Алиса1208 20 января 2020 Поделиться 20 января 2020 @Oksana1293 напишу сегодня своему Ре, спрошу. Результаты биопсии должны быть в четверг. Блин, не одно, так другое, какой-то замкнутый круг( Ссылка на это сообщение
🌷Anne🌷 20 января 2020 Поделиться 20 января 2020 @Алиса1208 я перед пайпелем ничего не сдавала??♀️ После процедуры кровило до вечера и потом ещё 2 дня мазня. После врач ничего не назначала, но она же во время процедуры санацию сделала. А на какой дц делали пайпель? Может это овуляция, вот яичники и болят? Ссылка на это сообщение
Алиса1208 20 января 2020 Поделиться 20 января 2020 @⚘Anne⚘ на 19-й день делала. 3 дня назад месячные должны были начаться, до сих пор нет...наверное цикл сбился..в декабре был неудачный перенос. Ссылка на это сообщение
🌷Anne🌷 20 января 2020 Поделиться 20 января 2020 @Алиса1208 поняла, мне на 9 дц делали. У меня после неудачного протокола тоже М надолго задерживались. Ссылка на это сообщение
Myraska 20 января 2020 Поделиться 20 января 2020 Привіт, дівчата! Готуємося до другого ЕКО. Через днів 10-12 новий цикл і на стимуляцію. Але буде кріо. Після першого невдалого протоколу хочемо підстелити всюди соломинок. Весною здала імунограму і біопсію на НК-клітини. В іммунограмі відхилення, а кілерів 40 на 1мм2. Зараз все вирішила перездати і знайшла дуже толкового імунолога. І імунограма знову з відхиленням, а кілерів в матці стало 80 на 1мм2. Рекомендація імунолога за шість днів до переносу 4флакони октагам 5% 50 мл і 3 флакони в день переносу. В разі вдалого протоколу кожні 3-4тижні ще курс препарату (дозування вже пізніше складемо) до 12 тижня. Хтось приймав цей препарат? Є позитивні результати? Імунолог розписала мені дозування і на український біовен, але схиляюся більше до октагам. Я ще прифігела з ціни. Сім флакон получаются десь 27000. Я в шоці, це майже половина вартості протоколу. Хочеться почути чи хтось з таким стикався, бо сума шокує Ссылка на это сообщение
Qwerfgghhhh 21 января 2020 Поделиться 21 января 2020 Усім привіт ! Я зі Львова, зараз у кріо на ЗТГ. Це вже буде третя спроба. Свіжий протокол прольот без імплантації Другий кріо в природньому циклі- без імплантації. Після підсадки відразу захворіла температура 38 @Myraska ти у який кліниці? Ссылка на это сообщение
Лимонный кекс :) 21 января 2020 Поделиться 21 января 2020 @Myraska привіт! Тут є тема По НК тут розкажуть. Взагалі, у вас досить високі показники. Може попередня підготовка ще потрібна? Біовен, так капають в протоколах. Можете спробувати попросити щось дешевше, чи таблетками знижувати. Але чи буде такий швтдкий ефект, як від Біовену. Хтось і на Метипреді вагітніє, і на Преднізолоні. @Myraska і всюди соломку підстелити все одно не вдасться. На жаль. Пробуйте, робіть все, що від вас залежить, але результат не 100 % Ссылка на это сообщение
Qwerfgghhhh 21 января 2020 Поделиться 21 января 2020 Дівчатка, хто робив процедуру PRP ендометрію? Ссылка на это сообщение
Natitusik 21 января 2020 Поделиться 21 января 2020 Девочки, после протокола остался кринон, срок до 12.21 , покупала в Импланте, отдам намного дешевле, если кому надо - пишите в личку... Ссылка на это сообщение
🌷Anne🌷 21 января 2020 Поделиться 21 января 2020 @Myraska лет 5 назад биовен был очень популярен у репродуктологов, его всем подряд назначали, в том числе и мне. Результата он не принес. @Філомена пусть именно это крио будет удачным. 1 Ссылка на это сообщение
