Перейти к публикации

Львов, Украина

Essina

Полезные сообщения

yova, Я багато вже всього провіряла. Встигла здати гормони, перевірити труби, фолікулометрію зробила... всі інфекції.... ну купу всього.

А чому не виходить :pardon: як би я знала то я б зробила щоб вийшло :grin: Не знаю ніби все нормально

silmari, Нічого, і на нашому подвір'ї колись буде свято :friends: Може тобі треба просто розслабитись і перестати планувати раз все добре, тому що попри фізіологічні проблеми ще є й психологічна зацикленість, коли вже починаєш рахувати дні, сексом займаєшся лише з однією ціллю, а воно на зло і не виходить, хоча я розумію, що це все лише слова, томущо сама через це пройшла, але і знаю також багато таких випадків, що люди ніби трошки "попускались", а воно раз і вийшло...

silmari, привіт, а може вам потрібно спермограмму здати?

yova, я ходжу до головного лікаря, Пелик Андрій Степанович, дуже сподобався мені, я к людина, та поки що і як лікар відмінний! Поки що ми здали тільки ТОРЧ, нашли уреоплазму, ось маю знову до нього іти, перездавати, ми з чоловіком втратили нашу доцю на 23-24 тижні, ось тепер я тільки до нього...

Essina, Дуже шкода, співчуваю, що так сталось :cray: . В нас також була та зараза і уреаплазма і хламідії, лікували убойними антибіотиками, але вже ніби все добре, повторні аналізи нічого не виявили. А чому так сталось, що вагітність перервалась?

yova, якщо б я знала, лікарі теж не говорять нічого розумного, здаеться все було добре і по УЗІ, а так вийшло! Але я обовязково ще буду мамочкою! Я в це дуже вірю!!!

Essina, Правильно, молодчинка. Ти знаєш в мене також є якесь таке внутрішнє відчуття впевненості, незважаючи на все через що ми пройшли, я також вірю що обов'язково ми завагітніємо і народимо "купу" :D здорових і гарних діток.

yova, обовязково, у нас всіх буде велика купа діточок! :friends:

• 2 месяца спустя...

Привіт! :Hello:

А чому в році тигра з львів'ян ніхто не заходить?

Я так зраділа, що Вас знайшла, а останнє повідомлення ще 17.11.09. :this:

Бажаю всім невагітним - завагітніти "тигренятами".....

Дуже хочу з Вами поспілкуватися докладніше! Візьміть мене до себе!

Заходьте, землячки!

murlysya1979, привіт! :wave: :wave: :wave: Я заходжу, на сайті кожен день, в мене є свій щоденник, але сюди майже ніхто не пише, ось і не заходжу! А ти заходь в гості до мене, завжди рада! :friends:

:wave: привіт всім., я теж заходжу кожен день на сайт.

Сюди заглядаю часто.

Розкажіть хто до якого лікаря ходить у Львові. Я вирішила шукати лікаря який мені допоможе.

silmari, приветик! :friends: Я сейчас хожу в Интерсоно, к Пелеку А.С., очень хороший врач, внимательный, я очень им довольна! А ты в каком районе живешь?

Essina, я жила на Сихові в районі Санта-Барбара.

А зараз за Львовом. Мені всерівно куди їхати до лікаря так як я машиною. Я думаю піти до Філіпюка на Русових. Що скажеш ? Нормальний ? А скільки у Інтерсоно коштує прийом лікаря ?

silmari, ага нормальний цілком, я вже в щоденнику розповіла про нього! :grin: А в Інтерсоно прийом коштуе 150 грн., це входять і аналізи на мазки, я вже стільки лікарів обходила, і все таки в Інтерсоно мій лікар мені більш всього подобається! :grin:

Essina, Ясно. Я просто про інтерсоно багато чула поганого. Ну але то напевно як до кого попадеш. :pardon:

Essina, а в Інтерсоно умови хороші ? Нормальне крісло дзеркала металеві стерилізовані так ?

