Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

yuzik88, я перед ЕКЗ здавала гормони 1 та 2 фази циклу, АМГ, гормони щитовидної залози, кров на групу та резус разом з чоловіком, коагулограму, загальний аналіз крові та сечі, мазок на флору та цитологію, бакзасів з цервікального каналу та піхви на уреа- та мікоплазму, кардіограму, а після консультації у терапевта ще додатково узд нирок та серця (знайшли деякі проблеми). Кров на ТОРЧ-інфекції у мене вже давно була. Чоловік здавав лише спермограму. На всі обстеження ми витратили трохи більше 4,5 тис. грн.

Я ще окрім цього, що написано вище, здавала: посткоїтальний тест, антиспермальні антитіла, біохімію крові, колькоскопію, УЗД молочних залоз, кров на СНІД, RW та гепатити В і С (разом із чоловіком), Ось так приблизно виглядає перелік аналізів у Франківську (Прикарпатський центр, Дамія).

Хоча в інших репродуктивних центрах (Львів, Київ) здають ще кучу всякого, зокрема: вовчаковий антикоагулянт, аналіз на наявність в крові антитіл до ХГЛ; гомоцистеін; антитіла до кардіоліпіну; каріотипи; фрагментація ДНК спермограми, імунограму.

Изменено пользователем Leonara

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Я ще окрім цього, що написано вище, здавала: посткоїтальний тест, антиспермальні антитіла, біохімію крові, колькоскопію, УЗД молочних залоз, кров на СНІД, RW та гепатити В і С (разом із чоловіком), Ось так приблизно виглядає перелік аналізів у Франківську (Прикарпатський центр, Дамія).

Хоча в інших репродуктивних центрах (Львів, Київ) здають ще кучу всякого, зокрема: вовчаковий антикоагулянт, аналіз на наявність в крові антитіл до ХГЛ; гомоцистеін; антитіла до кардіоліпіну; каріотипи; фрагментація ДНК спермограми, імунограму.

Я в повному шоці, вчора телефонувала в клініку розпитували про аналізи, не могли нічого відповісти, лиш кажуть приїхати. Ми пояснюєм, що ми з іншої області, і просто так кататись ми не можемо. Переговорили з Л.Б. запиталась який день циклу і сказала приїхати. Якось це не серйозно

Думала вже сама здати на свій розсуд, тобто те що вичитала в інтернеті, але боюсь що приїдем туди і прийдеться знову здавати аналізи. Завтра їдем і вже розпитаєм. Вже 100 разів пожаліла, що сюли звернулась. Нам казали, що з нашою проблемою лиш в Києві допоможуть, там є сильні дві клініки. Я тепер у повному відчаї...

Изменено пользователем yuzik88

Я в повному шоці, вчора телефонувала в клініку розпитували про аналізи, не могли нічого відповісти, лиш кажуть приїхати. Ми пояснюєм, що ми з іншої області, і просто так кататись ми не можемо. Переговорили з Л.Б. запиталась який день циклу і сказала приїхати. Якось це не серйозно

Думала вже сама здати на свій розсуд, тобто те що вичитала в інтернеті, але боюсь що приїдем туди і прийдеться знову здавати аналізи. Завтра їдем і вже розпитаєм. Вже 100 разів пожаліла, що сюли звернулась. Нам казали, що з нашою проблемою лиш в Києві допоможуть, там є сильні дві клініки. Я тепер у повному відчаї...

Я все чекала, коли ви відреагуєте на наші повідомлення, все ж таки хочемо вам допомогти розібратись... Я особисто ще раніше відговорювала вас від Дамії, бо знаю, що це в них за ""псевдоцентр". Якби в Дамію перейшла із Прикарпатсього центру Яцишин Наталія, а не Кукурудз С.М., то ще можна надіятись на позитивний результат, якщо немає серйозної (!!!) проблеми непліддя, а так, лише втрата часу і саме основне коштів. Вам потрібно в Київські центри, навіть не Львів і Тернопіль. Це моя думка, а ви вирішуйте.

А які Київські центри ви мали на увазі? Ісіда і Надія?

Изменено пользователем Leonara

Я все чекала, коли ви відреагуєте на наші повідомлення, все ж таки хочемо вам допомогти розібратись... Я особисто ще раніше відговорювала вас від Дамії, бо знаю, що це в них за ""псевдоцентр". Якби в Дамію перейшла із Прикарпатсього центру Яцишин Наталія, а не Кукурудз С.М., то ще можна надіятись на позитивний результат, якщо немає серйозної (!!!) проблеми непліддя, а так, лише втрата часу і саме основне коштів. Вам потрібно в Київські центри, навіть не Львів і Тернопіль. Це моя думка, а ви вирішуйте.

