Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

шиншилла,  худенька, висока з довгим волоссям.

Амальгама, щось я дуже спокійна на рахунок цього всього, навіть сама собі дивуюся. В голові звичайно всякі думки крутяться, але маю роботу, виконую замовлення, тому голова трохи відволікається)

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Инка,  так, наверное, даже лучше, чем самоедством заниматься и переживать..

А я вот верю что еще все будет хорошо. Тем более есть желточный мешочек. А это большая надежда.

Инка, як виділення? може просто гематома або відшарування?

Инка, держим кулачки!! Как ты себя чувствуешь?

Инка, присоединяюсь к LILooshka и держим за тебя кулачки!!!!

Всім дякую за підтримку, з вами й справді легше це все сприймається і переживається))

шиншилла,  відшарування немає, бо навіть в листу узі це вказано, за гематоми не знаю, бо про це ніхто нічого не казав.

LiLooshka, ,Leka),  дякую)), почуваю себе нормально, нічого не турбує, не болить, тільки груди менше стали боліти і весь час сьогодні скільки ходила в туалет, то на салфетці кроваві прожилки у виділеннях. І все.

Инка, а ерозії в тебе нема? В мене коли була завмерла ваг, то виділення були темними

шиншилла,  немає, я її ще 1,5 року тому вилікувала.

Привіт!

Инка, як хочеться, щоб все було добре в манюні! Будемо дуже-дуже в це вірити і надіятись! Тримайся!

Дівчата, і дякую всім за привітання!!! Так приємно!

Ми вже повернулись з гір, раніше, ніж планували((( В мене почались жахливі болі, які налякали мене до смерті, навіть через них спати не могла. Різало внизу, а вчора ще спина на вечір розболілась(((. Я ще в Чернівцях відчула, що щось не так. Отакий подарунок у мене був на ДН(((( Сьогодні зразу побігли з чоловіком на узд на Рівненську. Сказали, що з дитинкою все добре і болі не пов'язані з нею. Дивилась Ауріка, не довго, бо я тільки недавно була на узд. Дитинка там така скручена, я не знаю, як їй там в такій позі може бути зручно... Вже вдома перечитувала результати узд і помітила, що серцебиття змінилось, ніж на попередньому узд (було 150, а стало 144) Це нормально?

Стать нам знову не сказали(((, сьогодні взагалі не зручна поза була у дитинки. Якщо на попередньому узд ми ще могли подивитись між ніжками, то сьогодні вона як не крутила - нічого не видно((( Сьогодні почуваю себе краще, думаю, що це мій сечовий не дає мені спокою, перемерзла, напевно, тоді, коли ходила в лікарню і попала під дощ. Але в мене завжди з ним проблеми були, хоч аналізи сечі в нормі все життя. Але ще в горах почала пити канефрон, а вдома заварила чай (чоловік купив, написано, що при вагітності можна) і якось відпустило. Буду надіятись, що не повториться цей жах.

А в горах було добре. Так гарно, природа. І я думала, що в Буковелі влітку немає чим зайнятись. Помилялась))) Ми катались на оглядовому підйомнику. Трошки боялась, бо минулого разу з чоловіком взимку, коли катались на лижах, я неправильно спригнула з підйомника і забила собі копчик, і зараз його іноді відчуваю. Але оглядовий дуже повільний і відрізняється від лижніх. Піднялись на підйомнику, а там такий краєвид, пообідали в колибі під хмарами. Інфраструктура там непогана, кафешки, колиби, пляж з баром і коктейлями і таке інше. Для діток багато вього в центрі біля фонтанчика, і катання на мобілях, і різні ігри типу гольфа. Можна покататись на квадроциклах і конях (ну не в моєму положенні), ну і багато іншого. Якби не обставини, відпочили би ми непогано, планів набудували, чим займатимемось, але злякались і поїхали додому. Іншим разом повернемось)))

Изменено пользователем ДИОРА

ДИОРА, Привіт!!!А як там по цінах...........миось тоже збиралися поїхати в гори цього літа для розрядки бо на море не получиться цього року.....

ДИОРА,  дякую)).

Привіт, Аля)))! У нас з морем також не виходить((( Ну і я вже зрозуміла, дорога (скоріше бездоріжжя) на мене погано впливає, вже краще після вагітності кудись далеко їздити.

