Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Leka), Спасибочки)) Незнала что можно обратиться к зав. Пока обследуюсь у Аелиты Борисовны (анализы, слава Богу разрешила сдать где удобно). Сегодня в диагностическом сдала кров на торч, цитамегаловирус и всякое такое. Просто она не ведет беременных, только до,поэтому и интерисуюсь, потому что из-за нашей участковой был срыв на 28 неделе, по подсчетам вчера должна была бы родить девочку, но из-за ее халатности... ну да Бог с ней все прошло и настраиваюсь на лучшее.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

sunbeam08, ох-хо-хо... Какой кошмар((( Я о ней уже не впервые слышу такие кошмары((( сочувствую очень.

Привіт, дівата! Давно я тут не писала.

Амальгама, дякую за привітання з недількою!

А мене ж з моїм багатоводдям відправили на ДС (на другому узд воно не зникло :( ), от я і бігала туда кожний день. Знала би що це таке - одразу би відмовилась! Бо толкового в нашій медицині точно нічого нема((( Дуже страшно від цього і від таких лікарів. Я вже раніше це зрозуміла, ще до вагітності, але ж тут стосується діток, які ще навіть не народились і всюди така безвідповідальність і халатність. Ой, знали би ви стільки я за тиждень аналізів наздавалась, а стільки грошей, а час щодня просто показатись. А в результаті завтра виписують (я в шоці) без встановлення причини, без лікування. Не знають, що зі мною робити, бо аналізи хороші всі (правда я вже перестаю вірити в їх точність, я про ті, які роблять в ЖК). В Сінево за тиждень вже майже на 1000 грн наздавала, може, вже карточку на знижку дадуть. А ще ганяють в консультаційну клініку, то до окуліста за справкою, то до нефролога. І сидиш, як дурна, в тих чергах, щоб тобі якусь "писульку" дали і ніхто не збирається виясняти причину. Правда, окуліст мене ніби добре провірив, але мені це не так важливо (вони встановлювали чи набряки не вплинули на зір), бо причина то не в цьому. Здавала аналізи на ТОРЧ, виявили антитіла G тільки до краснухи і цитомегаловірусу, але це ж антитіла G, які означають на скільки я розумію імунітет. В 2011 році вже виявляли антитіла до цитомегаловірусу, але їм потрібен був свіжий аналіз. Так тепер ще відправили на антитіла М і авидність антитіл G. Єдине, що здивувало, так це відсутність антитіл до токсоплазмозу, це при тому, що в мене було три кота, з теперішнім і до их пір контактую, дома поки не замучаю його, не відпускаю. І вдитинстві я тільки з ними і возилась, в дворі, в бабусі... А імунітету до токсоплазмозу нема... Я вже реально замучилась від усього цього і від того,, скільки грошей йде. Тільки хотіла купити бандаж, так гроші пішли на аналізи((( А ще кучу таблеток назначають від фонаря, реально, я вже їх не купую. Здається, що я краще вже знаю, чим ці наші "лікарі". Єдиний плюс так це те, що двічі слухали серце на кардіомоніторі, правда зовсім трошки.

Амальгама, у мене буває віддишка, особливо, коли на 5 поверх піднімусь))) Я вже без зупинки на 3-4 поверсі піднятись не можу. А ще сильно болить під грудьми, аж важко. Ніхто не звертає уваги, хоч жаліюсь усім, кажуть, що може діафрагма...Я вже наиталась, що це може бути міжреберна невралгія або грижа((( Надіюсь після пологів пройде, але ж ходити мені ще немало...

Изменено пользователем ДИОРА

ДИОРА, ну прям капец какой-то... Слов нету просто, как они из тебя деньги тянут...

Амальгама, Спасибо)) потому я считаю лучше перестраховаться еще у какого-то врача, ведь все-таки это детки... У меня соседка родила - тоже у нее стояла - пока ходила беременной - все отлично, все супер, а родила, кошмар не дай Бог такое никому - мальчик с такой гидроцефалией УЖАС!! Незнаю правда что ей на УЗИ говорили....

sunbeam08,  ой, кошмар... Я уже говорила,что у неё на учете можно стоять, если только проблем нету. Она мне тоже какие-то таблетки выптсывала, которые противопоказаны при беременности. А крайний раз сказала пить аспирин до родов. Ага, щас.

