Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

да, у них......)

на счет клиники, я до сегодня не имею никаких негативных впечатлении. Посмотрим уже как дальше будет. я только в начале пути но какие то изменения в хорошую сторону уже вижу. Ждемс дальше))

Изменено пользователем cristalyna

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Nastiaz, привіт, я пацієнтка юзьків, вагітна після шз з першої спроби, до цього 7 років ходіння по лікарях. Моя проблема - повністю непрохідна 1 труба та малорухливі сперматозоїди у чоловіка

до юзьків ходила до марфіної в діагностичний центр, з нею стабілізувала цикл (до неї міг бути від 24 до 33 днів), пролікувала у себе та чоловіка уреаплазму і все

а потім набридло ходити по лікарях, витрачати час, нерви та гроші.

знайшли з чоловіком необхідну суму і пішли до юзьків на шз. чому до них? бо не хотілося на першу спробу витрачати зайві час та гроші, як це могло бути у разі пошуку лікаря в іншому місті. на успіх з першої спроби я не розраховувала, навіть мріяти про таке не могла. але все вийшло. у вересні 2016 я пройшла стимуляцію і пункцію, але підсадку зробили аж в грудні, бо до того, як мені казали, організм ще не відпочив від стимуляції та не готовий вагітніти.

сьогодні у мене рівно 30 тижнів, і я всім дівчатам тут бажаю якнайшвидше та з найменшими зусиллями стати мамами!

Nastiaz, привіт, я пацієнтка юзьків, вагітна після шз з першої спроби, до цього 7 років ходіння по лікарях. Моя проблема - повністю непрохідна 1 труба та малорухливі сперматозоїди у чоловіка

до юзьків ходила до марфіної в діагностичний центр, з нею стабілізувала цикл (до неї міг бути від 24 до 33 днів), пролікувала у себе та чоловіка уреаплазму і все

знайшли з чоловіком необхідну суму і пішли до юзьків на шз. чому до них? бо не хотілося на першу спробу витрачати зайві час та гроші, як це могло бути у разі пошуку лікаря в іншому місті. на успіх з першої спроби я не розраховувала, навіть мріяти про таке не могла. але все вийшло. у вересні 2016 я пройшла стимуляцію і пункцію, але підсадку зробили аж в грудні, бо до того, як мені казали, організм ще не відпочив від стимуляції та не готовий вагітніти.

сьогодні у мене рівно 30 тижнів, і я всім дівчатам тут бажаю якнайшвидше та з найменшими зусиллями стати мамами!

поздравляем вас! в ваш расказ мне понравилось тот факт что они посоветовали вам подождать до трансфера какое-то время. они попросту могли сделать это в следуйщем цикле и потом опять с начала).........для меня тоже важно что врач не дает лишних препаратах-как говорит это лишние деньги, нервы и зря потраченое дрогоценное время. но для меня все в переди и чихните на меня ПОЖАЛУЙСТА.

cristalyna, аааааапчхиииииии на вас заразно-презаразное, слюняво-преслюнявое!

а у кого лечитесь?

Изменено пользователем jul4-ik
  • Нравится 1

cristalyna, аааааапчхиииииии на вас заразно-презаразное, слюняво-преслюнявое!

а у кого лечитесь?

спасибо. поймала всех всех и надеюсь заражусь.

У Жебчук А. Б.

спасибо. поймала всех всех и надеюсь заражусь.

У Жебчук А. Б.

хороший и внимательный врач! пусть у вас все получится!
  • Нравится 1

хороший и внимательный врач! пусть у вас все получится!

Дай Бог.спасибо

У нас девочка! Пуговка, 49 см. и 2.5 кг. Думала что рожать буду у Манныка но мы с ним толком так и не договорились и рожала я у женьщины. Роды прошли нормально как бы но честно говоря я не знаю как женьщинны могут рожать каждый год, я бы здохла:))

как пуговку назвали?

Роды трудоемкий процесс.

Не всем легко дается

Та от стараємось..але кіста виростає за місяць,не встигаю завагітніти..бо коли вона вже велика то живіт болить і нічого не хочеться..тай не можна..щоб не лопнула..так кісти фолікулярні..росте фолікул..і не лопає в середині циклу (

ну, чесно тут вихід вагітність...бо гормональні пігулки можуть відстрочити ріст кіст, але не більше.Організму потрібна встряска гормональна!

Підскажіть до кого краще іти,до Юзьків чи до Затірко ?

