Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Амальгама, да, погодка не радует. Мы пошли вдоль парка, намокли, замерзли(( Но зато картин дешевых набрали, будем вешать!

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Амальгама,  дякую, ви теж класнючі, ттт, а Кирюшка твоя маленька копія))).

Н-да, зараз треба шануватися, а не захоплюватися кафешними стравами, тим паче в наших кафешках((.

• Нравится 1

Инка, спасибочки)))

Да, вот, в кое веке зашли в кафешку. Причём в Пицца Парк уже не первый раз так "радует". Хотя ходили с начала беременности в Нью-Йорк пиццу и Эфес, даже в Гноме обедала регулярно, пока работала, и ниче...

Leka),  с недельками, дорогая! Ещё чуть-чуть и декретный отпуск! А там - столько всего интересного начнётся))) Закупки, запасы всего этого малипусенького мимимишного)))

Амальгама, спасибки) ну в декрет я не сильно хочу буду работать пока не станет напряжно. Ой а закупки да уже присматриваю) Как ты себя чувствуешь? как Кирил в садик ходит?

Амальгама,  значить на Пицу-Парк треба накласти табу)))

Leka), з недільками, з кожним днем, все ближче до зустрічі))

Leka),  спасибо, сегодня получше. Вчера вечером, правда, снова тонус был, пила но-шпу. Родственники меня уже в больницу хотят сплавить)))

Кирилл дома ещё, покашливает... Сомневаюсь, вести завтра его в садик или нет....

А вы как, пинаетесь? У меня иногда такой движ в животе)))

На Счёт декрета - так его в 30 недель всем все-равно оформляют, а дальше - хочешь, работай, хочешь - нет.

Инка, дякую) да ближче, деколи аж мандраж проскакуэ :mamamia:

Амальгама, мне от тонуса магнев и валерьянку приписали не знаю как там матка но я хожу как удав спокойная :girl_dance: карапуз движует вечером и утром а в течении дня более спокойный, меня все замахали с вопросами почему животик маленький каждый стараеться чем то покормить хотя я себя в еде не обижаю

Да, я магний тоже пью. А валерьянка от него точно не помогает, она просто нервишки успокаивает. Еще свечки папаверина ставлю и но-шпу вчера пила.

Leka),  на рахунок маленького животика не переживай, він виросте тоді, коли йому треба буде, тим більше, що він якраз зараз в тебе і буде уже рости з кожним днем.

Я коли була вагітна, ходила на роботу, але нікому не казала, то до 20 тижня ніхто навіть й не здогадувався про мій стан. В 20 тижнів пішла на лікарняний і коли сказала, яка в мене причина і який термін, то в деяких аж "роти відкрилися" від здивування. Зате перед родами такий був живіт, що я й сама дивувалася, звідки в мене шкіри на нього вистачило, щоб розтягнутися)))

• Нравится 1

Это точно) Без пуза никто не останется: только хардкор :)

Хотя у меня в первую Б пузо больше было на аналогичном сроке. А в целом перед родами живот не сильно был большой.

Куда это наша Диора пропала?

Изменено пользователем Амальгама

Привіт, дівчата!!! :Hello:Я тут, у мене просто поважна причина була - ми на минулому тижні, нарешті, переїхали в свою квартиру. Посвятили її, і вже навіть на вихідних новосілля відсвяткували. Справ було море, ні хвилинки вільної, треба було все прибрати, довести до нормального вигляду, перевезти речі (ще, напевно, пів року їх будемо перевозити :D

Та ще приготовити їжу на святкування новосілля. Інтернет тільки провели, перший раз за ці дні сіла за свій ноутбук. Виявляється, і без інтернету є чим зайнятись))) Тепер привикаю до самостійного життя, і сумую за домом, за своєю кімнаткою, улюбленим пухнастиком (котом), звичними речами і за розмовами ввечері на кухні з мамою :( Додому їзжу щодня, чоловік навіть не знає :confusion:

Сльози щодня на очах, хоч стримуюсь. Може, гормони, але я завжди така сентиментальна була. Та ще й спека нереальна, а ми на 5 поверх переїхали((( Першу ніч взагалі спати не могла.

Амальгама, вітаю з принцессою! Тепер у тебе комплект, я про такий тільки мрію. Мені на узд тільки наступного тижня, може, нарешті і мені скажуть, хто там.

Leka), з недількою!!! Ви вже такі дорослі! Як швидко час іде, в мене завтра екватор - аж не віриться. А я й досі себе вагітною не відчуваю. Також здається, що животик маленький, постійно чоловіку нию, а він говорить, що я вже як колобок, а ще половина терміну попереду))) Рухи відчуваю слабо, або в мене малюк неактивний :(, любить спати (як його тато), або я якась неправильна. Вже переживаю. А ще весь тиждень бігаю, навіть присісти не було коли, може тому так. Ноги болять вже декілька днів, та й вранці прокидаюсь від болі в бедрах і ногах, вже навіть привикла, хоча буду знову жалітись в ЖК. А ще мені тепер щодня на 5 поверх бігати((( От такі справи.

Изменено пользователем ДИОРА

ДИОРА,  з екватором вас!!!! І з переїздом, щоб у вашій оселі все велось і хотілось і моглось!!!

Нічого, трішки посумуєш, побануєш, а коли звикнеш, то буде здаватися, що кращого варіанту, ніж жити самим і бути не може.

Якщо не секрет, то де ви купили квартиру, в якому районі?

