Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

@jul4-ik так і мені говорили, що головне якість а не кількість,у вівторок вже побачим як вони ростуть,запитувала на рахунок синдрому гіперстимуляціі,говорила що в неі такого не було

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

@Natgorob та й добре, що не було) 

Тримаю за вас кулачки!

Свіжий хлопчачий памперс вам на вдачу!

@jul4-ik Дякую!!! )))

Буду тримати вас в курсі ;)

@jul4-ik Привіт,ходила сьогодні на узі,Вікторія Олександрівна каже що все добре,взяли хороший старт,ці ліки мені підходять,крім моіх 8 що були,появились ще декілька маленьких фолікул,на два дня ще виписала так само як раніше,а далі 28 на узі,побачим як будуть рости

@Natgorob привіт) супер) на пункції візьмуть яйцеклітини з усіх фолікулів, навіть тих що не дуже виросли, але так буде більше шансів отримати більше ембріонів.

@jul4-ik Ви не пам‘ятаєте після пункціі на другий день ви вже почували себе добре?  Я на роботі і не знаю як розподілити свій графік

@Natgorob не дуже пам'ятаю, бо якраз на тому тижні була на лікарняному через ГРВІ. Але в принципі почувалася нормально. В день пункції бажано залишитися вдома.

@jul4-ik В день пункціі обов‘язково,а на другий думаю вже можна повертатись до звичного режиму

@Natgorob по-трошки і багато пити) 

@jul4-ik я і зараз стараюсь багато пити,сьогодні ввечері вже відчуваю яєчники,коли сміюсь трохи болять

@Natgorobа який сьогодні день циклу у вас? 8 якщо не помиляюсь? Тоді це нормально. Далі з'явиться відчуття тиску та розпирання внизу живота, це теж нормально. Але я вже за 2-3 дні до пункції відчувала себе як на пороховій діжці)

@jul4-ik Сьогодні в мене 9 день циклу,відчуваю вже як живіт потрохи розпирає,пункцію сказала що будемо робити понеділок вівторок крайній день середа

@Natgorob але у вас ще має бути узі на цьому тижні?

@jul4-ik так,завтра маю йти,я читала на форумі що вже перед рвуляцію ставлять тригер після якого рівно через 34-36 годин потрібно робити пункцію

@Natgorob так, вам скажуть в якій точно час необхідно зробити укол.

@jul4-ik Вже би скоріше..

@Natgorob @Natgorob все буде) трохи терпіння)

@jul4-ik Привіт,лиш з узі,сьогодні трохи засмучена,повільно почали рости,на сьогоднішній день мали бути десь 15 16 мм а є 13,сьогодні мали підключити препарат який сповільнює овуляцію а замість того вкололи дві дози перговеріса,і завтра знову на узі

@Natgorob може на ти перейдемо?

Не засмучуйся. Це маленькі перепони перед великою перемогою) у мене теж в протоколі не все йшло як у книзі. Навіть пункція в останні дні стимуляції була під великим питанням.

Ви з лікарем робите все що потрібно. На решту як кажуть воля Божа. 

Але ми мусимо вірити що все буде добре!

@jul4-ik Розумію треба набратися терпіння і лікуватися,але сьогодні я геть розклеілась,знаю що зарано я даю слабинку,це мабуть гормони що я така сьогодні нестримана,сльози самі на очі навертають,вже не можу дочекатись завтрашнього узі

@jul4-ik треба молитися і вірити,що все буде добре

@Natgorob я тримаю кулачки, щоб все було добре! Я теж плакала, і казала чоловікові чому всі люди як люди, а у мене все через одне місце ((

Але все склалося так як мало скластися. І я маю багато прикладів зі свого оточення, коли вагітніли і народжували ті, хто ще років 10-15 тому не мали такого шансу. 

Плач якщо хочеться. Але після цього збірайся до купи і борися за своє щастя!

@jul4-ik @jul4-ik Привіт! Дуже дякую за підтримку!! Сьогодні є хороші новини і я дуже задоволена,сподіваюсь так піде і надалі.Була на узі,за один день підросли на 2 мм це дуже добре,подвійний перговеріс зробив свою справу,на сьогодні і завтра знов подвійний перговеріс і завтра ще один препарат,який стримує овуляцію,в неділю знову на узі

@Natgorob слава богу! Сьогодні цілий день за тебе думаю) таке враження що сама на стимуляції, так переживаю)

@jul4-ik бережи тепер себе) маєш бути до пункції як кришталева ваза. Все тихо та повільно. І менше фізичних навантажень.

@jul4-ik Я і сама зранку як на голках ☺️, слава богу,що все так,в неділю буду знати коли точно пункція,чи у вівторок чи середу,а поки що нехай собі підростають

• Нравится 1

@jul4-ik Буду старатися )) бути кришталевою вазою )) 

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...