Перейти к публикации

Полезные сообщения

• Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

@Miracle23 дякую! Ви задоволені клінікою? У якого лікаря були? Я трохи розчарувалась в них, бо 2 вихідні дні і якщо інсемінація попадає на вихідний день, то ти пролітаєш (((( передбачаю, з ЕКЗ те саме, а гроші все д чималенькі і відповідальність висока…поки так мені і не пояснили, як бути, якщо важливі дати в протоколі (пункція, перенос) - випадуть на вихідні….

і ще не знаю яку програму обрати, бо в договорі все прописано дуже хитро - наприклад, обмежений перелік препаратів, що входить в пакет. А якщо треба буде щось добирати або препарати міняти (як не підійдуть) - то це все за власний рахунок, виходить так.

хотіла б вже лишитися у них і не бігати по клініках, але ось ці питання поки трохи напрягають

@jaszzurka я зараз у них, зробила 2 інсемінаціі без результату і халатність відчула вже. Лікар Веселовський призначив колоти тріггер в п’ятницю (тобто овуляція в суботу), і в понеділок, через 48 годин після овуляції без всяких попередніх УЗД приходити на інсемінацію. Тому що клініка вихідна….. без коментарів. Наполягла на узд у іншого лікаря, інсемінацію скасували, бо після овуляції вже 2 доби пройде, так не роблять…. На рецепції підняла питання - дівчата в шоці, інша лікар схоже теж, хоча виду не подала. Неприємно максимально, ставлення як наплювати. А гроші немаленькі. Тому розчарувалась у них.

Але + їхні :

- сперма у них вже заморожена (чоловік у роз’їздах, тому це важливо)

-не вимагають кіпу аналізів, лише важливі і все в зручному форматі онлайн

-не потрібні довіреності нотаріальні від чоловіка, все на місці підписуємо на випадок його відсутності. Ісіда і Адоніс просять тільки нотаріально.

словом, є ніби плюси, але епізод халатності все погубив.

ціна в надії ніби трохи менше ніж в Ісіді, що теж підкупає, але з досвіду ВМІ у них передбачаю, що там є приховані платежі, які вилізуть вже в протоколі (бо дуже поверхнево прописано, що входить в протокол) і я так разумію, що фолікулометрія одна, інші за доплату, якщо препарат внесений в договір мені не підійде, то заміна за свій кошт…

@darinkamalinka зараз була у Аліпової і після 5 хвилинних консультацій у Надії сподобався її підхід, довго вивчала аналізи, ставила питання, є відчуття, що старалася вникнути. Але одразу ж призначила ще аналізи, про які в надії ні слова не казали - генетичні маркери тромбофілій, каріотип…хоча нема жодних підстав підозрювати це, але все інше в мене в нормі, може тому шукає вже всюди, де тільки можна….

Хтось можливо був у цього лікаря і є відгуки?

до речі, теж трохи непокоїть, що багато лікарів з Ісіди пішли, не розумію, чи це внутрішні виключно моменти, які не впливають на якість процедур у них, чи є і для пацієнтів не дуже хороші нюанси в цьому?

12 минут назад, Валентина_киев сказал(а):

@Miracle23 дякую! Ви задоволені клінікою? У якого лікаря були? Я трохи розчарувалась в них, бо 2 вихідні дні і якщо інсемінація попадає на вихідний день, то ти пролітаєш (((( передбачаю, з ЕКЗ те саме, а гроші все д чималенькі і відповідальність висока…поки так мені і не пояснили, як бути, якщо важливі дати в протоколі (пункція, перенос) - випадуть на вихідні….

і ще не знаю яку програму обрати, бо в договорі все прописано дуже хитро - наприклад, обмежений перелік препаратів, що входить в пакет. А якщо треба буде щось добирати або препарати міняти (як не підійдуть) - то це все за власний рахунок, виходить так.

хотіла б вже лишитися у них і не бігати по клініках, але ось ці питання поки трохи напрягають

@jaszzurka я зараз у них, зробила 2 інсемінаціі без результату і халатність відчула вже. Лікар Веселовський призначив колоти тріггер в п’ятницю (тобто овуляція в суботу), і в понеділок, через 48 годин після овуляції без всяких попередніх УЗД приходити на інсемінацію. Тому що клініка вихідна….. без коментарів. Наполягла на узд у іншого лікаря, інсемінацію скасували, бо після овуляції вже 2 доби пройде, так не роблять…. На рецепції підняла питання - дівчата в шоці, інша лікар схоже теж, хоча виду не подала. Неприємно максимально, ставлення як наплювати. А гроші немаленькі. Тому розчарувалась у них.

Але + їхні :

- сперма у них вже заморожена (чоловік у роз’їздах, тому це важливо)

-не вимагають кіпу аналізів, лише важливі і все в зручному форматі онлайн

-не потрібні довіреності нотаріальні від чоловіка, все на місці підписуємо на випадок його відсутності. Ісіда і Адоніс просять тільки нотаріально.