По дитину до Затірко, вона допоможе завагітніти

о так у вас 30 неделек, а вы тихонечко партизаните)

Здоровья вам и ребеночку!Чтобы все прошло благополучно!Еще немножко и встреча всей вашей жизни)

anna1may, спасибо)

Я новенька,всім привіт,хто що може сказати в даний час про Затірко Анжелу ?яка зараз ціна консультації ?і чи допомогла вона комусь ?така проблема в мене,ростуть кісти яєчників,мушу пити протизаплідні,коли перестаю пити потрібно завагітніти,та я не встигаю як знову виростає кіста..от і шукаю норм гінеколога =(

Привіт) я ходила до Затірко з декількох питань. Нажаль, дорого і неякісно. Вдячна, що знайшла свого лікаря. І гормональні збої,і вагітність-його заслуга. Тут всі своїх хвалять-і я буду радити тільки його))) знак Віталій мирославович

Привіт) я ходила до Затірко з декількох питань. Нажаль, дорого і неякісно. Вдячна, що знайшла свого лікаря. І гормональні збої,і вагітність-його заслуга. Тут всі своїх хвалять-і я буду радити тільки його))) знак Віталій мирославович

Де він проводить прийоми ?

По поводу дуфастона..я пила його 3 місяці,все добре,кісти не ростуть..але +15 кг..на мій ріст 1.61 це ужасно((я перестала пити і перейшла на звичайні протизаплідні новінет..

Я б з радістю зробила шз в Юзьків..та 70 тис грн мені не найти (мені лиш 22 р.2 роки не можу завагітніти..крім того в мене 1 труба

Nastiaz, а ця труба прохідна? і що сталося з другою? і нагадайте, ви овуляцію по узи відстежували колись?

Де він проводить прийоми ?

По поводу дуфастона..я пила його 3 місяці,все добре,кісти не ростуть..але +15 кг..на мій ріст 1.61 це ужасно((я перестала пити і перейшла на звичайні протизаплідні новінет..

Я б з радістю зробила шз в Юзьків..та 70 тис грн мені не найти (мені лиш 22 р.2 роки не можу завагітніти..крім того в мене 1 труба

В Кцмані, центральна районна лікарня. головний акушер-гінеколог. дати телефон?

Nastiaz, а ця труба прохідна? і що сталося з другою? і нагадайте, ви овуляцію по узи відстежували колись?

Коли вирізали ліву трубу то казали що з правою все добре,але це було 2 роки тому,прохідіність труби я не перевіряла..бо кажуть що дуже боляче..і взагалі кажуть що треба лапароскопом..а я не хочу бо позаду і так 4 операції.

трубу видалили бо була вода в ній

В Кцмані, центральна районна лікарня. головний акушер-гінеколог. дати телефон?

Так якщо можна напишіть телефон,я і так сама з Кіцманя

один раз відстежувала,але це було не в дуже хорошого узд лікаря,і виходить той фолікул що ріс і мав лопнути не лопав,і зробилась з нього кіста,і так в кожному циклі..але тести на овуляцію робила 4 місяці підряд..завжди був позитивний результат на 14день циклу

• Нравится 1

Всем приветик!Мы уже дома! :)) Девочки кто спрашивал по поводу палат на ровенской могу точно сказать что 2х местная 300 грн., а отдельная 700 грн..По поводу денег мы дали 1500 грн. акушерке, 500 грн.медсестре,200 грн. санитарке и 400 грн.терапевту.Да и я не платила 800 грн. благотварительный взнос мы откупили им медикаменты те что на меня потратили.Я купила только набор одноразовый на роды.

Віта.ВАС!!!!! Ростіть здоровенькі.

А скажіть у кого ви народжували? Домовлялися наперед чи потрапили до чергової бригади? І головне питання скільки коштувава сам лікар??? Я так розумію ви самі народжували не КС!

Я новенька,всім привіт,хто що може сказати в даний час про Затірко Анжелу ?яка зараз ціна консультації ?і чи допомогла вона комусь ?така проблема в мене,ростуть кісти яєчників,мушу пити протизаплідні,коли перестаю пити потрібно завагітніти,та я не встигаю як знову виростає кіста..от і шукаю норм гінеколога =(

Привіт. Скажу так. Я була всюди і в Києві також. І повернулася до свого гінеколога. Яка крім того що лікує щу й думає як правильно організувати весб процес а не тільки призначати ліки по схемі. Це чудовий профксіонал і як показує досвід що є немалозначущим вона прекрасна чуйна людина, вона дбає про те щоб ліки не шкодили на щось інше і кожній пацієнтці підбирає індивідуальний метод лікування. Це лікар з великої букви. Вона приймає у поліклініці УМВД на Червоноармійській. 3 поверх 33 каб. Смакоус Тетяна Миколаївна. Завдяки їй і звичайно Богу я вагітна.

