Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

ЮлияВолк,  там лиш 6 гінекологів!! Чи я щось не там дивлюся?

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

ЮлияВолкИнка, і то майже всі з центру Юзька і одна лікарка з Оксфорд..

Не велика база, як про мене

Рекламная база просто. ;)

Девушка в разных городах советует разных гинекологов. Гляньте профиль. Раскручивает сайт, а значит, и отзывы на нем заказные и проплаченные.

Зашла в профиль первого же врача на сайте. Юзько то Михайлович, то Николаевич. В общем, двойка вашей базе. ;)

• Нравится 5

Девушки, всем привет!!! Только зарегистрировались. Лялечку пока не планирую, пляшут гормоны... Судя по отзывам, Затирко неплохой эндокринолог. Подскажите, где сейчас принимает, как попасть на прием ну и приблизительно, какая стоимость

Девушки, всем привет!!! Только зарегистрировались. Лялечку пока не планирую, пляшут гормоны... Судя по отзывам, Затирко неплохой эндокринолог. Подскажите, где сейчас принимает, как попасть на прием ну и приблизительно, какая стоимость

Стоимость первого приема 300 грн+100 грн анализы на месте, запись на месяц вперед! Принимает : ул. А. Мицкевича, 7. Запись - 573205.

nastroy7, спасибо вам огромное за оперативный ответ, буду пробовать попасть на прием ;)

Дівчата,всім привіт!я раніше питалась за Затірко,багато впринципі писали,що вона непоганий лікар..але я вирішила написати про свій не дуже приємний досвід,щоб можливо ті хто прочитає це,зробили певні висновки!все почалось вже років 5 назад,нерегулярний менструальний цикл, якщо його так можна було б назвати,місячних по 8 місяців могло не бути.. :(я "лікувалась" на той час в Авіцені,протягом 2-3 років пила гормони,мені нажаль тільки їх і могли запропонувати((і якось я почула від знайомої про Затірко,що вона дуже кваліфікований лікар і типу піди до неї вона тебе на ноги поставить,цикл врегулює,завагітніти допоможе і все буде класно!я прийшла з неабиякою надією,що дійсно мені тут допоможать!узі,огляд на кріслі,мазок не брала..сказала що немає необхідності...після огляду сказала,що спайки,є запальний процесі треба лікувати..пролікувалась,прийшла сказала,що все гуд!коли дійшло діло до нерегулярних місячних,мене було направлено в Ділу на аналізи,які коштували мені 3 тисячі..фіг вже з тим, я думала краще дісно знати повну картину,мені тоді зможуть допомогти)прийшла з аналізами і все що вона змогла сказати,те що попий ти Джаз,дуже хороші вони і тоді все стане на свої місця :dash_kolob_girl: дивно стало тоді..я лікарю розповіла про весь свій шлях який я вже пройшла,який досвід прийому коків був,і що мені нічого не допомагало,але ж мене ніхто чути не хотів таке враження ніби вона продала душу фармацевтичним компаніям,... :not know:менше з тим,я вже навіть змирилась з думкою,що треба знов пити гормони,і що це єдиний вихід,але те що сталось зі мною далі,дало зрозуміти те який вона лікар..в один прерасний день,я відчула сильну біль в правому боці,почав боліти яєчник,я швидко зібралась і до неї...вона глянула на узі,сказала,що в тебе все класно з яєчниками і я пішла додому..наступного дня,біль не пройшла,а навпаки стало ще гірше,і тоді я потрапила на Головну в старий пологовий,пішла на узі, виявилось,що у мене кіста жовтого тіла з крововиливом,розмір яєчника 46*39мм.мене поклали на денний стаціонар,тампонади,свічки,уколи і кіста розсмокталась...а могла б і лопнути :(на даний момент,я задоволена своїм лікарем,далі хожу в старий пологовий,і те що я бачу,мене тішить і дає надію,що в нас все ж таки ще є справжні спеціалісти,які працюють не тільки аби,щоб останню копійку здерти,а щоб дійсно допомогти(тим паче,що у них обов*язкових платежів немає)!!!бажаю кожній здоров*я і жіночого щастя :kiss2:

• Нравится 5

Всем привет! Обследуюсь у Затирко, пока без результатно :( На этой недели хочу попасть к Марфине. Она кому-то помогла забеременеть?

