Катя19 21 января 2023 Поделиться 21 января 2023 @Хельга.с Доброго вечора! Підкажіть будь ласка до якого гематолога звертались? 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 21 января 2023 Поделиться 21 января 2023 2 часа назад, Хельга.с сказал(а): @Natali13.09.1984 вот который раз убеждаюсь, что в эко нужно идти только в сопровождении гематолога! Мой сынуля - лишнее тому подтверждение. Согласна. Жаль только, что убеждаешься в этом на собственных ошибках 😔 1 Ссылка на это сообщение
Хельга.с 21 января 2023 Поделиться 21 января 2023 @Катя19 Дука Ю.М. Днепр, перинатальный центр и Николаенко, Днепр, 4-я больница. @Natali13.09.1984 это да. После стольких потерь, которые оказывается можно было избежать... 1 Ссылка на это сообщение
Ganet86 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 16 часов назад, Iness_Ust сказал(а): Девочки, у кого был летрозол в протоколе? Перговерис 150 менопур 150 ещё и летрозол 2 т. Сразу не спросила у ре а теперь ждать приема. Мне кажется что это много слишком?🧐 Я понимаю что мы хотим из меня максимум выжать, но какой смысл в такой большой дозе если все равно более того что есть вряд ли получится в моем возрасте и с моим запасам (5-6 антр фол в среднем). Прошлую стиму мы остановили ТК понадеялись на лучший результат но вот 3 цикла мы видим +- то же самое, т е. пул предположительно такой же будет. У мене в одному з протоколів був летрозол. То тоді взагалі росло дві ЯК, а на виході отримали 1 ємбріон та проліт в кріо протоколі(((. Чула що протоколи з летрозолом не дуже ефективні. 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 @Катя19 як ваші справи? УЗД вже робили?)) Ссылка на это сообщение
Катя19 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 @Natali13.09.1984 так) в 6 тижнів вже (зараз 7) робила, ктр 5мм сб+ обійшла мільйон дописів про мутації, бо маю дві, хвилююсь щоб не упустити час, Ши нічого не призначила, а на форумі дівчата пишуть що їм призначали антикоагулянти🤔 знайшла декількох гематологів в інсті, всі пишуть що ці мутації взагалі не треба брати до уваги, короче спочатку ледве доживала до результату хгл…. потім узд, а тепер ці мутації🤦🏼♀️😅 3 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 1 час назад, Катя19 сказал(а): @Natali13.09.1984 так) в 6 тижнів вже (зараз 7) робила, ктр 5мм сб+ обійшла мільйон дописів про мутації, бо маю дві, хвилююсь щоб не упустити час, Ши нічого не призначила, а на форумі дівчата пишуть що їм призначали антикоагулянти🤔 знайшла декількох гематологів в інсті, всі пишуть що ці мутації взагалі не треба брати до уваги, короче спочатку ледве доживала до результату хгл…. потім узд, а тепер ці мутації🤦🏼♀️😅 Ви з Києва? Я в Ісіді у Фірсової наблюдаюся. До речі Ши добре о неї відгукувалася. Якщо вам не спокійно, проконсультуйтеся. 1 Ссылка на это сообщение
Катя19 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 @Natali13.09.1984 ні, я з Кіровоградської обл, шукала саме онлайн консультацію, щоб не їздити, в мене мутації як у Вас але навпаки гомо і гетеро, дякую за рекомендацію, спробую дізнатись чи бере вона онлайн Ссылка на это сообщение
Хельга.с 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 @Катя19 точно пам'ятаю що бере. Я до неї збиралася записуватися, а потім дізналася що вже вагітна, то далі мене вже Дука вела. 2 1 Ссылка на это сообщение
Лимонный кекс :) 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 21.01.2023 в 16:11, Natali13.09.1984 сказал(а): Вот такие Гематолог говорит, что нет необходимости что-то принимать до начала протокола. Сказала Клексан колоть только когда назначат эстрогены именно в том цикле когда будет перенос. А что вам назначал гематолог в лечение? У мене теж саме ці мутації. Інтегрін і ПАІ. Обидва в гетерозиготі. Теж багато хто каже, що не потрібно нічого робити. Тим не менше, 5 протоколів і вдалий тільки після гематолога. значить десь таки щось було. У мене був курс 4 місяці. Вессел Дуо основний. Ще був Кардікет, Неокардил і ще щось. Ще для кровообігу, я так думала, я пила Убіхінол з Іхерб. Десь воно все разом допомогло. @Катя19 Краще перестрахуватись і спати спокійно. На рахунок мутацій дійсно лікарі, в тому числі репродуктологи, розділилися на два табори. А для гематологів це тепер додатковий хліб ))) Бо мутації є у всіх, так чи інакше. Більшість вважають, і я до цього схиляюся, що наявність мутацій - це лише дзвіночок, на що людині варто звернути увагу і тримати на контролі протягом життя, слідкувати на тромбоцитами, холестерином і іншими показниками, які є інформативними при серцево-судинних захворюваннях. Перевіряти на своїй вагітності я не хотіла, тож ставила Клексан, жалілася, плакала, не хотіла, хотіла щоб хтось відмінив, але Фірсова сказала свій остаточний вердикт і пояснила так, що сумнівів вже не було. Незважаючи на не значні порушення треба було ставити до самих пологів. І фібриноген підскочив до меж 3 триместру вже на 5 тижні і РФМК в 4 рази вище (хоча на нього вона не звертала увагу). Хоча тут же теж як у кого відреагує. Є ті, кому Клексан навпаки нашкодив. Це не вітамінки, щоб його всім ставити. У мене всі мої родичі помирали від серцево-судинних захворювань. Це було ще одним фактором для Фірсової, як ускладнений сімейний анамнез. @Natali13.09.1984 Якщо Бог дасть другу вагітність, я би до Фірсової хотіла на облік ставати. Вона дуже класна. 1 Ссылка на это сообщение
