Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Анютик, да, втянулась потихоньку. Спасибо бабушка еще помогает очень.

Киря тоже у нас болеет сильно сейчас, ангина, кашель, коньюктивит... Пипец, короче. Антибами лечимся тоже. А вы выздоравливайте поскорее, чтобы к дню рождения быть самыми здоровыми!

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Инка, я теж в неї стимулювалася-клостом. мені не допомогла. ба. навіть гірше -своєї О не було, мазня по 20 днів. гормональний дисбаланс. а фолікули не лопали, добре. шо хоч кіст не було. я питала її про інші дози клосту та препарати, але вона каже, шо в мене і без них своя О є. так шо тіки на фолікулометрію ходжу, все відбувається, але вагітності нема(((

доречі, ше залишилося 5 таблеток клоста. можу продати, бо пити їх точно не буду.

Всем привет, красотки!

Наташа-Харум, добро пожаловать! Будем знакомы! :) У нас получилось забеременеть в 8 цикле планирования. Но если отминусовать циклы, когда муж был в командировках, то в 4.

Спасибо, Танюша. У нас все почти хорошо. Более мы с доцей ещё с прошлого года. Начинали с противовирусных, а теперь уже на антибиотиках обое. :( А ты уже почти в декрете! Вот время-то летит!

Наташа-Амальгама, как тебе в роли дважды мамы? Уже втянулась? Кирюша уже меньше ревнует к сестренке?

1) мы все когда-то планировали;

2) еще один стимул поскорее к нам присоединиться.)))

та да, але 4 місяці і 4 роки-суттєва різниця))

для себе вибрала ударні дози вітаміну С(але американські табли по 1000 мг) і тьху-тьху - ніяка зараза не чіпляється. бо зважаючи, на вид моєї діяльності я з кашлів і т.п. не вилазила по 2 місяці підряд. ше прополіс і пилок. хоч можу спокійно на роботу ходити. а то хворіти зараз дороге задоволення))

Harum, а в чем причина вообще того, что ты не можешь забеременеть? Установили?

Девули, с наступающим Рождеством нас всех! Пусть оно принесет всем исполнение самых заветных желаний!!! :isnegzima:

У меня свекровь готовит сегодня на Святвечер все, как положено - все постное, а на завтра такой стол закатывает, как на Новый год! Я вечером буду салатик с ананасами и курицей делать, вкусняшка)

Вообще, я постоянно голодная с этим ГВ. :D

Амальгама, спасибо! Кстати, про День рождения. Наташа, Инна, как вы организовывали первый День варенья ваших мальчиков? Отмечали дома или в кафе/ресторане? Может, посоветуете что-то. А то у меня уже голова пухнет.

А! И ещё. Інна, у тебе 25 січня ще вільна дата? Я маю на увазі тортики. :)

Harum, нехай у ці святкові жні станеться диво! ;)

Аня, у нас "хоум-пати" было! Но у Кири летом др, так что мы на улице гуляли, жарили шашлыки. Я торт сама пекла с мастикой, впервые в жизни. Такая кривуля получилась! Гостей была куча. Ничего особенного не проводили, на улицу толтко манеж поставили, там дети играли. Кстати, у меня Кирилл тогда заболел так, сопливый был.

Всех-всех с Наступающим Рождеством! :novgod: Хочу пожелать всем нам МИРА! За последний год начала понимать, огромный смысл этого слова.

Танюши-Кирюши поскорее выздоравливайте!

Да Анютка, я уже почти декрет, в пятницу иду за бумажками. А вообще уже еле хожу( Давно хочу спросить: девочки у вас тоже так болела поясница и копчик? Я ночью когда переворачиваюсь с бока на бок,то прямо, как рана в районе копчика. Как бабка старая кряхтеть начинаю, даже мужа и кошку бужу.

4-го числа ездила с мужем на беременную фотосессию :reverans: . Горжусь мужем, выдержал почти 3 часа и даже не пикнул)))

Harum, мне Затирко тоже с беременностью не помогла, я ее люблю как гинеколога. Что касается репродуктолога, то Марфина мне нравится больше. Хотя что нам помогло, до сих пор не понимаю...когда уже опустила руки и собралась на ЭКО узнала, что беременна :) Чего и вам с Инкой поскорее желаю!