Ціни нормальні, дешевше ніж взимку. Ми бронювали на Букінгу, там зараз взагалі скидки. За номер в готелі платили близько 150грн/доба. Можна і дешевше знайти,залележно від потреб, а на місці взагалі багато здається. Готель у нас був нормальний, номер просторний, нічого лишнього: диван з тумбочками, тв, холодильник, столик з двума стільцями і велика ванна кімната. Тільки от ліжко для мене було не зручне і вперше таке бачила - не було люстри, тільки світло від прикроватних світильників і в коридорчик освітлювався, де вбудована шафа-купе. Така у нас була роматика))) За обід в колибі заплатили 120 грн, сюди входило юшка грибна, бульйон, деруни в горшиках з мясом і під грибним соусом, і узвар. Ну і безкоштовно від закладу принесли хліб з салом, правда я його не їм))) Є там вареничні, піццерії, на різну ціну. А ще ми трошки з собою взяли, тим більше холодильник в номері був. Магазин, що був біля нас дорогий, набагато дорожче, ніж у нас. Але кажуть, що на території є десь супермаркет, ми його не знайшли. В Буковелі нормально, є чим зайнятись декілька днів, а то ми якось в Яремче були, ну там тільки в ліс можна прогулятись. В Буковелі також можна погуляти трасами, там є якісь екскурсійні доріжки, можна на озері на шезлонгах позагорати, або поплавати з форельками, їх можна ловити за додаткову ціну (але нам здалось, що то дорого). Багато здають велосипеди на прокат в центрі біля фонтанчика є магазинчики, продають мяке морозиво, молочні коктейлі. Мінус, що дорогами їздять грузові машини, бо курорт ще розбудовується, але двічі на день дорогу поливають. Але там, де всі розваги - пішохідна зона, так що вони не заважають. Можливо, ми б ще більше побачили, але змушені були повертатись((( Отакий звіт по Буковелю)))

ДИОРА, Дякую, оце так екскурс......ціла історія, аж захотілося вже брати відпустку і їхати туди відпочивати........... :)

Всем доброе утро и удачных выходных! Написали вы много - как всегда, буду отвечать всем сразу.)))

ДИОРА, зі святом тебе! :D Я все пропустила, тому привітаю сьогодні! Краще пізно, ніж ніколи. ;) Справжнього жіночого щастя тобі, безтурботного і цікавого життя та здійснення мрій!

Що ж то таке було, що біль викликало? Так і не з’ясували? За серцебиття не хвилюйся, це не велика похибка. Може, на минулому УЗД ти більше хвилювалася, от і в малечі серцебиття було більше. Щодо статі, то, може, у вас дівчинка? Зазвичай вони так ховаються. Скромняшки. :D Так було і в мене, і ще у двох подруг. А хлопчики навпаки виставляють на показ своє "хазяйство". :D

Аля))), а вишивати хрестиком ти вмієш? Виший "Майже ідеального" або "На долонях Бога". Я вишивала другу вишивку, а коли закінчила - через тиждень побачила //. :) Мабуть, збіг, але приємний. Та й взагалі вишивка допомагає розслабитися і відволіктися від поганих думок.

Мурмулядик, твоя готовность - дело такое. Здесь уже как царь скомандует! :D

Psychiatrist, из минусов роддома на Буковинской - в родзале женщина может быть не одна, а двое, например. У нас знакомые так рожали. Хотели партнерские роды. Первую часть схваток со знакомой был муж, а потом в родзал привезли еще одну женщину, и мужу сказали выйти.

Танечка@мася, сколько малышу уже? Кажется, еще недавно мы тебя из роддома ждали. :) Когда зубик первый прорезался? Мы вот в ожидании этих зубов пока.))

Инка, нехай все обійдеться і буде добре! Як зараз почуваєшся? Виділення припинилися?

Эх, вы здесь так нарасписывали все красиво про отдых - я тоже куда-то хочу! :D Но нам пока не светит. Ближайшее событие - на свадьбу идем. Не знаю, как Танюша выдержит. Побудем пару часиков в ресторане - и домой.

P. S. Нашу Наташу забанили.здесь на несколько дней. Свобода слова, называется...

Наташа, з 20-ю недількою!!! Тепер відлік в зворотню сторону! :girl_dance:

Аня, дякую! Та я й сама не знаю, що то було. Але біль постійно змінювалась, то внизу живота різало, то відпускало. А ще в туалет бігала і різало, якось по - особливому, не як при циститі, ніби сечовий розривається від тиску. Вперше таке. Вчора стало краще, вперше за дві ночі поспала (хоча й так сплю погано через болі в бедрах і ногах :( , але сильно розболілась спина, тільки масаж спини в гідробоксі поміг і ще не витерпіла і випила но-шпу. Думала, ну точно сечовий і нирки. На узд розповіла всі симптоми, Ауріка спитала чи це не тонус випадково? І чи п'ю магній і ставлю свічки Вібуркол. Але Вібуркол мені не допомогав тоді. І взагалі як розрізнити цей тонус? Я взагалі не розумію. Читала, що стає твердим живіт і зжимається, мені іноді здається, що він твердий, але момент, коли він таким став не відчуваю :think1:Або може це й не тонус. Часто відчуваю важкість в області шлунку (вверху живота), іноді дихати важко, ніби щось давить, хоча ніколи з шлунком проблем не було. Особливу важкість відчуваю, коли поїм, але ж тонус, напевно, не може бути тільки, коли поїм. Вчора взагалі здавалось, що всередині все давить, особливо вверху живота. Коротше, прекрасний період :D