словом, є ніби плюси, але епізод халатності все погубив.

ціна в надії ніби трохи менше ніж в Ісіді, що теж підкупає, але з досвіду ВМІ у них передбачаю, що там є приховані платежі, які вилізуть вже в протоколі (бо дуже поверхнево прописано, що входить в протокол) і я так разумію, що фолікулометрія одна, інші за доплату, якщо препарат внесений в договір мені не підійде, то заміна за свій кошт…

Добробут не хотите рассмотреть как вариант? Замороженую сперму всегда можно перевести в другую клинику 

• Нравится 1

@Natali13.09.1984 Добробут ще не розглядала, є гарний досвід з ними? Можливо, конкретного лікаря там порадите?

@Рижуля @darinkamalinka там в Надії є 2 варіанти договору:

1. Звичайний - каріотип не просять здавати

2. з гарантією - якась є фішка, що повертають частину суми, якщо невдача - там каріотип обов’язковий.

33 минуты назад, Валентина_киев сказал(а):

@Natali13.09.1984 Добробут ще не розглядала, є гарний досвід з ними? Можливо, конкретного лікаря там порадите?

@Рижуля @darinkamalinka там в Надії є 2 варіанти договору:

1. Звичайний - каріотип не просять здавати

2. з гарантією - якась є фішка, що повертають частину суми, якщо невдача - там каріотип обов’язковий.

Личного опыта нет. Была на консультации у Шияновой. Её многие девочки тут рекомендует.  Просто знаю что у них препараты в стоимость программы не входят,  только по факту и разные. 

Почитайте эту темку,  я ранее скидывала сюда их прайс. И девочки писали сколько обошёлся протокол там 

@Natali13.09.1984 Ні,не вступала

@Валентина_киев дивно,що каріотипи їм потрібні тільки для програми з гарантією,наче так вона називається . У Добробуті Шиянова ведучий ре,вона довго працювала в Ісіді. Ще б я сходила на консультацію до Хажиленко,вона зараз наче у філіалі клініки Грищенко у Києві. Це теж одна з ведучих клінік в Україні. А взагалі,які у вас показання до ЕКЗ?

• Нравится 1

@darinkamalinka дякую!! Фактично прямих показань нема. У нас неясний генез. Все ніби норм, але не виходить. Плюс графік роботи чоловіка - його майже завжди немає через війну. І ми заморозили сперму, щоб робити інсемінацію і не відкладати, бо вік. Мені вже 35… зробила 2 спроби, невдача. До цього 6 місяців намагались самі, але в овуляцію попадали чітко, теж невдачі. Тому поступово схиляюсь до еко 

@darinkamalinka про хажиленко чула відгуки дуже хороші 

• Нравится 1

@Валентина_киев бажаю Вам успіху,бо ЕКЗ це лотерея,чесно. Але якщо по ендометрію все ок,каріотипи норм, є шанси що з 1 разу все вийде . Головне знайти свого лікаря. По цінам всюди буде плюс мінус однаково.

@Валентина_киев в мене лікар був Борисов, до нього ж підемо знову, він якраз повертається зі Львову. Мені було з ним комфортно, в принципі, я не була полишена напризволяще, лікар завжди був на зв'язку напротязі і стимуляції, і після, бо в мене була гіпера, і в кріо протоколі.був один нюанс, лікар забув про мій перенос, ми  готувались дистанційно, бо з іншого міста, вся переписка онлайн і дату переносу мені призначив лікар он-лайн по пошті і забув певно поставити в графік, я приїхала в призначений день, а мені кажуть, ви щось путаєте, вас немає в графіку переносу на сьогодні. Ох я тоді нервувала. Мій перенос змістився на 3 години, але перенесли, і це не вплинуло на результат, хоча я думала, що вже все... Стосовно програми і препаратів, то так там є перелік скільки якого препарату входить, мене стимулювали гоналом, мені вистачило. Я докуповувала цитротид на 3000 приблизно. Протокол інсемінації та ЕКЗ дещо різний та і результативність інсемінації мінімальна, порівняно з ЕКЗ.  ЕКЗ контрольований протокол, не хвилюйтесь, що у вас щось там зовулює в вихідні, якщо клініка не працює, всі процеси можна стримати препаратами. А, і з приводу каріотипів, то перед ЕКЗ думаю точно призначать, він є у них в списках аналізів, всі мої знайомі, хто був в надії, і ми в тому числі, здавали каріотипи.

Ви вже знаєте про підвищення цін з 1.06 у них? Бо мені дівчата сказали з рецепції, що змінюються ціни.

@Валентина_киев как у меня. А выяснилось что я не могла забеременеть сразу по 2 направлениям: поздняя овуляция и тромбофилия. Кстати, гены тромбофилии лучше сдать заранее, чтобы в беременность идти во всеоружии.

Кстати, девочки, помните я рассказывала про женщину, что в 40  гаком троих выносила? Она оказывается через год после ЭКО случайно ЕБ. Теперь у нее четверо!!! Человек, у которой до ЭКО ни одной беременности ни разу не было! Это так круто! Я очень рада за нее.