а не радять тобі ЄКО, так як вони на тому спеціалізуються тому кажуть що там всім зразу його радять.

silmari, ти знаєш, скільки людей, стільки і погладів! Я попала да А.С., і не маю бажання ідти до когось іншого, крісла там дуже навіть зручні! ЕКО мені зовісм не радить лікар, в мене ж зовсім інша ситуація, і лікування, в меня була уреоплазма, то назначив не самі дорогі ліки, в мене знайома в нього на обліку стояла, також дуже задоволена, а ось інші, які були в других лікарів там, то не всі хочуть туди вертатись, ось до уролога, я туди більше не піду, так як попередню СГ ми сдавали саме там, і написали що тільки операція, і то невідомо чи покращиться ситуація!!! А про результат теперішнього анілізу, ти вже знаеш!

Привіт, зозульки!

Сюди не заходила, а даремно!

Тепер буду теж до Вас заглядати! ;)

До зустрічі. :wave:

Essina, ясно. Я просто завжди ходила у приватні клініки. І зараз трохи страшно йти до Філіпюка, боюсь щось не так зробити (для мене страшно дати лікарю а не знаю скільки у кишеню) привикла до нормальних умов - тому ще думаю куди податись і до кого. Хочу і лікаря хорошого і умови нормальні і щоб не треба було у кишею давти а все офіційно. :pardon:

murlysya1979, :wave: привіт рада знайомству я Наталя теж на Сихові жила :giverose:

murlysya1979, заходь і сюди також!!! :friends:

silmari, Філіпюк дуже класний, хороший лікар, його багато хто хвалить! А за прийом я навіть не знаю скільки давати, якщо просто огляд, без мазків то можливо гр. 50? А може мало? :pardon:

silmari, я теж знайомству дуже рада. :good:

Сходи все-таки до Філіпюка, я про нього лише хороше чула...

А потім обміняємось інформацією про лікарів з Русових. :pardon:

всім привіт :wave:

murlysya1979, У мене на 12 березня М графік намалював, то відразу після них піду до Філіпюка. Так що поки чекаю.

А ти коли до Склярової йдеш ?

silmari , я в Склярової була в суботу. Враження - найкращі. Я написала детальніше в щоденнику Олі, так що почитай.

Сходиш до Філіпюка - напиши теж свої враження, будь-ласка. :wave:

murlysya1979, читала у Олі про Склярову. А що вона тобі ще назначила які аналізи ? А ти купляла набір для огляду ? Чи вона металевими дзеркалами робила огляд ? І скільки ти платила ? І чи була черга ?

Я от теж вже хочу дочекатись свого походу до Філіпюка. А тепер подумую може теж піти до Склярової :scratch: Але вже вирішила до Філіпюка - то йду до нього :grin:

Аналізи вона призначила мені наступні: уреаплазма, мікоплазма, папіломавірус, герпес, ЦМВ. Але це виключно виходячи з моєї особистої ситуації.

Набір для огляду я не купляла. Вона робить огляд металевими дзеркалами, обов'язково - кальпіноскоп.

Черги - страшенні! Сьогодні, наприклад, людей записували аж на 18.03.10. Раніше немає місць. Але краще записатися, оскільки ті, хто ризикує чекати поза записом, проводять у коридорі по 2-3 години. Якщо хтось із записаних не прийде - повезло. Якщо всі з'являться, то чекатимуть до кінця прийому. Склярова їх, безумовно, бере, але після записаних. :wave:

Всього найкращого!

Всі привіт, я думала що нашу Львівську сторінку вже закинули, а бачу що ні :pardon: .

Новеньким ще раз привіт :wave: Мене звати Іра. Я до речі також ходила в Інтерсоно, а зараз нікуди не ходжу, надоїли вже ці лікарі, аналізи,.... Лікуюсь народними методами

Присоединяйтесь к нам!

Чтобы оставить комментарий, вам нужно зарегистрироваться.

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь на нашем сайте. Это очень просто!

Зарегистрируйте новый аккаунт

Уже есть аккаунт?

Уже зарегистрированы у нас? Войдите здесь.

Войти на сайт
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...