Амальгама, Ммда, я понимаю что все у нас накладно из-за денег, но все таки по поводу проблем лучше проконсультироваться у другого врача. У меня если все получиться, я постараюсь по крайней мере, к ней больше ни ногой. А больше всего "нравится" когда сами врачи, знаючи кто она такая, направляют к ней на обследование (не связаное с беремнностью). Короче я в шоке от нашей поликлиники!! Я своего малого водила к частному педиатру на Гоголя, и обходилось в основном без антибиотиков, ттт.

Наша педя тоже только справки хорошо даёт. А если что, то у нас на Проспекте есть концы, правда, давненько не были там, ттт, не было необходимости.

Leka),  це добре, приємні новини завжди добре чути))

sunbeam08,  співчуваю, шкода, що так сталося, але головне , що у вас виходить завагітніти, тепер залишається не робити попередніх помилок і все вийде)). Я в першу вагітність на Ровенській у Дорош була.

ДИОРА,  нє, ну це треба мати стальні нерви до цих лікарів(((. Може, якби рідше до них ходити, то здоровішою будеш?)))

Амальгама карапуз 1724 уже имеет, впервые включили послушать сердце я аж слезу пустила

ДИОРА, бегаешь как белка в колесе капец какой то

Дівчата, мені тепер взагалі здається, що нормальних лікарів в нашому місті нема. Або просто я таких не зустрічала. Я собі, особливо акушерство, по іншому уявляла. Думала, хоч тут порядок, все ж таки якась відповідальність має бути, це ж не одне життя, а цілих два. Діти - це ж найдорожче, і особливо образливо зустрічатись з халатністю. Я сьогодні остаточно розчарувалась, виписали мене, навіть на повторне узд не направили, на ноги (набряки) навіть ніхто не глянув, хоч би одним оком. Більше НІКОЛИ не піду в ДС, бо там нічого толкового не роблять, крім того, що відправляють на аналізи і на консультації до різних лікарів. От як можна виписати людину, якщо ще не всі аналізи прийшли, якщо проблема не знята і навіть не поцікавитись самопочуттям. Тільки би здихатись. Їхня робота - це збір бумажок і все.

Інка, я б не ходила, вже давно в цьому переконалась, але ж тут стосується найдорожчого - дитинки, і як можна на все забити, щоб потім себе винити, що нічого не робила. Але якби ще лікарі інші були....((((

А ще я сьогодні бачила, як вони підробляють аналізи, десь загубили або не зробили, беруть бланк і від фонаря пишуть цифри. сказати, що я була в шоці - нічого не сказати! Я ж кажу - їм тільки би бумажки в нормі були. Мене направили ще на один аналіз в Сінево (авидність антитіл), так він буде аж наступного тижня, а мене вже виписали!!!! Кому і для чого я його здаю??? З ним я мала іти до інфекціоніста і принести ще від нього бумажку. Та я і збиралась її принести, але ж вони мене виписали??? Я їх питаю, а тепер що мені з цим робити. Відповідь була шокуючою - пиши відмову. Яку відмову? Я ж здала аналіз, і до інфекціоніста піду. Але ж у їх план не входить тримати мене більше тижня. Не потрібен їм вже цей аналіз, який коштував 200 грн і ніхто не збирався виясняти причину моїх проблем. Я в реальному шоці. Я повинна була писати відмову від того, що вже зробила, бо їм до одного місця я і моя дитина, як і всі вагітні, у них свій план.

ДИОРА, держись!! Такова наша реальность, и вряли что-либо изменится в скором будущем, такой уж менталитет у нас в больницах! они и не собираются стараться, но я думаю и не от хорошей жизни, просто получают копейки от государства, вот и не напрягаются, план сделали, перестраховали себя и будь здорова. Нет стимула делать что-то лучше, а то что дети и бермененные, они их каждый день видят, ничего в этом сокровенного уже давно нет, обычные пациентки, и им реально все равно что у тебя и как.

