Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

ДИОРА, в перинатальном можно рожать, если заплатить в кассу официально.

Амальгама, а там умови кращі? Чим він відрізняється від пологових? І яку сумму треба заплатити, якщо знаєш?

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Девочки, вроде официально в кассу надо дать 1700 грн. Условия там вроде лучше, ну, как минимум, там новое оборудование и хорошая детская реанимация, если, ттт, надо.

В садики берут - как в какие, в какие с 2-х лет, в какие с 3-х. Мурмулядик, можно встать на очередь только после рождения))) А так, я думаю, многие и до становились бы :D

А я пошла нарвала себе в саду черешен, сижу лопаю :)

Мурмулядик, идея хорошая, только в заявке нужно указывать дату рождения ребенка. Разве что ты договоришься там с карапузом!))) А! Еще же серию и номер свидетельства о рождении.) Пока можешь присмотреться к садикам. :)

Амальгама, а где этот перинатальный центр у нас действует? Я думала, его еще не открыли:

Ссылки скрыты.

Ммммм, я тоже черешню хочу. Пока только клубнику два дня по чуть-чуть пробую. Тьфу-тьфу, Танюшу не обсыпает.. :)

Ань, я и сама еще толком не разобралась, где этот центр у нас. Вроже как в помещении областной больницы.

Амальгама, а то я думала, что первый роддом должны переформировать в этот центр, как закончат ремонт. А пока этот центр с новым современным оборудованием, детской реанимацией - на бумажке только.

Ну не знаю, может это роддом перенесли в обласную больницу временно, а перинатальный будет в помещении роддома? Но двое знакомых там уже рожали :think1:

О, статья от 22 мая:

Ссылки скрыты.

Ну вот я же и говорю, что вроде ПЦ еще не там, а напротив :D

Вот еще нашла:

Передбачають медики, що кількість пологів збільшилася і через зміни у пологовому будинку №1, що на вулиці Буковинській. Нагадаємо, що його переооснащують під обласний перинатальний центр. А пологовий будинок переїхав у приміщення обласної дитячої лікарні.

Наконец разобрались.))

AnnaIT, ну наконец-то)))

Амальгама, Мой план провалился с грохотом!)))

По поводу центра и оборудования это все хорошо, но если нет толковых специалистов, то толку с той техники!

Черешенка, ммм, завтра куплю точно, заразила!)

Дівчата, була я сьогодні в ЖК і в черзі з дівчатами говорили про перинатальний центр. Кажуть, що пологовий №1 переїхав на Чехова, і ніби там і залишиться, а перинатальний буде окремо для важких випадків чи може для "багатих" :D А мені знову кучу аналізів виписали, тільки з одними розібралась, а тепер нові, щоб я не скучала. А ще записалась на узд нирок і серця. Дівчата з моєї ЖК кажуть, що всім назначали це узд, і щитовидки. А я думала, що то мені тільки везе. А ще якийсь аналіз сечі добовий треба здавати і виписали направлення на 2 біохім. скринінг. А ще мені назначали фол.к-ту і віт. Е до 12 тижнів, зараз сказали пити тільки магній і йодомарин, а вітамінів ніяких не треба :think1: Я от думаю, може все таки треба якісь вітаміни в 2 триместрі? Вам щось назначали?

Изменено пользователем ДИОРА

ДИОРА, мне витамины "Элевит Пронаталь" назначали после 20 или 22 недели.

А вообще мне, наверно, повезло. Я не сдавала так много разных анализов и не обоходила стольких специалистов. Каждый врач по-своему ведет беременность что ли?

Може і мені після 20 тижня назначуть. Та я сама в шоці від цих аналізів. І це точно, що в кожного лікаря свій порядок ведення вагітності. Мені не шкода це все здавати і для себе цікаво знати, але трохи напрягає постійно бігати в лікарні і з другої сторони - чим менше знаєш - краще спиш. А ці аналізи поки що тільки лишні нерви і гроші. Зі мною сьогодні в черзі були дівчата, так вони, навпаки, раді, що їм так детально ведуть вагітніть (кому що, називається), дехто навіть спеціально перевівся до цієї лікарки. Для мене, гловне, щоб не лякали лишнім і не залікували :D

Привет! Я тоже так много не здаю! Это капкц, как много всего тебе назначили... И в первую Б так же было. Кстати, витамины я никакие не пила ни тогда, ни сейчас не пью. Только фольку, надо ешк вит.Е купить. А, ну ещё кальций может попью после 20 недель.

Сейчас и так много витаминов в свежих фруктах и овощах, ну это я так для себя решила, никого не призываю поступать так же)

У меня складывается впечатление, что от этих витаминов детки пахнут в животике, то есть, крупные рождаются.

Я сегодня прошла окулиста и Лора, последний даже в рот не заглянул :) Остался стоматолог ещё.

Та от сиділа і думала, що дійсно це вже занадто. Я тільки по лікарнях та лабораторіях бігаю. Реально достало. А кінцевою точкою сьогодні був запис в обмінку НЦД по змішаному типу :girl_mad: На основі чого? Це при тиску сьогодні 120/70 та 115/70. В мед.пункті провіряю постійно 115/70. Я зрозуміла їхню тактику - понаписувати кучу всякого в обмінку, щоб потім зняти з себе всю відповідальність. І ще сказала:"Вам треба буде пити магній до пологів, бо у Вас такий тиск" Я в шоці. Який такий тиск? Реально дурну роблять. Думаю піти до кардіолога чи цим інший лікар займається, щоб зняли цей діагноз. Вже зі злості думала до завідувачки піти. Ну от що мені робити? Кожні два тижні здаю пачками аналізи. Для чого? Таке враження, що здаю на все, що тільки можна і живу в лікарнях і в черзі в ЖК. Дівчата, а ви як часто ходите в ЖК. В мене в обмінці написано - раз в місяць, а я реально хожу кожні два тижні.

