Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

@Natgorob Удачи!! Пусть всё получится!! 

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

@LiLooshka Дякую!

@Natgorob Привіт,сьогодні була на узі,половина фолікулів вже потрібного розміру,парі ще потрібно чуть чуть підрости,ще сьогодні вколола 2 перговеріса,завтра йду на узі і вже вечером буду колоти трігер,в середу пункція.Ти не пам‘ятаєш скільки коштує сама пункція? Я сьогодні сіла рахувати свою стимуляцію,то вже 40 тис. є 

@Natgorob привіт) рада що у тебе все йде добре. Якщо не помиляюсь, то пункція+іксі коштували приблизно 20 тис. Там можна у адміністратора запитати скільки тобі потрібно буде коштів на пункцію. 

У мене стимуляція близько 30 тис грн потягнула.

@jul4-ik Привіт,була сьогодні знову на узі,все йде по плану,вечером колю тригер і чекаю пункціі,налаштована оптимістично,знаю,що все буде добре ?

@Natgorob супер! Тримаю кулачки, щоб все пройшло якнайкраще@@

@jul4-ik Тепер головне, щоб яйцеклітини були хороші 

@Natgorob це вже не залежить від тебе... Але треба вірити що все буде добре)

@jul4-ik Привіт, я вже дома, пункція пройшла добре,взяли 11 яйцеклітин,але зрілих в роботу взяли 8, прописали білкову дієту ,в п‘ятницю після обіду вже будуть перші результати,а в понеділок будемо бачити остаточно скільки залишилось@jul4-ik

@Natgorob привіт) молодчинка) тримаю кулачки, щоб всі клітинки запліднились і почали розвиватися!

@jul4-ik Дякую!!! Я теж дуже цього хочу!!!

@Natgorob привіт, як ти, як твій живіт, не надувся?

@jul4-ik  Привіт,та де не надувся,як м‘ячик,на вечір то взагалі ще більше надувається,ще якісь виділення незрозумілі вже два дні,і ниючі болі чомусь лиш по вечорам,а так то почуваюсь добре

@Natgorob не хочу лякати, але це може бути гіперстимуляція, сходи завтра з самого ранку до лікаря, нехай подивиться тебе на узі, можливо треба буде прокапатися... 

Тримайся і відпишись завтра обов'язково!

@jul4-ik я вчора писала іі про виділення,в мене щось схоже на молочницю,вона сказала що після менструаціі все стане в норму.

А завтра вже будуть результати запліднення,то треба буде точно сходити

@jul4-ik Ти прокапувалась? Не пам‘ятаєш які в тебе були симптоми?

За живіт вона тоді говорила що треба буде місяць,щоб все стало в норму

Я вже навіть протеін п‘ю,що поповнити норму білка 

@Natgorob у мене був живіт як на 5 місяці вагітності (( і відчуття розпирання було...

Я прокапалась у них 1 раз. Десь через тиждень живіт зійшов, але по узі яєчники прийшли в норму через 2 цикли.

Бажаю щоб завтра було багато хороших ембріонів!

@jul4-ik Дякую )))

В мене живіт десь як на третьому місяці ))) Також розпирає,і метеоризм ,таке відчуття що там хтось живе своім життям

@jul4-ik @jul4-ik Привіт,звонили з клініки, тільки дві бластоцисти залишилось,кажуть що для мого віку 39 це норма,але я трохи засмучена,бо розумію що це єдиний шанс

@Natgorob привіт, 2 це не 0, тому рано засмучуватися! Коли сказали прийти?

Моя подруга теж мала 2 бластоцисти, прижилася лише одна, вона всю вагітність пролежала на збереженні, народила в 28 тижнів... Але зараз вона щаслива мама малюка 1,9 років. Завагітніла теж після еко, в 38 років.

@jul4-ik Буду йти в четвер,вона каже що після менструаціі потрібно буде зробити контрольний аналіз на хронічний ендометрит,щоб лишній раз не ризикувати

@jul4-ik правда не знаю як саме будуть брати цей аналіз,сподіваюсь ,що не прийдеться ще раз робити гістероскопію

@jul4-ik Привіт,була вчора в лікаря,оглянула мене,сказала що яічники ще збільшені,я і сама це відчуваю,живіт ще збільшений,назначила вколоти мені один цитротід,я вколола вчора,сьогодні здається краще. Говорили за перенос,також будемо робити через два цикла,в цьому циклі спочатку зробим пайпель біопсію ендометрію і вже потім будемо готуватися до підсадки,спішити не хочу,один місяць вже нічого не змінить,а підготуватися хочеться на всі 100%, все ж таки лише два ембріончика є. 

@Natgorob Правильно, в этом деле спешить некуда!!

Подскажите, во сколько вам обошлась стимуляция?

@LiLooshka Стимуляція 41 тис.

@LiLooshka Ви також були на програмі?

@Natgorob правильно, тут вже місяць-два нічого не вирішують, а підготувати все треба, та й тобі треба трохи відпочити від гормонів, бо після переносу їх знову буде ціла купа

@jul4-ik Після перенесу також назначають гормони?

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...