Перейти к публикации

Черновцы!!!

шиншилла

Полезные сообщения

bysinka88,  юху!!!! Привіт!!! Нарешті ти про нас згадала!! Вітаю тебе з гарною новиною!! Я тобі в ОК писала, бо тут чомусь не відправляються тобі ЛС.

Це наша старожилка, ми з нею перших синочків родили з різницею в 2 тижні.

Изменено пользователем Инка
  • Нравится 1

• Ответы 4,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

bysinka88, привет! Заглянула в твой первый беременной график - у нас доченька родилась тоже в 05:20, почти с таким же ростом и весом.) Поздравляю с новой беременностью! Легко выносить и здорового малыша!

У нас в темке сплошные беременяшки))) Так здорово! Бусинка, поздравляю с беременностью, пусть она протекает спокойно, без токсикоза и прочих бяк) Ну и родов в срок и без проблем! :flower:;)

Привіт, дівчата! Маю 2 пачки Дуфастона з Румунії. Термін до 07.2019.

Изменено пользователем Leonara

Leonara,  привіт, а яка ціна?

По 300 грн. Думаю, що не так дорого. Вчора запитувала в недорогій аптеці, то він вже 470 грн. за пачку.

Leonara,  да, порівняно з аптеками це не дорого, я вчора теж на руках купила за 300. Якщо треба буде, то я звернусь.

Ок!

дівчата і опять про наболіле. ціни на препарати. я в шокови!

купила на руках хгч 1500 за 140 грн., а в аптеці під замовлення 1525 грн!!! як так можна?!

Harum, більше, ніж у 10 разів, різниця??!

Изменено пользователем AnnaIT

прикинь! я тоже підофігєла))) но скажу більше, я вирішила попитати дєвочку з Москви(вона в друзях на БП). вона мені скинула сайт їхній московський аптечний. я подивилася на їхні ціни-і обомліла. скидую вам -порівнюйте.

доречі, той хгч(хорагон)-московський завод випускає. отак-то нас кидають як лохів.

Ссылки скрыты.

це конвертер валюти. можна собі розрахувати.

ціни в них на 200 грн дешевші, ніж в нас. це я про достінекс, дюфастон, хорагон кажу. коли сама множила, ділила, то вообщє копійки виходили.

якшо є знайомі, то можна попробувати купити.

Да это понятно все, что нас дурят, как лохов... Обидно просто(((

дівчата і опять про наболіле. ціни на препарати. я в шокови!

купила на руках хгч 1500 за 140 грн., а в аптеці під замовлення 1525 грн!!! як так можна?!

Нarum, а що це таке хгч 1500?

Хочу теж обуритись на рахунок цін. Хочу здати каріотипи, то у Сінево ціна для двох 2300 грн., а у Діагностичному 200 грн. Теж різничка така не маленька!

Изменено пользователем Leonara

Нarum, а що це таке хгч 1500?

Хочу теж обуритись на рахунок цін. Хочу здати каріотипи, то у Сінево ціна для двох 2300 грн., а у Діагностичному 200 грн. Теж різничка така не маленька!

то препарат для росту фолліків і їх лопання. альтернатива клосту- мені він не підходить.

доречі, чула, що є картка у сінево -50%. але не знаю, як її заслужити. 10% дають якшо протягом року на 1500 грн наздавався, але спочатку треба зареєструватися. а, коли гінекологи направляють, то чим більше від них народу іде, то їм дають теж декілька карточок на 20%, а вони мають дати тим клієнтам, які найбільше здавали. поки шо таке я чула тіки в теорії))) тому, коли здаю, то кажу, шо сама так вирішила-пішли лісом!!!

Давайте уже и я пожалуюсь тогда на наши цены. Из последнего. Покупаю для йогурта Танюше закваски. Месяца два назад они стоили 8,50 за флакон, на прошлой неделе - 10,20, вчера - тадам! 27 гривен. :(

Harum, я колись зареєструвалася у Сінево і Вітаграммі, то мені зараз іноді приходять купони зі знижками. Правда, на пакети аналізів.

Девочки! А вы видели, какой срок у нашей Тани?! Просим юного джентльмена на выход! Просим! Просим!)))

• Нравится 1

Да да да))) Просим!

А мы большое дело сегодня сделали! Покрестили нашу Алисоньку! Наконец-то!

Поздравляем красавицу Алису с крещением! Пусть её Бог оберегает по жизни и во всем помогает!

Как отмечаете крестины? В ресторане или по-домашнему? :)

Ань, да какой ресторан))) дома посиделипосидели, да и пост сейчас. Очень все хорошо прошло, спокойно. Хотела у Инны нашей заказать тортик, но все решилось буквально за три дня...

Амальгама, Поздравляю :applause: !!

• Нравится 1

Амальгама, мы на Танюшин День рождения у Инны заказывали. Красиво и вкууусно. Я показывала фотку? :)

Не-а, не показывала!

Амальгама,  вітаю Аліску з хрещенням, нехай її ангел охоронець завжди оберігає!!

Дівчата, а я сьогодні лиш повернулася з чергових курсів по тортиках, зараз виставлю пару фоток з того, що ми там вчилися готувати.

Ссылки скрыты.

А це приблизно от такі вони в середині

Тепер мені треба купити пару десяток інструментів, спекти хоч два таких вдома і тоді можу приймати замовлення))

• Нравится 4

ммм... Какая красота и, уверена, смакота! Ябсъела) Инка, а где такие курсы, у нас в Черновцах?

Амальгама,  ні, це я їздила у Львів.

Инка, красота!!! Молодец :22_smart: !!

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...