А які Київські центри ви мали на увазі? Ісіда і Надія?

Та нам багато хто казав, що їхати саме туди. Мені порадив один лікар, в якого не було дітей 10 років, де вони з дружиною не ходили, саме Л.Б.допомогла. Того і ми вирішили туди звернутись. А тепер нам казали за клініку Дахно та Надію

А що скажете за клініку Дахно???

Та нам багато хто казав, що їхати саме туди. Мені порадив один лікар, в якого не було дітей 10 років, де вони з дружиною не ходили, саме Л.Б.допомогла. Того і ми вирішили туди звернутись. А тепер нам казали за клініку Дахно та Надію

А що скажете за клініку Дахно???

За Дахно нічого не можу сказати, бо я не цікавилась цим репродуктивним центром. Там, однозначно, як і у інших центрах, є як позитивні, так і негативні результати.

yuzik88, подруга завагітніла в київському центрі Матері, пошукайте в інтернеті ще про них інформацію

yuzik88, подруга завагітніла в київському центрі Матері, пошукайте в інтернеті ще про них інформацію

дякую, перечитаю інформацію про цю клініку

дякую, перечитаю інформацію про цю клініку

Я вам особисто рекомендувала Л.Б.

4 роки по наших врачах і без толку скільки грошей викинули просто на вітер ...... А Юзько як скалічив що надії вже і не було.

І нам теж її порекомендували. Ми поїхали вона точнісінько як і вам сказала приїхати на другий день циклу. Їй треба бачити я працює яєчник. Далі підуть аналізи досить серйозні. І якщо вони будуть хоть трішки позитивні то вона за вас візьметься.

При нас вона відмовила парі так вони так плакали бідні. Вона не працює з усіма підряд і любить цікаві випадки. А якщо щось не правильно зробиш то так кричить аж луна іде. ))))))

Це ваш вибір іти чи ні.

Ми пішли і вже маленьке чудо копає мене щоночі.

І тим паче в нас все вийшло за першим разом. Ми чітко дотримувалися графіків і похвилинно все виконували.

А вам вирішувати самим що робити. В даній ситуації самостійний вибір буде най кращим.

Я вам особисто рекомендувала Л.Б.

4 роки по наших врачах і без толку скільки грошей викинули просто на вітер ...... А Юзько як скалічив що надії вже і не було.

І нам теж її порекомендували. Ми поїхали вона точнісінько як і вам сказала приїхати на другий день циклу. Їй треба бачити я працює яєчник. Далі підуть аналізи досить серйозні. І якщо вони будуть хоть трішки позитивні то вона за вас візьметься.

При нас вона відмовила парі так вони так плакали бідні. Вона не працює з усіма підряд і любить цікаві випадки. А якщо щось не правильно зробиш то так кричить аж луна іде. ))))))

Це ваш вибір іти чи ні.

Ми пішли і вже маленьке чудо копає мене щоночі.

І тим паче в нас все вийшло за першим разом. Ми чітко дотримувалися графіків і похвилинно все виконували.

А вам вирішувати самим що робити. В даній ситуації самостійний вибір буде най кращим.

Доброго дня, нарешті хоч трішки все прояснилось. Ми сьогодні їхали в Дамію, задоволена поки що усім. Л.Б.прийняла, подивилась попередні обстеження, призначила стимуляцію і нарешті дали перелік аналізів обов'язковий для Еко. Майже все здала у них, багато чого в мене було на руках, вони зробили копії і віддали оригінали. Нічого лишнього не призначали, я була приємно здивована цим. Через тиждень на консультацію і там вже остаточно скажуть коли пункція і біопсія.

• 2 недели спустя...

Всем привет, принимайте в компанию. Ех, подруги по несчастью, поделититесь опитом. В 2016 год назад перенесла внематочную, оперировала Бойко ВВ в областной трубу сохранили, год прошел беременности нет, цикл сбился, сейчас лечусь на Ровенской в Федив, посадили меня на фемостон, кто небудь принимал ети таблетки отзовитесь?

• 3 недели спустя...

Доброго дня суток!Пожалуйста поделитесь опытом,посоветуйте хорошего врача в Черновцах который проводит кесарево сечение

Marianna ..., Добрый день!

КС Гошовский, Коцюбинский, Манык

Marianna ..., мене оперував Гошовський Владислав Михайлович, я дуже задоволена!

