Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Амальгама, Согласна, тем, кто там не стоит на учете, не удобно, а я даже не задумывалась, после приема сразу записалась и все.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Самое интересное, что моя врач мне об этом даже не сказала... Ладно, мне это еще не грозит, так что.

Дівчата, а хтось здавав аналіз сечі в Діагностичному центрі? Яка там процедура? Може хтось пам'ятає. Я зазвичай всі аналізи здаю в Сінево, але там не роблять хімічний аналіз, а тільки бактеріологічний. А мені треба знати якого складу мій пісочок (як він мене вже замучав), щоб дієти дотримуватись. А дієта відрізняється залежно від хімічного складу, та й лікування також.

Дівчата, а хтось здавав аналіз сечі в Діагностичному центрі? Яка там процедура? Може хтось пам'ятає. Я зазвичай всі аналізи здаю в Сінево, але там не роблять хімічний аналіз, а тільки бактеріологічний. А мені треба знати якого складу мій пісочок (як він мене вже замучав), щоб дієти дотримуватись. А дієта відрізняється залежно від хімічного складу, та й лікування також.

Там треба спочатку отримати направлення від терапевта (на першому поверсі), потім оплатити аналіз, потім віднести баночку (одноразову, ту що в аптеках продають) на той же самий поверх, де здають аналіз крові. Це я описала всю процедуру "по правилам", але люди по-різному умудряються здавати там аналізи, залежно від того, хто, як і з ким домовляється ;) Якщо вас турбує пісок в нирках, то раджу вам починати не з дієти, а з води, яку ви п'єте і на якій готуєте іжу. Я роками мучилася від піску, а відколи перейшла на очищену воду (і не тільки для пиття, а навіть картоплю варю тільки у чистій питній воді), то вже 2 роки забула що це таке, і на УЗД також значні покращення.

Була я у хребтолога, там працюють батько і син, в різні дні, але тільки до 12 год, але з 8 ранку. Прийом в них 200 грн. Я попала до сина. Поправив він мої хребці, сказав, що за 2 тижні має пройти, але треба шануватися, більше 2 кг не піднімати, не нагинатися і не нахилятися. Це я так, для інформації, кого це ще цікавить.

Там треба спочатку отримати направлення від терапевта (на першому поверсі), потім оплатити аналіз, потім віднести баночку (одноразову, ту що в аптеках продають) на той же самий поверх, де здають аналіз крові. Це я описала всю процедуру "по правилам", але люди по-різному умудряються здавати там аналізи, залежно від того, хто, як і з ким домовляється ;) Якщо вас турбує пісок в нирках, то раджу вам починати не з дієти, а з води, яку ви п'єте і на якій готуєте іжу. Я роками мучилася від піску, а відколи перейшла на очищену воду (і не тільки для пиття, а навіть картоплю варю тільки у чистій питній воді), то вже 2 роки забула що це таке, і на УЗД також значні покращення.

Дякую! Я і забула, що там треба йти до терапевта((( На рахунок води згідна, але з крану я також воду не п'ю, але їжу варимо на ній. Я рахую, що все рівно треба знати, якого складу пісок. Колись лежала в нефрології, лікар говорив, що дієта - це одне з найголовніших в лікуванні. Можливо, дотримуватись повністю не буду, але хоча б буду старатись не їсти ті продукти, які викликають утворення піску, солей. Та й не завадить мені цей аналіз))) А ви п'єте яку воду? Ту, що привозять на розлив?

Дякую! Я і забула, що там треба йти до терапевта((( На рахунок води згідна, але з крану я також воду не п'ю, але їжу варимо на ній. Я рахую, що все рівно треба знати, якого складу пісок. Колись лежала в нефрології, лікар говорив, що дієта - це одне з найголовніших в лікуванні. Можливо, дотримуватись повністю не буду, але хоча б буду старатись не їсти ті продукти, які викликають утворення піску, солей. Та й не завадить мені цей аналіз))) А ви п'єте яку воду? Ту, що привозять на розлив?

Буває по-різному, інколи купуємо ту воду, що розвозять по дворах, але це коли з фінансами скрутно, бо в основному все ж замовляю воду у "Два відра", та це доволі дорого виходить, якщо на ній все готувати. Я взагалі почала замовляти воду не через своі проблеми, а для дитини, бо нам педіатр сказав що діткам не бажано вживати водопровідну воду (хоч ми іі і фільтрували Брітою, та це не особливо допомагало), але пройшов час і я дуже здивувадась, коли не могла вже згадати коли в останній раз відчувала симптоми пісочку, сходила на УЗД - а там його практично не лишилось, тільки в лівій нирці є ще трішки, але я вже його не відчуваю взагалі ось уже третій рік.

