Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

Leonara,  звичайно на ти). Так-так, то якийсь був великий сарай, таке темне приміщення, вхід з подвіря, але я не знаю чи там є якийсь навчальний заклад. І прізвища тої бабки не памятаю, але вона вже тоді була старенькувата)). Я здається платила тоді ще 150 грн.

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Ну, то це Капоріна точно. Можливо через 3 роки після того як ти робила, у неї стали трястись руки і вона погано вводила рідину. Бо дивно мені, що у всіх дівчат повна непрохідність. А рентгенівський знімок робив і коментував теж постарший дядько?

Leonara,  я вже й не пам'ятаю, то вже так давно було.

ого, дівчата, ну у вас і досвід))для мене Затірко не остання інстанція. я спочатку пішла до Федів, щоб відрегулювати свої підвищені чоловічі гормони. вона мені прописала декс в другій половині циклу. я з такою ж проблемою до Затірко. вона прописала теж декс, але перерва тіки під час М. ну, думаю, той препарат-пью. знизив мені дгаес. овуляція через раз, вагітності нема. сама вийшла на Друцу. Він колись був головним лікарем на Ровенській. Юзько в нього лапару вчився робити.він подивився на мене, зробив огляд і каже спкя-треба лапару. я ше телилася, але зважилася. думала проблема в трубах. на всіх узі жвинділи-спайки, ля припаяний до матки. короче, труби прохідні, жодної спайки!!!! тепер, коли йду на узі і як хтось ляпне про спайки-одразу присікаю в корні. жаль, правда. шо він тіки гінеколог-хірург, а не репродуктолог.

Після Федів прописала флутафарм, коли почки боліли і сеча була салатового кольору, щоб понизити тестостерон. я попила тиждень. як почитала в неті-обалділа-ше навіть випробування не проводили!!! Затірко прописала андрокур-відрегулювали дозу до четвертинки-перших 9 днів циклу. все підходить. навіть відчуваю, шо мій препарат, шкіра не блистить, волосся менше випадає. почитала показання міжнародного конгресу спкя- там цей препарат є.

спокійно ходжу на 2 фронти і вони обидві про це знають. так і кажу Федів, флутафарм не підійшов, А,Ф прописала мені андрокур.

але ходжу до неї, бо зручно, швидко і недорого. я не маю часу висиджувати під кабінетами по 2 години.

Привіт, дівчата! Harum, для мене теж Затірко не панацея, просто на форумі згадали про неї, тому і я пригадала моменти планування із А.Ф. Після лапароскопії (це було у 2011 р.) я три роки до неї не зверталась, бо шукала інших лікарів, які можуть приділити нам більше уваги у плануванні вагітності. Лише в кінці минулого року, коли в мене виникла проблема чи робити мені гістероскопію, бо 2 лікарі були за цю процедуру і 2 проти (тобто не бачать потребу), тому я знову згадала за Затірко, щоб почути її думку і остаточно визначитись. Я теж не маю часу вистоювати черги, а до А.Ф. змушена була йти без запису обманним шляхом, бо іноді треба щось вирішити в той момент, щоб не втрачати місячний цикл, бо всі процедури зв'язані із місячними, а не по запису.

А потреба у гістері у мене виникла після того, як я поміняла чергового лікаря і вона послала мене на УЗД до Ходана А.Г. Після огляду А.Г. виявив у мене 2 поліпи у матці. Я зробила повторне УЗД на 5 ДМЦ і ці поліпи підтвердились. У висновку було рекомендовано робити гістероскопію. Лікарі, яким я показувала результат УЗД сказали, що поліпи маленьких розмірів і не повинні заважати вагітності. По рекомендаціям дівчат із бебіплану я зробила УЗД на Рівненській. Ауріка довго водила датчиком, а я паралельно спостерігала на моніторі, але тих поліпів так і не знайшла. Я була на роздоріжжі.

Так от, вердикт Затірко — робити гістероскопію. Зробила. Висновок: якась там структура без змін, поліпи відсутні. Таке.

Пізніше я вияснила у дівчат, що центр Юзька, в особі Ходана А.Г., який через раз виявляє поліпи, таким чином заманюють клієнтів у свій центр...

Изменено пользователем Leonara

Девочки, это капец, сколько вам приходится пережить...

та чого пережити? для мене це вже спортивний інтерес)))

Leonara

тоді я й не парюся гістерою, бо жоден лікар мені не сказав, шо там шось не то, на узі маю на увазі.

