Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Я роблю йогурт, ввечері вже буде доця смакувати, потім планую ще спекти сирник (дуже смачний рецепт).

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Диора, так ты покажи, как получился горшок! Очень интересно! У меня муж творческая личность! Вышивает крестиком и бисером, валяет шерсть, тоже готовить любит - и торты в том числе, и много другого. А я только наслаждаюсь :-)

Кохана, наверное львовский сырник, да? Я тоже все собираюсь-собираюсь, никак не соберусь спечь...

А я сегодня уху варила, малый любит очень. С красной рыбкой!

Что еще? Прошлись в магазин с сынулькой, потом погуляли еще часик. Наконец-то ветер утих и гулять можно!

Да, мы йогурт тоже делаем домашний. Давненько не делали, правда.

Инна, как у вас дела? Как детки, выздоравливают?

Привіт! Да Максиму уже краще, а от Катруся ще дуже соплява :chih:

А ми ходимо щодня на проспект у поліклініку на масаж, от і прогулянка виходить, а то я буває навіть за ворота не виходжу, все дома і дома, з двома без машини нереально вийти.

Инна, ты двоих на массаж возишь? Да, с погодками тяжеловато, конечно...

ТасяТася, Макса на масаж а Катю з собою, вона з татом гуляє годинку поки ми на процедурах.

Привет, девченки!

С хорошей погодкой нас всех! :)

Мы до обеда с Кирюшкой погуляли немного в саду, орешки пособирали, в земле поковырялись :D

А сейчас сынулька спит, а я тоже решила Львовский сырник спечь! Так что держите за нас кулачки, что бы все получилось :kulachki:

:girl_bye::kulachki: :kulachki: :kulachki:

Спасибо, вчера очень вкусно получилось, всем понравилось! Теперь надо будет в следующий раз делать двойную порцию :D

Как у вас дела, девочки? У нас нормально. Уже дома включаем отопление понемногу, а то сыро очень.

А у нас камін, правда електричний, але виглядає майже як справжній))) Включаємо його частенько поки централізоване опалення не включать. Але я майже адаптувалась до холодів. Хоча деколи як згадаю, що рік назад ми в цей час були в Єгипті, а там дійсно тепленько було, то хочеться туди на весь осінньо-зимовий період крім Новорічних і різдвяних свят :D Сирні пироги у мене ніколи не виходили, може, тому що не дуже люблю сир, а от чоловік любить((( Якраз зараз печу шарлотку, цей пиріг мене ще не підводив :)

Изменено пользователем ДИОРА

Египет - клааасс! Тоже бы хотела, но стремно там сейчас, война и все дела :-(

А я сегодня тоде шарлотку с грушей пекла, очень вкусно получилось! Размели за пять минут

Куда это опять все пропали?

Ми в цьому році також би не ризикнули в Єгипет, хоча подруга була і казала, що все нормально там. Хто його знає, але краще перестрахуватись.

І у нас смачна шарлотка вийшла, мені навіть здається, що найкраща з усіх, які я колись пекла :)

А ще я сьогодні купила спиці і нитки і згадую, як в'язати. Це заспокоює і відволікає від дурних думок. Ходила сьогодні і звертала увагу на дитячі речі, скільки би я всього купила)))

Ира, купишь, обязательно купишь, когда прийдет время!

Еще не будешь знать, куда все эти вещи складывать :-)

У нас родственники были в этом году тоже в Египте, не могли оттуда вылететь три дня, ппц...