Катя19 22 января 2023 Поделиться 22 января 2023 @Лимонный кекс :) дякую ❤️ я записалась до неї на вівторок, послухаю що скаже, тепер думаю може здати коагулограму🤔 щоб була загальна картина, маю тільки узд на руках і аналізи які були на початку протоколу, там ніяких відхилень не має Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Катя19 так, коагулограму обов'язково і ще д-дімер треба 1 Ссылка на это сообщение
Хельга.с 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Катя19 коагулограмму просіть розвернуту (в ній у 2 рази більше показників, які теж важливі) і Д-димер обов'язково. Бо без повної картини не вийде нормальна консультація, і все одно прийдеться здавати і знову консультуватися. Ссылка на это сообщение
Катя19 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Хельга.с вже здала, але звичайну і д-димер, сподіваюсь сінево встигнуть до завтра, або буду просити перенести, теж так подумала що консультація ні про що буде, без свіжих аналізів 2 Ссылка на это сообщение
Хельга.с 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 Я всю вагітність коагулограму здавала кожні 2 тижні. Бо якщо є поломки, то це необхідно. У 2015 році втратила вагітність через ці поломки. Я тоді і не знала про них. І пам'ятаю як мене Паращук відмовляв від цих аналізів. То і друга вагітність теж втратилася - бо запізно почали колоти клексан. Тому дівчата, якщо ви замислювалися над вагітністю - обов'язково здайте ці поломки і зверніться до гематолога! 1 1 Ссылка на это сообщение
Рижуля 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Хельга.с а як саме називається цей аналіз? я нічого такого не здавала, клексан 0.2 колю через день для профілактики Ссылка на это сообщение
Катя19 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 Отримала тільки що аналізи, хтось знає що означає протромбіновий час в даній ситуації? Ссылка на это сообщение
Хельга.с 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Рижуля поліморфізм генів тромбофілії. Або просто гени тромбофілії. Їх повинно бути 12. Якщо менше, то треба ще просити гени фолатного циклу. Принаймні я здавала так. @Катя19 протромбіновий час показує наскільки швидко згортається кров. У вас вона згортається дуже повільно. Спеціаліст дивиться усі показники разом. Поодинці це може ні про що не говорити. 1 Ссылка на это сообщение
Рижуля 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Хельга.с дякую! Бо я начиталась і тепер думаю чи не здати і мені хоч коагулограми здаю і все в нормі Ссылка на это сообщение
Хельга.с 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Рижуля у мене коагулограми були якраз у нормі. А 2 вагітності втратила. І перша дитинка була точно здорова, а кровообігу не вистачило. Аналіз другої теж показав нестачу кровообігу при імплантації, хоча там до здоров'я малюка теж були питання ((( І це при тому що старшу дочку я виносила добре. І лише на фолієвій. Ні про які гени тромбофілії я тоді і не знала. Зараз їй вже 23 рочки ))) 1 Ссылка на это сообщение
Рижуля 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 @Хельга.с я трошки в шоці з того всього, як все буває по-різному глянула ціни на аналізи, в районі 3тис. виходить.. 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 29 минут назад, Рижуля сказал(а): @Хельга.с я трошки в шоці з того всього, як все буває по-різному глянула ціни на аналізи, в районі 3тис. виходить.. Лучше сначала консультация гематолога, а потом если врач назначит - тогда сдавать именно то что назначит😉 2 Ссылка на это сообщение
IIMaestraII 23 января 2023 Поделиться 23 января 2023 4 часа назад, Рижуля сказал(а): @Хельга.с а як саме називається цей аналіз? я нічого такого не здавала, клексан 0.2 колю через день для профілактики клексан діє добу, його потрібно колоти щодня в один і той же час Ссылка на это сообщение
Рижуля 24 января 2023 Поделиться 24 января 2023 @IIMaestraII раніше я колола клексан кожного дня, але потім були виділення і лікар сказав колоти через день я сама собі не назначаю нічого) 1 Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения