Перейти к публикации

Счастливая беременность после ЭКО в Украине

Gavrushechka

Полезные сообщения

Delfira,  по каким показаниям?

• Ответы 28,7 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Jillet//

Что то с плацентой связано)

У меня в двух скринингах, по моему, хгч в момах чуть низковат, Г говорит что он отвечает за плаценту.

Delfira, я пью тивортин

Delfira, у меня тоже есть вопросы к плаценте, моя Г назначила мне сдать плацентарным лактоген

• Нравится 1

Дівчатка привіт! у мене продовження... вчора коли вийшов анастезія із зуба стали ще гірше боліти зубки((( Я прийшла до них в клініку. Викликали головного лікаря, терапевта, хірурга. Почали знову шукати причину. Ясно стало одне, що той зуб який мені зробили він найбільше потребував допомоги бо там була уже інфекція, яка просто не давала б мені спати. Сказали почекати до ранку, якщо не стане краще, то потрібно буде робити ренген (радіофізіограф - його можна вагітним) Я порадилась з лікарем, вона сказала що цей сучасний цифровий ренген, який навіть потрібно робити вагітним, щоб не довести до плачевних станів. Зробили ренген, особливо нічого страшного не знайшли. І почали заліплювати всі дирки які могли б мені доставити таку біль. Пробували без анастезії, але нажаль, це була адська біль, вкололо мені знову анастезію для вагітних і роздерли мені пів рота. 2,5 години я сиділи з відкритим ротом(((( Це був жах! Сказали, що чекаємо коли вийде наркоз, а далі будемо розбиратися. На зуби мудрості це не схоже. Всі зуби полікували. Можливо тільки неврологія. У когось щось подібне було? Я вже просто в розпачі...((

Изменено пользователем HannaS

HannaS, у мене рік тому дуже розболівся зуб. Думала, що то тройнічний нерв. Але таки був зуб. Проблема була в тому, що він у відкритому стані не болів, як закривали, то починав дуже сильно боліти. Тому лікар в канал ложив ліки и закрівав його тимчасовою пломбою. Як починав сильно боліти, я ту пломбу сама витягала і їхала до лікаря. Він знов чистив канал та нові дліки і нову пломбу ставив. С початку пів дня могла бути з пломбою, потім 3, потім 10, потім 3 тижни, потім пів року. Може в тебе щось схоже?

В цьому році в протоколі цей зуб тріснув і почав боліти. Тут прийшлось робити 3d сканування, бо не знали церез що він знову розболівся. Замастили тріщину, поставили пломбу і сказали не жувати на нього, щоб знов не тріснув. Після вагітності ставити коронку.

Tanusha//, мені почистили канали і поставили ліки і закрили тимчасовою пломбою. Коли вийшла анастезія, я прийшла до них і вони знову на всяк випадок зняли ту пломбу і дивилися чи все дочистили і все таке. Але там все добре і знову поставили ліки і закрили тимчасовою пломбою, щоб нерв і інфекція повністю відмерла, через тиждень будуть знімати і пломбувати канали. Я знаю, що ліки мали вже давно подіяти і цей зуб не повинен торбувати. Я вже просто не знаю....((((

HannaS, у чоловіка, після зняття коронки і чистки, лікування, колупання... боліло 5 днів. Лазив по стінам і вже їхав довбати кістку, але пройшло само. Може ти дуже чутлива?..

Delfira,  я пила тивортин до 12 недель . Сейчас не пью.

С хгч до 12 недель

• Нравится 1

natо4ка, ой, навіть не знаю( в мене це вже 5 пломбовані канали і завжди коли клали ліки щоб нерв відмер ніколи не боліло(( Буду терпіти, бо більше анастезії і всього цього колупання я не витримаю((

HannaS,  блин бедняжка(((( ну надо ж такое((( не могу ничего подсказать, но держу @@@@@@@@@ чтоб поскорее все прошло!!!!!!

Изменено пользователем nastya2015

HannaS, в мене у відкритий зуб заспокоювався, як закривали, то починав боліти. Лікар пояснила це тим, що коли немає доступу кисню, інфекція розмножується. Коли відкривали я полоскала перекисом водню. Дупло закривала ваткою на час їжи, потім витягала.

HannaS, тримайся, може перейде, зуб має звикнути

у меня шейка 31*29. закрыта. на утрике 300 сейчас. сегодня насмотрелась на ужасы в больнице по соседним палатам... тянет живот. прям боюсь шевелиться.