• Нравится 1

jul4-ik, Гошовський от такий лікар :class: :class: :class:

• Нравится 1

anna1may, да, він супер і як лікар і як людина!

• Нравится 1

Marianna ..., мене оперував Гошовський Владислав Михайлович, я дуже задоволена!

Спасибо большое!!А не подскажите как с ним связаться,или как его найти?

yuzik88, от бачете а ви так боялися.. як ваші справи, шось вас не чути.

Marianna ..., ви знайшли як звязатися з Гошовським. І на коли вам народжувати.

Спасибо большое!!А не подскажите как с ним связаться,или как его найти?

Добрый день! Уже года полтора вишу сдесь, как гость, но вот решила написать. Год назад тоже искала врача для родов, про кесарево тоже был вопрос открыт. Была беременна вторым ребёнком, но разница огромная между детьми, угроза с самого начала была и куча всяких страхов. Через знакомого вышли на Гошовского, хотя это знакомство особо роли не сыграло. Мы просто пришли к нему в кабинет (2 этаж если заходить с роддома на Чехова или 1 этаж налево по коридору, кабинет справа если заходить с новой детской больницы на Буковинской), был недолгий разговор, он посмотрел обменную карту, успокоил, что надо пробовать рожать самой, потом спустились на 1 этаж на осмотр, выписал свечи для "санации" и договорились о следующем визите. О деньгах речь даже не зашла, было впечатление, что он уходил от этой темы. Да и ещё, так как он ВО главврача, надо было заполнить заявление, что я хочу, чтоб он принимал роды лично. Это стоило 1000 грн. вроде. До следующей встречи дело не дошло, так как попала с осмотра в женской консультации на сохранение с высоким давлением на Чехова. Он тоже как-то успокоил, после нескольких дней лечения, узд и осмотров, после стабилизации давления сказал, завтра будем рожать! Слава Богу, родила сама, все нормально! Кстати, последующее пребывание в роддоме и выписка тоже облегчается, ведь роды принимал главврач. Как человек- замечательный, как доктор - супер, побольше бы таких!!!

• Нравится 5

LUSSIK, 100%

тоже у него рожала, полностью довольна им и его отношением!!!

Всем привет, принимайте в компанию. Ех, подруги по несчастью, поделититесь опитом. В 2016 год назад перенесла внематочную, оперировала Бойко ВВ в областной трубу сохранили, год прошел беременности нет, цикл сбился, сейчас лечусь на Ровенской в Федив, посадили меня на фемостон, кто небудь принимал ети таблетки отзовитесь?

Навіть не чула про такий припарат.

А ви звичайно смілива раз вирішили в чернівцях лікуватися. Тут всі пишуть що в нас не нема репродуктологів. Краще зверніться в якусь іншу клініку.

А взагалі то вам самим вирішувати.

girllyalya

Доброго дня! Будь ласка, підскажіть хорошого репродуктолога, якщо щось чули.

До наших чернівецьких, навіть не знаю вже до кого. Ніде не має результату.

yuzik88,  доброго дня!

Читаю на форумі Вашу історію, скажіть, будь ласка, свою думку про клініки репродуктології? Як ваші справи???

yuzik88, от бачете а ви так боялися.. як ваші справи, шось вас не чути.

Marianna ..., ви знайшли як звязатися з Гошовським. І на коли вам народжувати.

Доброго вечора, дійсно, давненько я сюди не заходила.. така на нервах, відколи пішла на стимуляцію, місця собі не знаходжу, так переживала.. В нас є позитивні зміни, при біопсії знайшли сперматозоїди!Паралельно у мене взяли пункцію фолікулів. Після того вибрали найкращих і запліднили. Через пару днів була підсадка. Сказали через 2 тижні здати аналіз на хгч. Ці два тижні для мене були каторгою... Живіт побалював, і груди теж..Я впевнена була, що місячні. Ледве дочекалась другого тижня, не втрималась і зробила тест на вагітність. Радості не було меж, я не вірила своїм очам, там були 2 полоски. Я навіть не казала чоловікові нічого, чекала дня хгч. Здала кров на хгч, в той день отримала результати на сайті, трьохзначне число. Я чесно, до сих пір не вірю. Дзвонила в клініку, як вони там радувались, казали, що це для них така хороша новина. Записали на узі. Вот чекаю цього дня, я так переживаю.. адже ніяких симптомів вагітності не відчуваю, вже страшно

yuzik88,  доброго дня!

