Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Привіт, дівчата! Я тут новенька.. Ознайомлююсь з сайтом). Я до вас за порадою.. консультацією.. адже така тема.. що мало кому розкажеш.. Ми з чоловіком одразу після одруження хотіли дитинку. Пройшло півтора року, і ніяких змін. Все почалось з моїх обстежень, адже, я як жінка, думала, що проблема в мені. Де лиш я не була, і в гінеколога в Діагностичному, і на Ровенскій, останній похід в жіночу консультацію. Всі як один говорили мені, що по узі та всім аналізам і обстеженнях не бачуть проблем. Сказали, щоб чоловік пішов здати спермограму, а тоді вже буде видно які ще мені обстеження треба буде пройти. І вот настав той день коли нарешті мій чоловік здав спермограму. Звичайно, я була впевнена як і мій чоловік, що все буде в порядку. Але ми не очікували настільки поганого результату.. Як грім серед ясного неба, висновок: азооспермія ( тобто відстутність сперматозоїдів в еакуляті). Не знаючи куди звернутись, чоловік пішов спочатку до уролога в Діагностичному. Толком нічого йому не сказав.. Сказав, що треба Еко. Чоловік здав ще аналіз на гормони та узі. Там все в порядку.. Нам порадили уролога на Фастівській. Чоловік, взявши всі обстеження і направився туди. І як оказалось, уролог той сказав, що це не по адресу. Треба лікаря який би сугубо в цьому ділі розберався. Теж казав нарахунок Еко. Тепер ми не знаєм куди йти і що робити.. Нарахунок Юзька, думали туди йти. Але багато хто негативно відгукується про цю клініку. Вже думаєм їхати в Івано-Франківськ. Дівчатонька, можливо хтось знає хорошого уролога в Чернівцях? Хтось щось чув про Прикарпатський центр репродукції?

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

yuzik88, складана у вас ситуація і скоріше за все вам тільки ЕКО допоможе.

Але перед тим як вибирати лікарню, зважте на те, що вам особисто треба буде досить часто під час стимуляції їхати на узи до вашого репродуктолога; за пару днів до пункції бажано знаходитись в тому ж місті, що й ваша клініка; після пункції можливий синдром гіперстимуляції, який лікується крапельницями і бажано під наглядом вашого репродуктолога; після переносу бажано знаходитись у спокої хоча б цей день, а значить треба шукати житло на день пункції з можливістю ночівлі.

Про Прикарпатський центр чула, але не дуже хороші відгуки, у Юзька сама робила ЕКО і дуже задоволена.

При виборі клініки враховувала необхідність частих поїздок до репродуктолога, а це час и гроші.

Вирішувати вам, але про будь-яку клініку ви знайдете як добрі так і погані відгуки, але я бажаю вам знайти свого лікаря, який обовязково допоможе вам якнайскоріше стати батьками!

jul4-ik, дякую Вам) мене все ще не покидає надія на те, що все ж таки це можливо вилікувати. Але ми навіть не знаєм куди звернутись. Чоловік ще раз здасть спермограму, напевно піде до Юзька. Я теж думала, щодо Івано-Франківська, туди є що їхати...і не факт, що допоможуть.

yuzik88, а де першу спермограму робили?

jul4-ik, робили в діагностичному центрі. Моя гінекологша казала, що ніби там добре роблять

yuzik88, так, там добре роблять... а скільки разів робили спермограму і з якою періодичністю?

просто на підставі 1 аналізу діагноз не ставиться, бо дуже багато факторів впливають на показники спермограми

jul4-ik, здавали один лишень раз в діагностичному. Він, отримавши результати, пішов там же до уролога, той йому і написав, що в нього азооспермія. І сказав, щоб зробив узі та здав кров на гормони (навіть не написав, які точно). Я вже в інтернеті знайшла, які саме треба гормони та узі. Саме головне, він йому зразу сказав, що в нашому випадку ідеальним варіантом буде біопсія яєчка, і якщо знайдуть хоч якийсь пригодний сперматозоїд, то можливе штучне запліднення. На Фастівській то саме сказали. При чому ніхто не сказав здати ще якісь аналізи крові, чи можливо мазок. Сказали, якщо хочете, можете ще раз здати спермограму. Я не розумію, невже по одному аналізу можна робити висновки такі? Невже неможливо виявити причину цього, адже причин може бути багато. Можливо треба ліки якісь пропити. Чи можливо канал закупорений. Зразу кажуть треба біопсію і штучне.. Ми в такій ситуації зараз, що навіть не знаємо куди звернутись. Я стараюсь підтримувати чоловіка, адже для нього це дуже важко ... але сама вже падаю духом...

yuzik88, сдайте еще хотя бы раз спермограмму, можно в разных местах. она не стабильная. Соблюдайте все правила подготовки.

Я хоть и плохого мнения о клинике Юзька, но уролог их показался не плохим. Муж ходил к этому

Ссылки скрыты.

. ЭКО не предлогал, хоть мы и обратились с 0% подвижности, выписал всякие бады, травки-муравки для поднятия мужской силы

yuzik88,  позаминулого четверга в передачі "я соромлюсь свого тіла" показували пару, в яких точно така ж проблема. Можете в інтернеті переглянути повтор. Там якраз чоловікові робили біопсію і зробили еко, правда не показали ще чи все вийшло. Ось цей випуск, там навіть показують сам процес біопсії, робили в Києві в клініці " мати й дитя".

LiLooshka, дякую Вам, якраз там здамо спермограму і звернемось до того уролога, що Ви написали.А ці бади та травки допомогають? Я вже думала і нарахунок народних методів, щоб чоловік попив якихось травок

Инка, спасибі Вам, зараз подивлюсь, бо нам будь-яка інформація не завадить

yuzik88, травки, БАДи допомагають, щоб трішки підвищити рівень сперматозоїдів. Мій чоловік приймав Зіман, % спермотозоїдів підвищився, але перед цим результат трішки не дотягував до норми. У вашому випадку, швидше всього це біопсія яєчка. Але це теж шанс, тому не втрачайте надію і час, звичайно.

Изменено пользователем Leonara

Leonara, дякую, стараюсь не втрачати надію.Сьогодні чоловік пішов знову здавати спермограму, будем бачити результат

yuzik88, вам обовязково треба ще раз здати спермограму и зробити узі мошонки та простати.

я вірю, що у вас не все так погано і ситуацію можливо буде хоч трохи поправити. тримайте нас в курсі справ, а ми триматимемо за вас кулачки.

yuzik88, вам обовязково треба ще раз здати спермограму и зробити узі мошонки та простати.

я вірю, що у вас не все так погано і ситуацію можливо буде хоч трохи поправити. тримайте нас в курсі справ, а ми триматимемо за вас кулачки.

УЗІ мошонки і простати можна зробити у Діагностичному центрі.

Leonara, він робив узі простати і узі калитки в Авіцені, ніби все нормально. Лиш є хронічний простатит, я думаю можливо це від цього, дає такий поганий аналіз спермиків.

jul4-ik, дякую за підтримку, вона потрібна зараз як ніколи. Мені порадили одну лікаршу з Івано-Франківська, вона раніше працювала в Прикарпатському центрі, зараз в приватній клініці Дамія, можливо щось чули за цю клініку??? Записались на прийом. Будем бачити, що там скажуть нам... які подальші дії

Изменено пользователем yuzik88

Leonara, він робив узі простати і узі калитки в Авіцені, ніби все нормально. Лиш є хронічний простатит, я думаю можливо це від цього, дає такий поганий аналіз спермиків.

jul4-ik, дякую за підтримку, вона потрібна зараз як ніколи. Мені порадили одну лікаршу з Івано-Франківська, вона раніше працювала в Прикарпатському центрі, зараз в приватній клініці Дамія, можливо щось чули за цю клініку??? Записались на прийом. Будем бачити, що там скажуть нам... які подальші дії

Ні, простатит не впливає на якість сперми. Мій чоловік ходив в Авіцену 5 років назад, уролог робив йому 10 масажів. Я ще тоді спитала лікаря чи може простатит впливати на заплідення, то він відповів, що "якби простатит впливав на запліднення, то у нас уже давно б упала народжуваність"

А лікар випадково не Кукурудз Світлана?

Не рекомендую ні "Дамію", ні Прикарпатський центр. Там одні негативні результати. А Николин і Кукурузд давно не зацікавлені у позитивному результаті. До них треба їхати на ЕКЗ на 6-8 підсадок, це для них норма. Повірте, що я пишу не зі слів, а сама пережила це. Правда мене Бог милував на 2 спроби (без результату).

Изменено пользователем Leonara
  • Нравится 1

Leonara, лікарша Николин Леся Богданівна. Мені так її рекомендували, типу багатьом допомогла.. Ой, дівчатонька, я вже й заплуталась, не знаю куди вже йти.

Leonara, лікарша Николин Леся Богданівна. Мені так її рекомендували, типу багатьом допомогла.. Ой, дівчатонька, я вже й заплуталась, не знаю куди вже йти.

