Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

anastasia2309, это точно!

• Нравится 1

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

anastasia2309, AnnaIT, все у вас будет хорошо, девочки

• Нравится 1

Привет))

Подскажите, что-то об Козуб Оксана Васильевне(ведет Б в #1 городской поликлинике(бывшая железнодорожняя)

Спасибо!

Настя, Марина, как ваши дела? Какие новости у вас? :)

Оксана, еще здесь вас поздравлю! Я за вас так рада, аж плакать от счастья хочу!))) Вы с девочками большие молодцы! Хорошей судьбы малышкам! Обнимаю вас всех!

20130816185337-15563.jpg

• Нравится 2

Здраствуйте девочки. Не подскажете нормального гинеколога в Черновцах? А то боюсь, что запустила воспаление. Обратилась сначала в ЖК к гинекологу которого знала со слов, та воспаления не увидела зато диагнозами запугала. Была три раза - все три слышала что то новое. Сначала лечила дизбактериоз, потом нашла эрозию, за третьим - услышала дисплазия 1 ст. А воспаления она как говорила не видела. Пошла к Затирко - нашли левосторонее воспаление, выписали лечение - не помогло. Опять плохо чувствую себя, а к ней очередь только с октября есть место свободное. Боюсь я не дотяну. Советуют Гошовского. Может кто слышал о нем. А то боюсь опять к такому попасть как в начале.

anastasia2309,  подскажите пожалуйста чем лечили поликистоз? Что помогло забеременить??? Давно мучаюсь с этой проблемой, была у многих врачей но толку нету, только зря гормонами напичкали. Спасибо))

Дівчата привіт.Хто лікувався у Матієги І.В..Порадили мені як хороший спеціаліст.Дуже хочу дитинку..Лікувалась деякий час але результат- нуль.Місяць було більш- менш нормально і знов пошло.Просто у мене складна ситуація-7 років мала хірургічне втручання дуже складне(не по жіночому)і лиш рік як дозволили завагідніти.Комусь вона помогла завагідніти чи ні.Тепер порадили Затірко А.На скільки знаю це приватне і як по витратах.Що порадите ???

Изменено пользователем 2982

2982

Привіт)Затірко приймає за попереднім записом, перший візит консультація обійшовся 300грн, а всі наступні 50грн, якщо оглядала або узд, а просто з результатами аналізів, призначеннями чи консультація безкоштовно.

Особисто мені, як лікар-гінеколог підійшла, допомогла вирішити деякі проблеми. Я їй вдячна))

Всім привіт. Приймайте і мене в компанію.

anastasia2309, підкажіть де робили лапароскопію. і чи перевіряли перед цим прохідність труб? Бо мене направляють, але я не проходила ніяку перевірку.

Добро пожаловать всем новеньким ;) Кто хочет к нам в вайбер, пишите мне номера.

Я наконец-то сделала УЗИ. У нас все хорошо. Кроха махала мне ручкой. Соответствуем сроку 11-12 недель

• Нравится 2

шиншилла, поздравляю с хорошим узи))) :kulachki:

2982, Привіт. Я теж лікувалась та оглядалась у Затірко на протязі багатьох років. За цей час я постійно ходила до інших спеціаластів, але все ж поверталась до Затірко. Мені з нею комфортно. Хоч в неї і приватна клініка, по грошах у неї середня ціна. Як вам вже писали, вона бере гроші за огляд та узд, а просто за консультацїї чи призначення ліків нічого не бере. Я знаю , що в Чернівцях є багато гінекологів які беруть гроші просто за консультації чи призначення лікування. Мені вона теж багато в чому допомогла .

anna1may, Привіт. Про Козуб О. В. нічого взагалі не чула. А Вам її рекомендували для ведення вагітності ?

А як Ви доречі себе почуваєте ?? У Вас і у "Шиншилли " майже однакові терміни, побачите малят майже одночасно .

• Нравится 1

milka5555, дякую, добре)) лише от застуда з температурою трохи замучила(( і через це щей так і не ставала на облік...

Мені Г в якої я спостерігалася до 12 нед вагітності порекомендувала взагалі-то Каленюк(але на жаль, вона звільнилась) або Козуб(вона там же зав.полікліники №1)

Але я напевно що, буду ставати на обік на Рівненську....а за тих нових правил, що в них нині то має бути цікаво..

-не можна змінювати лікаря по веденню вагітності(та лікарка, до якої я хотіла тепер за наказом керівництва не може брати вагітних з інших дільниць), тай наче у інших лікарів так само...

- є ще те, що тепер не можна домовлятися про пологи , а потрапляєш на чергову бригаду,

- і ще наче, те що забронені відвідування породіль, партнерські пологи чи то присутність когось поряд на пологах

Наскільки це все правдиво будемо бачити....