Дякую! Вже дочекатись не можу, коли нам лікарі дозволять не тільки мріяти)))

А з Єгиптом дійсно ппц)) У нас в тому році літак з Києва затримали на цілий день, це було жахливо, хоча там ситуація була кращою, ніж в цьому році. Я і так боюсь літати, а тут ще цілий день прийшлось чекати в аеропорту. Як бомжі себе почували і ніхто нічим допомогти не міг, а представник авіакомпанії навіть слухати не хотів. А вже, коли летіли назад літак вилетів на пів години раніше. Так що там і таке буває :(

У меня подруга в Турции в том году была, у них самолет прямо перед взлетом поломался, их высадили и отвезли в гостиницу 5*! Они там целый день просидели, а потом их забрали, отвезли в аэропорт. Стремно, говорит, было, когда надо было лететь в том же самолете)))

От і ми думали, що літак зламався. Страшно було. А ситуація, насправді, була смішною, ніколи б не повірила, що таке може бути не тільки в кіно. В Єгипті одна українка повідомила, що літак замінований, бо, як виявилось, хтось з її знайомих не встигав на нього. І цей літак перевіряли, людей всіх висадили і вони також чекали. Перед нами, звичайно, екіпаж вибачався, пояснюючи ситуацію і були дууууже привітні весь політ. Я б до такого не додумалась))) Хоча, якщо чесно в Хургаді (а ми були там) порівняно з нашим аеропортом, повний бардак. Якби ми не сиділи весь час в залі, а хожили по дюті-фрі, то так би і не дізнались, що наш літак вилітає на пів години раніше. Ніхто про це не повідомив, а просто сказали, що розпочалась посадка на наш літак і всі кинулись до дверей. Там таке часто і ми бачили багато росіян, які на свій літак не встигли або не попали по різним причинам. Їх довго розшукували, оголошували імена багато раз, шукали там і родичів, і друзів, а вони були в дюті-фрі, де, крім музики нічого не чути(((

• Нравится 1

М-да... Капец. А еще чужая страна, страшно там потеряться!

Девочки, всем привет! Всем хорошего настроения!

А вы знаете, что Шиншилла (она эту нашу темку создала) родила второго сыночка? Почитайте, какой богатырь родился! :)http://www.babyplan.ru/blog/120977/entry-193104-moi-vtorye-rody/

• Нравится 1

Ух ты, вот это да! Молодец какая! А я вот своего с весом 4500 так и не смогла сама родить, кесарили...

Девочки, вы не знаете, случайно, где работу у нас найти? Я по образованию биолог, но учителем у нас в школы не устроишься без взятки... Я бы может где-то в офисе работала. Ничего найти не могу...

Ой, с работой у нас и правда сложно. Причем даже имея деньги на взятку, не факт, что устроишься. Нужны еще и связи. :( У меня муж и брат экологи, тоже работу по специальности не нашли.

А ты о фрилансе не думала? Там можно неплохие деньги зарабатывать и график себе сама составляешь, главное вовремя сдать заказ.

Я фрилансом немного подрабатывала.

Аня, у меня муж тоже эколог, они у тебя на биофаке учились?

І я еколог по спеціальності))) Зараз працюю, ніби, по спецальності, бо екологом я тільки рахуюсь, фактично виконую іншу роботу, пов'язану з цим. Але це сімейна справа, свої нюанси, проблеми. Іноді, здається, краще у чужих працювати. Тому періодично шукаю іншу роботу, от і сьогодні після сімейно-робочих проблем хотілось одразу заяву написати(((( Раніше довго працювала землевпорядником, робота важка, але, якщо чесно - мені подобалась. Я розумію, що мені взагалі буде важко найти роботу, адже всі роботодавці будуть враховувати той факт, що скоро я можу піти в декрет, та й хочу я цього))) Тому не знаю, що мені робити. Дуже хочеться творчу роботу, іноді я цим займаюсь, прибутку поки що зовсім не приносить, але хоч для душі)))

Ой-ой, тут, кажется, почти слет экологов нарисовался! :D Да, оба биофак закрнчили. Муж закончил универ в 2008, а брат – в 2012.

• Нравится 1

Я тоже биофак закончила в 2011, кафедру генетики :-)

А муж в 2005 каф-ру экологии

Капец, какое совпадение/:-)

Г

ТасяТася, и как муж? Устроился по специальности?

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...