Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Звичайно, що треба пробувати самим вагітніти.

Ні, у розмові з нами А.Б. навіть не натякала на ШЗ, правда, заговорила на майбутнє про інсемінацію (можливо тому, що на той момент, що ми були у неї, основні аналізи, які пари здають до планування вагітності були в нормі). Ми були у неї один раз, більше не було потреби, бо ні інсемінацію, ні (у разі необхідності), робити ШЗ ми не планували робити у нашому центрі. Вам теж раджу вибрати інший заклад. Я спілкуюсь на різних форумах майже 7 років, які ми плануємо, у центрі Юзька рідко є позитивні результати ЕКЗ не те, що інсемінація. Проти А.Б. нічого не маю, але якби вона працювала у іншій клініці...

спасибо.а какие анализы вы сдавали как пара?только инфекции или что-то еще?

а где вы лечитесь сейчас?

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

спасибо.а какие анализы вы сдавали как пара?только инфекции или что-то еще?

а где вы лечитесь сейчас?

Аналізи всі в основному здавала я, єдине, коли здавала мікоплазму, уреаплазму, хламідії та трихомонаду, була виявлена уреаплазма, то ми лікувались із чоловіком разом (перездавали цей аналіз удвох), ну, тест на сумісність зрозуміло, бо він здається через 4 год. після СА. Ще чоловік підлікував простатит, робив УЗД всіх органів і само собою від нього спермограма.

Крім цього я здавала гормони: прогестерон, естрадіол (у І і ІІ фазі циклу), ФСГ, пролактин, ЛГ, Торч на краснуху та цитомегаловірус (пакет №9.3 в Сінево), аналіз на щитовидку (пакет №3.5 в Сінево), також робила УЗД щитовидки, антиспермальні антитіла, АМГ, біохімію крові. Ще робила лапароскопію і гістероскопію, неодноразово УЗД та фолікулометрію.

Я ходила до багатьох лікарів у Чернівцях (Затірко, Ясніковська, Смакоус, Марфіна, Лавренчук, Жарюк, Куріцина, Жебчук, Никифор, Васильєва, Капоріна, Круглик, Андрійчук, Китайгородська, Каленюк). Зараз я не лікуюсь, бо не знаю, що лікувати. Планую сходити на консультацію до Мельник Алли Дмитрівни в Авіценну, надіюсь, що хоча б вона мене не розчарує...

Изменено пользователем Leonara

Leonara, Жебчук Аэлита? брр как вспомню)) это в Юзьке? из-за нее ноги мой там больше нет

Мне Никофор предлагала клинику "Мать и Дитя" в Киеве. Говорила что там работает наша черновицкая врач. Сказала почитать отзывы и решить. Так вот я почитала, и про врача, и про клинику, мне не понравилось. Потому, я сама по отзывам и по теме на этом сайте, выбрала клинику "Исида" и сейчас там прохожу обследование. Так что советует она тебе хорошую клинику.

Leonara, Жебчук Аэлита? брр как вспомню)) это в Юзьке? из-за нее ноги мой там больше нет

Мне Никофор предлагала клинику "Мать и Дитя" в Киеве. Говорила что там работает наша черновицкая врач. Сказала почитать отзывы и решить. Так вот я почитала, и про врача, и про клинику, мне не понравилось. Потому, я сама по отзывам и по теме на этом сайте, выбрала клинику "Исида" и сейчас там прохожу обследование. Так что советует она тебе хорошую клинику.

LiLooshka, так, у Юзька. Я писала вище, що була у Аеліти один раз, можливо вона і „зіграла”, може просто консультацію „відробляла”, бо у 2013 році ціна була 150 грн.

До речі, мені теж пропонували нашу Продан Тетяну, яка працює у центрі „Мать и дитя” Вона навіть була запрошена на канал СТБ у програму „За живе”. До речі, вона теж працювала у Юзьків.

Я колись цікавилась Ісідою. Пиши, будь ласка, по можливості, як там що проходить.

Я, у разі необхідності, планую робити ШЗ восени. Щодо клініки, то на сьогодні це Альтернатива (Львів), але я ще можу поміняти свою думку...

Leonara, в октябре делала первое ЭКО, как раз в клинике Альтернатива, я была у Зиновьевой, но там самая популярная Михайлишин. Много хороших отзывов. Но мне не понравились некоторые моменты в этой клинике, а цены в сумме такие же как в Киеве. Если есть какие-то вопросы, обращайся.