Віта.ВАС!!!!! Ростіть здоровенькі.

А скажіть у кого ви народжували? Домовлялися наперед чи потрапили до чергової бригади? І головне питання скільки коштувава сам лікар??? Я так розумію ви самі народжували не КС!

Привіт. Скажу так. Я була всюди і в Києві також. І повернулася до свого гінеколога. Яка крім того що лікує щу й думає як правильно організувати весб процес а не тільки призначати ліки по схемі. Це чудовий профксіонал і як показує досвід що є немалозначущим вона прекрасна чуйна людина, вона дбає про те щоб ліки не шкодили на щось інше і кожній пацієнтці підбирає індивідуальний метод лікування. Це лікар з великої букви. Вона приймає у поліклініці УМВД на Червоноармійській. 3 поверх 33 каб. Смакоус Тетяна Миколаївна. Завдяки їй і звичайно Богу я вагітна.

У кожного всій лікар! Я ходила до Смакоус більше року. Результату - 0 і не тільки в мене. Призначила стимуляцію і сказала: "Я скажу, коли треба спати з чоловіком". Ага! Овуляцію "прогавила", прорахувала. На УЗД каже: "Овуляція вже відбулась...". А до психолога вас не направляла?

• Нравится 1

У кожного всій лікар! Я ходила до Смакоус більше року. Результату - 0 і не тільки в мене. Призначила стимуляцію і сказала: "Я скажу, коли треба спати з чоловіком". Ага! Овуляцію "прогавила", прорахувала. На УЗД каже: "Овуляція вже відбулась...". А до психолога вас не направляла?

НІ НЕ НАПРАВЛЯЛА!!!!Вона не Бог щоб знати коли у вас овуляціє. Для цього є тести. Ї\ підхід до людей та методи лікування допомогли десяткам моїм знайомим і завагітніти і вилікувати певні захворювання. Тільки потрібно слухати те що вона каже і не нехтувати. Те що не кожен лікар підходить кожній людині - з цим згідна. Я була у не одного але кращого не знайшла ніж Смакоус.

НІ НЕ НАПРАВЛЯЛА!!!!Вона не Бог щоб знати коли у вас овуляціє. Для цього є тести. Ї\ підхід до людей та методи лікування допомогли десяткам моїм знайомим і завагітніти і вилікувати певні захворювання. Тільки потрібно слухати те що вона каже і не нехтувати. Те що не кожен лікар підходить кожній людині - з цим згідна. Я була у не одного але кращого не знайшла ніж Смакоус.

Не розумію, до чого тут Бог????? Для цього є апарат, який робить УЗД !!! А щодо тестів, то мені жоден лікар їх не рекомендував, бо це гроші на вітер... Так в тому то і справа, що я її послухала (!!!), хоча сама відчувала овуляцію без їхнього допотопного апарату УЗД!

Изменено пользователем Leonara
  • Нравится 1

девочки принимали кто небудь из вас Эндометрин-это прогестерон для подержки второй фазы и помогает имплантации........какие отзывы?

cristalyna, я не принимала, но со мной девочка стоит на учете по беременности, которая принимает его, у нее срок больше 20 недель

девочки принимали кто небудь из вас Эндометрин-это прогестерон для подержки второй фазы и помогает имплантации........какие отзывы?

Мені колись призначали після інсемінації. Імплантація відбулась.

Leonara,

если помните как вы его ставили 1 раз на день по 1 т или побольше дозу.

Leonara,

если помните как вы его ставили 1 раз на день по 1 т или побольше дозу.

Мені призначав лікар 2 таблетки на день. У мене залишилось у коробочці 2 табл., якщо раптом не буде вистачати, то віддам (термін до 2019).

Изменено пользователем Leonara
  • Нравится 1

Мені призначав лікар 2 таблетки на день. У мене залишилось у коробочці 2 табл., якщо раптом не буде вистачати, то віддам (термін до 2019).

мне Г назначила по 1 т но я утром пью дуфастон и вечером ставлю Эндометрин

• 2 недели спустя...

Девочки, привет) У меня тут такой вопрос, никто случайно не знает хорошую няню для ребенка или может подскажите где вообще найти можно такого человека? Уже пару месяцев ищу и безрезультатно

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...