Перейти к публикации

Львов, Украина

Essina

Полезные сообщения

в нас у Львові є Репродуктивний центр планування сімї, на вул Короленка. хороший гінеколог-Мила Наталя приємна жінка і хороший лікар...в нас з чоловіком не получалося завагітніти трошки підлікувалися і ми вже на 5 місяці)щасливі батьки..якщо когось цікавить пишіть зрадістю відпишу)

22 тиждень пішов...сама з Брюхович біля 700 річчя )знаєте де це? можливо підскажете де найкраще і в кого родити?

• Нравится 1

Tinkasss, Я родила в Прокопіва на Батальній, він начмед, але Батальну вже хакрили до червня. Вот сама думаю до кого цього разу іти

я думаю що можливо на Мечнікова, там сестра родила в хорошої лікарки...можливо там...)

Tinkasss, вас до неї направляли чи самі йшли? Я там колись робила аналізи на ТОРЧ... тепер хоче коліжанка зробити. Але я мала направлення, от, думаю, чи відправити її просто так? Приймуть?

я сама йшла...я думаю що прийме))))))

• 2 недели спустя...

Девочки приветик.подскажите пожалуйсто в центре планирования семьи делают инсеминацию?если знаете подскажите стоимость и какие нужны анализы кроме ТОРЧ?

• 3 недели спустя...

Привіт)))Я до вас, теж зі Львова))

vfkznrj, привіт, приєднуйся! Ти тут недавно?

vfkznrj, привіт, приєднуйся! Ти тут недавно?

crazykissser, crazykissser, Так)))Міряю БТ (базальная температура) тільки 1 цикл, шанси були втішаючі, а сьогодні БТ знизилась(((

• 2 недели спустя...

Можливо моя історія комусь допоможе буду тільки рада! Намагатимусь писати, коротко щоб не було нудно читати.На сьогоднішній момент 6 років немає дітей. Пережила викидиш та позаматкову вагітність з повним видаленням правої труби..операція наркоз. Робили мені її на Мєчнікова Винницька Соломія Євгенівна, Шекета Наталія,і завідуюча - не пам'таю як звати.Взяли за це 400євро і ще казали мамі та чоловіку, що вони повинні бути вдячні, так як вони врятували мені життя. (труба трісла). Може й життя врятували, але мене покалічили... (я ще про це не знала, тоді, тому біла їм дуже вдячна) і знову готувалася вагітніти...з того часу пройшло ще 2 роки..вагітності нема... Де я тільки не була в яких гінекологів а чоловік в урологів...але у всіх один вердикт...причини толкової нема. Щоправда один гінеколог на узд відправив там побачили поліп, потім ще пару узд зробили..з 4-х підтвердили 3-и УЗД що поліп є! Треба різати...В кого, в кого ж різати? Варіантів було море ..Шидлик, Филип'юк, Томич...але чомусь так тягнуло до Мартина Тараса Юліановича. Пішли ми до нього...порадились. Він запропонував крім гістероскопії (видалення поліпа, ще зробити і лапараскопію, бо тільки так можна зрозуміти, в чому причина). Труба ліва в мене прохідна - я провіряла, ми сумісмні, овуляція є, чоловіка спермограма нормальна, а дітей нема! Казав мені - йди думай і вирішуй! Але думати не було чого! Ми рішення прийняли швидко і одразу записалась я на операцію. (Чекала 3 тижня, бо треба було після наступних місячних). Боялась невиносимо! Страх катастрофічний. Проте прийшов час операції. Операція триавала 2,5гол. і була успішною. Дякувати Богу, і лікарю, труба прохідна ціла! Але те, що там побачи Мартин Т.Ю, а потім я на відео, ...словами не передати ...просто ШОК! В мене в середині не було органів, чітко видних, а було просто МІСИВО! Мене за 400євро на Мечнікова Винницька, Шекета та завідуюча шили шовковими грубими нитками, які не розсмоктуються. Клубами Мартнин Т. витягував ті нитки, відділяв кишечник від яїчників...словом..повна катастрофа. На них просто треба подати в суд, щоб вони сиділи довічно. Більше слів у мене не має. Я не перестаю дякувати Богу, що труба ціла, та й лікар сам в шоці, як так! Як ж я могла завагітніти, при такій ситуації? Дівчата, уважно прочитайте ці призвища, і якщо Вам дороге Ваше життя та здоров'я, не йдіть родити до цих трьох! А Мартин Т.Ю.-лікар від Бога! Також там на Русових,є дуже хороша лікар Сливка Наталя Ігорівна - гінеколог. Дівчата, якщо надумаєте родити - Борони Господь віддавати себе в руки цієї "трійці" на Мєчнікова!