Leonara, в октябре делала первое ЭКО, как раз в клинике Альтернатива, я была у Зиновьевой, но там самая популярная Михайлишин. Много хороших отзывов. Но мне не понравились некоторые моменты в этой клинике, а цены в сумме такие же как в Киеве. Если есть какие-то вопросы, обращайся.

Я планувала до Михайлишин.

То спроба була невдалою, так? А що з ембріонами?

cristalyna, я у Юзька завагытныла з першого разу, було ШЗ, на яке я йшла свідомо, бо різні лікарі за 7 років безпліддя причину так і не назвали, тому ми знайшли гроші і зробили ШЗ.

стимуляцію і пункцію робила Юзько Т.А., а перенос - А.Б.

знаю, що ними багато хто не задоволений, але! враховуючи скільки під час стимуляції необхідно ходити на уз-моніторинг, можливість гіперстимуляції та інші нюанси, я виходила з того, що потрачу ще купу часу та грошей на поїздки та проживання в інші міста та клініки, де ніхто 100% гарантії на вагітність не дає.

я спробувала довіритися і не шкодую.

вам удачі та найшвидшої вагітності!

до речі моя подруга їхала на ШЗ в Київ у клініку Матері, теж з 1 спроби завагітніла

• Нравится 1

Leonara, с 10 , оплодотворилось 3, их сразу и подсадили на 3й день. пролет даже без имплантации. Так что ничего там нас не держит. Почему так было, никакой эмбрио-лист нам не представили, чтоб посмотреть качество яйцеклеток и уже эмбрионов. Может просто я такая везучая =) В целом, клиника не плохая, только вот после такого случая у нас появилось много сомнений к их эмбриологам.

Ну, от кожному своє. А коли ви jul4-ik робили ШЗ? У скільки обійшлось?

jul4-ik, спасибо........у меня надеюсь не понадобиться ЭКО.

Аналізи всі в основному здавала я, єдине, коли здавала мікоплазму, уреаплазму, хламідії та трихомонаду, була виявлена уреаплазма, то ми лікувались із чоловіком разом (перездавали цей аналіз удвох), ну, тест на сумісність зрозуміло, бо він здається через 4 год. після СА. Ще чоловік підлікував простатит, робив УЗД всіх органів і само собою від нього спермограма.

Крім цього я здавала гормони: прогестерон, естрадіол (у І і ІІ фазі циклу), ФСГ, пролактин, ЛГ, Торч на краснуху та цитомегаловірус (пакет №9.3 в Сінево), аналіз на щитовидку (пакет №3.5 в Сінево), також робила УЗД щитовидки, антиспермальні антитіла, АМГ, біохімію крові. Ще робила лапароскопію і гістероскопію, неодноразово УЗД та фолікулометрію.

Я ходила до багатьох лікарів у Чернівцях (Затірко, Ясніковська, Смакоус, Марфіна, Лавренчук, Жарюк, Куріцина, Жебчук, Никифор, Васильєва, Капоріна, Круглик, Андрійчук, Китайгородська, Каленюк). Зараз я не лікуюсь, бо не знаю, що лікувати. Планую сходити на консультацію до Мельник Алли Дмитрівни в Авіценну, надіюсь, що хоча б вона мене не розчарує...

Leonara, а тест на совместимость сколько стоит и есть там отдельная комната, не помните?а антиспермальные антитела это кровь из вены?и спермограма не помните сколько?

Изменено пользователем cristalyna

Leonara, с 10 , оплодотворилось 3, их сразу и подсадили на 3й день. пролет даже без имплантации. Так что ничего там нас не держит. Почему так было, никакой эмбрио-лист нам не представили, чтоб посмотреть качество яйцеклеток и уже эмбрионов. Может просто я такая везучая =) В целом, клиника не плохая, только вот после такого случая у нас появилось много сомнений к их эмбриологам.

Прикро, звичайно. Можливо із цих 3-х один був слабкіший і якби "потягнув" за собою два нормальних. Я таке читала.

Таких "везучих" половина дівчат плануючих...

Удачки тобі в новій клініці і обов'язково позитивного результату!

Leonara, и я сейчас сдавала на гормоны и потом буду вагинально сдавать и боюсь что дальше будет. я из Молдавии и долгая дорога.

Изменено пользователем cristalyna

jul4-ik, спасибо........у меня надеюсь не понадобиться ЭКО.

а тест на совместимость сколько стоит и есть там отдельная комната, не помните?а антиспермальные антитела это кровь из вены?и спермограма не помните сколько?

Тест на сумісність я робила давно, ще років 5 назад. Його здає жінка через 4 год. після СА. А навіщо окрема кімната? Цей тест я здавала на Рівненській. Антиспермальні - так кров. А спермограму чоловік робив ще у кінці 2014 в Діагностичному, то ціна була 120 грн. Зараз можливо 150.