Всем привет! Обследуюсь у Затирко, пока без результатно :( На этой недели хочу попасть к Марфине. Она кому-то помогла забеременеть?

ходила к Марфиной 2 года, за это время вылечила уреаплазму и молочницу, наладила цикл, но беременности не было. Может и ходила бы к ней дальше, но мне надоело то, что попасть к ней на прием было почти не реально, а если все-таки удавалось записаться, то приходилось ждать, иногда по 1,5-2 часа. А еще все активные действия в плане беременности плавно переносились на следующий месяц на протяжении более полугода.

Хотя у меня есть знакомые кому она достаточно быстро помогла - в основном это те случаи, когда были проблемы с гормональным фоном у женщины, но при этом у их партнеров явных проблем не было.

ходила к Марфиной 2 года, за это время вылечила уреаплазму и молочницу, наладила цикл, но беременности не было. Может и ходила бы к ней дальше, но мне надоело то, что попасть к ней на прием было почти не реально, а если все-таки удавалось записаться, то приходилось ждать, иногда по 1,5-2 часа. А еще все активные действия в плане беременности плавно переносились на следующий месяц на протяжении более полугода.

Хотя у меня есть знакомые кому она достаточно быстро помогла - в основном это те случаи, когда были проблемы с гормональным фоном у женщины, но при этом у их партнеров явных проблем не было.

Спасибо большое, за ответ

Изменено пользователем Merry2222

nadinka1302,  привіт)а в старому пологовому до кого ви потрапили/ходите нині?

Мені не допомогла. На прийомі пише по годині у всій журнал дані про пацієнтів, тому і чекають по 1,5-2 год. Хоча, коли я була у неї на прийомі, то нікого у неї під кабінетом не було. Шкода, що вона завідуюча Центром планування сім'ї... :girl_cray:

• Нравится 1

nadinka1302,  привіт)а в старому пологовому до кого ви потрапили/ходите нині?

Привіт)так ходжу,до Рак Лілії Михайлівни)раніше лікувалась в Авіцені та у ЗАтирко...безрезультатно...

• Нравится 1

Привет всем девочкам!

Давно читаю ваш форум, но вот только зарегестр.)))

Я София... Благодаря Никифор и Мельник А.Д. с Авиценны мы уже на 14 неделе беременности...

Путь был сложным и долгим, два года, но мы справились)) Если интересно-розкажу...

Все мы девушки разные, и должны понимать что не только от врачей все зависит, а гормоны((( а их сложно коректировать. Например у меня был повышен кортизол (гормон стресса), но не всегда, только когда нервничала... а гормоны, они ж друг от друга очень зависят..и пролаткин тоже завышен, они прыгают каждый день. А в гормонах есть столько нюансов, что чорт ногу сломит... Важен даже день и, что не мало важно ВРЕМЯ когда здавать кровь... ВОТ ТАК!!! Плюс я отменила тренировки, чтоб "зацепилось"....Ведь много факторов может влиять, не только связаных со здоровьем... И все зависит от Бога... Ведь даже когда у меня были гормоны как по книжке, и были овуляции, не беременела!!! И тут Лия Васильевна с Аллой сказали не падать духом! Ведь цикл мог быть ановуляторным (без яйцеклетки)... мы с мужем просто начали ждать... И ВОТ... нашему чуду уже 14 недель. Были на УЗИ, эмоции переполняли... На УЗИ так хорошо было видно ляличку нашу!

• Нравится 5

А Никифор де приймає? Теж у авіцені?

(изменено)

Привіт)так ходжу,до Рак Лілії Михайлівни)раніше лікувалась в Авіцені та у ЗАтирко...безрезультатно...

ну бачите комусь допомагає, комусь ні...тут однозначно не можливо відповісти чи хороший вона лікар.

Залежить щей від проблеми з якою звертаються.

Головне не вішати носа, все у Вас буде добре!

[email protected],  поздравляю вас))это прекрасное время в ожидании чуда))

И да есть много факторов от которых зависит Б, независимо от врачей))

А Никифор классный врач!!!

Изменено пользователем anna1may
  • Нравится 1

Привіт, дівчата! Розкажіть, де хто робив фолікулометрію?