Я вот была сегодня на Ровенской, забирала свою выписку, 4й раз уже приходила, и пока не настояла мне ничего не написали, и врач которая делала мне чистку хоть бы спросила как я себя чувствую, а вдруг осложнение? я даже бровь не подняла от удивления, вышла довольная что вышла с этой выпиской, и надеюсь туда больше не вернусь!!))

ДИОРА, держись!! Такова наша реальность, и вряли что-либо изменится в скором будущем, такой уж менталитет у нас в больницах! они и не собираются стараться, но я думаю и не от хорошей жизни, просто получают копейки от государства, вот и не напрягаются, план сделали, перестраховали себя и будь здорова. Нет стимула делать что-то лучше, а то что дети и бермененные, они их каждый день видят, ничего в этом сокровенного уже давно нет, обычные пациентки, и им реально все равно что у тебя и как.

От і я так подумала, що для них ми, як конвеєр(((( Аж страшно від цього.

LiLooshka, ДИОРА, То что мы для них конвеер - это факт, но человеком нужно оставаться на любой должности (я так считаю) По поводу копеек так это только от государства они получают, а сколько имеют на карман, так за это я б им вообще зарплату не платила. У меня был один стоматолог знакомый, когда нас всех переводили на карточную систему по зарплатам - он по истечении пяти лет даже не заглядывал какая у него зарплата - говорил что там копейки и она ему не нужна!!

Изменено пользователем sunbeam08
  • Нравится 1

ДИОРА,  я тобі співчуваю від щирого серця. Того й кажу, що менше туда ходити треба. Відповідно менше болячок вони будуть в тебе находити, менше про них будеш знати і не будеш докоряти себе в тому, що нічого не робиш. А так, наговорять тобі про якісь болячки, понаходять хто зна чого, а самі ж навіть не знають як і не збираються лікувати)). Тобі головне берегти свої нерви, бо це все передається дитинці. Головний настрой : все буде добре!))

Тим більше, що вагітність це лиш початок всього.

Розкажу коротко декілька історій із свого досвіду: лежала з Іллею в інфекційній, бо отравився чимось в садочку, нам навіть капали. Кожного дня рано і ввечір міряла йому температуру і казала медсестрі на посту. На 4 день рано поміряла, 37,2, сказала медсестрі (вона щось писала і подивлялась телевізор). Через пару хв заходить в палату старша медсестра з набраним уколом. Питаю:

-що будете колоти?

- та ж у вас температура

- так, 37,2

- як 37,2??, мені сказали 39...

І бігом вибігла. Потім вони ще пів години бігали, виясняли яка в нас температура, я переміряла, виясняли хто з мамочок про таку сказав... Короче, це мали моїй дитині збивати уколому ту температуру, яку збивати не можна ні в якому разі, бо це може спричинити і судороги і параліч і ще хто зна що, не дай Бог.

Щерез пару днів, до нас в палату положила якусь мамочку з села з 7- місячною дівчинкою. Лікарка написала кучу лікарств, вони відповідно все накупляли і ті медсестри теж по черзі бігали, то питали як себе почуває мала, то кололи, то знов прибігали питали, що кололи і коли і яку дозу, а та мама дивиться на них, кліпає очима і каже: я звідки знаю, що ви тут колите, ви ж лікарі, ви повинні знати. Я потім аж до неї підвищеним тоном заговорила. І сказала, що якщо хоче вийти з лікарні із здоровою дитиною, то сама повинна слідкувати за тим, що роблять лікарі, що дають, що колять і в яких дозах. Бо надіятися на лікарів, це те саме, що чекати манни з неба.

А недавно пішли здавати аналізи в лабораторію, поки чекали, щоб взяли кров, наблюдаю в кабінеті таку картину: одна лаборантка дивиться в мікроскоп і каже до іншого, щоб той подивився і сказав свою думку. Він дивиться і каже

- ну, тут явно коклюш,

Вона:

- (перші слова добре не розчула)... декілька років,

Він:

- ну... значить не коклюш...

