Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

jul4-ik, теж має бути кс і хотілось би орієнтуватися в ціновій категорії бо одні кажуть одне інші інше. просто свіжих відгуків не знайшла. Одні пишуть просто фантастичні ціни що просто не реально.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

girllyalya, я думаю, що найкраще напряму підійти до лікаря і про все розпитати, бо відгуки це одне, а реальність це друге. Багато залежатиме ще від того яка буде анестезія, як ви почуватиметесь у післяопераційному періоді, які препарати вам назначатимуть і т.д.

girllyalya, він не називає суми, це я вам точно можу сказати...вдяність на свій розсуд та карман...

Єдине що офіційно за найм платила і акушерський пакет

І вірно, подивитесь як ви будете в післяопераційному періоді

Доброго дня, ми сьогодні їхали в Дамію на узд... Ембріон не розвивається... Я не знаю що далі робити і думати, і як це пережити. Я його бачила на моніторі, а тут кажуть що все... Лікарша сказала відмінити гормональну підтримку, мають прийти місячні, якщо протягом 3-4 їх не буде, то треба йти до лікаря щоб робили чистку. Вона казала, що не обовязково їхати до них, можу підійти і в нас Чернівцях. Порадьте, будь ласка, хорошого лікаря, гінеколога??

yuzik88,мені дуже шкода, що так сталось... на Рівненській я стояла у Дорош Лариси Іванівни на обліку, ще є непогана лікарка Лека (імя та по-батькові не пам"ятаю)

тримайтеся! у вас ще ембріони лишилися після пункції на заморозку? і можливо варто ще раз повторити узд перед тим як знімати підтримку?

yuzik88, дуже шкода, видно щось пішло не так, але я б теж порадила ще піти на контрольне УЗД. Сходіть до Удовиченко, вона дуже уважно дивиться, особливо вагітних. Вона приймає в Діагностичному і Авіценні, в останньому сучасніший апарат.

Изменено пользователем Leonara

jul4-ik, дякую..Так, залишився один ембріончик. Вся надія тепер на нього...

Leonara, Дякую, я б дійсно пішла ще раз на узд... А як Ви вважаєте, що є сенс? якщо сказали, що він для цього сроку замаленький і не розвивається... Вже не знаю.. що думати..

yuzik88, сходіть на узд, гірше точно не буде... в діагностичному в 405 приймає Оксана Василівна, не памятаю прізвища, але вона теж дуже уважно дивиться, але до неї треба йти на 8 ранку, бо потім у неї купа людей

jul4-ik, дякую..Так, залишився один ембріончик. Вся надія тепер на нього...

Leonara, Дякую, я б дійсно пішла ще раз на узд... А як Ви вважаєте, що є сенс? якщо сказали, що він для цього сроку замаленький і не розвивається... Вже не знаю.. що думати..

В житті всяке трапляється. Треба використати шанс до кінця!

jul4-ik, дякую, я вже записалась в Авіцену, бо не маю терпіння переконатись чи то правда. Розумом я розумію, що чуда не буде, але серце не дає спокою... Щоб дійсно потім я не жаліла, піду пройду узд повторно

Leonara, надія вже пропала, але будем йти до кінця

yuzik88, надію втрачати не можна, і ви праві, треба йти до кінця! моя знайома 15 років не могла завагітніти і виносити дитину, зараз їй майже 40, а влітку вона стала мамою прекрасного хлопчика, хоча й народила його на 28 тижні вагітності.

я вірю, що у вас все вийде! і ви не припиняйте вірити у це!

Доброго вечора, зробила узі, чуда не сталось,підтвердилась завмерша впгітність. На узі сказали, що чистку в їхній клініці не зроблять, що треба стаціонарно. Пішла одразу до гінеколога, яка була тоді в клініці, Оксана Корніївна. Вона сказала, що само воно не пройде так, потрібно медикаментозно переривати вагітність, але чомусь теж сказала стаціонарно. Можливо хтось знає, невже не можна амбулаторно, невже потрібно лягати в лікарню?

yuzik88, шкода, що так все сталося... Мабуть лікарям краще знати, треба щоб ви були під наглядом, на скільки я розумію... Тримайтесь!

jul4-ik, дякую, напевно дійсно їм краще знати..