• Нравится 1

Всіх теж вітаю з Різдвом!!

Я бачу, зо цього року новий рік у багатьох веселий, я теж з Ілльою антибіотики пили.., недавно закінчили.

Harum,  я думаю, що мені Затірко просто вгадала з лікуванням мого безпліддя. Адже жодного разу не здавала ніякі аналізи на гормони, а так получилося, що після всяких вітамінів, вона на всяк випадок призначила ще стимуляцію і вона помогла.

То давай я в тебе їх куплю, головне, щоб термін був добрий. Я ще цього місяця їх мала пити, але пішла в останній день купити, і їх якраз не було. А поштучно їх продають лише на ровенській. А потім в цьому циклі ще й захворіла, то навіть зраділа що нічого не робила. Давай я десь з понеділка до тебе подзвоню ( напиши свій телефон) тай домовимося.

AnnaIT,  ми свій перший ДН святкували в лімпопо, замовили там столик, в сусідньому кафе меню, я спекла тортик (це для нього я так старалася, що аж навчилася робити мастічні торти)і так відмітили ДН. Всі були з такими ж дітками, тому всім дуже сподобалося, а головне діткам було цікаво. І ще ми фотографа замовляли. В мене є пару фоток в однокл. з цьої днюхи. Таких дитячих ігрових кімнат є багато, можна повибирати.

На 25 число не зайнята, але в моєї свекрухи ДН 23, торт їй я буду пекти, як завжди, але прикрашати я його мабуть не буду, от тідьки не знаю коли вона буде його святкувати, бо ми до неї будемо їхати в Залізики. Тому, може бути таке, що торт я зможу зробити або я пятницю або на суботу в треба буде його потримати в холодильнику. Ну, я і так їх тримаю в холодильнику. Але це ще треба буде обговорити вже точніше. Я потім напишу тобі телефон і зідзвонимось, бо я зараз не в Україні.

Таня, у меня копчик не болел, а спина - да. И правда, тяжко было с боку на бок переворачиваться, но больше из-за смещенного центра тяжести.

Амальгама, 2 роки тому вона була-причина в сенсі. спкя. зробила операцію-лапароскопія-О вернулася. про здачу всіх аналізів на інфекції і всіяляку дрєбєдєнь, гормонів та їх коректування навіть і не обговорюється - все здано. але як то кажуть-не судьба))))

чесно, кажучи не знаю в чому причина, і Федів, і Затірко теж((

TataW

мені теж Затірко як гінеколог і як людина в першу чергу подобається. але час іде. хто така Марфіна? де її можна знайти? чим конкретно допомогла?

Инка, дарма тебе обнадіяла-перерила всі місця- нема. напевно у свекрухи забула, а то ми місяць тому переїхали в нове житло)))) памятаю, що до 2016-сама в дівчини з сайту купувала. але тепер-на нет и суда нет)).

жостко, без здачі гормонів стимулюватися-могло б шось статися. я до прикладу-завжди боялася. а то всеодно нічо не вийшло. хоча в циклі після- була своя О.

Дівчата, всіх з Різдвом Христовим! Божого благословіння на всі починання, здійснення найзаповітніших мрій та радості від кожної хвилини!!!

Harum, Марфина занимается именно проблемами бесплодия. Принимает на 4-м этаже в Диагностическом центре (когда выходишь с лестницы, то направо и почти до конца коридора, на ее дверях есть табличка с фио). Правда к ней всегда очередь и нужно ждать. Но она умничка, всегда подбирает индивидуальное лечение с наименьшими последствиями (т.е. минимум гормонов и т.п.)

А по поводу "время идет", тебе еще рано думать...я забеременела в 32, хотелось конечно раньше, но Боженька решил иначе. У всех свое время ;) .

Изменено пользователем TataW

а там по записи? график какой-то есть? телефон ее?

а там по записи? график какой-то есть? телефон ее?

Наприклад, я дзвонила в реєстратуру Діагностичного, запитувала чи є Марфіна, прийшла, але вона в той день нас із чоловіком не прийняла, бо була хвора (нежить) і записала на якусь дату. Черги до неї немає, коли я була, то не було жодної жінки, а другий раз одна жінка сиділа.