Так, у когось виходить легко завагітніти, а комусь роками шукають причини непліддя... Іноді хочеться вовком вити...

Ну і правильно,Harum, не треба без потреби піддавати себе наркозу.

Давно слідкую за сайтом, із задоволення читаю теревеньки мамочок, розглядаю ваші колясочки і т.д.

Дякую, дівчата, що прийняли в компанію.

Мене, до речі, звуть Галина.

• Нравится 1

Галя, очень приятно! Желаю, чтобы вы, девочки, поскорее увилели заветные две полоочки!

Дiвчата, всiм привiт! Я от постiйно читаю вашi коментарi, повiдомлення, а сама мовчу... Нарештi вирiшила написати. По ваших повiдомленнях i порадi однокурсницi 1,5 мiс. назад звернулася до Марфiноi, так як дуже хочемо маленьке чудо. Ну перше, що сподобалося це те, що вона сказала принести заключення ендокринолога, кардiолога, окулiста. Повторно (бо здавала ще лiтом 2013р.) здала всi аналiзи (торчi, кров, сечу, мазки...). От ходжу раз в тиждень слiдкую за фолiкулами, що досить накладно з роботою. Загалом враження позитивне. Весною була у Затiрко, вона сказала все добре, це психологiчна проблема. Прописала фолiо, вiт.Е, С, дуфастон. Але вже 9 мiс. не виходить, хоч перша вашiтнiсть настала з першого разу i "напiвобороту".

Дякую, Амальгама!

Татьяна Г! У кожного свої враження від лікарів. І ситуація в кожної жінки різна.

Коли Марфіна записувала нас на якийсь день, то сказала, що їй потрібно буде не менше години, щоб вникнути у нашу проблему, теж наголосила, щоб я прийшла натщесерце. Сказала нести все, навіть графіки баз. температури. Я собі думаю, ого, класно, це буде корисна зустріч! Щоб довго її не займати, я поскладала всі аналізи окремо: гормони, УЗД, графіки баз. температури, спермограми і т.д., склала все по наростаючи і скріпила скріпками... Ага, так вона все і подивилась!!! А для того, щоб я не пожалкувала, що прийшла на голодний шлунок, то послала здавати гормони, про які я писала вище.

Тому і враження про неї залишились одні негативні. Я була не у одного лікаря, які щось радили і пропонували, а вона взагалі мені нічого не сказала. Я думаю, що якщо усі аналізи уважно подивитись, то можна зробити хоча б якийсь висновок. А тут - повний 0. Жодної причини непліддя. Та як вона могла це визначити, якщо подивилась 2-3 аналізи?

А “стандартний набір” Затірко до тепер не змінився.

Татьяна Г, добро пожаловать к нам!

Leonara, дуже приємно познайомитися))) я Наташа, десь уже писала. до Марфіної теж не йду, буду цінувати свій час і нерви. їх можна слухати, але робити своє. є знайома на сайті, яка не слухала їх і завагітніла-правда була інсемінація.

А про те, якшо дехто швидко бачить 2 полоски. а дехто роками лікується і нічого. то тут філософський підхід: я б на місці ненародженої дитини теж не хотіла би прийти до мами, в якої нервовий тік від планування і думки лише про одне, стреси, депресії, сльози. має бути-буде, незважаючи ні на що. правда, не треба складати руки.

я от маю багато планів на цей рік і наступні, головне здоровя було б. а якщо зявиться дитинка, то буду рада, звичайно. та в житті це не самоціль. хто хоче бути щасливим-буде і без дітей, а хто ні, то й діти не спасуть)))якось так.

привіт, Тетяна!!!

доречі, розмова переходить від мамочок до плануючих. це знак. нам в цьому році світить //)))

Наташа, очень хороший подход к планированию, по-моему. Только женщины, в большинстве своем, эмоциональные существа и эмоции перекрывают все. На этом фоне, мне кажется, очень тяжело рационально мыслить, как ты.

Вообще такая тенденция, что многие не могут забеременеть сейчас, плохая экология, некачественная пища и т.д. А раньше рожали по десятеро детей и оставались здоровыми, а некоторые вообще по 15 абортов делали и никак это на их самочувствии не отражалось.

