Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Leka),  спасибочки! Как делишки? Уже начали что-то покупать для сынишки?

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Leka), скинула в ЛС

Амальгама, всё хорошо, ничего ещё не покупала присматриваю, советуюсь что нужно а чего нет. Кажется что время ещё есть, но на самом деле быстро пролетит.

Девчёнки наша Инка кудесница!!!! Тортики шикарные!!!!

Leka), привет! Я с Кирюхой когда ходила, аж после 30 недель начала что-то присматривать, покупать. ;) А сейчас жду этого "рубежа", чтобы его вещички пересмотреть (они на чердаке лежат).

Leka),  та, ладно. Я ще не настільки кудесница, є куда похлєщє мене, а я так, на ще вчуся. Все почалося з того, що я Іллі на рік хотіла якийсь гарненький тортик зробити), от і відкрила талант.

Амальгама,  на перших порах толк з Кирюшиних речей ще буде), а потім... починати все прийдеться з початку))

Инка,  да это и понятно)

Мамульки, всем привет! Я, как обычно, отвечаю на много сообщений сразу.)))

Всем здрям) Мне сегодня совсем скучно, муж забрал ноут чистить. Так я кучу дел зато переделала, в шкафу вещи перескладывала) К родителям сходила, вс равно скучно)

У тебя, как в том анекдоте. :D Муж, придя с работы, спрашивает у жены: "Как дела, моя сладкая?" Она: "Все хорошо, дорогой! Борщ сварила, котлеток нажарила! Окошки протерла, детские вещи все перестирала. Вот сижу носочки вяжу. А завтра, если снова забудешь заплатить за интернет, я тебя убью!" :D

Наташка!!! Какие вы красивучие все трое!!! А Кирюша такой сладкий! Слушай, он когда сам на фотках, кажется взрослее, а на самом-то деле тоже еще крохотный! :kiss2:

Инка, а в тебе з чим робота пов’язана? Я на свою теж не дуже хочу повертатися. Сама робота подобається дуже, а ось графік дуже нехороший для мами, у якої маленька дитина вдома. Та й зарплату хотілося б вищу. Одне слово, я поки що в роздумах. Але й не виключаю варіант, що повернуся у рідний кабінет, якщо нічого кращого не знайду. :)

О! І я хочу тортики подивитися! Скинеш і мені посилання на свою сторінку? ;)

ДИОРА, ну як ти? Купила вже бандаж? Легше з ним?

Кстати, я свой бандаж достала и ношу его уже 2 дня. Да-да, вам не показалось и я не сошла с ума.)) Позавчера несла Танюшку на руках почти всю дорогу с проспекта домой, а то она капризуляла в коляске, а потом уснула у меня на руках. Теперь у меня почки болят - мама не горюй, а с бандажом немного легче. Выпила бы какое-то лекарство, но не знаю, что мне поможет. Знаю, что почки, потому что они у меня опущены и, видно, так отреагировали на мой любимый груз.))

Так! Девчата! Ну-ка пишите уже, что все детки выздоровели! Не болейте!

А! Я еще, как в той поговорке, готовлю сани летом. :D Подыскидаю Тане комбезик и обувку на зиму. Уже несколько дней смотрю-смотрю объявления... Уже кое-что присмотрела. Надо будет звонить, узнавать.

Привет, Анют! Спасибо за комплиментики нам. :)

Попробуй но-шпу выпить, если почки - должно помочь. Кстати, все хочу тебя спросить: ты филфак заканчивала?

Амальгама, спасибо, уже иду выпью. Боль тянуще-ноющая, иногда спазмами. :( Думаю, может, пойти еще в аптеку Уролесан купить. А может, и не стоит заниматься самолечением...

И да, закончила филфак, его родимого.))

Думаю уролесан не стоит пить. У тебя же не простудное и не инфекционное, не дай Бог. Просто подорвала немного. А может это и не почки вовсе.

Привіт! А я так і не можу зайти до Инки подивитись тортики :cry: Цілий вечір намагалась зайти в Однокласники і не вийшло((( Чоловік мій також не любить всі ці соц.мережі і не заходив на свою сторінку вже більше року, за той час встиг загубити телефон і змінити номер, а реєструвався він з нього, тепер треба, щоб він змінив свій пароль, а його не заставиш в Однокласники зайти((( Хотіла зареєструватись, але виявилось, що зі свого телефону я вже реєструвалась колись, але знову таки пароль не можу відновити, вже нічого не пам'ятаю як я себе там назвала і давно це було. Але щось придумаємо, варіанти є, терпіння не вистачає мені а ці мережі)))

Аня, бандаж збираюсь купити на наступному тижні, після консультації зі своєю Г. і узд. Але дуже на нього надіюсь, бо іноді так важко довго стоячи щось робити, спина ниє. Зустріла знайомих, так вони також вагітні (я ж кажу бебі-бум), також хвалили як легко з бандажем, різниця відчутна. А в мене ще животик нічого так, у знайомої такий же термін - менший однозначно. То ж уже важко з ним.