• Нравится 8

@Miracle23 дякую, що сказали! Бо мені ні слова про це, хоча тиждень тому була у них. Підозрюю, що подорожчає сильно….

я прийшла в цю клініку з великою Надією, але лікар Веселовський так халатно поставився, що якщо чесно я розгубилася, чи лишатись там. Призначити інсемінацію через 2 доби після овуляції, це ж реальний жорсткий провтик. Це вже не просто людський фактор по принципу: лікар не сподобався або «не так на мене глянув», це конкретна лажа після якої погодьтесь, довіра до клініки підірвалася добре.

і я тепер як на роздоріжжі, ніби як була націлена з ними йти до результату, а тепер щось засумнівалася 

@Хельга.с кайф, это радость!!!! Гены тромбофилии сегодня сдала, жду, но до конца не понимаю, если с ними там найдут проблему, как это повлияет на тактику лечения? 

@Валентина_киев если будут нарушения, то скорее всего перед переносом и начало Б (а возможно и всю Б) нужно будет колоть кроворазжижающие препараты. С определенными видами тромбофилии без этих препаратов Б обречена на провал.

@Валентина_киев нам теж пропонували інсемінацію, ми одразу відмовились. Як на мене, то це витрачені кошти впусту. В моєї подруги було 5 інсемінації, лише в 1 (першій) настала вагітність, проте завмерла. Потім зробили ЕКЗ і удача з першої спроби, проте мамою вона так і не стала. 

В надії непогана ембріологія, але протоколи вони ведуть шаблонно, це факт. І гістеру діагностичну вам ніхто не зробить перед 1 протоколом, тільки через декілька неудач.

В мене до них претензій немає,бо вийшло з 1 разу. 

• Нравится 1

@Хельга.с поняла, спасибо. Я просто сразу не поняла, зачем врач назначила этот анализ. В роду ни у кого не было. У меня никаких предпосылок. Знаю, что его обычно назначают при невынашивании, замерших - тогда дело в тромбофилии. А у мен никогда не было беременности вообще, ни биохимической, никакой, поэтому есть внутреннее ощущение, что проблема не в этом

@Miracle23 дякую Вам за розгорнуту відповідь. Ніби є дуже гарні відгуки про лікаря Хажиленко з клініки Гріщенка, тепер думаю, можливо варто з неб теж проконсультуватись.

дівчата, хтось чув про цю клініку? Був там? Щось зможете підказати? 

@Miracle23 @Валентина_киевстосовно тромбофілії, то в надії вам максимум призначать аспірин..вони взагалі вважають недоказовим вплив поломок в генах тромбофілії на настання вагітності. В мене з 12 чи 13 генів тромбофілії та фолатного циклу  7 з мутацією, при чому всі по тромбофілії і жодного по фолатному циклу. В протоколі навіть аспірину не було, був аспірин вже коли стала на облік, а потім ще й клексан був з 25 тижня до 37, бо ковід спровокував підвищення ддимеру. Навіть якщо є поломки , це не означає, що у вас будуть проблеми з гемостазом при вагітності, але це підвищує ризики їх виникнення.

• Нравится 1

@Miracle23 у мене є опасіння, що в надії ігнорують багато нюансів

наприклад не призначали прогестеронові препарати після інсемінаціі (типу вони не потрібні, бо була своя овуляція, жовте тіло працює і прогестерон є свій)

сказали не знижувати пролактин (бо овуляція і цикл в порядку, навіщо знижувати)

Не призначали ніяких аналізів типу маркерів тромбофілій і навіть каріотип у них не у всіх пакетах ЕКЗ входить до обов’язкових.

про ці всі дослідження мені сказали вже в ісіді…

тому і думаю, може навпаки краще, що не заморочують  голову і не тягнуть з кишені купу грошей на аналізи на все підряд.

а може це неправильно і є причиною невдалих результатів… не знаю, що думатт

@Miracle23 спробую за записатися до Хажиленко. Поговорю, що вона скаже. Бо в надії ще мене засмутило повне небажання шукати вихід.

питаю: якщо знову овуляція попаде на вихідні, як тоді бути з інсемінацію?

відповідь: ну тоді ніяк.

все розумію, але мені здається це не підхід, тим більше в ситуації, коли йдеш за найдорожчим, платиш і переживаєш. Я ніби не проблемний пацієнт, не дістаю, не потребую, щоб зі мною носилися цілодобово.

але і пофіг такий мене дуже засмутив

@Валентина_киев у вас стільки сумнівів з приводу цієї клініки. Мені здається ви вже інтуїтивно відчуваєте що вам треба до іншої. Слухайте себе. У мене так було з першим ре,відчувала,що щось не те,але якось соромилась поміняти лікаря внутрі клініки. Результат,нічого не вийшло. Зараз дуже дослухаюсь до себе.

• Нравится 4
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...