Leonara, в діагностичному каб.405

Leonara, в діагностичному каб.405

Дякую! Я там була. Там старий УЗД-апарат.

Leonara, Авіцена,БазисМед

• Нравится 1

Leonara, Авіцена,БазисМед

Аня, ти робила УЗД в Авіцені? Хотіла до них записатись, то їхня тьотічка, яка відповідає на дзвінки, не могла виговорити слово "фолікулометрія", потім не могли визначитись із ціною, то 150, то 130, тому я зрозуміла, що таке УЗД у них рідко роблять...

БазисМед подобається, ходила туди декілька циклів, але по їхніх результатах все ідеально - є домінантний фолікул, овуляція, жовте тіло... Але вагітність чомусь не наступає. Тому хотіла піти у інших медичний центр для порівняння.

Leonara,  я робила в авіцені недавно. Там роблять 2 узі. Ти приходиш, платиш за перше, а за друге вже не платиш. Мені сказали, що це коштує 130грн, але коли вийшла з кабінрту вже платити, то заплатила 150, бо вона зробила фото для замітки тих параметрів. Але друге узі має бути не пізніше 7 днів після першого, інакше тоді знову будеш платити як за перше.

Leonara,  ну причина безпліддя не завжди у відсутності овуляції. Ще ж є повно різних факторів, які на уе можуть впливати. Тут вже лікар повинен досліджувати. А з трубами, ендометрієм, гормонами, спермиками все в порядку?

• Нравится 1

Девочки, всем привет!!! Сдала гормоны, андрогены зашкаливают, пролактин в 3 раза выше нормы... Вообще уже лысина начинает просвечивать:( Посоветуйте нормального эндокринолога... К Затирко сколько не звоню, телефон не отвечает... Может, есть у кого новые контакты?

Светик - семицветик,  до Затірко я б з цим уже не йшла. З власного досвіду скажу, що вона в гормонах повний 0000!! Це при тому, що я в неї лікувалася 3 роки, вона мені ні разу не сказала, що мені потрібно з моєю проблемою здати гормони. А коли я їй сама запропонувала може я здам, вона сказала, що не потрібно, бо з гормонами все дуже складно, бо деякі гормони виробляє гіпофіз і ми всеодно на це не можемо вплинути!!! Так, може це буде дивно і хтось пощитає це наклепом з мого боку, але так мені сказала лікар, яку, по якійсь причині називають ендокринологом. Так, в одночас скажу, що і лікуючись в неї я завагітніла і народила. Але тільки тому, що вона мені навмання призначила стимуляцію, знову ж таки без здачі єдиного гормону. І як виявилося, пізніше, з моєю проблемою це по-любому би помогло.

Зараз я ходжу до Нікіфор, у мене теж підвищений пролактин, так от вона призначила таблетки, щоб його тримати в нормі і аж тепер у мене появилася своя О, якої ніколи не було.

• Нравится 1

Светик - семицветик,  до Затірко я б з цим уже не йшла. З власного досвіду скажу, що вона в гормонах повний 0000!! Це при тому, що я в неї лікувалася 3 роки, вона мені ні разу не сказала, що мені потрібно з моєю проблемою здати гормони. А коли я їй сама запропонувала може я здам, вона сказала, що не потрібно, бо з гормонами все дуже складно, бо деякі гормони виробляє гіпофіз і ми всеодно на це не можемо вплинути!!! Так, може це буде дивно і хтось пощитає це наклепом з мого боку, але так мені сказала лікар, яку, по якійсь причині називають ендокринологом. Так, в одночас скажу, що і лікуючись в неї я завагітніла і народила. Але тільки тому, що вона мені навмання призначила стимуляцію, знову ж таки без здачі єдиного гормону. І як виявилося, пізніше, з моєю проблемою це по-любому би помогло.

Зараз я ходжу до Нікіфор, у мене теж підвищений пролактин, так от вона призначила таблетки, щоб його тримати в нормі і аж тепер у мене появилася своя О, якої ніколи не було.

дякую дуже за вичерпну інформацію. Підкажи, координати Нікіфор і як потрапити на прийом. Изменено пользователем Светик - семицветик

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...