Катя19 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @TwinAngelsMom так, пам’ятаю що треба уважно за нею стежити🫶🏻 Поки все в нормі, за тиждень як раз узд☺️ сподіваюсь все з моїми крихітками буде добре, і я теж почую плач своїх діток💔 5 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @Катя19 вітаю! Будь ласка зоорінтуйте мене скільки у добробуті пгд 1 ембріона виходить? Ви ж наче робили, якщо я не помиляюсь? І чим Вас стимулювали? Скільки пішло на ліки,ШИ сказала десь 25 тис... Ссылка на это сообщение
Катя19 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @darinkamalinka Вітаю! Прикріпила суми оплачені за медикаменти, там явно не 25тис) в мене були уколи дифереліну по 0,05 потім пурегон 300, і останні 4дні стимуляції пурегон 150 і додали 150 менопур, ну і овітрел перед пункцією. З приводу пгд, ціна 1 ембріона 8090грн + біопсія 6050тис (я платила двічі) кріо заморозка 1 носій 990грн Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @Катя19 дякую! Біопсія одного ембріону така сума??? Бо наче Ши менше назвала... Медикаменти то звісно індивідуально. Просто хочу по максимуму бути готовою фінансово.... Чоловіку як скажу буде в шоці,я йому трохи менші суми називала))) Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 3 минуты назад, darinkamalinka сказал(а): @Катя19 дякую! Біопсія одного ембріону така сума??? Бо наче Ши менше назвала... Медикаменти то звісно індивідуально. Просто хочу по максимуму бути готовою фінансово.... Чоловіку як скажу буде в шоці,я йому трохи менші суми називала))) Я вот 3 января когда была на консультации у ШИ, брала распечатку сколько будет стоить. Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @Natali13.09.1984 о дякую дуже! Бо по пгд вони мені прайс не прислали! 1 Ссылка на это сообщение
Хельга.с 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @TwinAngelsMom малого з днем народження! І тебе теж, бо як не крути це більше твій день ніж його. Нехай у вас все складається чудово! 1 Ссылка на это сообщение
Катя19 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @darinkamalinka ні, біопсія то за всіх, які на той день готові до цього, в мене так вийшло що частина ембріонів була готова а друга частину ще ростили до наступного дня, біоптують всіх але кількість яку відправляти на пгд обираєте ви, і ще вони зберігають біоптат до того часу поки прийде результат, щоб можна було відправити потім ще Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 Девочки, чуда не случилось. Это была б*б. Хгч упал 8 Ссылка на это сообщение
Катя19 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @Natali13.09.1984 тримайтесь💔🙏🏻 щиро обіймаю @darinkamalinka ціна по прайсу була ЕКЗ без ліків з кріо 42200грн кріоцикл 14300грн ну і додайте туди ціни на ліки (які я скинула) аналізи по списку при вступі в протокол +/- 8тис 2 Ссылка на это сообщение
Рижуля 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @Natali13.09.1984 все обов’язково вийде, не падайте духом! 1 Ссылка на это сообщение
Хельга.с 18 марта 2023 Поделиться 18 марта 2023 @Natali13.09.1984 Боже, як шкода... Але все ще буде. Я завагітніла одразу після протоколу. Але ту дитинку я втратила. А Ігор вийшов через кілька місяців після втрати. На той момент я вже знала як діяти, тому моя вагітність була як складна робота - треба було виконати все в найкращому вигляді. Точно знаю що я виклалася на повну. Тож і вам бажаю щоб все вийшло як найкраще. 1 Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 19 марта 2023 Поделиться 19 марта 2023 3 часа назад, Хельга.с сказал(а): @Natali13.09.1984 Боже, як шкода... Але все ще буде. Я завагітніла одразу після протоколу. Але ту дитинку я втратила. А Ігор вийшов через кілька місяців після втрати. На той момент я вже знала як діяти, тому моя вагітність була як складна робота - треба було виконати все в найкращому вигляді. Точно знаю що я виклалася на повну. Тож і вам бажаю щоб все вийшло як найкраще. Спасибо. Да я читала ваш график о том как получился Игорь и как вы его носили) Что-то где-то пошло не так 🤷♀️. Я ж в начале этого цикла пила антибиотики, был вирус сильный который дал осложнения - гайморит. два месяца на дивигеле, а он же кровь сгущает. Я то пила вессел, но он слабый и не особо регулярно пила т.к. не планировали. На клексан с гематологом перешли, но только в четверг, врач ждала чтобы хгч начал рости. Ничего, у меня есть снежинки 🤞 4 Ссылка на это сообщение
