Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

LiLooshka, спасибо, Кирюха уже прыгает, как сайгак) Вавки почти все прошли уже, слава Богу, легко перенес болячку эту. Вредничает, конечно... Кричит постоянно, прошу его не орать, а то Алису будит, а он еще больше орет... :( Внимание к себе привлекает так.

Сегодня с Алиской ходили в поликлинику взвешиваться, наела моя мадам щеки отменно! Весит 6850 и 62,5см рост. Набрала, получается, за месяц 1700! :D Ну не садить же мне ее теперь не диету) Это семейное у нас)

• Нравится 1

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Амальгама, оо ну отлично что он так быстренько переболел!! А о сестренке заботится привыкнет еще, у них отличная разница в возрасте еще таскать везде будет её)) главное пока привыкнуть делиться мамой =)

гг, а дочурка у тебя растет не по дня а по часам!! и 2 месяца уже, с чем тебя и поздравляю!! Главное чтоб все здоровенькие были, а щечки карапузику к лицу!

Спасибо большое) Да, ревнует мой сынулька, хоть и не сильно, но регулярно. Это мы переживем, ниче.

Вчора був мій черговий похід до А.Ф. Попросила, щоб розписала мені стимуляцію, але вона сказала, що на січень- лютий стимуляцію не призначає, бо Я в стані спокою. Це краще робити весною. Так що я ще чекаю, до березня.

прикольно вона тобі пояснила))) якшо в тебе немає своєї О, то твої Я і так в стані спокою)))мені після лапари лікар сказав, шо можна було на пальцях порахувати скільки в мене О було, до операції там було сонне царство.

Я вот как-то в фкврале прошлого года круто забеременела :) И ниче там не спало)

Ну на здоровий організм, я думаю, пора року точно не впливає. А от, коли вже не знаєш до чого вчепитися, то тоді вже і пора року не та і вітер не з тої сторони дує і дощ не тоді паде)))))). Поки що залишається чекати весни)))) от так і живемо: очікуваннями, сподіваннями і надіями))) головне, щоб не скучно)

та заморочки це усьо. я б на твоєму місці пішла б ще раз до неї, сказала, що не маєш коли чекати і стимулювалася, моніторячи на узі. в тебе з першого циклу Ілюша получився?

Так, і теж стимуляція була весною, і друга вагітність з першого разу получилася, але вже літом.

Я б могла сама вже пити ці таблетки, бо обидва рази вона призначала однаково. Просто не хочеться брати на себевсю цю відповідальність в разі чого.

я тебе прошу- яка відповідальність у наш час?)) тут в державних лікарнях нічого нікому не доведеш, не те шо приватному лікарю.

Ну, у Затірко одні відговорки. Мені теж свого часу казала, що взимку організм "спить" і вагітніти треба весною. І інша лікарка з Діагностичного теж радила вагітність весною, бо взимку послаблений імунітет. То я кажу їй, якби вагітність була "по щучьему велению, по моему хотению"...

• Нравится 1

Дівчата, хто знає чи є в Садгорі гінеколог, чи хороший спеціаліст і як її чи його звуть?

Изменено пользователем Mandarinka_Marianka

Та вже, я вже настроїлась на весну. Головне, щоб не виникли інші причини.

Дівчата, всіх Тетян вітаю з Днем ангела!!!!

• Нравится 2

тоді тільки успіхів і віри в позитивне вирішення!!!

Дякую за привiтання! Бажання у нас одне, i нехай воно здiйсниться у всiх хто чекае на свое маленьке чудо!

Дівчатка, привіт!

Дуже надіюся ви допоможете з порадою. Я з Кам'янця-Подільського і хочу приїхати до вас у місто на консультацію до лікаря гінеколога-едокринолога.

Після родів (сину 1,9) маю проблеми з циклом та зайвою вагою. Думаю все пов'язано. Обходила всіх наших лікарів, ніякої відповіді не отримала. Хочу до ваших спеціалістів. Підскажіть, будь ласка, дійсно гарних лікарів, які б змогли врегулювати цикл і повернути мою норм вагу. Час йде, а нічого не змінюється. Дуже-дуже дякую!!!

Дівчатка, привіт!

Дуже надіюся ви допоможете з порадою. Я з Кам'янця-Подільського і хочу приїхати до вас у місто на консультацію до лікаря гінеколога-едокринолога.

Після родів (сину 1,9) маю проблеми з циклом та зайвою вагою. Думаю все пов'язано. Обходила всіх наших лікарів, ніякої відповіді не отримала. Хочу до ваших спеціалістів. Підскажіть, будь ласка, дійсно гарних лікарів, які б змогли врегулювати цикл і повернути мою норм вагу. Час йде, а нічого не змінюється. Дуже-дуже дякую!!!

ну, окрім Затірко А.Ф. гінекологів-ендокринологів більше не знаю.решта, які є можуть врегулювати. але краще не треба з їхніми рецептами. я так один час салатову мочу мала і проблеми з нирками, але гормони поправилися.

ну, окрім Затірко А.Ф. гінекологів-ендокринологів більше не знаю.решта, які є можуть врегулювати. але краще не треба з їхніми рецептами. я так один час салатову мочу мала і проблеми з нирками, але гормони поправилися.

Багато про неї прочитала. Здається гарні відгуки. Вона старша, досвід має, так?

А у вас теж гормональний збій був? В мене всі аналізи нормальні і узі вроді теж, а ось норм циклу нема. Ніхто причину не може мені пояснити. Плюс майже за 2 роки я не втратила жодного кг, які набрала під час вагітності. Думаю в організмі збій відбувся, а ось допомогти поки ніхто не може...

ну, не гарні. я б сказала нормальні. за відсутністю кращого можна й до неї. вона не зовсім старша-десь під 40. гормональний сбій-він мене не покидає)))) ні. з вагою в мене все ок, зважаючи на ту кількість гормональних. що я випила-це чудо)))) я так відчуваю на старості аукнеться)))

може ще не всі гормони здані, які відповідають за збій. з Камянця в принципі не далеко їхати. можна поки що на консультацію з тим, що є, а там вона по любому порекомендує здати ше шось.

Девочки! Простите засранку!( Очень мало времени, сяду перечитаю вас! Заранее всех поздравляю, чувствую пропустила много новостей! ) Сын никак не спит ночами, а еще зубы полезли!

Ой! перечитала! Мамочки поздравляю с детками! Пусть растут здоровыми, это самое важное!!! Новенькие привет, пусть у всех все получается как планируете!!! Танечку нашу с годиком!!! желаю быть умничкой, радовать маму папу!! УРА!!!!!!!!!!!!

Вот наш Никита Сергеевич, очень важный мужчина!!

post-113690-0-96575800-1422386819_thumb.jpg

post-113690-0-98826100-1422386831_thumb.jpg

• Нравится 5

о, який кльовський карапуз!!! привіт, рада знайомству)))

• Нравится 1

Мурмулядик,  ой які ви вже великі!! Ттт на вас, класний, такий серйозний)

• Нравится 1

Ттт, какой замечательный Малыш! Помню еще недавно читала от Мурмулядик, о 2-х полосках и тут уже такой кавалер! :)

• Нравится 1

Спасибо, девочки! Растем! Очень быстро летит время, не успеваю оглянуться, дни щелкают как миг!)

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...