Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

jul4-ik, а у вас скiльки недiль .де i у кого на учотi?

33-34 недели, на Ровенской у Дорош, но ребенок будет крупный, а я сама худая, вот и переживаю...

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

33-34 недели, на Ровенской у Дорош, но ребенок будет крупный, а я сама худая, вот и переживаю...

у мене знакома маленька і худенька , а малу народила 4 кг..сама і легко

Вони перед родами міряють таз, я так поняла для того щоб знати сама родищ чи ні.

спасибо. жду вашего ответа..

cristalyna, вибач, але не можу я знайти, що мені лікар призначав. Вже по форумах шукала, немає інформації, ніхто мене не запитував, тому я і не писала. І записів теж не було, все на словах.

Leonara, а где делала инсеминацию и ЭКО ?

Leonara, а где делала инсеминацию и ЭКО ?

У Франківську. Прикарпатський центр репродукції.

Leonara, и как там? Я читала как положительные, так и сильно отрицательные отзывы. Какое мнение у тебя?

Leonara,

нечего страшного. спасибо за твои советы

Leonara, и как там? Я читала как положительные, так и сильно отрицательные отзывы. Какое мнение у тебя?

Тільки негативні! Нікому не рекомендую! Лікарі халатні, безвідповідальні, призначення у всіх однакове. У цьому центрі 7-8 підсадок - це норма, і то, позитивний результат не гарантований.

• Нравится 2

Leonara,

вам повезло с ними) поздравляем!

Leonara, желаю что б это был последний твой горький опыт!! :girl_bye:

Leonara, желаю что б это был последний твой горький опыт!! :girl_bye:

Дякую!

jul4-ik, насколько крупного ребёнка обещают?) Я тоже не крупная тётя, а родила дочек 3400/54 и 3900/55 без разрывов сама.

Всем привет! Давно не заглядывала сюда.

AnnaIT, в 33 недели соответствует по росту и весу 35 неделям, а тут еще все знакомые рассказывают, что мальчишки любят пересиживать, вот я и переживаю

jul4-ik, о, у нас так младшая опережала на две недели по размерам. Родилась ровно в 40 недель, параметры я писала выше. :)

AnnaIT, такими темпами к 40 неделям будем весить 4000, буду упрашивать сыночка, чтоб не сидел так долго) еще 3-4 недельки и на выход)

Роды прошли тяжело ,после второй таблетки мифепристона схватки начались на следующий день(3 августа), ближе к ночи они становились все больнее но терпеть можно было. 4 августа с раскрытием два пальца в 7утра меня отправили в родовую. Проткнули пузырь и где-то через три часа начались очень болючие схватки(я думала что на потолок вылезу). Ближе к обеду у меня поднялась температура к 38.4 , но сбить ее получилось со второго раза. А дальше на часы я уже была не в состоянии смотреть. ... Когда было уже полное раскрытия мене положили на стол рожать , но ребенок был высоко и у него начало падать серцебиения и меня тогда быстро отвезли в операционную и прокесерили...полтора сутки ребенок пролежал в реанимации, так как ищо и наглотался меконию. Потом мы еще неделю пролежали в детской больнице. Но слава Богу что у нас сейчас все хорошо

ой как мне знакома стимуляция этим мефипристоном...как вспомню, так вздрогну....а пробили пузырь и ШМ раскрывалась?

главное, что все позади

И с вами, и с ребеночком все хорошо!

AnnaIT, такими темпами к 40 неделям будем весить 4000, буду упрашивать сыночка, чтоб не сидел так долго) еще 3-4 недельки и на выход)

Тут такое выпрашивай не выпришивай, все индивидуально...мы вот родились в 40+5 4000г/60см

Нам по узи да и врач говорил, что будет крупный ребенок

Правильно настройся на позитив и особо не налягай вкусняшки последние недели

AnnaIT, давно тут не виделись))

Как тебе Зюкова в родах?Ты просто на ее смену попала или договаривались?

Изменено пользователем anna1may

ой как мне знакома стимуляция этим мефипристоном...как вспомню, так вздрогну....а пробили пузырь и ШМ раскрывалась?

главное, что все позади

И с вами, и с ребеночком все хорошо!

Тут такое выпрашивай не выпришивай, все индивидуально...мы вот родились в 40+5 4000г/60см

Нам по узи да и врач говорил, что будет крупный ребенок

Правильно настройся на позитив и особо не налягай вкусняшки последние недели

AnnaIT, давно тут не виделись))

Как тебе Зюкова в родах?Ты просто на ее смену попала или договаривались?

просто попала на її зміну...вроді нічо так вона... а ти якісь відгуки про неї чула?

просто попала на її зміну...вроді нічо так вона... а ти якісь відгуки про неї чула?

вона мене оперувала пару років назад

• 3 недели спустя...

yuzik88, Вітаю. Як ваші справи?? Що вам порадила Леся Богданівна.