Напишу про свої враження від цієї лікарки.

Ми плануємо вагітність більше 4 років. Поздавали купу аналізів, УЗД, відвідали багато лікарів (Затірко (приватний гінеколог), Смакоус (поліклініка УМВС), Лавренчук, Круглик, Куріцина, Жарюк (Рівненська) Васильєва, Гуменюк (Гінея), Жебчук (центр Юзька), ще були одноразові візити до гінекологів Чернівців (вже всі прізвища і не згадаю), то остання надія була на Марфіну. Думаю, все ж таки зав відділенням центру планування сім’ї та репродукції людини. Ага! У мене залишились від Яни Антонівни одні негативні враження. Півгодини записувала у журнал дані про нас, “одним оком” глянула всі аналізи без коментарів (паралельно щось там бурчала собі під ніс) і в кінцевому підсумку дала направлення на гормони, які я вже здавала в І і ІІ фазі циклу в Сінево. Я взяла той листочок і пішла на роботу... Не знаю, можливо, вона дійсно комусь допомогла, я не сперечаюсь.

Після всіх походів, я зрозуміла, що кваліфікованих гінекологів-репродуктологів, на жаль, у нашому місті немає.

Изменено пользователем Leonara

зрозуміло. дякую за такий детальний аналіз. я теж в багатьох була. але найбільше не люблю канцелярських мишей, яким головне папірчики, а не лікування. тоді зупиняюся на Затірко. Друца Ігор Олексійович мені лапароскопію робив. в нього свій центр є "Моя сімя".Тільки він до операції запідозрив, що в мене спкя. а так тіки мазки здавала.

можете до нього звернутися, він точно не буде нічого довго записувати. а може вам допоможе?)))

TataW, вітаю з недільками і декретом!!!! Ще трошки, сумки вже збираєш?

Точно, Танюша, с выходом в декрет! Еще немножко и ты мама))) Вообще, у меня такая ностальгия по планированию, по беременности и по тому времени, когда живешь в ожидании! Это такое время прекрасное!

Таня, передавай нашим девочкам эстафету, а то беременяшек не останется.

Изменено пользователем Амальгама

Так, дівчата, хто там планує, у нас ще приблизно 8 тижнів, щоб прийняти в Тані естафету, зоб наш форум не став холостим))

оооо, я перша ловлю чихання)))) а то вже зачекалася)))

:novgod:

дівчата в чергу, я була перша))))

Ну давай, я за тобою))))

зрозуміло. дякую за такий детальний аналіз. я теж в багатьох була. але найбільше не люблю канцелярських мишей, яким головне папірчики, а не лікування. тоді зупиняюся на Затірко. Друца Ігор Олексійович мені лапароскопію робив. в нього свій центр є "Моя сімя".Тільки він до операції запідозрив, що в мене спкя. а так тіки мазки здавала.

можете до нього звернутися, він точно не буде нічого довго записувати. а може вам допоможе?)))

Ну, можливо і правильно. Я знаю Затірко вже багато років ще з Рівненської. З усіх гінекологів вона мені, як людина, імпонує найбільше: постійно в настрої, ніколи не нагрубить. Але як репродуктолог, то вона слабенька. У неї для всіх стандартні методи лікування непліддя - це клостилбегіт і фолікулометрія. Мені колись призначила таке стимулювання не перевіривши рівень моїх гормонів. Каже мені, що все у вас нормально — фолікули ростуть, лопають, овуляція є. А коли запитую: “Чому не вагітнію?” - розводить руками.

Я постійно чекаю від неї більшої ініціативи. Бо виходить так, що я сама кажу їй про методи лікування, а вона просто мене підтримує. В принципі, клієнтів у неї вистачає, тому вона особливо і не напружується.

Дякую за пропозицію. Але я вже почала ЕКЗ у Прикарпатському центрі репродукції людини. Час просто летить.....

Leonara,  на рахунок Затірко, повністю з тобою згідна, точно так само мені вона назначила стимуляцію, на абум, а раптом допоможе, дякувати Богу допомогло.