Читаю на форумі Вашу історію, скажіть, будь ласка, свою думку про клініки репродуктології? Як ваші справи???

Ми в Чернівцях з нашою проблемою звертались до декількох урологів, але нічим нам не могли допомогти.Нам потрібна була саме клініка репродуктології. А в нас в Чернівцях це лише клініка Юзька, але нам її не радили, хоча читала на форумах, що є пари яким вони помогли. Нам порадили поїхати саме в Івано-Франківськ, саме до Николин Л.Б. я спочатку вагалась, зараз я можу сказати впевнено, що я не жалію, я дуже задоволена клінікою, їхнім відношенням, обслуговуванням.Ціни майже як і всюди, дещо навіть і дешевше, я порівнювала препарати які купувала у нас в аптеках,і у них в клініці, в них навіть дешевше

Я спочатку так боялась, переживала, бо вони зразу не дали обовязковий перелік аналізів, але перед тим як ми йшли на стимуляцію, дали нам той перелік, все чітко розяснили, в мене багато аналізів вже було при собі, вони ксерокопію, і віддали мені назад. Я була приємно здивована, що вони не казали мені перездавати. Все що там ми здавали, давали нам на руки, чи оригінали чи ксерокопії.

yuzik88,  ви навіть не уявляєте яка я за вас щаслива... чесно, щиро.

Читала вашу розповідь і згадувала себе, наче від безвихіддя опускаються руки. А тут така гарна звістка! Я бажаю вам здоров'я, багато-багато і щоб все було успішно!!!

У нас у чоловіка є проблеми зі спермограмою, 30/70 і мені нещодавно поставили діагноз міома (маленький вузол 10мм але є). Я вчора у відчаї читала вашу історію, шукаю все ж таки якусь хорошу клініку, бо вже 2 роки лікувань і пошуків а результату 0.

yuzik88,  підскажіть мені ще контакти Николин Л.Б., скільки у вас пішло часу і приблизно коштів.

Чи можуть там призначити хороше лікування, якщо потрібно буде?

Читала вашу розповідь і згадувала себе, наче від безвихіддя опускаються руки. А тут така гарна звістка! Я бажаю вам здоров'я, багато-багато і щоб все було успішно!!!

У нас у чоловіка є проблеми зі спермограмою, 30/70 і мені нещодавно поставили діагноз міома (маленький вузол 10мм але є). Я вчора у відчаї читала вашу історію, шукаю все ж таки якусь хорошу клініку, бо вже 2 роки лікувань і пошуків а результату 0.

yuzik88,  підскажіть мені ще контакти Николин Л.Б., скільки у вас пішло часу і приблизно коштів.

Дякую Вам за щирі слова, дійсно деколи опускались руки.. Але йшли до кінця. Ми теж два роки не знали, що до чого. Спочатку я бігала по лікарях, добре, що вчасно виявили причину, і знали що нам далі робити. І що саме головне, в цій клініці до останнього давали нам надію, що у нас будуть наші діти, і що вихід є. Я їхала весь час від них з хорошим настроєм. Можете спробувати туди поїхати на консультацію, запишіться саме до Николин Л.Б., зайдіть на сайт їхній, там є їхні контактні дані. Щодо часу, точно не скажу, треба глянути в моїх документах, коли поїхала перший раз до них, я на форумі писала, треба подивитись. Ну сама стимуляція та перенос досить швидко. Перед тим чоловіка обстежували, і приймав гормони, так як у нас в аналізах взагалі не було сперматозоїдів. А по коштах, це залежить, що Вам будуть призначати, більша частина коштів пішла на стимуляцію, десь біля 20000 грн, це препарати, вони повсюди дорогущі, сама пункція десь 3500 грн. А консультація якщо не помиляюсь, десь біля 150 грн., я була шокована, бо не раз у нас в Чернівцях за прийом у гінеколога в часній клініці платила 200. Я Вам бажаю пошвидше знайти свого лікаря, який би допоміг у вирішенні ваших проблем, і чим поскоріше поповнення! Головне, не втрачайте надію! Відгуки про клініки різні, я начиталась, не знала чи зробила правильний вибір, комусь в одній допомогли, комусь в іншій.

номер Дамії 0994433535, можете туди подзвонити, Вам адміністраторша все пояснить. Зазвичай сама Л.Б.зайнята, вона по любому захоче бачити Вас особисто, якщо є якісь попередні обстеження треба буде взяти з собою. Скоріше за все, в цей день може сказати чоловіку здати у них спермограму. У нас так було, коли ми їхали вперше до них Изменено пользователем yuzik88

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...