Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

AnnaIT, не больше не нужно, в "Анастасии" я разок стриглась. Еще раз спасибо, сбегаю туда, гляну.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Привіт, дівчата! Я з вами, заходжу сюда інколи, читаю вас, але самій писати нічого не хочеться, зовсім не той настрій((( Вже 3 тижні живу в кошмарі, як в страшному сні, чого тільки не пережила, але розповідати тут не буду, щоб побільше позитиву у нас на форумі було.

ДИОРА,  привіт, вітаю з декретом!!. Щоб там не було, ти тримайся, бо саме головне зараз це твоя манюня.) А за форум ти не переживай, ми для того тут і є, щоб порадіти разом з іншими і якщо треба, навіть розділити горе, підтримати.

ДИОРА, і я вітаю тебе з декретом! Уже виходите з малечею на фінішну пряму!

А життя – на жаль, це не тільки позитив. На форумі так само. Якщо болить і хочеться вилити душу, можна написати, а якщо не хочеться говорити про погане, це теж зрозуміло. Як би там не було, ти тримайся! Як там кажуть? Все обов’язково закінчується добре, а якщо зараз погано – це ще не кінець. Ми з тобою!

• Нравится 1

Привіт дівчата, я до вас бо не можу знайти тут теми Львів. А може хтось бачив де тут львівські переписуються або з івано франківська бо дуже мені потрібна консультація на рахунок ПЦРЛ у франківську.

Привіт дівчата, я до вас бо не можу знайти тут теми Львів. А може хтось бачив де тут львівські переписуються або з івано франківська бо дуже мені потрібна консультація на рахунок ПЦРЛ у франківську.

привет, добро пожаловать к нам. А я вот нашла, где девочки из Львова общаются http://www.babyplan.ru/forums/topic/6301-lvov-ukraina/page__st__340__p__13307331__hl__%D0%BB%D1%8C%D0%B2%D0%BE%D0%B2__fromsearch__1#entry13307331 попробуй у них спросить о своей проблеме!

Дякую.

Дякую.

Є сайт — Родинний форум “Малеча” - форум для сучасних батьків, там є активна тема про Прикарпатський центр репродукції людини.

Я бачила читала його трохи.

TanitaW, привет, ну что, ты не определилась с УЗИ?

Девочки, выходите. рассказывайте, как у вас дела, как детишки, как пузики?

Осень пришла... А на выходных День города... Не знаю, вряд ли погуляем. Малый как всегда сопливый(((

У нас в ноябрятах девочка одна родила позавчера, представляете! В неполных 34 недели! Девочка у нее 1900, дышит уже практически сама! Вот такая торопыжка! Я, как это услышала, меня аж в пот бросило! Надо сумки собрать на всякий...

Амальгама, приветик! Ну пока записали к Попеску, но буду еще звонить и слезно проситься к Пастерук.

Я вчера находилась по магазинам, вечером жутко разболелся живот...лежу уже сутки, почти не встаю, боюсь чихнуть :chih: .

Ох, уж эти сопли, сейчас еще так активно холодает...бррр. Я на этой волне даже ингалятор купила, пытаюсь разобраться теперь (оказывается все не так просто :D )

Выздоравливайте поскорее :)

Ничего себе, всего 1900, ну главное, чтобы все было хорошо, особенно с легкими.

Ну і у нас соплі... Черговий раз даю від них антибіотик(((, відповідно в садок не ходимо((. Навіть нема чого сказати приємного. Якось так дні швидко летять, скоро починає темніти, мені уже починає навіюватися передноворічний настрій))

Амальгама,  у мене в липні сусідка родила двох дівчат близнят, теж семимісячних, родила сама, одна мала 1100, інша - 1600. Уже давно дома, ростуть, поправляютьчя))

TanitaW,  ну попробуй попроситься, может получится. А нет, так и у Попеску посмотришься. Тебе ж главное - посмотреть) И фотки получить)))

Инка, сегодня у нас в яслях было 12 детей из 30! Киря мой тоже дома сидит...

Амальгама,  у мене всі рідні вже перехворіли якимось вірусом, типу кашель, соплі, горло((

Надеюсь, зимой вся эта бяка вымерзнет и будем болеть меньше.!

• Нравится 1

Девочки, всем привет! С прошедшим Днем города вас! Кто где гулял? Что интересного видел? :) Самое главное - все уже выздоровели? Не болейте!

Так холодно стало. Надо срочно купитт доце теплую шапульку. Сегодня заходила в "Ромашку" на Ровенской. Девочкиии! Там есть такие миленькие конверты на зиму (кстати, вам наводка ;) )! А одежка маленькая такая мимими!))) Я в очередной раз захотела второго/вторую вотпрямщас!))) Как же быстро время летит! Танюша моя так подросла уже, а ведь еще совсем недавно тоже была такой крошкой.

Наташ, а ноябрь-то уже не за горами! ;) Готовьтесь, девчата! Кто у нас первая в роддом за малышом поедет? :)

• Нравится 1

Приветик, Анют! Да уж, ноябрь он уже прямо близко! Мне в четверг на УЗИ, мандражирую!