Да, думаю, отак в нас аналізи роблять аль бо да, аль бо нє.

Отакі приклади з мого досвіду. Може хтось візьме собі це на замітку). Думаю, у кожного були свої історії.) Але краще, щоб наші дітки були здоровими і ніяких казусів ні з ким не траплялося.

sunbeam08, да я тоже согласна, что всегда нужно оставаться человеком! А насчет их зарпалаты, я просто пыталась хоть как-то объяснить такое отношение к пациентам, но видать и это не причина! Вобщем, девочки, желаю всем встречать побольше врачей, с нормальными человеческими качествами и отношением!

Інка, печальні історії((( Але в моєму випадку, вони не хочуть шукати причину і щось робити, їм не вигідно находити в мене болячки, щоб я їм не висіла над головою, їхнє завдання - скоріше здихатись, а там що буде, це вже не їхні проблеми.

ДИОРА,  так, я з тобою згідна, у них все лише для галочки і для статистики, а ти їм лиш портиш ту статистику, то вони краще відправлять тебе додому, а собі напишуть, що треба, що здорова і все)). А ти ще про якійсь аналізи нагадуєш і лікування хочеш і взагалі...))) хочеш від них чогось нереального)))). Ой, і смішно і грішно з цього всього)).

Привіт! Дівчата, а хто робив узд на Боярка? Там до кого краще записатись?

ДИОРА, Я делала у Ходана - он очень хорошо смотрит.

• Нравится 1

Девочки привет! Теперь только я поняла как тяжело быть мамой) Всем мамам надо памятники поставить! Нам пошел 2 месяц, набрали за первый 1 кг, очень мучают нас колики, тяжело смотреть как сын плачет. Сама как зомби, никак не могу адаптироваться к новому ритму жизни!. Еще у нас вылезла пупочная грыжа, маленькая, но я жутко переживаю, хирург сказал подклеивать пластырем.

Мурмулядик, ооо! Привет, пропажа! Думаю, грыжа пройдет у вас! Хорошенько набрал твой сынулька. на мамином молочке, да?

И, кстати, никто не рассказывает, что мамой быть действительно тяжело! Вернее, все об этои говорят. но беременные в это не верят. думают, ну у меня-то точно будет по-другому, это же Я! ))))))))))))) Ничего. скоро все наладится, мне все так говорили. Я только и слышала: дождись трех месяцев - будет легче, потом полугода, потом трех лет)))) и ты знаешь, правда, после трех лет стало легче)))))))))))))))))))))

Мурмулядик,  привіт, я теж в свій час чекала трьох місяців, а вже й три роки минуло)). У нас теж були коліки. Хочу порадити тобі один препарат, який їх знімав як рукою. Як тільки я бачила, що він починав перебирати ніжками, я зразу давала ці капельки. З ними до 6 місяці я навіть не знала толком, що таке коліки, правда після трьох, вони були вже рідко. От тільки препарат це ізраільський, в нас його немає, в мене на той час мама була в Ізраїлі на роботі і висилала мені, але можливо в тебе знайдеться можливість, щоб хтось купив. На коробці пише так Симикол, simikol, це російська і англійська назви. Ну і на латині сама назва речовини Simethicone 40mg/0.6ml. Його дають від народження. У мене навіть деякі знайомі теж мали цей припарат, то теж казали, що заміни йому немає. В Україні пропонують еспумізан, та це зовсім не те. Зараз ще спробую вставити фото коробочки. Я собі лишила її на всяк випадок, щоб потім, коли пригодиться, можна було б десь шукати.

Ссылки скрыты.

• Нравится 3

ДИОРА, Я делала у Ходана - он очень хорошо смотрит.

Дякую! Мене до нього і відправили, вже записалась))) Просто не чула про нього нічого, думала,може, є хтось краще. Вже прочитала поро нього, всі хвалять.

Амальгама, Ты меня прямо подбодрила!)))))))))))) Буду ждать 3 года))

Инка, Спасибо, попробую найти! Эспумизан дома лежит и укропная вода, но толк если и есть, то очень незначительный!

• Нравится 1

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...