Ох дівчата що я годину перетерпіла, шлунок схопив і невідпуска немогла рухатися і дихати,то лікарша виписала креон пити і льон і два дні смекту.

АлинкаКошка//, оз в тих лікарнях на дивися то самій погано стає,тримайся,і втікай одтуда швиденько.

АлинкаКошка//

Ну у тебя вроде длина не критичная. Поставишь пессарий - и все будет хорошо!Может утрика добавь? Скорее всего на снижение дозы она у тебя 《поплыла》

метелик в пузику, папаверін мені допоміг при спазмах. Тре до гарного гастроентеролога йти.

Tanusha//, уви папеверин і ношпа то не мої ліки то як мертвому кадило, а гарного гастроентеролога у нас не має, тому дзвоню до своєї г ,бо лиш її довіряю.

Дівчатка привіт! у мене продовження... вчора коли вийшов анастезія із зуба стали ще гірше боліти зубки((( Я прийшла до них в клініку. Викликали головного лікаря, терапевта, хірурга. Почали знову шукати причину. Ясно стало одне, що той зуб який мені зробили він найбільше потребував допомоги бо там була уже інфекція, яка просто не давала б мені спати. Сказали почекати до ранку, якщо не стане краще, то потрібно буде робити ренген (радіофізіограф - його можна вагітним) Я порадилась з лікарем, вона сказала що цей сучасний цифровий ренген, який навіть потрібно робити вагітним, щоб не довести до плачевних станів. Зробили ренген, особливо нічого страшного не знайшли. І почали заліплювати всі дирки які могли б мені доставити таку біль. Пробували без анастезії, але нажаль, це була адська біль, вкололо мені знову анастезію для вагітних і роздерли мені пів рота. 2,5 години я сиділи з відкритим ротом(((( Це був жах! Сказали, що чекаємо коли вийде наркоз, а далі будемо розбиратися. На зуби мудрості це не схоже. Всі зуби полікували. Можливо тільки неврологія. У когось щось подібне було? Я вже просто в розпачі...((

В мене таке було, але до вагітності. Короче починало боліти дергати зверху з однієї сторони верхньої щелепи -потім так собі йшло по колу доходило до іншої сторони дергання -потім спускалося на низ. Короче мені сказали шо це в мене дуже чутливі нерви були -невралгія зубних нервів -тому шо ясна були подразнені. І ото шось кисле зїла і пішли нерви дергати по всім зубам. Я так намучилася. Почала чистити пастою для чутливих зубів дорогою. ТО наче (тьху-тьху) вже з того часу не дьоргало. Бо це дійсно кошмар. Всі зубил болять-не знаєш який зуб лікувати.

Изменено пользователем belko

Привет. Я стала отекать, воду пью, а она почти не выходит. Мутит по вечерам сильно, особенно после еды. Сегодня еле себя выгнала 1 км под дождем с зонтом прогуляться. Заварила зеленый чай, может попустит.

АлинкаКошка//

Ну у тебя вроде длина не критичная. Поставишь пессарий - и все будет хорошо!Может утрика добавь? Скорее всего на снижение дозы она у тебя 《поплыла》

та дозу я снизила уже давно. была уже на 100. это при кровотечении добавила. еще и сейчас покалывет слева живот. и стремно так...

Yana-33, Меня сегодня тоже мутит и сил совсем нет, я на погоду все сворачиваю - реально душно было.

• Нравится 2

Привет. Я стала отекать, воду пью, а она почти не выходит. Мутит по вечерам сильно, особенно после еды. Сегодня еле себя выгнала 1 км под дождем с зонтом прогуляться. Заварила зеленый чай, может попустит.

тебе нужно отказаться от соли. Также мне прописали капли Лимфомиазот. Помогают. У них накопительный эффект. Но я буду пить до конца Б.
  • Нравится 1

Вик@Верю в чудо//,  да, наверное, стоит. Муж говорит и так, что я стала недосаливать и злится. Я устала повторять, что мне так солить уже нельзя, досаливай сам, ё маё. Спасибо за капли.

Изменено пользователем Yana-33

Девочки, а могут на 16-ти неделях ошибиться с полом малышика? Бывают такие случаи?

belko, если только узист кривоглазый

• Нравится 1

• Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...