Перейти к публикации

Полезные сообщения

4 минуты назад, Катя19 сказал(а):

@Natali13.09.1984 ойййй, які чудові новини🙏🏻🙏🏻🙏🏻 а чому переносу не буде?

Потому что уже поздно пунктировать этот фолликул.  Мы ж решили,  что в ЕЦ будем делать перенос и доминантный фолликул пунктируем, оплодотворим и вместе с замороженными перенесём и этот эмбрион. 

• Держу кулачки 2
  • Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

@Катя19

12 часов назад, Катя19 сказал(а):

Дівчатка привіт! Пройшла 1скрінінг, по узд і по крові все в нормі🤞🏻 правда був тонус і мої крихітки не хотіли показуватись, тільки одну гарно сфоткали

1756B193-1891-4AB6-8E5F-EB955C44DD81.jpeg

Такі малі, а вже такі солодкі жопки :kiss2: Вітаю з гарним скринінгом

• Спасибо 1
15 часов назад, darinkamalinka сказал(а):

Ну проконсультувалась з ШИ по телефону))) 

Начало положено)))💪

Что рекомендует ШИ?)

@Катя19 @Рижуля

Девочки,  как ваши дела?) Как ваши девчонки в животиках?))

@Natali13.09.1984 всім привіт )) ми ростемо, слава Богу) 17 тиждень, декілька днів тому почула рухи перші🥰 коли були на узд мальота показала нам все(так крутилась). Зараз чекаємо на 2 скринінг

як ваші справи? Чи є якісь зрушення?

• Нравится 2
4 минуты назад, Рижуля сказал(а):

@Natali13.09.1984 всім привіт )) ми ростемо, слава Богу) 17 тиждень, декілька днів тому почула рухи перші🥰 коли були на узд мальота показала нам все(так крутилась). Зараз чекаємо на 2 скринінг

Супер)) шевеления это такая прелесть.  Помню с сыном я первые почувствовала в 16,3 недели.  Это было как лопанье пузырьков)))

А у нас случилась ЕБ. Правда задержки ещё нет. Но хгч на 10дпо 11,7; на 11дпо 23,4))

Сегодня 12дпо. Теперь хгч в пятницу иду сдавать🤞

• Нравится 3
  • Держу кулачки 9

@Natali13.09.1984 ваааау😍😍😍 це ж так круто🙏🏻 нехай малючок росте, я така рада за Вас)))) це просто диво😌 

Мої дівчатка ростуть і я зними😅, вже такий животик невеличкий є, а лише 15 тижнів) набрала 2 кг 🤞🏻 

чекаю на 2 скринінг) але перед тим ще раз поїду до Парпалея (генетика) бо в першому скринінгу його трохи насторожив аналіз крові мом хгл, надто високий

я здавала там в добробуті, і це було 12година дня, я їла і пила, + їхала до Києва 6 годин🥴 в результаті тонус( мом був 12,5 

я перездала через день у нас в Сінево і він став 4,6 що для двійні типово, тепер не знаю що то було, перешерстила весь інтернет, багато в кого було так з двійнями, але все ж таки повторно нехай подивиться, хоча я чомусь спокійна, не маю взагалі ніякої тривоги з цього приводу

• Нравится 1
  • Держу кулачки 4
16.03.2023 в 08:16, Катя19 сказал(а):

@Natali13.09.1984 ваааау😍😍😍 це ж так круто🙏🏻 нехай малючок росте, я така рада за Вас)))) це просто диво😌 

Спасибо. Но пока ещё цифры очень маленькие. Вчера сдавала хгч и результат всего 38,6.... вырос но не удвоился. Завтра опять иду сдавать.  

Мої дівчатка ростуть і я зними😅, вже такий животик невеличкий є, а лише 15 тижнів) набрала 2 кг 🤞🏻 

Это хорошо,  что немного начали вес набирать))) пусть девчонки и дальше ростут🤞🤞🤞. Шевеления уже есть?))) Вроде с двойней раньше должны появится))

я здавала там в добробуті, і це було 12година дня, я їла і пила, + їхала до Києва 6 годин🥴 в результаті тонус( мом був 12,5 

я перездала через день у нас в Сінево і він став 4,6 що для двійні типово, 

А вы в разных лабораториях сдавали? 

повторно нехай подивиться, хоча я чомусь спокійна, не маю взагалі ніякої тривоги з цього приводу

Я бы тоже повторно съездила))) лучше перестраховаться, чтобы спать спокойно)))

Чего не скажешь про мой сон сейчас 😔. Практически не сплю ночами, это ожидание от хгч до хгч так утомляет🤯

@Natali13.09.1984 так💔 згадую ті перші дні, теж жила від аналізу до аналізу (хгл) сподіваюсь все буде як ви забажали🙏🏻

Ще не відчуваю нічого, та і я не знаю як воно має бути, це ж вперше))

аналіз здавала в Добробуті, а вони співпрацюють з Діла, ( бланк був з їх лого)а перездала вже в сінево, і навіть по тим великим показникам у мене низькі ризики🤷🏼‍♀️

за тиждень дізнаюсь що там малеча)) 

Мені дуже хотілось спати вдень, це і надавало сил, може спробуйте теж

• Нравится 2
8 минут назад, Катя19 сказал(а):

@Natali13.09.1984 так💔 згадую ті перші дні, теж жила від аналізу до аналізу (хгл) сподіваюсь все буде як ви забажали🙏🏻

Ще не відчуваю нічого, та і я не знаю як воно має бути, це ж вперше))

аналіз здавала в Добробуті, а вони співпрацюють з Діла, ( бланк був з їх лого)а перездала вже в сінево, і навіть по тим великим показникам у мене низькі ризики🤷🏼‍♀️

за тиждень дізнаюсь що там малеча)) 

Мені дуже хотілось спати вдень, це і надавало сил, може спробуйте теж

Лучше в одной и той же пересдавать лаборатории. У них же разные реагенты и референтные значения. 

• Нравится 1

@Катя19 я від вас на тиждень старша)))))

от цікаво, раніше мені було больче дивитись на узд з двійнятами, а зараз як в іншому житті все було, тепер радію!!! Гарно вам доносити!

моему Демі сьогодні 3 рочки. Так час летить, наче от ще вчора 2015 рік і безпліддя, потім вагітності і втрати. А потім перший плач в родильному залі. Бажаю всім це почути. Бо щиро вірю, що // це лише початк шляху до материнства!!

@Катя19 ви за шийкою слідкуєте??

• Нравится 3
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...