Співчуваю Вам, Дзвінка! А коли це все було (я маю на увазі на Мечнікова)? Це не була лапароскопія, а звичайна операція?

Лапара також коштує 4 тис.грн. Мені її робили в березні цього року. Вирізали правобічний сактосальпінкс. Так що я тепер також тільки з лівою трубою.

Про Мартина також чула тільки позитивні відгуки.

шкода що Ви одразу до нього не попали (замість Мечнікова).

Бажаю нам якнайшвидше стати мамою.

Дзвінка, жах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Співчуваю....

Бажаю Вам завагітніти якнайшвидше!!!!

А нетрадиційні всякі методи пробували?

Підскажіть...можливо щось знаєте про Анну Дмитрівну на Мєчнікова ...хочу в неї родити..)))?

Дівчата, скажіть будь ласочка, скільки коштує ЕКО ?

максимально - 5 тыс. дол.

Дівчатка, привіт всім. По моїм підрахункам у нас 6 тиждень вагітності. Але я ще не була у лікаря і жодних аналізів не здавала. Вагітність перша. Порадьте будь-ласка, хорошого гінеколога у Львові, або ж які аналізи для початку здати? Кажуть, що потрібно здати на прогестерон, тестостерон. Я в цьому ще зовсім зелена, підкажіть!!))

vfkznrj, А де саме живете? хочете гінеколога праватного чи з консультації?

vfkznrj, А де саме живете? хочете гінеколога праватного чи з консультації?

:Живу у Львові. в районі Південного. Навіть незнаю, головне, щоб хороший був

Дівчатка привіт всім! Буду робити лапараскопію (резекцію), так як в мене капсула на яйниках. Порадьте з власного досвіду хорошого спеціаліста. Попередньо я вже говорила з Верніковським Ігорем Володимировичем, він з Батальної, але оскільки там ремонт оперує на Мечнікова. Можливо у Вас є якісь відгуки за результатом лапараскопії у Львові.

мені казали, що найкраще обладнання на Русових

Дякую за відповідь ЛюбаВан.

• 1 месяц спустя...

Juliya ||,

Дівчатка привіт всім! Буду робити лапараскопію (резекцію), так як в мене капсула на яйниках. Порадьте з власного досвіду хорошого спеціаліста. Попередньо я вже говорила з Верніковським Ігорем Володимировичем, він з Батальної, але оскільки там ремонт оперує на Мечнікова. Можливо у Вас є якісь відгуки за результатом лапараскопії у Львові.

Доброго дня, планую також лапароскопію. Вагаюся між двома лікарями Мартином Т.Ю. і Верніковським І.В. Чи ви вже вирішили в кого робити, чи можливо Ви вже пройшли дану процедуру і можете поділитися своїми враженнями.

Філіп'юк. Враження хороші. єдине що мене турбувало: чому не дозволяють пити після операції. я вмирала від спраги.

• Нравится 1

• 4 недели спустя...

Привіт і я до вас, вже тут давно,аж тепер побачила цей форум!

А я хотіла поцікавитись питанням про сперматограму. Я сама не зі Львова але мені потрібно дізнатись де краще здавати і в кого,скільки це коштує. Може хтось стикався. Або це проходив?

Привіт і я до вас, вже тут давно,аж тепер побачила цей форум!

А я хотіла поцікавитись питанням про сперматограму. Я сама не зі Львова але мені потрібно дізнатись де краще здавати і в кого,скільки це коштує. Може хтось стикався. Або це проходив?

думаю з плануючих це ніхто не проходив :D , але впевнена що майже кожен чоловік плануючої жінки здавав спермограму. Ми здавали її разів 6, то як на мене найбільш розширена була в Альтернативі (150 грн), в Паренс україна вона аж занадто розширена (і занадто дорога 350 грн)

Изменено пользователем Dream.baby

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...