Перейти к публикации

Полезные сообщения

@zvenia Айвімед кожного тижня проводять вебінари. Ти можеш якраз їх послухати, подивитися на самих лікарів. Можеш і проконсультуватися, чого сумніваєшся? :) Консультуватися скільки хочеш можеш і з ким, потім обиреш найбільш підходящого по всім своїм параметрам. В усіх клініках є недоліки, ідеальних місць нема, не шукай ;) .

• Нравится 1
  • Спасибо 1
  • Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Девочки, привет! я тут новенькая в теме. пока не ЭКО, но в активной фазе по диагностике здоровья с репродуктологом
Кто то знает куда ушла Хажиленко из Исиды? Очень хотела к ней попасть, но изначально не записали, а теперь и ушла она...

Девочки, по вашей рекомендации записалась на онлайн консультацию к Сторчак. Мне очень понравилось, многое мне прояснила, все объясняла. Сказала упор делать на эндометрий, с гемостазом все нормально.

• Держу кулачки 7

Девочки, напоминаю. 22 в Импланте день открытых дверей онлайн со Сторчак. Заходите на сайт Импланта, регистрируйтесь. Можно сразу задать вопрос в форме регистрации, на них в первую очередь отвечают,  можно в процессе. 

• Спасибо 3

@?Anne? она в основном консультирует по вопросам мутаций фолатного цикла и тромбофилии? 

Назначили мужу кроме обычной спермограммы сдать сперму на фруктозу, цинк, HBA тест и ДНК фрагментацию.

Девочки, кто знает, что показывают эти анализы, они действительно необходимы или это выкачка денег? Цены на них огромные(

@Kar@MeLK@ у нас в основному чоловічий фактор. Чоловік здавав HBA та ДНК фрагментацію. На фруктозу і цинк не назначили. На хлопський розум ці аналізи показують поломки у сперматозоїдів. HBA в чоловіка в нормі, а фрагментація була завищена - 21%, я кщо не помиляюся. Ну і морфологія погана. Андролог призначав лікування на 3 місяці. Як результат - в першому протоколі одна сніжинка 4ВС, а після лікування в другому 6 сніжинок АА і АВ. Нам вони були необхідні. Він ще здавав недавно фіш сперми. Це також на генетик. Здавав щоб знати чи робити Пгд, бо зараз знову був прольот. 

Як на мене краще перевірити вже все. Мене три роки лікарі перевіряли і мучили, чоловіка не чіпав ніхто. Поки не пішли в клініку, а тут опа де проблема основна. Хоча в мене також не все ідеально, але як каже Ре могли б обійтися і без ЕКО, якби сперма була хороша. 

Але щось всерівно прольоти(((

А я вже готуюся повним ходом до чергового переносу, дуже надіюся вдалоло. Вже почала прогінова. По планам 24-25 біовен, а 30-31 перший перенос і 1-2.08 другий

• Спасибо 1
  • Держу кулачки 5
41 минуту назад, Myraska сказал(а):

@Kar@MeLK@Як результат - в першому протоколі одна сніжинка 4ВС, а після лікування в другому 6 сніжинок АА і АВ. Нам вони були необхідні. Він ще здавав недавно фіш сперми. Це також на генетик. Здавав щоб знати чи робити Пгд, бо зараз знову був прольот.

Первый протокол (до лечения), и второй (после) были ЭКО+ИКСИ или что-то еще?

@Kar@MeLK@ так, в першому протоколі чоловік пив лише вітамінки. Було еко+іксі+ПІКСІ. Перед другим проходив лікування призначене вже андрологом. Було еко+іксі, ПІКСІ не знадобилося. 

Лікування було досить дороге, а головне чітко всього дотримуватися. Якщо треба, то знайду препарати. Там немає нічого важкого, вітаміни, гомеопатія. Але в чоловіка ще простатит загострився був, це також дуже впливає на показники, то приймав щось і від нього

• Спасибо 1

@Myraska слухай, а Біовен тобі чого? Я щось забула.

Мені сьогодні імунологія моя прийшла. Все чудово, хай йому, і афс, і нк, і все останнє :D

І знову я прийшла до того, що нічого мені в протоколі окрім прогестерону не потрібно.

А розкажіть мені про Ендометрій на ЗГТ. От ми вколимо диферилін. Мінімум на 37 день після уколу має бути перенос. В середньостатистичному циклі це якраз припадає на перші дні місячних. Тобто, вони то не почнуться, бо на той момент вже і дивігель і прог вживається, але все ж таки. Чи відбуваються структурні зміни в Ендометрій характерні для початку місячних? Чи цих препаратів достатньо, щоб сформувалася правильна структура готову до переносу, а не тільки щоб наростити. І +- день грає роль?

• Нравится 1

@Лимонный кекс :) імунограма моя не дуже, то одні клінити знижені, інші завищене, співвідношення також не правильне нк клітини ендометрію високі. Я вже з тим заплуталася. Вирішила довіритися імунологу. Вона мені дуже сподобалася, все скрупульозно вивчила, розпитала, розказала, пояснила і лише тоді призначила біовен. Як каже моя Ре, в імунолога працюють її схеми, багато вагітніють. Пробуємо. 

@Лимонный кекс :) а чому через 37 днів після диферелину? Я колола диферелин на 18 день, після нього на 26-27 день починався новий цикл. А перенос на 19день. Це получається через 28 днів після уколу. 

@?Anne? Может жара так влияет. У меня тоже  второй цикл подряд фигня какая-то, фолики не овулируют,  лютеинизация в обоих яичниках. Ре прописал лечение, нужно бы до следующего цикла убрать все. Кароче, расстроилась сегодня.

@Myraska ну мені так Ре казав, що на 37 день. І в мене так і було минулий раз. Цикл почався, я десь серед тиждень. До нього, потім починали нарощувати Ендометрій, а тоді перенос

Разрешите вас немного поразвлекать?)

Наткнулась вчера на одном ресурсе (не форум). Девушка делится жизненным опытом.

"Девочки, растяжки при беременности - это психосоматика. Если все внимание женщины сконцентрированно на ребенке, если у неё нет других альтернативных по силе точек внимания, лопается кожа. Это проявление её жёсткости. Если женщина продолжает интересоваться жизнью, не замыкается на своей беременности, кожа остаётся невидимой. Я проводила опрос на эту тему. Эта т зр подтвердилась."

Не знаю, что и думать) То ли скучно я живу, что считала причины растяжек совсем другими. То ли я отстала от современности. Как считаете?)

@irusj@ я думаю это от нервов и переживаний. Уж очень я боюсь неудачного исхода. Как только отменили перенос у меня прям отлегло ?

@Mescaline сейчас модно все на психосоматику списывать, недавно пост читала, так там причиной проэклампсии тоже психосоматику считают ??‍♀️

• Нравится 1
  • Держу кулачки 1

@Лимонный кекс :) мабуть на блокаді схеми також різні бувають. В мене може фолік не лопнути і все зіпсувати. Тому виписали регулон. Я в цикл диферелину п'ю регулон з першого дня, на 18 таблетку УЗД, якщо все ок, в той самий день укол. Потім ще маюю три таблетки регулярну і чекаю м. Переважно через три дні починаються. По такій схемі в мене цикл став 25 днів, хоча завжди був більше 30. Але за такою схемою робили і вікно, і з ендометрієм все було ок

• Спасибо 1

Привіт. Дівчата, які аналізи здаєте на імунологію, може підкажите по Україні лаболаторію, що конкретно здаєте? З лікарем поки не оприділилась а щось по трохи здавала б уже. У мене АФС, тромбофілія перевірені, каріотипи здали, може в імунології причина...  І ще питання якщо вагітності настають але завмирають МАР тест є сенс дивитися, там ж наче якщо покриті сперматозоїди то не здатні до запліднення? Чи здавати вже фрагментацію ДНК сперматозоїдів? Звичайна спермограма в нормі, але думаю може б ще й глибше копнути. 

11 минут назад, Not сказал(а):

Привіт. Дівчата, які аналізи здаєте на імунологію, може підкажите по Україні лаболаторію, що конкретно здаєте? З лікарем поки не оприділилась а щось по трохи здавала б уже. У мене АФС, тромбофілія перевірені, каріотипи здали, може в імунології причина...  І ще питання якщо вагітності настають але завмирають МАР тест є сенс дивитися, там ж наче якщо покриті сперматозоїди то не здатні до запліднення? Чи здавати вже фрагментацію ДНК сперматозоїдів? Звичайна спермограма в нормі, але думаю може б ще й глибше копнути. 

По вопросу не подскажу, но у меня история такая 6 !!! замерших-протокол со своими клетками 15 штук не пригодны к оплодтворению- протокол с ДЯ итог родился сын- через 2,5 года после родов ЕБ итог родилась дочь...... что было со мной не известно, точнее с клетками....

С мужем здоровы, но у меня в анамнезе тромбофилия, экошная беременность на Клексане 0,4 с 14 ДПП, ЕБ ничего не колола

Сколько у вас было замерших и на каких сроках?

• Нравится 1

@Happymam:) 1 БХБ і 2 ЗБ 8-9  і 5-6 нед. Все ЕБ, наступают быстро. Тоже тромбофилия, последнюю на Вессел дуо планировала, на Клексан перейти не успела, началась мазня, сохроняли но ПЯ перестало рости. 

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...