Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

jul4-ik, дякую, Вам, я надіюсь на краще..

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Привіт, дівчата!!! Підкажіть, хто лікувався чи хоч щось чув про Юрьєву Лілію Миколаївна з Рівненської. Порадили її як хорошого гінеколога-ендокринолога.

Всім привіт!

Дівчатка, хто знає - підскажіть:

1) хто проводив, чув про лапороскопію в діагностичних цілях (і якщо робили то де)

2) хто лікував мікоплазму

3) хто що знає про лікаря Никифор Л.В.

???

девочки, опять я. Подумала может мне самостоятельно сделать рентген труб. и так я в Черновцах знаю только где Областная Больница(в центре). Можно-ли у них сделать это и есть кто нибудь кто может мне помочь?куда обратиться(есть Гинекологическое отделение или надо где рентген?) и сколько стоит. жду ваших советов. спасибо.

Всім привіт!

Дівчатка, хто знає - підскажіть:

1) хто проводив, чув про лапороскопію в діагностичних цілях (і якщо робили то де)

2) хто лікував мікоплазму

3) хто що знає про лікаря Никифор Л.В.

???

Я робила лапароскопію на Рівненській у пологовому будинку, проводила процедуру Куріцина С.А. Причиною проведення був результат перевірки труб рентгеном, який показав повну непрохідність двох труб. У результаті лапароскопії написано: труби прохідні, спайки відсутні. Як мені потім пояснили, той рентген, яким перевіряють труби старий, тому і результат такий (не тільки в мене, нас було десь 7 дівчат, то у всіх він показав повну непрохідність). Рентен робила на Головній.

Про Никифор Лівію Василівну гарні відгуки. Вона якраз спеціалізується на таких операціях. Якби я її знала 5 років назад, коли робила лапару і гістеру на Рівненській, то робила б у неї.

• Нравится 1

скажите пожалуйста(на прием через неделю только) хорошая ли спермограма?

Ссылки скрыты.

мне б такую)) :D

• Нравится 2

мне б такую)) :D

обнадежили))) муж переживает когда увидел только 30 % нормальных

как по мне, то маловат объем эякулята, но в остальном вроде нормально

Всем приветик!Мы уже дома!:)) Девочки кто спрашивал по поводу палат на ровенской могу точно сказать что 2х местная 300 грн., а отдельная 700 грн..По поводу денег мы дали 1500 грн. акушерке, 500 грн.медсестре,200 грн. санитарке и 400 грн.терапевту.Да и я не платила 800 грн. благотварительный взнос мы откупили им медикаменты те что на меня потратили.Я купила только набор одноразовый на роды.

Muniyniu,

поздравляем!

Muniyniu,

поздравляем!

спасибо!:))

Muniyniu, поздравляем)ростите здоровые и крепкие)

А кто у вас мальчик девочка, рост, вес...как прошли роды, у кого рожали..ждем подробностей))

Я новенька,всім привіт,хто що може сказати в даний час про Затірко Анжелу ?яка зараз ціна консультації ?і чи допомогла вона комусь ?така проблема в мене,ростуть кісти яєчників,мушу пити протизаплідні,коли перестаю пити потрібно завагітніти,та я не встигаю як знову виростає кіста..от і шукаю норм гінеколога =(

Я новенька,всім привіт,хто що може сказати в даний час про Затірко Анжелу ?яка зараз ціна консультації ?і чи допомогла вона комусь ?така проблема в мене,ростуть кісти яєчників,мушу пити протизаплідні,коли перестаю пити потрібно завагітніти,та я не встигаю як знову виростає кіста..от і шукаю норм гінеколога =(

Привіт. Вітаю на форумі. Про Затірко Анжелу можу сказати одне. Дорого і не якісно. Так просто піти до гінеколога на прийом для галочки то да вона може бути а якщо з проблемами то шукайте хорошого спеціаліста.

А нормального в Чернівцях знайти це важко.

Muniyniu, ВІТАЮ..... :flower:

Я незнаю до кого звертатися..порадьте тоді гінеколога толкового :girl_cray:

привіт)якщо фолікулярні кісти ростуть, то це гормональний збій.А гормони в нас в Чернівцях мало хто, точніше ніхто, компетентно вам не відрегулює.Щоб гормональний фон прийшов до норми, потрібна вагітність.Пробуйте вагітніти все таки!На фоні вагітності кісти зникають!

Muniyniu, поздравляем)ростите здоровые и крепкие)

А кто у вас мальчик девочка, рост, вес...как прошли роды, у кого рожали..ждем подробностей))

У нас девочка! Пуговка, 49 см. и 2.5 кг. Думала что рожать буду у Манныка но мы с ним толком так и не договорились и рожала я у женьщины. Роды прошли нормально как бы но честно говоря я не знаю как женьщинны могут рожать каждый год, я бы здохла:))

yuzik88, Вітаю. Як ваші справи?? Що вам порадила Леся Богданівна.

Дівчата вітаю всіх.Я на цьому(і взагалі на будь-яких)форумі вперше,хочу аби хтось порекомендував хорошого гінеколога який займається сімейними парами,які намагаються,але неможуть стати батьками.Чула про Затірко Анжелу,але немаю її контактів.Буду рада якщо хтось поділиться інфармацією☺

привіт)якщо фолікулярні кісти ростуть, то це гормональний збій.А гормони в нас в Чернівцях мало хто, точніше ніхто, компетентно вам не відрегулює.Щоб гормональний фон прийшов до норми, потрібна вагітність.Пробуйте вагітніти все таки!На фоні вагітності кісти зникають!

Та от стараємось..але кіста виростає за місяць,не встигаю завагітніти..бо коли вона вже велика то живіт болить і нічого не хочеться..тай не можна..щоб не лопнула..так кісти фолікулярні..росте фолікул..і не лопає в середині циклу (

Дівчата вітаю всіх.Я на цьому(і взагалі на будь-яких)форумі вперше,хочу аби хтось порекомендував хорошого гінеколога який займається сімейними парами,які намагаються,але неможуть стати батьками.Чула про Затірко Анжелу,але немаю її контактів.Буду рада якщо хтось поділиться інфармацією☺

Підскажіть до кого краще іти,до Юзьків чи до Затірко ?

Я пациент клиники Юзько. Мне все нравиться. и у меня появилась опять надежда что скоро будет чудо.

У цьому виборі, то вже краще Затірко.

А якщо ви плануєте ШЗ, то до Юзьків, але більшість негативних відгуків про наш центр. Але навіть якщо ви не плануєте ШЗ, то вони вас до цього доведуть....

Я планую вагітність майже 7 років. Була у багатьох лікарів в Чернівцях. Ніхто із них, на жаль, не виявив проблему непліддя. У Затірко стандартні методи лікування непліддя для всіх: стимуляція, дуфастон, віт.Е та фоліо. У неї немає часу вникати у проблему. Але якщо вам допоможе, то буде дуже добре (тел.57-32-05, вул.Міцкевича,7, є ще мобільний, але вона на нього не відповідає).

Я зараз ходжу до нового лікаря в Авіценну - Мельник Алли. Сказати, що я нею задоволена, то - ні. Така ж як і всі: безініціативна, байдужа, паралельна... Але хоча б призначає якісь аналізи, посилає на УЗД-дослідження.

скажите пожалуйста(на прием через неделю только) хорошая ли спермограма?

Ссылки скрыты.

Скажіть, а де чоловік робив цю спермограму? Напевне, у Юзьків, так?

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...