Iness_Ust 20 марта 2023 Поделиться 20 марта 2023 @darinkamalinka Привіт!) Там на сайті Добробуту є всі ціни) Так, дивлюсь подорожчало все, біопсія дешевше була. Але думаю всюди подорожчало. @darinkamalinka хоча ні, обманула. Прайс такий самий що й восени був) То я з літом мабуть порівнювала Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 20 марта 2023 Поделиться 20 марта 2023 @Iness_Ust справа в тому,що для мене їх сайт не зрозумілий зовсім(((( і так,я чогось почула що наче біопсія 3 з чимось... Але ж ні(((( як у Вас справи? Ссылка на это сообщение
Iness_Ust 20 марта 2023 Поделиться 20 марта 2023 @darinkamalinka норм, поки що таймаут невеличкий) Трішки підтягую здоровя 2 Ссылка на это сообщение
LiLooshka 21 марта 2023 Поделиться 21 марта 2023 @darinkamalinka ти молодець!!! Консультація це вже великий крок) Потихеньку і до мрії! Я напевно зараз напишу не дуже надихаючу історію, але це наш шлях. Я зібралась з думками і ми почали знов накопичувати ембріони вже у нашому рідному місті Чернівці. Мені морально було набагато комфортніше після усіх невдач робити саме вдома, у порівнянні з тим що я їздила то у Львів, то у Києв, де ради консультації у 5 хвилин потрібно 2 ночі провести у поїзді туди і назад, і цілий день тертись у Києві. В результаті у мене було 4 стимуляції і отримали усього 3 ембріони. Я вважаю це прекрасним результатом, тому що у мене усього було по 1-2 яйцеклітини за 1 раз, і отримати бластоцисту - це було велике щастя! Отже, настав час для кріо переносу. Мене знімали з протоколу кілька разів (усе повторювалось, в Ісіді теж постійно знімали), пробували наростити ендометрій на різних дозах і різними варіаціями, перед останнім разом проходила кілька процедур PRP у порожнину матки, але 7,5мм ендометрій це моя межа, і ми вирішили переносити. Репродуктолог навіть дзвонила Василовському, він порадив робити подвійний перенос. Ми перенесли спочатку 2 потім ще 1, забрали усіх. Але, результат як і завжди <0.1 без імплантації. Дивлячись на усі наші невдачі за ці 9 років, у різних клініках, у різних лікарів та на мої яєчники і ендометрій, ми вирішили що досить, ми більше не хочемо цим займатись. Вирішили прийняти і відпустити ситуацію. Чи вважаю я що ми здались? Ні, просто повернули життя у іншому напрямі =) Продовжую вас усіх читати, підтримувати, тримаю кулачки і радію за кожну!!! 5 1 1 1 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 21 марта 2023 Поделиться 21 марта 2023 @LiLooshka ти знаєш,і все вірно зробили! Як каже мені психолог коли прибираєш весь фокус,все легше виходить . У мене є колишня напарниця,біля 20 років у шлюби,без дітей,про ЕКЗ вони навіть не мріяли,зовсім фінанси не дозволяли . Так ось собі на 40 річчя вона народила,тут війна бомбардування,а вона якраз завагітніла,мо стрес так вплинув)))) і ще,колись психолог теж казала,дітей на всіх вистачить, тільки питання в тому яким шляхом він з'явиться, зараз покинутих дітей стало ще більше нажаль....так що все буде!!! 3 Ссылка на это сообщение
LiLooshka 21 марта 2023 Поделиться 21 марта 2023 @darinkamalinka так, поживемо - побачимо =) 2 Ссылка на это сообщение
TwinAngelsMom 22 марта 2023 Поделиться 22 марта 2023 @LiLooshka @darinkamalinka я сюди постійно заходжу в надії почути від вас обох гарні новини. Бо, по-перше ми тут на сайті майже 10 років спілкуємось, а по-друге, я з вами обома особисто знайома, хоч ми і живемо в різних містах на різних кінцях світу. О це життя я все ще маю надію, що кожна з вас знайде свій шлях до материнства, я за ці роки стільки історій побачила та почула, що точно знаю - чудо є, але для нього треба завжи залишати привідкритими двері🙏🏻 4 Ссылка на это сообщение
darinkamalinka 22 марта 2023 Поделиться 22 марта 2023 @TwinAngelsMom ну ось ми і не закриваємо їх...все буде,як повинно бути)) 4 Ссылка на это сообщение
Iness_Ust 23 марта 2023 Поделиться 23 марта 2023 @darinkamalinka ти знаєш а я б із задоволенням всиновила дитину, зовсім неважливо як жива душа у тебе зявляється. Я як говорила і на ДЯ якщо шо з легкістю піду. Це мабуть генне))) У мене батько дуже хотів другу дитину і навіть всиновити хотів) Але мама сказала пас 3 Ссылка на это сообщение
Кристинка1999 11 апреля 2023 Поделиться 11 апреля 2023 Девочки, как у вас дела? Ссылка на это сообщение
Рижуля 11 апреля 2023 Поделиться 11 апреля 2023 @Кристинка1999 в нас вже 21 тиждень, час кудись летить а ви як? Як синочок? Ссылка на это сообщение
Natali13.09.1984 12 апреля 2023 Поделиться 12 апреля 2023 15 часов назад, Рижуля сказал(а): в нас вже 21 тиждень, час кудись летить Ооо))) время так быстро летит)) животик уже наверное хорошо заметен) А у меня в понедельник был перенос. Планировали крио в ЕЦ, а по итогам вышел свежий протокол в ЕЦ. На 9дц ре добавил немного гормонов и на пункции взяли 4 клетки и все они оплодотворились и дожили до 5 го дня. И сейчас двое во мне и двоих ещё заморозили. Но в этот раз решили пгд не делать. 2 6 Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения