Перейти к публикации

Полезные сообщения

4 минуты назад, Катя19 сказал(а):

@Natali13.09.1984 напишете як пройде узд? Буду тримати кулачки, щоб скоріше все відновилось і Ви скоріше забрали своїх крихіток 🤞

Спасибо. Конечно напишу после узд))

• Держу кулачки 1
  • Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

@Лимонный кекс :) дякую❤️ у нас по пгд була дівчинка, то тепер буде дві☺️ це нам св Миколай подарунок зробив по ходу (перенос був 19.12) 

добре що я настояла на узд сьогодні, бо казали підеш уже в 12 тижнів 

• Нравится 3
19.12.2022 в 08:27, Катя19 сказал(а):

дякую🫶🏻 вирішили не обирати, буде сюрприз так сказати) це вже 4 спроба, тому хочемо просто здорову дитину💔

Помню вы писали, что не будете выбирать)))

@Natali13.09.1984 я і не обирала)

пгд було 3х ембріонів, кожен зі своїм номером, один пішов на утилізацію, бо з поломками, а хлопчик і дівчинка лишились)) 

ну а в добробуті є протокол переносу, який вони прикріпляють після процедури до всіх документів у моєму кабінеті (додаток добробуту) там я і побачила який номер мені перенесли😂 

зайшла через 2 дні, хотіла чоловікові показати а його видалили🙈 ну я ж все рівно вже знаю хто))

• Нравится 1

@Natali13.09.1984 дуже швидко

Нехай у вас все вийде! Тримаю кулачки

@Катя19 добре, що позиви

з втомою те саме, особливо останні два тижні дуже втомлююсь 

@Катя19 в нас було щось схоже, ми не хотіли знати стать) 

а коли прийшли результати пгд, я відкриваю, а там що перший ембріон, що другий жіночий ))))

• Нравится 3

@Катя19 вітаю вас! Таке часто буває після пгд! Бережіть себе! Це вам за все прольоти,))) для мене дівчата всі,як я після багатьох прольотів,це хоч якась мотивація рухатися далі!

• Держу кулачки 2
18 часов назад, Катя19 сказал(а):

@Рижуля 

@Natali13.09.1984 напишете як пройде узд? Буду тримати кулачки, щоб скоріше все відновилось і Ви скоріше забрали своїх крихіток🤞🏻

Еду с узи. Ничего хорошего не сказали. Плохой кровоток в эндометрии (допплер делали). Ре отправил ещё на месяц мазать дивигель 😔

• Грустно 3
31.01.2023 в 16:07, Катя19 сказал(а):

@Natali13.09.1984 вона сама признала помилку, при чому пояснила що коли робили узд я казала що перенос був одного ембріона, тому вона швиденько глянула розмір і сб, і вирішила що другого не може бути🤷🏼‍♀️ хоча тоді вона мені на моніторі показувала, і справді був один, скоріш за все просто сховався🌝

я буду шукати паралельно іншого лікаря узд тепер, бо неуважність може коштувати життя малечі, я тепер думаю що мала ж би приймати більше фолієвої і на консультації у гематолога теж можливо були б ще призначення🤔

Мне рассказывали в перинатальном историю, когда женщине нельзя было вынашивать двойню. Из-за этого её очень тщательно смотрели на УЗИ. И не раз! И не увидели второго, пока не стало поздно что то предпринимать - он все это время прятался за другим эмбриончиком.

• Нравится 1
23.01.2023 в 00:52, Лимонный кекс :) сказал(а):

У мене теж саме ці мутації. Інтегрін і ПАІ. Обидва в гетерозиготі. Теж багато хто каже, що не потрібно нічого робити. Тим не менше, 5 протоколів і вдалий тільки після гематолога. значить десь таки щось було.

У мене був курс 4 місяці. Вессел Дуо основний. Ще був Кардікет, Неокардил і ще щось. Ще для кровообігу, я так думала, я пила Убіхінол з Іхерб. Десь воно все разом допомогло.

После вчерашнего узи у ре, решила я сегодня позвонить Фирсовой. Говорю, давайте мне что-то назначим для улучшения кровотока эндометрия,  а то ре только дивигель назначил и сказала, что препараты дорогие для крови и будем их колоть только в цикле переноса.  Она сказала,  что особо повлиять на кровоток нельзя.  Что он зависит от гормонального фона организма и меняется каждый цикл.  И что ре правильно назначил длительно дивигель.  Сказала что можно попробовать Вессел попить. 

Ну я ещё на айхерб заказала Q-10 (это тот же убихинол) и L-аргинин. Буду пить всё подряд 🤦‍♀️

• Нравится 2
  • Держу кулачки 2
6 часов назад, Natali13.09.1984 сказал(а):

После вчерашнего узи у ре, решила я сегодня позвонить Фирсовой. Говорю, давайте мне что-то назначим для улучшения кровотока эндометрия,  а то ре только дивигель назначил и сказала, что препараты дорогие для крови и будем их колоть только в цикле переноса.  Она сказала,  что особо повлиять на кровоток нельзя.  Что он зависит от гормонального фона организма и меняется каждый цикл.  И что ре правильно назначил длительно дивигель.  Сказала что можно попробовать Вессел попить. 

Ну я ещё на айхерб заказала Q-10 (это тот же убихинол) и L-аргинин. Буду пить всё подряд 🤦‍♀️

Для покращення кровотоку я пила Л-аргінін, ходила пішки приблизно 5-10 км на день, на вихідних дуже багато їздила на велосипеді та займалась йогою, є спеціальні вправи))). А ще як і ви пропила сама багато чого з айхерба та чоловіка поїла. А і ще за 3 місяці до протокола провела корекцію циклу за допомогою дюфастона. На війні всі методи гарні)))

• Нравится 4
  • Спасибо 1

@Катя19 я хочу побажати вам виносити здорових дівчаток! Вже за традицією буду  писати, щоб ви дуже і дуже уважно слідкували за шийкою матки, прогестероном!! Просіть кожне узд озвучувати довжину шийки. 

якби я свого часу знала всі ці деталі, то цієї зими свякували б п‘ятиріччя наших синочка та дочки. Тому тепер, як чую, що у когось двійня - одразу попереджаю про величезні коварні ризики шийки

@Natali13.09.1984 что это за Ре, то не может быть плохим кровоток, то увы плохой??? 

@Ganet86 згідна, дуже дієвий спосіб - багато ходити та робити вправи. Я ютюбі знайшла і перед кожним переносом робила (на попі ходити) Всі 3 переноси буди на 14мм ендометрій, пишний. 

• Нравится 2

Цитата

@Natali13.09.1984 что это за Ре, то не может быть плохим кровоток, то увы плохой???

Кровоток эндометрия,  меняется с каждым циклом. И зависит от гормонального фона организма. (Это мне и гематолог говорила). И учитывая, что у меня после неудачного переноса пошёл гормональный сбой,  то я не удивлена что сейчас кровоток плохой. 

А когда мой ре (Берестовой), говорил что "кровоток не может быть плохим,  так как после гистеры за месяц очень хорошо нарос эндометрий", то с моими гормональный фоном на тот момент все было нормально. По этому,  не вижу смысла пока сомневаться в своём ре. 

• Нравится 1

@Катя19 я вам вітаю з подвійним щастям !!!

бережіть себе .

за шийку так - дуже ретельно слідкуйте

просіть перевіряти під різним кутом

бо мій невдалий замір чуть не коштував мені дитини .

благо вдалось зберегти вагітність, бо вже почались передчасні пологи

• Нравится 1
  • Спасибо 1
9 минут назад, Рижуля сказал(а):

@Natali13.09.1984 доброго дня, все нормально, але ще чекаю на результати крові) як ваші справи?

А кровь долго делается? Я уже не помню как это было)))

Я жду бады с айхерба, вессел  начала пить, колю овариум-композитум и метро-аднекс-инъель (в цикле когда сыном забеременела это колола) решила попробовать. делаю упражнения для улучшения кровотока эндометрия)). Решила всё и сразу ))

А сегодня слегка с температурой 😔. Сын со школы вирус принёс жёсткий.  И вот думаю как всё таки хорошо,  что сейчас не протоколе. 

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...