Leonara, стимуляція і пункція у вересні 2016 - після того була сильна гіпера, тому перенос робили аж в грудні

вартість обстежень, препаратів для стимуляції, сама стимуляція, пункція, заморозка 4 ембріонів і перенос 2 з них - 65-70 тис. грн.

cristalyna, я искренне вам желаю самостоятельной беременности!

в Україні середньостатистична вірогідність на вдале зачаття після 1 спроби ШЗ близько 30%, другої спроби - 40%, далі вірогідність зменшується... а ще статистика каже, що більш вдалими є спроби в кріо-протоколах, порівняно зі свіжими...

сумна статистика, але вона плюс-мінус однакова для всіх клінік.

Leonara, стимуляція і пункція у вересні 2016 - після того була сильна гіпера, тому перенос робили аж в грудні

вартість обстежень, препаратів для стимуляції, сама стимуляція, пункція, заморозка 4 ембріонів і перенос 2 з них - 65-70 тис. грн.

cristalyna, я искренне вам желаю самостоятельной беременности!

в Україні середньостатистична вірогідність на вдале зачаття після 1 спроби ШЗ близько 30%, другої спроби - 40%, далі вірогідність зменшується... а ще статистика каже, що більш вдалими є спроби в кріо-протоколах, порівняно зі свіжими...

сумна статистика, але вона плюс-мінус однакова для всіх клінік.

Дякую! Ціни в нашому центрі як і у інших містах України, в межах 70 тис. грн.

Так, ЕКЗ це як лотерея...

Всем привет! Давно не заходила сюда.

[email protected], поздравляю с беременностью! Действительно волшебное время!

Інна, рада, що у вас є такі зрушення у плануванні! Дасть Бог, скоро будемо разом з візочками кататися. ;)

Тата2017, я народила старшу дочку у ПБ на Рівненській, молодшу - у ПБ на Чехова. Якщо порівнювати, то на Чехова гірші умови перебування (немає гарячої води, як писали дівчата). Обидва рази про пологи домовлялися з лікарем. На Чехова йшла свідомо у гірші умови, зате до класного лікаря. Такі у мене пріоритети.

а який саме лікар?

Тест на сумісність я робила давно, ще років 5 назад. Його здає жінка через 4 год. після СА. А навіщо окрема кімната? Цей тест я здавала на Рівненській. Антиспермальні - так кров. А спермограму чоловік робив ще у кінці 2014 в Діагностичному, то ціна була 120 грн. Зараз можливо 150.

на совместнимость не знаю как сдадим так как наша дорога 3 часов до черновцах. посмотрим.может утром перед дорогой дома ,,поработаем,, потом сдадим анализ..........а в клинике не знаете сколько может быть спермограма?

Привіт дівчата! Я раніше писала десь в цій темці... В жовтні 2016 звернулись з чоловіком у вашу клініку Юзьків, перед тим майже 4 роки лікували мене невідомо від чого в нас в місті і в ПЦРЛ, купа грошей, вбитого здоров'я і нервів. А тут все оперативно, та дуже сподобалось ставлення. В січні була підсадка, готувала Т.А, а саму підсадку робила Жебчук, вийшло з першого разу, зараз 18 тижнів :-). У всіх різні причини безпліддя, головне прагнути результату, а Юзьки нормальні, а гроші йдуть як і усюди...

lesiok, поздравляем. легкой Б вам и удачи во всем.

на совместнимость не знаю как сдадим так как наша дорога 3 часов до черновцах. посмотрим.может утром перед дорогой дома ,,поработаем,, потом сдадим анализ..........а в клинике не знаете сколько может быть спермограма?

А в якій клініці?

А в якій клініці?

Юзько.

девочки делали кто-то из вас стимуляцию с Гоналом? не для Эко, но Б наступила?

Юзько.

Ні, в Юзька не знаю. Мій чоловік там здавав давно один раз, більше туди не піде, бо не знати куди вони потім ту сперму використають...

девочки делали кто-то из вас стимуляцию с Гоналом? не для Эко, но Б наступила?

и это правильно. я всегда думала не используют в больницах хорошую сперму для Эко-донорам?

и это правильно. я всегда думала не используют в больницах хорошую сперму для Эко-донорам?

Ну, у лікарнях не знаю, а от у репродуктивних центрах цілком можливо...

Ну, у лікарнях ні, а от у репродуктивних центрах цілком можливо...

все может быть.

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...