До 7 месяца, до декрета, раз в месяц ходить надо. Послушай, ты как хочешь, конечно, но я бы высказалась этой врачихе. Подожди, такими темпами она тебя скоро на сохранение в патологию упечет, вспомнить мои слова. Дурдом какой-то...

До 7 месяца, до декрета, раз в месяц ходить надо. Послушай, ты как хочешь, конечно, но я бы высказалась этой врачихе. Подожди, такими темпами она тебя скоро на сохранение в патологию упечет, вспомнить мои слова. Дурдом какой-то...

Не знаю, які в неї плани((( Але в кінці прийому сказала, що все у нас добре, ніяких проблем вона не бачить. А тут прийшла додому, а в картці цей діагноз. А на підставі чого не зрозуміло, якщо тиск нормальний, а вона мене ним постійно лякає. Хіба 120 (115)\70 - це погано? Я не витримала і сказала, що вони з тим тиском причепились, якщо я міряю його і він норм. і ніякого тиску я не відчуваю, навіть голова не болить. На що вона сказала це поки що, потім будеш набирати вагу і все проявиться. Так значить цей діагноз авансом написали? І напрягає мене так часто ходити в ЖК, хоч би по ділу, слухали би краще серце дитинки (це взагалі повинні робити?), а зважитись і поміряти тиск я і так можу, а так тільки аналізи приношу, які вони вклеюють і нові виписуюють. Але я так зрозуміла,спілкуючись з дівчатами, що вона всіх так веде і за все дуже переживає. От, наприклад, на 2 скринінг крові, якщо 1 - хороший вона не відправляла. Але на цьому тижні був випадок, навіть консиліум збирали, направлення на аналіз вона не дала, а виявилось, що у вагітної якісь генетичні проблеми з дитинкою. Тепер вона перестраховується і всім виписує 2 скринінг крові, так вона пояснила. Я думаю, що з рештою аналізів вона також перестраховується, щоб з неї не було чого спитати. Тільки мені не легко все бігати і здавати.

Сердечко ребёнка фонендоскопом слушают после 30 недель, если я правильно помню...

С недельками тебя!)))

Сердечко ребёнка фонендоскопом слушают после 30 недель, если я правильно помню...

С недельками тебя!)))

Амальгама, дякую!!!! :reverans: А щось начала хвилюватись, бо наступне узд після 20 тижня, так вона мені сказала. А до 20 тижня ще так далеко... :( Думала, може, хоч серце можуть послухати.

А мне 16-но на УЗИ, на контроль расположения плаценты. А потом через пару недель уже на скрининг)

ДИОРА, привіт у мене 18-19 неділь. Після першого візиту коли стала на облік (12-13 тижнів) здавала такі аналізи: загальний аналіз крові (з пальця і вени) мочі, кала і в баклабораторію (2 дня) це коли ставала на облік і пройшла врачів по місцю прописки (лор, стоматолог, окуліст, ендокринолог і терапевт). Другий візит (15-16 тижнів) назначили здати скринінг другого триместру і якийсь австралійський ... (здавала в діагностичному 150 грн) і 12 червня на узі і 16 червня буде третій візит. Жодних вітамінів і інших препаратів мені не назначали.

Якщо тебе не влаштовує твій врач поміняй на іншого. У мене знайома на рівенській пішла по прописці та також назначала купу аналізів і узі, знайома підійшла до завідуючої і написала відмову від врача її передали іншій. Залишилась задоволеною

Leka), тобі повезло - такий термін і всього третій візит буде. А в мене до 14 тижнів вже було 3 візита +1 до терапевта і окремо на кольпоскопію в інший кабінет. І це всього за 5 тижнів, що я на обліку( Та я вже думала про це, але чогось дівчата, навпаки, перезаписуються до неї і йдуть від інших. Та й в черзі, коли стояла, говорили, що вона хороший лікар і найкраща в ЖК, тому до неї всі йдуть і такі черги тільки до неї (дійсно черги нереальні). Тому боюсь, щоб не помініяла шило на мило і ще гірше не було. Подивлюсь, що буде на наступоному візиті.

Амальгама, вже скоро ваша зустріч з крихіткою. Класно! Я думаю, може, самій сходити на 16 тижні, а планове тоді через 4 тижні)))

Дівчата всім привітик. Ви так багато написали, що я все не осилила перечитати, а часу на форум немає взагалі.

У нас все нормально, Катруся пішла в садочок, але зараз прихворіли, тому до понеділка лікуємось. До речі спонсорську допомогу не платили, але на ремонт батьківський комітет збирає по 550 грн., сума на мій погляд не маленька.

А Максу минулого четверга виповнився рочок, була грандіозна барбекю вечірка, я трошки відірвалась...

Вітаю вас з вагітностями, датками у діток і просто з сонячними днями!!!

Не забувайте нас ми просто мамі до компа добратися не даємо! :Hello:

• Нравится 2

Инна, привет, с прошедшим вас!

Мы на след. неделе идём в тот же садик) Как вам там, нравится? Мы ещё мёд.справку не сделали.

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...