А раніше у мене були такі проблеми з тим піском, що навіть до лапароскопіі мене через нього не допустили, бо він як раз тоді активно "виходив" і зіпсував мені аналіз сечі( а це один з обов'язкових аналізів перед операцією), тож мусила 2 тижні лікуватись і тільки тоді аналіз покращився. І взагалі він регулярно давав про себе знати, по 2-4 рази за рік.

Изменено пользователем Cherika

Мы пьем из колодца своего воду...

Амальгама, у нас слава Богу тоже своя водичка колодезная, прямо в подвале колодец и родителям ее возим. А вот по поводу воды Два ведра, после того как она у нас в офисе зазеленела, перестали ее пить, насколько знаю это обычная вода пропущенная через фильтра, тогда какой смысл ее покупать, достаточно поставить фильтр на воду дома

Мурмулядик, ну конечно, это просто фильтрованная вода, мы ее никогда не брали.

Привіт, дівчатка! Я в минулому році пережила завмершу вагітність, і ось вже майже рік намагаюсь завагітняти вдруге! Багальна температура в нормі, овуляція відбувається, в другій фазі циклу всі симптоми вагітності, але місячні всеодно настають. Задумались, а чи не перевірити чоловіка, зокрема спермограму, тільки де? Ви не знаєте, в Чернівцях щось таке роблять? Завчасно дякую!!

Я не знаю, але думаю, що спермограму роблять в Діагностичному в центрі репродукції, а ще на Боярка (точно) в Центрі лікування безпліддя у Юзьків. Але це так, я краєм вуха чула.

Ну що, здала я аналіз сечі в Діагностичному. Запитала в реєстратурі, в якому кабінеті можна здати такий аналіз. Якась недовольна тітонька пробурчала, що не знає, чи взагалі приймають такий аналіз і відправила мене до терапевта на пешому поверсі (ну я цього і очікувала). Пішла я туди, а там людей море в черзі. Не довго думаючи, я піднялась на 6 поверх і там запитала в санітарки, вона вже позвала лаборанта, яка без проблем прийняла в мене баночку (коштує 20 грн) і вже після обіду в мене був результат. Мене здивувало найбільше те, ні я навіть в шоці, що мені треба було вистояти довжелезну чергу до терапевта, тоді як на здачу аналізу сечі на 6 поверсі не було жодної людини в черзі, вся черга була в кабінет, де кров беруть. :girl_mad:

А ще результат трохи для мене не зрозумілий. Написано, що солі в великій кількості - фосфати, а реакція - слабо-кила. Знаю, що фосфати утворюються при лужній реакції сечі. Я, звичайно, схожу до лікаря, але вже після того як здам баканаліз (в діагностичному його не беруть). А ще еритроцитів - 2-3, лейкоцитів - 5-6. Не знаю чи це багато?

Мурмулядик, ну конечно, это просто фильтрованная вода, мы ее никогда не брали.

І, що пити, я навіть не знаю. Вода в бутилках, що розвозять, не викликає довіри. Вода з крану також. Криниці немаємо. Пила завжди воду з магазину, може, тому і солі, бо частіше пила мінералку, а не столову(((

Изменено пользователем ДИОРА

Задумались, а чи не перевірити чоловіка, зокрема спермограму, тільки де? Ви не знаєте, в Чернівцях щось таке роблять? Завчасно дякую!!

Привіт, мій чоловік здавав ще у 2010 році на головній 70, у 22 каб., з 11 до 13.00, там була лаборант Елла Василівна. Не знаю, чи ця інформація на даний час ще актуальна, але поцікавитися можна.

Привіт, мій чоловік здавав ще у 2010 році на головній 70, у 22 каб., з 11 до 13.00, там була лаборант Елла Василівна. Не знаю, чи ця інформація на даний час ще актуальна, але поцікавитися можна.

Дякую за відгук! Звичайно поцікавимось! Сподіваюсь, там ще можна перевіритись!!

І, що пити, я навіть не знаю. Вода в бутилках, що розвозять, не викликає довіри. Вода з крану також. Криниці немаємо. Пила завжди воду з магазину, може, тому і солі, бо частіше пила мінералку, а не столову(((

Ми берем воду на Бульварі, там є бювет, в народі " СИНЯ ХАТКА". Вода там відфільтрована, накипу майже нема. І варимо, п"ємо її. Там безкоштовно, багато людей набирае, ввечері, коли люди зроботи приходять - то там постійно черга. Ми їдем 1-2 рази в тиждень і набираємо 2 бутлі по 20 літрів.

DRIVE, Точно!!! Вижу там всегда много людей, можно даже отнести водичку на проверку, мы сдавал когда-то свою на проверку!