Ви мене вибачте, але із діагнозом чоловіка, то точно не Дамія і не Франківськ. У нас непіддя неясного генезу, в чоловіка нормальна спермограма, то результату немає. Вам треба розглядати клініки "Ісіда", Альтернатива, клініку Хміля. Я на різних форумах "тусуюсь" 6 років, тому повірте мені...

• Нравится 1

Leonara, лікарша Николин Леся Богданівна. Мені так її рекомендували, типу багатьом допомогла.. Ой, дівчатонька, я вже й заплуталась, не знаю куди вже йти.

Їдьте в Франківськ і не задумовуйтеся навіть. Тільки перестаньте ходити по наших врачах. І ні в якому випадку не ідіть до Юзьків. Бо вони докалічать вас до того, що і штучне вже буде мрія. (у мене так знайомих класно лікували)

Ми з чоловіком три роки просто дурно потратили на наших лікарів. А грошей скільки, що можна було жити в києві і лікуватися в самій крутій лікарні.

Пару слів про Лесю Богданівну, це дуже хороший лікарь, правда нас таких нещасних у неї дуже багато, і всім приділяти дуже багато уваги вона не може, але якщо щось хоч трішки не так то вона і серед ночі прилетить. Ми звернулися до неї і за місяць рівень ХГЧ пішов догори і мрія батьківства яку нам майже зруйнували в Чернівцях подарувала Леся Богданівна.

Приїдьте туди хоча б раз і ви самі зрозумієте. Тільки запишіться на перед.

Дівчата будь - ласка якщо хтось стоїть на обліку в ЖК №1 у Собко не знаю ініціалів. Опишіть її. Я вже п'ятий раз не можу до неї потрапити. То вона десь там, то вона на роботу не вийшла, а сьогодні навіть слухавку не бере. Я в шоці. І управи на них нема.

Изменено пользователем girllyalya

yuzik88, погоджуюсь, що простатит не впливає на зачаття.

щодо клініки, то моя подруга робила ЕКО в Києві, клініка Матері, позитивний результат з першої спроби, хоча там і невиношування було, і 12 років безпліддя

почитайте ще про них в інтернеті.

Leonara, я вже не знаю, що робити. Куди у нас можна в Чернівцях можна звернутись з цією проблемою?

girllyalya, та ми вже записались на прийом, все ж таки поїдемо туди на консультацію. Хоч почуємо, що вона порекомендує. Для порівняння, поїдемо ще в якусь клініку. Просто тут у нас нічого толком не кажуть, лиш кажуть, що потрібен лікар, який може розібратись в нашій проблемі. А ніхто і не брався за лікування чи за конкретне обстеження.

Leonara, клініка Хміля, це в Тернополі?

Leonara, я вже не знаю, що робити. Куди у нас можна в Чернівцях можна звернутись з цією проблемою?

girllyalya, та ми вже записались на прийом, все ж таки поїдемо туди на консультацію. Хоч почуємо, що вона порекомендує. Для порівняння, поїдемо ще в якусь клініку. Просто тут у нас нічого толком не кажуть, лиш кажуть, що потрібен лікар, який може розібратись в нашій проблемі. А ніхто і не брався за лікування чи за конкретне обстеження.

Leonara, клініка Хміля, це в Тернополі?

От тут, я порадити нічого не можу. Є контакти уролога, але він не вирішить вашу проблему. Це треба звертатись у репродуктивні центри. У нас в Чернівцях, на жаль, немає кваліфікованих гінекологів і урологів.

Так, клініка професора Хміля в Тернополі. Знаю, що відкрилась їхня філія у Львові.

Щодо поїздки в Дамію, то я б порадила перш за все передзвонити самій Николин і в телефоні сказати діагноз чоловіка. Якщо вона скаже, що вирішить вашу проблему, то звичайно треба їхати.

yuzik88, А ще дуже радять Київ. Хоч там дуже багато людей і сильний потік. Мені не дуже сподобалося, що іде такий сильний конвеєр.

Але вирішувати вам.

Не залишайте більше гроші в Чернівцях. Наші лікарі того не варті.

Здав чоловік сьогодні спермограму, аналіз такий самий..як попередній. Я так надіялась, що той був помилковим. А тепер ясне діло, що сперматозоїдів взагалі нема, і нам світить лиш штучне запліднення, і то, в кращому випадку, якщо при біопсії у нього знайдуть одиничні сперматозоїди. Записались до Николи Л.Б., у вівторок їдем в її клініку.

yuzik88, тримайтеся! я дуже вірю і дуже бажаю вам з чоловіком стати батьками!

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...