Доброго вечора, зробила узі, чуда не сталось,підтвердилась завмерша впгітність. На узі сказали, що чистку в їхній клініці не зроблять, що треба стаціонарно. Пішла одразу до гінеколога, яка була тоді в клініці, Оксана Корніївна. Вона сказала, що само воно не пройде так, потрібно медикаментозно переривати вагітність, але чомусь теж сказала стаціонарно. Можливо хтось знає, невже не можна амбулаторно, невже потрібно лягати в лікарню?

Прикро, звичайно, що так сталось. Про амбулаторне лікування, на жаль, не знаю, можливо дівчата підскажуть.

• 2 недели спустя...

Здравстауйте. Девочки, посоветуйте толкового детского дерматолога. У сына с рождения периодически появляются высыпания на лице. Были у дерматолога на Дубинской, пролечились, но толку нет. Думала, что аллергия на еду, но сколько не пытаюсь опредилить аллерген, все никак не могу. Обострения не связаны с введением нового блюда. Даже не знаю к кому обратится еще.

anastasia2309, а сколько лет сыну?

anastasia2309, а сколько лет сыну?

Сыну 1год и 2 мес

Сыну 1год и 2 мес

а сын на каком вскармливании был? как сейчас питается? спрашиваю, т.к. мы на ГВ и когда я ела молочные продукты, то сына тоже очень сильно обсыпало, сейчас молочного вообще ничего не ем и все прошло, правда нам только 2,5 месяца.

может у вас тоже есть реакция на молочку?

а сын на каком вскармливании был? как сейчас питается? спрашиваю, т.к. мы на ГВ и когда я ела молочныеп продукты, то сына тоже очень сильно обсыпало, сейчас молочного вообще ничего не ем и все прошло, правда нам только 2,5 месяца.

может у вас тоже есть реакция на молочку?

Мы с рождения до 6 мес. были на смешаном вскармливании. У меня молока было не достаточно. Сейчас на смеси, пьем ее только ночью и в обед, когда засыпаем. Были сегодня у дерматолога Ерошкиной, предваритильный диагноз себорейный дерматит. Сдали сегодня кровь с пальца на алергопробы, прошли гастроэнтеролога. Еще должны сдать анализ мочи и кала. Когда будут результаты, тогда надеюсь что то прояснится. Я думаю, что скорее всего проблема в кишечнике. Может дисбактериоз и он дает на лицо высыпания. Посмотрим что покажет анализ.

есть еще анализ на флору в кишечнике, он показывает соотношение хороших и плохих бактерий в кишечике, не знаю как он точно называется, но можете поискать в интернете. подруга сыну делала т.к. у него проблемы с животиком были, в результате им назначили лактобактерии т.к. у ребенка именно их было не достаточно.

вам удачи и пусть сынок быстрее выздоравливает! но сюда, если можно, отпишитесь про результаты обследований

есть еще анализ на флору в кишечнике, он показывает соотношение хороших и плохих бактерий в кишечике, не знаю как он точно называется, но можете поискать в интернете. подруга сыну делала т.к. у него проблемы с животиком были, в результате им назначили лактобактерии т.к. у ребенка именно их было не достаточно.

вам удачи и пусть сынок быстрее выздоравливает! но сюда, если можно, отпишитесь про результаты обследований

Спасибо Вам большое! Как узнаю результаты, сразу отпишусь

• 3 недели спустя...

yuzik88,

Мені так шкода. Я вірю вам дуже боляче. Але не смійте здаватися. Не зупеняйтеся слідуючий раз буде все супер. Якщо ще маете замороженого підсаджуйте його. І зберігайте спокій нерви це не ваш помічник.

• 4 недели спустя...

Девочки, у нас также есть группа "бебиплан" в вайберею если кто хочет, то пишите мне на мой м.т. 0951101721

• Нравится 1

• 4 недели спустя...

girllyalya, дякую, Вам...

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...