат?

Leonara,та просто слів немає... :cry:

шкода, що таких горе-лікарів у нас всюди і багато, і поки знайдеш нормального,то зневіришся....((

а ще бісить, коли вони самі не знають що робити, але "викачують" з тебе гроші різними методами їхнього "авось", а коли результату немає запитуєш: "що далі ?..куди тепер звертатись?"...то дивляться на тебе вовком, наче "не подобається?сама собі лікар?розумна дуже?..ну то роби що хочеш"..

Ні, тут вони знають що робити! Без додаткового обстеження, без виявлення причин невдалого результату - наступна спроба! Коли я лежала у палаті після переносу, то дівчата мали вже 6, 7 , а одна 8 (!!!) спробу! Я була шокована! Питаю: "Як ви це витримуєте?"!

Leonara, Історія у Вас звичайно не весела, ще раз я переконалась , що і в Прикарпатському центрі недобросовісні лікарі, що лиш гроші з людей викачують. Головне не впадати у відчай і надіятись на краще.

Так і робимо! Одна надія на Бога!

Читала, що ти цікавишся репродуктивними центрами. Якщо у мені постане вибір центру непліддя, то я схиляюсь до "Клініки сучасної медицини професора С. Хміля", це у Тернополі.

Leonara, Очень тяжело такое переживать(... Но я всегда верю, что после пободных испытаний обязательно случаются чудеса.

Я тоже была в подобном центре, только в Киеве. Помню взяла уже их список анализов, но решила дать себе отдохнуть лето и в октябре идти на протокол ЭКО. Только у меня случилось ЧУДО и в августе месяце увидела 2 полоски на тесте...чего всем планирующим девочкам желаю.

Правда в Киеве совсем другие цены. В Центре Дахно, год назад мне озвучивали - 36000 грн. А в Исиде - больше 50000.

Дякую. Так, дива трапляються, я читала багато подібних до твоєї історії. Дівчата готуються до ШЗ, розслабляються і тут... бац... вагітність.

• Нравится 3

Девочки, всем, кто планирует деток, желаю поскорее достичь своей цели, и чтобы все у вас было хорошо!

• Нравится 5

И я присоединяюсь к пожеланиям Наташи! Пусть у планюшек всё получится! У кого не всё просто, дай вам Бог хороших и честных врачей!

• Нравится 1

Leonara,  дякую за інформацію про клініку Хміля, буду мати на увазі.

• Нравится 2

AnnaIT,  от нее)

AnnaIT,  спасибо))

Амальгама, спасибо

Надеемся и мы в скором времени найти хорошего врача и увидеть //

• Нравится 1

Дякую, дівчата за підтримку та побажання! Теж всім плануючим бажаю довгоочікуваної вагітності і народження здорового малятка чи маляток! :girl_bye:

• Нравится 3

спасибо всем за пожелания!! Ждем и надеемся :tectik:

Leonara, спасибо за такой предупреждающий рассказ. Верим и держим за тебя кулачки!!

• Нравится 2

Нехай Господь дасть відчути всім дівчатам радість материнства. Терпіння нам всім , весняного настрою і здорових довгоочікуваних маляток !!!!!!!

• Нравится 6

Дівчатка , всім привіт ! підкажіть, може хтось має контакти лікарів Сторожинецького роддому? чи номер завідуючої? дуже треба!

Девченки, приветик! Как у кого дела? Куда все пропали? Мы гуляем целыми днями, пока погода была отличная. Алису даже в коляске укладывала спать на улице. Сегодня дома сидим.

Амальгама, Приветик) Работаем)

Да, погодка отличная, только сегодня прохладновато...

Привет! А я на маникюр и прическу сходила) хочу быть красивой будущей мамочкой) моя мама как увидела новую стрижку, чуть кондрашка не хватила) она у меня крайней степени предрассудности женщина) а вы девочки кто как верит в приметы и т.п.во время беременности?

P.S. погодка хорошая щас, сутра холодно было, а теперь прекрасно.

• Нравится 3

Anna Karenina, ну и правильно сделала! Не понимаю беременяшек и молодых мам, которые ходят с хвостиком постоянным, потому что "нельзя стричься" ... Надо быть всегда красивой, чтобы иметь хорошее настроение!

Я в обе беременности и стриглась, и ниче, растут, ттт, мои вреднульки)))

Anna Karenina, как ты себя чувствуешь? Токсикозит?

Anna Karenina, ну и правильно сделала! Не понимаю беременяшек и молодых мам, которые ходят с хвостиком постоянным, потому что "нельзя стричься" ... Надо быть всегда красивой, чтобы иметь хорошее настроение!

Я в обе беременности и стриглась, и ниче, растут, ттт, мои вреднульки)))

Anna Karenina, как ты себя чувствуешь? Токсикозит?

Амальгама, спасибо) захотелось перемен, чего бояться) а токсикоза нет у меня и походу не было) с едой вопросы, вкусовые рецепторы и желудок как-то непонятно реагируют изжогой в основном или изменением вкуса привычных продуктов. Ну и все пожалуй, что я чувствую. Еще пару дней как колит в районе матки - ну так раз-два в день. наверно растет)

Растет, растет)

Это хорошо, что токса нет. Я во вторую Б познала его "прелести" сполна. Похудела к 20 неделям на 3,5 кг! Потом набрала их успешно, когда тошнотики отпустили)

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...