Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

да дождик это хорошо, у меня аж голова перестала болеть! Можно хоть поработать нормально.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Всем привет!

Инка, Амальгама, вам быстрейшего выздоровления!!!!

Дякую, дівчата.)

Так, дощик чуть охолодив, хоч стало легше дихати.

Всім привітик!

Инка, ми у малого кашель вилікували тільки у соляних шахтах, нічого більше не допомогало.

Всем здрям) Мне сегодня совсем скучно, муж забрал ноут чистить. Так я кучу дел зато переделала, в шкафу вещи перескладывала) К родителям сходила, вс равно скучно)

cherry_i, так, мені вже теж деякі казали про ці шахти, я ще чуть зачекаю, якщо, то мабуть теж буду пробувати.

Амальгама,  я теж частенько скучаю дома, деколи вже й про роботу задумуюся, але не про свою, бо на свою вертатися не хочу. Я держ службовець.

Инка,  просто я за компом как раз работаю, вот у меня "орудие труда" как раз и забрали)

Изменено пользователем Амальгама

Амальгама,  аа, а що ти робиш? Це твоя офіційна робота, чи підробіток на дому. Бо я дома печу тортики на замовлення, це так, зайняття для душі і тіла)).

• Нравится 1

Инка,  не официальная работа, к сожалению. Я пишу статьи для разных интернет-сайтов.

Амальгама,  ага, ясненько)

Амальгама, аа, а що ти робиш? Це твоя офіційна робота, чи підробіток на дому. Бо я дома печу тортики на замовлення, це так, зайняття для душі і тіла)).

О, як круто! А десь можна подивитись на твої роботи?

ДИОРА, привет, как дела у тебя?

А вот мы вчера :)

Ссылки скрыты.

• Нравится 5

АААА, які ви класні! Братик сестричку чекає))) Фото схоже на твою аватарку. Так мило)))

А в мене як завжди як не одна проблема, так інша. Болі внизу живота (справа) пройшли через два дні, думаю то були таки звязки, бо боліло, коли сиділа, а потім різко вставала (хоч потім і старалась повільно вставати). Так зараз ще гірше. Болить вверху під грудною кліткою, дуже неприємно, особливо ввечері. Після мого кашлю, я вже писала, почало пекти справа, а тепер вже на цьому боці через це спати не можу. Та я взагалі вже давно не сплю, як зомбі. Не знаю, що це таке, читала може бути від того, що матка давить на органи, до міжреберної невралгії і ще гірше діафрагмальної грижі. Вже не дочекаюсь, коли моя Г. з відпустки вийде, в цей раз з кабінету не вийду, поки не розбереться, що зі мною. А то я жалілась їй, а вона уваги не звертала. От такі справи у мене. А ще ця спека достал вже. Раніше дуже любила тепло, а зараз важко переносити.

Изменено пользователем ДИОРА

Спасибо)))

Да ч то ж такое у тебя! Давай, заканчивай хандрить!

Амальгама, какие вы класнючие :D

Leka), мерси)))

Как у вас делы?

ДИОРА,  ну що це ти так розклеїлась((, тобі треба чимось зайнятись), щоб ти цілий день не мала часу й вгору подивитися, і вночі тоді б спала, навіть не встигала б перевертатись))). А то ти лиш прислухаєшся: "там мя болє, там мя колє")). Ще всього 16 тижнів)).

Так, в однокласниках в мене є папки з моїми тортиками, пряниками і кап-кейками.

Амальгама,  ой, які ви класнючі))), просто суперр!

А в нас до нашого комплекту болячок вчора добавилася ще й температура((. Сьогодні вже назначили антибіотик(.

Инка,  приветик. Спасибо за комплименты, мне очень приятно ;)

У меня сегодня так голова болит от жары, просто ужас((( Выпила нурофен детский, не могла терпеть уже. Врубила вентилятор ещё, дует на меня целый день.

Да, Инна, поправляйтесь поскорее!

Амальгама,  сьогодні, казали, був найжаркіший день.

Дякую, за підтримку. А ви як?

Инка,  да мы нормально, завтра идём за справкой и с понедельника в сад.

ДИОРА, ну що це ти так розклеїлась((, тобі треба чимось зайнятись), щоб ти цілий день не мала часу й вгору подивитися, і вночі тоді б спала, навіть не встигала б перевертатись))). А то ти лиш прислухаєшся: "там мя болє, там мя колє")). Ще всього 16 тижнів)).

Так, в однокласниках в мене є папки з моїми тортиками, пряниками і кап-кейками.

А в нас до нашого комплекту болячок вчора добавилася ще й температура((. Сьогодні вже назначили антибіотик(.

Так я без діла не сижу. То прибираю, то готую, то замовлення різні дрібні по декору роблю. Крім того, майже щодня їду додому до батьків, там у мене моя "творча майстерня"))) і цілий день щось там роблю. Але ця спека мене просто вбиває(((((

А я тільки вк зареєстрована, а так би подивилась на солодку красу((( Може, б в майбутньому треба було би тортик. Вже в мене навіть є ідея, де точно треба буде тортик і кап-кейки.

І ви також тримайтесь, скоріше виліковуйтесь і більше не хворійте!

ДИОРА,  я вк теж є, але в мене там немає фото тортів(. Може з чієїсь з родини сторінки зайдеш. А ти який декор робиш?

Привіт, Инка! Я згадала, що в чоловіка є сторінка. Ти мені скинь, будь-ласка адрес своєї сторінки, а я з його зайду. А я займалась декором для фотосесій, зараз багато чого робити не можу в звязку з вагітністю, тому роблю всякі дрібнички для весіль або здаю готове в оренду.

ДИОРА,  а на твої роботи десь можна подивитися?

Амальгама, С недельками!!! :flower:

Инка, скинь мені свою сторінку

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...