Изменено пользователем Инка
  • Нравится 1

Дякую, Инка! Сподіваюсь так і буде, а потім народиться малюк, і взагалі не буде, коли сумувати. Ми не купували квартиру, це нам у подарунок від батьків чоловіка дісталось. Їм ще колись давно видали квартиру на Гравітоні, але вони ні дня тут не жили, постійно її здавали, бо живуть в особняку. Ми довго робили ремонт, з повною перепланіровкою, і нарешті переїхали))) Взагалі плануємо тут жити поки дитина не піде до школи, мріємо про будинок. Але, судячи з того, скільки грошей пішло на ремонт звичайної квартири, мрії про будинок стають примарними(((

Диора, поздравляю с экватором! Пускай вторая половина беременности будет легкой и приятной!

Ты чего? Многие мечтают о своем жилье, например я))) Но живем целым колхозом)

Вот то, что на пятый этаж подниматься - это, конечно, напряг... И лифта нет, я так понимаю? :(

Дякую!

Та ми також жили колхозом у моїх батьків))) Але нас ніхто не напрягав і взагалі було нормально, комфортно для мене так точно. Все звично, все на своїх місцях))) Їсти готували разом з мамою. А тут мені більше роботи добавляється))), що не найкраще у моєму стані, хоча чоловік допомогає. Думаю за місяць привикну.

І да, 5 поверх - це не легко, якщо все життя живеш на першому поверсі або в особняку, як чоловік. Особливо буде весело, коли малюк народиться і мені прийдеться ходити на прогулянки з коляскою))) Домовились з чоловіком, що коляску буду залишати в машині, добре, що йому до роботи близько і машина не потрібна.

Да, я тоже подумала, как коляску таскать с этажей?

Может, к лету купите прогулку-трость, она легенькая, тогда полегче будет.

Девочки, всем привет! Всем хорошего настроения! :)

Диора, с экватором тебя! До встречи с крошкой еще меньше времени осталось! И поздравляю с новосельем! Мы тоже пока живем с моими родителями, пока наша квартира строится (взяли в новостройке). Кстати, будем соседями - наш дом тоже на Русской! :)

А с коляской и на первом этаже могут быть "приколы". У нас старый фонд, так коляска во входные двери в подъезд не помещатся. Приходится мне сейчас каждый раз, когда гулять идем, открывать две половинки высоких дверей. Так что не наступайте на мои грабельки! Перед покупкой коляски померяйте ширину дверного проема. :) Уже жду, когда на коляску-трость перейдем - должно быть легче.

Как вы все про животики, шевелюшки рассказываете... На меня снова ностальгия нашла! :) В беременность мне казалось, что живот у меня небольшой, а сейчас, когда смотрю фотки... :Crazy: Тот еще шарик! :D

А мы растем. :) Вчера впервые дала своей Татьянушке прикорм - аж четверть чайной ложки кабачкового пюре! :D Лиха беда начало! Малышке понравилось, потом еще ложку облизывала долго. :D Сегодня уже полложки у нас в меню. :)

• Нравится 1

AnnaIT,  ООО! С началом прикорма вас! Это хорошо, что кабачок ей нравится, мой плевался ним, капец!

А мне сегодня снилось, что я девчушкц кормлю грудью, только не свою, а чью-то чужую)

У Танюшки зубы ещё не намечаются?

• Нравится 1

ДИОРА, с экватором!!! и с переездом!! а 5й этаж и ладно, зато будешь в форме ;)

AnnaIT, вы уже такие большие, а вроде только недавно читала, как девочки советовали полы помыть чтоб скорее родить)

LiLooshka, о, и тебя с недельками! ;) Так радостно, что у нас поднимается демографическое состояние)))

Ми теж живемо на Руській, теж у новостройці, в районі Норми. Думки про власний будинок теж є, от тільки коли буде, мабуть вже прийдеться внуків бавити))).

LiLooshka,  тебе теж з недільками).

Девочки, как вам там живется на Гравитоне? Я так не люблю тот район, почему-то :confusion: :confusion: :confusion:

спасибо девочки!! :reverans:

Lilooshka, з недількою!

Амальгама, живу я тут менше тижня, то ж висновки рано робити. Але нічого поганого в цьому районі не бачу і ще навіть, коли не знала, що буду тут жити, не розуміла тих, хто "фукав". Ну чим він гірше від Проспекту чи Комарова, Бульвару? Маршрутки їздять куди хочеш, ті ж тролейбуси. Магазинів повно, аптеки, садочки, школа, все є, і все поруч. Мамочки гуляють з дітками, повно дитячих майданчиків. Єдине, що мене поки що напрягає, так це контингент в маршрутках (наші сусіди з румунських сіл), от вони ведуть себе гидко для мене. Голосно розмовляють, шумлять і зовсім не мають відчуття вихованості. Вчора їздила в лікарню, сіла в маршрутку, їх уже повно там було, кричать, перегукуються один з одним. Я стою вагітна, на одній нозі над молодим хлопцем-румуном, він морозиться робить вигляд, що мене не бачить, але при цьому не забуває мене відштовхнути, коли на поворотах я на нього трохи навалююсь. Аж гидко, так само в тролейбусі повно чоловіків сидить. Ладно в мене ще не великий живіт, але стояла дівина вже на пізніших термінах, з велиезним животом... Але я думаю, що це не проблема району, це проблема менталітету людей... Куди нам в Європу? Хоча це люди іншої національності, але, коли були в Європі, то багато чула, що їх там не люблять, так як ведуть себе вони не дуже гарно. Але це не стосується всіх румунів, звичайно.

• Нравится 1

Амальгама,  скажу, що живу в Чернівцях 9 років і всі роки в цьому районі, ним повністю задоволена, нічого поганого про нього сказати не можу, але і з іншими порівняти не можу. От лиш скажу ще один плюс до цього району, у мене подруга працює в тублікарні, то вона мені казала, що в Чернівцях сама менша кількість людей хворих на туберкульоз це в районі Гравітон і Садгірському районі)).

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...