Перейти к публикации

Полезные сообщения

@Natik_// 100 енд-на = 200 утрожестана

800 Это макс доза в сутки, она не оправданна. Организм возьмёт ровно столько, сколько нужно - лишнее выйдет

@darinkamalinka я написала в Исиду, пока молчат. Должны предупреждать о сроках, а иначе зачем я 8тыс за 2 э заплатила. 

но о пгд скажу так, очень тяжело осознавать, что где-то там в Киеве на тростинке сидят детки, а ты ещё и их пол знаешь.

• Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

Девочки, привет. Мельком читаю тему, а что, Ши уже не в Исиде?? Она в Адонис ушла?

@TwinAngelsMom у меня почти всю беременность было 800 - снижала и начинало прихватывать, а у меня предложение было и нельзя было тонус вообще, так и сидела на 800 до 34 недель, начала снижать, снизила до 400 - привет, кровотечение

Всем привет!

Дорогие мамочки, беременяшки и планюшки, каждый год мы с вами обмениваемся подарочками в канун новогодне-рождественских праздников, и этот год не станет исключением. Предлагаю всем желающим продолжить традицию и принять участие в праздничном марафоне обмена подарочками "Тайный Санта".
Марафон проводить будем здесь:

• Нравится 7

Всем привет , девочки давно читаю и за всех радуюсь)) , но пока не готова была писать , планируем с мужем эко , мужской фактор сегодня получили спермограмму,  многое не понимаю если сможете помогите пожалуйста разобраться 

Разжижение 40 , концентрация 0

Объем 3мл , общее количество млн 0 

Цвет серый 

Слизь нет 

Аглютинация нет

Кристаллы бетхера нет 

РН 8

Агрегаты нет 

Подвижность все 0 

Морфология по Крюгеру 0 

Криптозооспермия,  единичные сперматозоиды В, С, Д в препарате 

☹ как думаете есть ли шанс получить беременность с эко 

@Miraya привіт! Я так розумію, що тут тільки шукати сперматозоїди в яєчках шляхом пункції. Якщо там не виявлять, то це показання для використання донорської. А взагалі, варто перездати в іншому місці через кілька тижнів.

• Спасибо 1

@Miraya привіт!  Вам в першу чергу потрібно знайти толкового андролога. Репродуктолог може не знати всіх тонкощів. У нас також печалька зі спермою, але чесно кажучи краще, ніж у вас. Завдяки класно у андролога і лікуванню чоловіка 6 міс. Отримали 6 ембріончиків, а до лікування лише одного. Ви з якого міста? 

Дівчата вступаю в кріо на блокаді! Сьогодні вже вколола диферелин. 

Вирішили трохи змінити протокол, по можливості. Добавим клексан, і ще один флакон біовену (блін в цьому протоколі лише на біовен піде майже 1 тис. $:chih:

Залишилося 2 ембріончика 4ВВ. Двох і будемо переносити. 

Пан або пропав. Якщо вже цього разу не буде успіху, то буде вже зовсім інша історія. Свіжий протокол з пгд. Але на це і часу багато потрібно. Все впирається у фінанси. 

Це буде 4 перенос, а боюсь більше, ніж перед першим (тоді ще були рожеві окуляри, які з мене злетіом одразу). 

Навіть не знаю чи правильно робимо, що вже йдемо за дітками. Ще добре не вилізли з боргів за мамину операцію, лише назбирали грошей на перенос. Але я вже не можу чекати. Панічно хочу перенос і так само панічно його боюся:D

До переносу ще трохи менше місяця, а в мене такі качелі вже почалися:sorry:

• Спасибо 1
  • Держу кулачки 11

@Myraska спасибо , удачи в протоколе и тройного хгч ?‍?‍? у нас была операция у мужа думали варикоцели но не смогли изменить очень как-то вены сплетены вражденное. Раньше показатели были получше конечно тоже слабо, но подвижность была. Теперь движение 0 думали эко с имси, икси и пгд делать, а теперь переживаю возможно ли с еденичными... мы в Днепре 

• Держу кулачки 1

@Miraya Привет. У мужа азооспермия. Ездили в Харьков к Березной. В Днепре говорили, что только донор, вариантов нет. У нас крипторхизм врождённый, гипоплазия единственного яичка. Но спасибо Татьяне Владимировне, эмбриончики мы получили. Делали у нее Микро-Тезе. До этого пол года стимуляции. Однозначно вам нужно искать хорошего андролога. 

@Myraska Удачи тебе огромной. Пусть в этот раз все обязательно получится. Желаю новогоднего чуда. Перенос двойной планирует или оба эмбриончика сразу? 

@irusj@ дякую. Переносимо на 8 день а прогестерону. Це і є моє вікно імплантації. Минолого разу так робили, то була імплантація, але ЗБ((

• Держу кулачки 1

@Myraska надеюсь повезёт обойтись без этого , но если понадобится будем делать

@irusj@ спасибо,  твои слова вселяют надежду, что шанс есть ))) надеюсь у нас тоже получится )) всем желаю новогоднего счастья ! 

• Спасибо 1
  • Держу кулачки 2

@Myraska бажаю великої вдачі!!! Апчих тобі на початок протоколу :chih:

Чому була ЗБ розібралися? По крові/генетиці/імунології були якісь питання? Попередній протокол також був на ЗГТ

У мене одразу почала густішати кров. Але на той момент я вже консультувалася з гематологом, тож після позитивного ХГЛ здавала показники густини. Таким чином встигли зловити момент і проставили уколи.

Щодо клексану, то будь уважна, зараз його ніде нема ні в Україні, ні в Росії через корону. Тому одразу може проси, щоб призначали щось інше. У мене в підтримці його не було, а просто потім по аналізам призначали.

@Лимонный кекс :) я вважаю, що причиною був той дурний чиряк, що вискочив після переносу. Але то я маю таку надію. Швидше всього це в нас генетика, але без пгд гадати не будемо. Це вже друга ЗБ, перша була природня на 7-8 тижні 7 років тому. Причину так і не знайшли тоді. 

Минулого переносу на 21 дпп ХГЧ впав з 450 до 47. Тому це не може бути бхб

Дуже допомогла мені імунолог. Вона винесла три основні причини - імунологія (НК високи і співвідношення не нормальне))), поломка гетеро в гені пай, хоча кров в мене рідка, навіть у стимуляцію, ну і генетика. Поки з генетикою зробити не можемо нічого. Для імунології капали біовен - дало результат, цього разу для підстраховки додамо ще один флакон. Для крові змінимо кардіомагніл на клексан. Це все, що можемо зробити цього разу. 

Доречі, моніторю клексан по Львову, бачу наразі є без проблем в багатьох аптеках і в різних дозах. 

А ще я дуринда не запитала Ре від коли його колоти. Вона мені сказала просто відмінимо кардіомагніл, а дамо клексан. А вчора в протоколі стимуляції ще залишила кардіомагніл. Чи його колять ближче до переносу? 

Изменено пользователем Myraska

@irusj@ дякую

Я в кожному кріо починала кардіомагніл пити разом з прогіновою, а цього разу вирішила вже з початку цього циклу. Не думаю, що гірше буде, але хоч якось пробую перестрахуватися

• Держу кулачки 1

@Myraska так, пам'ятаю історію про черяк. Якщо нк були підвищені, то цілком могли і вони бути причиною, так само, як і проблеми з кров'ю та генетика. Але ви на майбутнє все врахували :) Тож тут і буде відповідь. Біовен має прибрати причини імунки, Афс, нк, Клексан чи кардіомагніл - по крові. Але чисто для себе контролюй показники. А ще краще сходи до гематолога. У тебе до переносу ще мінімум місяць, встигнеш якраз. Мене турбує питання, що рідка кров, а будеш ще її розріджувати. Задай питання дівчатам в темі тромбофілія. 

• Нравится 1
  • Спасибо 1

@Хельга.с дякую! Якраз оформила замовлення ;) Це капець, у нас в Києві здається влаштували полювання на гепарини :D Таке враження, що Клексан і Фленокс єдині препарати, якими лікуються. Я тут замовляю, через 10 хв мені передзвонюють і кажуть, що вже викупили :D Завтра останній шанс. Їду туди, де начебто ще є.

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...