Але плюс на Рівненській в тому, що там як не крути все поряд і не треба бігати як в ЖК #1 Головна-Чехова-Буковинська..

Хоча, я ще сама остаточно не визначилась куди краще іти ставати на облік...

Так, у нас однаковий термін..маємо одночасно побачити малят))

Изменено пользователем anna1may
  • Нравится 1

anna1may, виздоровлюйте і не хворійте !!!!

Про нововведення на Рівненській. Я так розумію, що можу оглядатись і ставати на облік лише в того лікаря, який обслуговує мій район по місцю проживання ????

Изменено пользователем milka5555

milka5555,  дякую))

Ви теж себе бережіть))

Наскільки я зрозуміла, то так тільки по прописці, але все ж думаю варто уточнити у Федорової(зав.поліклініки), тому що це може стосуватися конкретно деяких лікарів, до яких частіше за все тікають вагітні, тому що відношення краще.Можливо, тому і заборонили їм брати з інших дільниць вагітних. Хто зна, що в них там....

А ви на облік маєте ставати?До кого потрапляєте?

milka5555, ну і дільничий гінеколог та акушер-гінеколог, що веде вагітність, це в будь-якому випадку різні лікарі...

Аня, не знаю, как на счет ведения беременности и смену врача, но, думаю, партнерские роды запретить точно не могут. У нас в стране наоборот идет пропаганда и целая программа, направления на то, чтобы женщины рожали с кем-то. Думаю, это пушка. Или ты видела какие-то официальные документы, объявления в роддоме или ЖК?

• Нравится 1

Амальгама, официальных документов собственно я не видела, но слышала это от врача который работает в РД на ровенской)не думаю, что есть смысл врать или предоставлять ложную информацию

А буду в ЖК посмотрю есть ли там какие-то бумаги по этому поводу

anna1may, так, маю ставати на облік, але ще не скоро. В мене тільки 8-й тиждень. Я сама ще в рздумах куди і до кого. Надіюсь, що мій гінеколог мені когось порекомендує.

Ну не знаю... Вряд ли они откажутся от такого "калыма", как роды по договоренности...

Да и в принципе, у нас медицина дает возможность выбирать врача, у которого подаешь, лечиться и т.д.

Амальгама, ну видишь, кто знает что они там себе придумали на ровенской...

На Буковинской ничего не поменяли, там все как было так и есть...

milka5555

Вітаю))

Легкої вагітності і здорового маляти))

А куди плануєш ставати на рівненську чи буковинську?

anna1may,ох дякую. Після двох років невдач мені все ще не віриться ...

А на облік все ж планую на Рівненську. Я там рік назад робила лапараскопію. Лежала три дні, мені все сподобалось. І чистота і відношення персоталу. А на Буковинській я взагалі ніразу не була. Ну і зручно , що на Рівненській все в одному корпусі. В мене ще є час щоб все обміркувати.

• Нравится 1

milka5555, я лежала в гінекології і там і там, на жаль, то по умовам краще рівненська,

Але все одно, щоб до тебе дивилися потрібна їм мотивація "$"...((

На Буковинській(вул.Головна старий РД) за кожен крок треба платити...а свого узд немають і відпрааляють або в ЖК на Головній або в дит.лікарню на Буковинську....не дуже зручно

А на Рівненській хоча б в одному місці все.

Щодо ЖК то теж є свої відмінності, плюси та мінуси .

На Головній зручно, що там невелика черга на ті ж аналізи(сьогодні дали направлення-завтра здав), "символічна" сумма 5,10грн за кров, сечу, але там численні черги, на узд треба чекати по кілька годин(та щей платно,навіть з направленням нині узд вартує під 140грн, вартувало весною принаймні так) і при необхідності треба бігати між їхніми корпусами

На Рівненській таж "символічна" оплата за аналізи, черги

Узд у них своє і довше 30-40хв там не чекала(а минулого року, коли лежала в гінекології), то узд неодноразово робила у Ватаманюк і БЕЗКОШТОВНО, бо за направлення лікуючого лікаря,

Зручно, що все в одному місці і бігати не треба.

• Нравится 1

• 2 недели спустя...

anna1may, доброго дня. А Ви вже робили перший скринінг ? Бо моя Г. мене теж направила до Ринжук на Боярка. Яка там ціна і чи Вам все сподобалось у неї.

• Нравится 1

milka5555, так робила, все дуже детально пояснює та показує і розказує, є монітор для мамочки і монітор в який дивиться чоловік(той же що і в лікаря)

ходили з чоловіком)) вартість першого скринінгу у Ринжук 230грн, дають роздруківочку, щодо фотки, то на жаль ми в ейфорії і забули запитати, але я думаю, що на їхньому аппараті є така можливість

ви вже записалися до неї на прийом?там за попереднім записом

А на облік ще не ставали?

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...