Изменено пользователем Амальгама

Амальгама, цей підхід приходить після 3 років планування. останній рік я насолоджуюся життям!))) якшо хочу погратися в мамочку, то є подруги і куми з дітками та ше й професія-вчитель. я з дітьми до 6 вечора, під кінець року вже до них апатія і до планування відповідно. діагноз називається : передоз дітьми)))))

та, здається раніше, взагалі тьма безпросвітня, якшо самостійно не получається-капєц. а тепер є шанси з еко, тому всі й відтягують процес. я от 2,5 роки з чоловіком зустрічалася. ото дурінда, тоді й треба було залітати)))

Harum,  це так завжди, знав би де впадеш, сіна підстелив би)).

Тепер я так само вже думаю))

Добре, що хоч сайт є такий, де можна всіх і все обговорити, як не як, а всеодно легше стає.

Девочки, не знаю кто такой умный по телику, но сказали что в 2015 году родится много умных детей, индиго!!

Так что желаю нам всем долгожданных // и нормальной беременности в ближаешем будущем!!

ооооо, ну всьо Катя складаємо на памперси!!!))) юху! не зря ж стільки чекали, а спєцом на індіго)))

Так, дівчата, якби то знати, що колись будуть проблеми із вагітністю. Хотілося все ж по-людськи - після одруження, вінчання...

А про те, якшо дехто швидко бачить 2 полоски. а дехто роками лікується і нічого. то тут філософський підхід: я б на місці ненародженої дитини теж не хотіла би прийти до мами, в якої нервовий тік від планування і думки лише про одне, стреси, депресії, сльози. має бути-буде, незважаючи ні на що. правда, не треба складати руки.

Ти права, Наташа. Але з кожним роком все важче і важче розслабитись і не думати.

я от маю багато планів на цей рік і наступні, головне здоровя було б. а якщо зявиться дитинка, то буду рада, звичайно. та в житті це не самоціль. хто хоче бути щасливим-буде і без дітей, а хто ні, то й діти не спасуть)))якось так.

Ну і правильно!

та думати можна, але як про те, шо з тобою не сталося, якби збоку, тоді світ прекрасний)))так в цьому році всі в декрет!!!! дали собі установку і вперед)))

Спасибочки большое, девочки за поздравления :reverans:

Я вот как раз, собираю все эти бумажки для получения декретных (мороки в разы больше чем тех денег).

Начинается у меня предродовая мандражка, еще ничего толком не купила, рд и врача не выбрала - паника :freez:

Наташка, мне кажется, я вот по этим последним неделям точно скучать не буду))) все болит, толком не сплю, походка как у раскладушки :D и рожать еще пока боюсь))), не готова).

Да, девочки у вас еще недель 8, быстро хватайте эстафету! На всех желающих, смачно беременно-заразным чихом (бардак, куда пропал смайлик с чихом?)))))

Опытные мамы, расскажите какие подрузники брали с собой в рд и сколько их прибл.шт нужно (для начала)?

Изменено пользователем TataW

Спасибочки большое, девочки за поздравления :reverans:

Я вот как раз, собираю все эти бумажки для получения декретных (мороки в разы больше чем тех денег).

Начинается у меня предродовая мандражка, еще ничего толком не купила, рд и врача не выбрала - паника :freez:

Наташка, мне кажется, я вот по этим последним неделям точно скучать не буду))) все болит, толком не сплю, походка как у раскладушки :D и рожать еще пока боюсь))), не готова).

Да, девочки у вас еще недель 8, быстро хватайте эстафету! На всех желающих, смачно беременно-заразным чихом (бардак, куда пропал смайлик с чихом?)))))

Опытные мамы, расскажите какие подрузники брали с собой в рд и сколько их прибл.шт нужно (для начала)?

так, отставить панику! Все будет хорошо, я отвечаю)))

Я брала маленькую пачку Либеро самого маленького размера, но мне не хватило, муж докупил потом еще маленькую пачку Памперсов зеленых.

Амальгама, спасибки, я пытаюсь ее оставить)))

Не было никаких аллергий на подгузники? А то меня тут пугают, что нужно брать поштучно и пробовать... Что-то мне эта идея не особо нра)

Изменено пользователем TataW

Реакция, что у Кирилла, что у Алисы, была только на Хаггисы, попа сразу красная. На остальные все никаких аллергий. Хотя многие пользуются Хаггисами все время. Не думаю, что поштучно надо брать. Как по мне, так Памперсы зеленые - самые нормальные. Но сейчас мы пользуемся Хеппи, они подешевле, ну и качество нормальное.

Амальгама, Helen Harper не пробовала ?

Моя Кума покупала в рд Памперс премиум кеа...но они так кучеряво выходят и какая там существенная разница с зелеными Памперсами...

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...