Доброго вечора, чесно кажучи, то гірше чим я думала все у нас.... Були ми у клініці Дамія. На перший погляд, мені там дуже сподобалось, не знаю, як буде далі. Пішли на консультацію до Николин Л.Б., вона мені дуже сподобалась. Перш за все передивилась наші аналізи з чоловіком. Чоловіка направила безпосередньо до уролога. Зі мною далі спілкувалась, питала чи не турбує мене нічого.. Зробила узд, і сказала, що ніяких питань до мене не має, щоб я приймала Фоліо і вітамін Е. А далі будем бачити, що робити далі, бо треба обстежити чоловіка. У чоловіка взяли всі аналізи. Нарешті хоч хтось взявся за нього.. А то раніше у нас, в Чернівцях, урологи лиш казали за біопсію і штучне, а ніхто й не пропонував знайти причину. Коли аналізи були готові ми були в повному шоці... У чоловіка є проблема на генетичному рівні.. Один вихід : ЕКО. і буде за щастя, якщо знайдуть при біопсії сперматозоїди... А тепер не знаю, що думати і робити... Нам сказали приїхати на другий день циклу, і будуть назначати стимуляцію овуляції, але мене турбує таке питання, невже не треба пройти якісь обстеження, аналізи перед цим??? Може хтось знає?

Доброго вечора, чесно кажучи, то гірше чим я думала все у нас.... Були ми у клініці Дамія. На перший погляд, мені там дуже сподобалось, не знаю, як буде далі. Пішли на консультацію до Николин Л.Б., вона мені дуже сподобалась. Перш за все передивилась наші аналізи з чоловіком. Чоловіка направила безпосередньо до уролога. Зі мною далі спілкувалась, питала чи не турбує мене нічого.. Зробила узд, і сказала, що ніяких питань до мене не має, щоб я приймала Фоліо і вітамін Е. А далі будем бачити, що робити далі, бо треба обстежити чоловіка. У чоловіка взяли всі аналізи. Нарешті хоч хтось взявся за нього.. А то раніше у нас, в Чернівцях, урологи лиш казали за біопсію і штучне, а ніхто й не пропонував знайти причину. Коли аналізи були готові ми були в повному шоці... У чоловіка є проблема на генетичному рівні.. Один вихід : ЕКО. і буде за щастя, якщо знайдуть при біопсії сперматозоїди... А тепер не знаю, що думати і робити... Нам сказали приїхати на другий день циклу, і будуть назначати стимуляцію овуляції, але мене турбує таке питання, невже не треба пройти якісь обстеження, аналізи перед цим??? Може хтось знає?

Ну, те, що Николин сказала, що тільки ЕКЗ - то не дивно, для цього вона і відкрила свою "контору". А про біопсію вам не на одному форумі дівчата писали і без Дамії. І як без обстеження, аналізів починати стимуляцію??? Капець! Яка була Николин безалаберна, безвідповідальна у Прикарпатському центрі, така і в Дамії!!! Подивляться на УЗД, всім кажуть, що все добре, а результату — нуль... У неї і так міні перелік до ЕКЗ, в порівнянні з іншими репродуктивними центрами, то вона ще і цей не дала! Так вони зацікавлені у “позитивному” результаті!

Изменено пользователем Leonara

Ну, те, що Николин сказала, що тільки ЕКЗ - то не дивно, для цього вона і відкрила свою "контору". А про біопсію вам не на одному форумі дівчата писали і без Дамії. І як без обстеження, аналізів починати стимуляцію??? Кацець! Яка була Николин безалаберна, безвідповідальна у Прикарпатському центрі, така і в Дамії!!! Подивляться на УЗД, всім кажуть, що все добре, а результату — нуль... У неї і так міні перелік до ЕКЗ, в порівнянні з іншими репродуктивними центрами, то вона ще і цей не дала! Так вони зацікавлені у “позитивному” результаті!

Поки що нічого не можу сказати за цю клініку... Просто дивуюсь, чому ще нам не сказали за обов'язкове обстеження, яке є затверджене Міністерством охорони здоров'я перед ЕКО

Поки що нічого не можу сказати за цю клініку... Просто дивуюсь, чому ще нам не сказали за обов'язкове обстеження, яке є затверджене Міністерством охорони здоров'я перед ЕКО

Цікаво, а уролог в Дамії випадково не з Прикарпатського центру? Дівчата називали його урод...

Изменено пользователем Leonara

Цікаво, а уролог в Дамії випадково не з Прикарпатського центру? Дівчата називали його урод...

ой, не знаю.. Не пам'ятаю як його звати, десь в обстеженнях є його прізвище, такий молоденький хлопчина, худощавий

ой, не знаю.. Не пам'ятаю як його звати, десь в обстеженнях є його прізвище, такий молоденький хлопчина, худощавий

Ні, це не він. Той був середнього віку і трохи вгодований.

yuzik88, я перед ЕКЗ здавала гормони 1 та 2 фази циклу, АМГ, гормони щитовидної залози, кров на групу та резус разом з чоловіком, коагулограму, загальний аналіз крові та сечі, мазок на флору та цитологію, бакзасів з цервікального каналу та піхви на уреа- та мікоплазму, кардіограму, а після консультації у терапевта ще додатково узд нирок та серця (знайшли деякі проблеми). Кров на ТОРЧ-інфекції у мене вже давно була. Чоловік здавав лише спермограму. На всі обстеження ми витратили трохи більше 4,5 тис. грн.

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...