В мене права нирка також опущена, та ще й постійно пісок і солі((((

Все-таки почки, Наташа. :( Я похудела до своих 49 кг, и почка опять опустилась. Вот и болит после поднятия тяжестей. :(

А мне всю беременность животик маленьким казался, а сейчас смотрю фотки – не такой уж и маленький был.))) О! Смотрите для сравнения со своими сроками.)) Тут 25+4.

• Нравится 1

Ань, куда худеть-то тебе ещё? Пузик красивенький был! Мне тоже кажется, что маленький сейчас, а если на фотках посмотреть - то арбузик приличный ужО.

AnnaIT,  я в Облдержадміністрації працюю у відділі житлово-комунального господарства. Але по суті я там ще і не працювала, я в декрет ішла з відділу енергозбереження, а за ці 4 роки вони мене вже 5 разів переводили по різних управліннях, я навіть не завжди запам'ятовувала де я працюю і ким, просто записувала собі на всяк випадок. Короче без порядок повний, з/п мінімальна і робочий день повний. А ти де і ким працювала?

Уролесан, здається, неможна, якщо грудьми гдуєш.

Аня, гарненьким ти пузатиком була))) А! То в мене нормальний животик, просто я зі знайомою зрівняла і задумалась :think1: Думала, може, через баготоводдя... А в неї то зовсім не видно майже. Мені, напевно, не зручно, бо не звикла з таким животом ходити, хочеться швидко все зробити, а на 5 поверх вже з переривами піднімаюсь)))

Амальгама, так я и не хотела бы худеть. Но то поесть не успею, то Таньку потаскаю - так и тают мои килограммы... :(

Посмотрела сегодня свои беременные фотки. Сейчас даже не верится, что было со мной это. Волшебное время какое-то, честное слово! :) Хочу за второй/вторым через пару годиков. :)

Инка, оце "порядки"... Зате дивись, який у тебе великий досвід роботи вимальовується!))) Я у наших ЗМІ працюю. Також свої нюанси є. Посада виросла, а зарплата на місці залишилася. :(

ДИОРА, дякую! :) А ти, мабуть, краще не рівняйся з іншими майбутніми мамочками. Животики маю на увазі. Дітки ж можуть по-різному лежати, та й взагалі різних розмірів бути: хтось більший, хтось менший, батьки ж у діток теж різні. Це все індивідуально. А! Ще подумала, що та твоя знайома могла навпаки почати хвилюватись, що в неї менший животик, ніж у тебе.))) Це все дурниці. Головне, щоб дітки росли здорові і мами почувалися добре! ;)

AnnaIT,  ага, з цими переведеннями їхніми в мене "досвіду хоч відбавляй", а трудова скоро закінчиться)).

Да, твоя робота теж напевно "весела"?

Инка, по-різному буває, але мені подобається. Тільки графік не влаштовує - навіть більше, ніж зарплата.

Ань, а какой у тебя график?

Ой, девочки, так перепугалась сейчас... Короче, отправилась, видимо((( Села на горшок, а живот тааак сильно болел. Такое ощущение, что схватки, по всему животу! Короче, потом ещё несколько раз "сходила"... Выпила две но-шпы и пачку активированного угля. Вроде полегчало, ттт. Но я за это время вспомнила роды и подумала, что ну его.

А ещё такая слабость сразу разбила...

Инна, посмотрела твои тортики, правда - супер! Особенно мне понравились орхидейки и кактус! Вообще не представляю, как такое можно руками сделать, да ещё съедобное)))

Амальгама,  ой, ти так з собою не шуткуй, щоб потім таблетки пачками пити(((. А сьогодні як, вже пройшло?

Дякую)), я рада, що вам подобається)

Инка, приветик! Да, уже сегодня все прошло! ТТТ

Зато на весах минус 2 кг :D

Отвела уже в сад своего пацаненка, всю дорогу ныл "Не хочу в садик"... Еле уговорила выйти из дома. Отвык за неделю с лишним. :(

Амальгама,  ну й добре, а таке як кг, то це скоро повертається))

А я не знаю, як свого маю давати, ми ціле літо не ходили в садік, йому все буде як з початку((

Инка, да, бедненький, забыл уже, что такой садик... Ну а что делать? Надо.

Дівчата, з святом Спаса вас).

Дівчата, з святом Спаса вас).

спасибо, и вас также!

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...