За стать... дійсно ніколи не вірила, що до такого терміну не можуть вияснити, а тепер і з нами це сталось, хоча нам і не дуже важливо, але вже стає цікаво. А тепер ще стільки чекати до наступного узд і йду на нього сама, бо назначили ще цервікометрію. Кажу всім вдома, що не розповім до пологів, тільки ябуду знати :D Чоловік каже, що знаючи мене, не переживає - видам все зразу))) Якось на консультації розмовляла з дівчиною, так їй до 30 тижня не могли сказати. І таки в неї дівчинка була. Може, дійсно скромняшки. Перевіримо :)

А за що нашу Наташу забанили? Ясно, що зі свободою слова туго... :(

Изменено пользователем ДИОРА

AnnaIT,  почуваюся нормально, вроді нічого не болить і не турбує, виділення йдуть в сторону збільшення, тому я уже й не відчуваю себе вагітною, хочу , щоб вони по скорше почалися, щоб все закінчилося і знову вести нормальне і здорове планування. На цьому тижні хочу вже все розгребти))).

Инка, всё что не делается всё к лучшему! Желаю скорейшей реабилитации и // ! :girl_bye:

LiLooshka,  дякую, ну місяць -два треба буде відпочити, а потім, надіюся на //).

• Нравится 1

LiLooshka,  привіт, ну що, ти ходила до Затірко, як у вас справи?

Инка, Привет! Да ходила, сказала что беременность маточная, соответствует 3-4 неделям! Только почему-то удвоила мне дозу дюфастона до 4х таблеток в день( Представляешь, я на радостях ушла от нее и даже не заплатила! так стыдно теперь))) сказала прийти через 3 недели, кабы не забыть и тогда заплатить)) а ты не знаешь она ведет беременность или надо обязательно становится на учет в роддом?

LiLooshka,  я за тебе рада)), нехай твоя манюня міцно тримається за маму)). Уявляєш, в мене та ж сама історія, я теж аж вдома згадала, що не заплатила їй. Да, без таких як ми, в неї заробітки були б кращими))). Я теж маю іти в п'ятницю. Вона вагітних не веде, може тільки консультувати, а так треба ставати в ЖК.

А на рахунок Дуф., то задоволення не з дешевих, але якщо призначила, думаю краще попити, бо він підтримує вагітність, головне, коли будеш його зменшувати, то треба поступово.

Привіт! :girl_bye:

Lilooshka, вітаю з хорошим результатом! Нехай малюк тримається, росте здоровеньким, а вагітність нехай проходить легко! А дюфастон по якій причині назначили пити?

Инка, Спасибо, очень надеюсь что она там крепко ухватилась))

Ха! надо же, я оказывается не одна такая)) Ну она б там хоть бы говорила мол куда поперлась, заплати) а то ж молчит всегда!

ЖК это печаль, наслушалась девочек, даже не хочется туда идти(

А ты как себя чувствуешь? просто идут месячные? Животик не болит?

ДИОРА, Спасибо!! Будем надеяться, что все будет хорошо! А дюфастон, я долго не могла забеременеть, уже все что могла подлечила, потом 3 месяца пила просто витамины, потом еще и на 3 месяца помимо витаминов пить дюфастон для поддержки прописала, сказала если не поможет отправит на лапару. я оттягивала это и решила еще и 4й месяцок попить дюфастон и вот получилось, не знаю или благодаря ему, но отменять сейчас пока нельзя, а она еще и удвоила, но расписала как потом постепенно дозы уменьшать.

LiLooshka,  да, наша ЖК бажає бути кращою, але вже , що маємо то маємо, приходиться ходити в яку є(. Почуваюся нормально, як звичайні М, живіт не болить, в перший день деколи низом потягував, мабуть матка скорочувалась, а так, все як завжди, вже й груди зменьшилися ( не довго тішилася).

У мене з цієї вагітності вийшов один плюс, що М не було якраз у подорожі Європою, бо вони мали початися у перший день поїздки, а так, я спокійно, без лишнього клопоту подорожувала).

Инка, хорошо что само собой все выходит и хорошо что плюсы ищешь, так держать!! Как путешествие? понравилось?

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...