Дівчата, привіт! Тихо у нас, напевно, через жахливі події в країні((((( А я планую здати аналізи на гормони (взялась ретельно за здоров'я), бак. засів мочі (так ще і не здала). І з цим набором до лікаря. І в мене питання на рахунок гормонів (може хтось підскаже :) ) на який день циклу їх треба здавати. В одних джерелах пише на 3-5, в інших на 7 ДЦ. Я маю на увазі ЛГ, ФСГ, пролактин (хочу в сінево здавати, там є такий пакет). Чи може ще якісь гормони треба здавати обов'язково в першій фазі? Колись здавала, але вже нічого не пам'ятаю. Прогестерон наскільки пам'ятаю здається на 21ДЦ чи я помиляюсь? І ще про естроген та тестостерон може хтось підскаже, коли їх здавати?

ДИОРА, привет! Я сдавала ЛГ, ФСГ и пролактин на 3-5 ДЦ. Тоже, в "Синэво", кстати, и тоже пакетом. В первой фазе не сдавала больше ничего. Прогестерон сдают на 7-8 день после овуляции. По поводу эстрогена и тестостерона не подскажу, к сожалению.

Хороших результатов анализов тебе! :flower:

Аня, дякую! :reverans: А в мене виходить, що можу здати тільки на 6-7 день, тобто в понеділок :( Це вже не інформативні аналізи будуть? Здавати їх потрібно зранку, натщесерце, я правильно зрозуміла? За естроген і тестостерон не знаю сама, просто колись здавала ще в Авіцені, то бачила, що там і вони є в результатах, думала, що це обов'язково.

Аууу!!! Девченки! Как дела, рассказывайте!

У нас все по-старому. Дома сидим, гуляем редко, такая погода паршивая, что нос не хочется высовывать. надеюсь, настоящая весна скоро придет и будет тепло!

Аня, Танюше твоей уже месяц! Как время летит!!! Как вы? Как животик? Крестить собираетесь?

Девочки, от всей души поздравляю вас с нашим "профессиональным" праздником! С 8 марта нас всех!!! Желаю любви, поцелуев, здоровья вам и вашим близким!!! И всего самого-самого хорошего!!!

• Нравится 3

Девченки, как у вас делишки?

Как вам погодка? Мы гуляем целыми днями, такая красота!

А вчера ездили к Днестру, солнечно было, только ветер сильный, поэтому не долго посидели. Но все-равно понравилось, так как надоело это сидение дома постоянное...

Так, погода супер)) навіть за компом немає часу сидіти)).

У нас тут тихо стало!) Весна действует))) Нам почти 22 недельки уже, потихонечку начинаю покупки, вот смотрю в магазинах детские вещи ужас какие дорогие, на новорожденного комбезик 220 грн.! мамочки, где лучше покупать одежку? Еще стало интересно о чистке роддома, когда обычно закрывают роддом на Ровенской и как было в прошлом году, не хотела бы попасть в этот период, рожать на Буковинской ужас как не хочу(

Девочки, всем привет и всех с весной! :flower:

ДИОРА, ну як твої аналізи? З усім розібралася? Результати хороші? :)

Амальгама, да, время летит очень быстро! Вроде, еще недавно с пузиком ходила и уговаривала Танюшу выходить к нам, а сейчас наша крошка уже рассматривает все вокруг и улыбается. :) Мы уже покрестили доченьку. И колики нас уже почти не тревожат, ура! Мы нашли, что нам помогает. Животик начинает болеть вечером примерно в одно и то же время. Так вот минут за 20-30 до "времени Ч" мы купаемся, и колики к нам не приходят. Правда, когда из ванночки достаем Танюшу, она плачет страшно, одеваю я ее с горем пополам. А еще мы уже гуляем по 2 часа. Так хорошооо! Танечка так сладко спит на улице. Вот бы и я могла так поспать. :D

Амальгама, ух ты! Молодцы, что выбрались на природу, пусть и ненадолго. После холодной и пасмурной погоды ловить лучики солнца так приятно. :)

Мурмулядик, и у вас время летит! Уже и экватор перешагнули. :) Я вещички покупала на сайте "Картерс" через посредника. Там очень часто большие скидки бывают, постоянно есть какие-то распродажи, можно много сэкономить. Даже с учетом курса валют и платы за доставку получается выгоднее, чем покупать в наших магазинах, еще и качество получше. В общем я довольна. :) А конверт Танечке я покупала на prom.ua. Тоже получилось дешевле, чем у нас в магазинах.

Кстати, я вот тоже комбинезон доче на весну ищу. Помогите определиться и выбрать. :)

1. Хлопковый, утепленный синтепоном:

61424761_w640_h640_3372_4.jpg

2. Верх - плащевка, утеплитель - синтепон, подкладка - хлопковая махра:

67287173_w640_h640_cid250273_pid32064023-3f99bfcd.png

3.Велюровый на синтепоне:

34751631_w640_h640_079b7364ea90f7l.jpeg.jpg

4. Плащевка, тонкий синтепон, флисовая подкладка:

59528355_w640_h640_008.jpg

Мурмулядик, кажется, определенного времени закрытия роддома нет. Как-то договариваются с роддомом на Буковинской, чтобы по очереди.

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...