Я, останній раз коли завагітніла, пішла через декілька днів після затримки до неї, щоб вона подивилася чи все нормально, вона сказала, що бачить маленьку крапочку, але ще не достатньо часу, щоб сказати чи це вагітність і чи в матці. Того ж дня я йду на ровеньську у приватний кабінет, мене подивилися, сказали повністю всі розміри, сказали що вагітність, але скоріш за все, що завмерша, бо не є там де треба. Я на другий день іду знов до Затірко, це їй розказую, на що вона сказала, що в них не дуже то й краще узі і що я могла б піти там до іншої, кращої узістки, але особливо цим всім не перейнялася. В результаті то так і була ЗВ. Але сам факт того, що я йду з тим, щоб від неї, щось конкретне дізнатися, а в результаті шляхи вирішення проблеми шукаю сама, від неї отримую як від лікаря лише або схвалення або заперечення мого рішення).

Хоча, як людина вона мені теж подобається, завжди спокійна, врівноважена, вислухає, заспокоїть, ніколи не стає на диби, не кричить).

Так, про А.Ф. можна писати багато. А те, що на маленькому терміні вона нормально все не бачить, то не дивно, бо у неї старий б/у УЗД-апарат. Він, правда, був в неї у “рукавичці” на Лисенка, можливо у новий офіс вона придбала і новий, не знаю, бо УЗД я в неї давно не робила.

Ну, а тобі, Инка, ще і пощастило раз вона щось і заперечила, видно вникла в ситуацію, бо мені нічого толкового не запропонувала і жодного разу не заперечила того, що я пропонувала.

Коли ми шукали причини непліддя, то вона послала мене на рентген труб на Головну до Ніни Василівни Капоріної. А те, що то ще дореволюційний апарат, якому більше 100 років, не зауважила. У той день, коли я робила цю процедуру всім 6 дівчатам, в тому числі і мені, старий, як той апарат, дідуган, повидавав “фото” наших труб і виніс кожній дівчині як вирок — повна непрохідність обох труб. Всі дівчата в шоці, плачуть, у мене теж істерика. Але, заспокоївшись, я навіть була задоволена, що нарешті знайшлась наша причина непліддя. На наступний місяць зробила лапароскопію, а у результаті написано таке: повна прохідність обох труб, спайки відсутні. Показую виписку Затірко, а вона: “Я теж подумала, що не можуть бути у вас труби не прохідні”. А те, що я лягла на операцію — пофіг!!!

Ще не подобається мені, що А.Ф. у разі проведення якоїсь процедури (лапара, гістера, інсемінація) мені, та і всім дівчатам, я впевнена, пропонує наш центр Юзька, знаючи, що про нього одні негативні відгуки.

Також має якогось лікаря-андролога на Буковинській і посилає туди всіх чоловіків. Мій теж пішов і був у шоці: мазок хотів брати без рукавичок (доки чоловік не зробив зауваження), та ще і двері вхідні не закрив. Чоловік був такий злий, що на наступний раз пішов зі мною і сказав А.Ф., щоб вона більше нікого до цього лікаря не посилала.

Взагалі, я можу ще довго писати, бо багато чого пройшла із А.Ф., але висновок я вже давно зробила такий: Затірко “підходить” для жінок, які мають дітей і дбаючи про своє здоров'я, раз на рік, попередньо записавшись, йдуть на огляд до гінеколога, здають для профілактики мазок і у разі потреби щось підліковують...

Leonara, згідна з твоїм висновком)).

Я теж робила знімки прохідності труб на тому старезному апараті, але ще десь 6 років тому. Але мене на той апарат відпрявляла інша лікарка, вже й не памятаю її прізвища. Вона приймала на головні, у тому приміщенні, де була кафедра акушерства і гінекології, але у платному відділенні. Теж свого часу витягнула з нас купу бабла, так і нічого толком не допомогла. Мені тоді хоч сказали, що в мене труби прохідні.

Ну, тобі пощастило (може вибач, що я так відразу на “ти” ). Я робила 3 роки назад у приміщенні (якщо його так можна назвати), який нагадує підвал і вхід зі сторони 3 гімназії. Туди і послала мене А.Ф. За саму процедуру і знімок я платила 220 грн., ну і ліки для підготовки. А хто робив тобі саму процедуру? Капоріна? Вона така постарша, можна сказати, що стара жінка.

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...