Нам тоже надо шапульку и конверт, и Кирюхе ботинки... Оц, да много чего надо ещё! Чур я не первая в роддом!

У Леки срок побольше!

Помню, я с 37 недель была на низком старте, хотела родить скорей и увидеть свое чудо.)) Наслушалась, что девочки обычно быстрее рождаются. Но наша красавица решила стать необычной в этом плане.))

Сейчас бы с удовольствием подольше беременной походила - для меня это волшебное время. :)

Как тебе работается сейчас, Натуля? Имею в виду сидение за компом. Уже ж, наверно, неудобно?

Танита, как твое здоровье? Не расклеилась окончательно? И это, принарядилась уже? Что интересного купила себе? :)

Інна, як синочкові заняття з англійської? Подобається?

Да сижу пока, кое как... Живот мешает, но я на диване сижу с ноутом на коленях.

Приветик девочки! Ох, чего ж у меня беременность не волшебное время :think1: ... Ничего еще не прикупила( Не до того было.

3 дня пролежала в больнице(пару часов назад убежала оттуда), столько впечатлений...и увы, не совсем приятных. Просто параллельная реальность какая-то. В конце мне врач кинула фразу: "Что вы себе думаете? Можете матку вообще потерять".....и это 21 век, столица. Как можно такое говорит беременной???

Попала в отделение патологии с ужасными спазмами. Думали тонус матки. Оказалось, то что даже и не подозревала: за 3 последние недели у меня не понятно откуда выросли 2 огромных узла, при чем в плохих местах, они дают жуткие спазмы, еще и увеличиваются вместе с маткой... Аж руки опустились...столько боролась за эту беременность и тут такое.

Случайно никто не сталкивался с проблемами миом во время беременности?

AnnaIT,  привіт) Іллі все подобалась би, якби збоку сиділа мама)). А так, коли вони малюють, то йому подобається, а коли вже треба разом пісеньки співати чи ще щось, то йому сльози находять і треба мами, бо він це не хоче робити)). Але толк з того всього всеодно є. Вже рахує до 10, знає деякі кольори, тваринки, привіт, пока, як звати, скільки років. Навіть коли мультики дивиться на англійській і чує знайоме слово, то повторяє його. Отака у нас наука. А ви як, що уже вмієте?

TanitaW,  ммда, не дуже приємні новини(. Але ти тримайся, немає нічого не можливого. Думаю, якщо правильно все лікувати, то все буде добре, але тобі треба буде себе берегти. Можу розказати тобі лише одну історію жінки, з якою лежала в патології. Їй було 42 роки, вагітність була третьою, але бажаною, десь у 20 -25 тижнів її з району відправили сюди в Чернівці, в патологію в стаціонар у зв'язку з непонятними об'єктами в матці, поряд з дитиною. Потім, як виявилося, це були міоми, які росли разом із дитиною. До кінця вагітності жінка пролежала в пвтології під наглядом і підтримкою, бо міоми дійсно загрожували плоду, бо забирали ті ж поживні речовини, що були потрібні і дитинці. В результаті, в 38 тижнів зробили кесарево, дівчинка здорова родилася, 2,5 кг, але матку з їмо мами викинули. Одна міома мала в діаметрі 20см, друга 25см.

Ось така історія і з добрим і з поганим кінцем. Але, тій жінці одразу сказали, що будуть викидати матку, бо так буде краще. Значить, на крайній випадок міг бути варіант, щоб її залишити. Просто треба знайти спеціалістів).

Инка, величезне дякую за підтримку! Я ось як раз займаюсь пошуками лікаря, бо ці де я лежала просто жах. Все відділення (десь дівчат 30) лікують однаково, при чому, у одної тонус, в іншої температура,в когось кровотеча...а уколи у всіх однакові: папаверін і антибіотик. Мені теж саме призначили.

TanitaW,  щось не пригадую, щоб тій антибіотики кололи. От глюкозу точно капали, а більше й не пам'ятаю, та й було це вже 4 роки тому. Да, не думала, що в столиці ще є таке, чомусь столиця завжди асоціюється з розвитком, досконалістю, але нам до цього ще далеко.

Все що робиться, робиться на краще, може і краще, що тобі то не сподобалося і ти звідти пішла. А скільки в тебе вже тижнів?

Инка, пішла і збираюсь завтра їхати в Чернівці лікуватись. Тут взагалі, жах як лікуюють...конвеєр. Вчора ввечері дзвонила своєму лікарю у Чернівцях, вона була в шоці від цих призначень. Сказала, що цей антибіотик взагалі не має відношення до міом і його не рекомендується на 16-м тижні кололи, а дівчатам всім підряд його там колять(((.

До речі, про досконалість :-) : моя подруга, яка так саме проживає у Києві, але сама з Чернівців, їздила народжувати у Чернівці)).

Изменено пользователем TanitaW

Таня, ужас какой... Но ты не нервничай! Много женщин вынашивает деток с миомами. А потом их удачно удаляют. Так что ты правильно делаешь, что едешь лечиться.

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...