Qwerfgghhhh 21 января 2020 Поделиться 21 января 2020 @⚘Anne⚘ дякую !!! Погоджуюсь стосовно біовен, чи він помагає не відомо. У Львові біовен практикує Михайлишин, хоча як репродуктолога ії рекомендують як хорошого спеціалісти, але біовен вона капає усім. А особливо хто має в високий % пo HLA. Ссылка на это сообщение
just-a-girl 21 января 2020 Поделиться 21 января 2020 @Grinasha если животик будет быстренько расти, то уже начиная с 1 скрининга, мне на 13 неделе уже зашивали шм, на 33 еще и пессарий поставили, тк мася была большая и давила на шм приличненько, та не справлялась сама 1 Ссылка на это сообщение
Лимонный кекс :) 22 января 2020 Поделиться 22 января 2020 16 часов назад, Філомена сказал(а): @⚘Anne⚘ дякую !!! Погоджуюсь стосовно біовен, чи він помагає не відомо. У Львові біовен практикує Михайлишин, хоча як репродуктолога ії рекомендують як хорошого спеціалісти, але біовен вона капає усім. А особливо хто має в високий % пo HLA. Так. І в Києві є лікарі, які практикують. Але тут же ситуація така, що є показання у Myraska Тому, можливо це й виправдано. Інша справа, що можна чимось замінити. У мене, наприклад, НК були підвищені тіьки в ендометрії і не значно, вогнищево. Тобто, десь є, десь нема. Після цього мені призначили свічі. Здається якийсь Поліоксидоній чи Галавіт і все.. Ссылка на это сообщение
Myraska 22 января 2020 Поделиться 22 января 2020 @Філомена Інтерсоно. А ти? Дякую, дівчата, за відповіді. Хоч тепер знаю, що це поширена практика.. Будемо капати все, що може допомогти. Схиляюся більше до октагам, ніж біовен. Хоч і дорожчий. @Лимонный кекс :) Дякую. Метипред був в першому ЕКО і в останній інсемінації. Результату нікого. Ссылка на это сообщение
Qwerfgghhhh 23 января 2020 Поделиться 23 января 2020 @Myraska привіт ! Клініка Хміля у Львові. Якщо є потреба то звісно капай, у нашій не легкій справі усе треба пробувати. Перше ЕКО також було в Інтерсоно? Ссылка на это сообщение
Myraska 23 января 2020 Поделиться 23 января 2020 @Філомена перше було в Паренс.В інтерсоно перейшла лише заради лікаря. А в тебе попередні де були? Все кріо чи перший був свіжий? В мене свіжого не було. Пішли одразу в кріо, так як отримали лише один ембріончик. Цього разу також мабуть в кріо одразу. Я вирішила зробити мікроскопію ендометрію, щоб визначити вікно імплантації і точно знати на який день робити перенос. Правда результат треба чекати більше трьох тижнів. Ось ще чекаю. Ти нічого такого не робила? Ссылка на это сообщение
Qwerfgghhhh 23 января 2020 Поделиться 23 января 2020 @Myraska @Myraska Робила інсемінацію у Перенс лікар Чегринець, коли запропонувала ЕКЗ -вирішила у них не робити. Я з самого початку у Хміля Стимуляція отримала 11 - запліднилось 9 до п'ятого дня дожили 4 сніжінки хорошої якості. Був відразу перенос--прольот. Потім гістера -посилили ендрметрій, Кріо у природньому циклі ,все було добре перенос був в 11.00 десь після 15.00 я захворіла висока температура до 38. На наступний ранок пробудилася вся мокра і вже тоді я зрозуміла що то знову прольот Дуже важко морально відхилила від провалу. Зараз кріо на ЗТГ і роблю PRP ендометрію . Наразі маю найцінніші 2 сніжінки і на них моя надія. Підсадка тільки одного ембрірнчика так як вік більше 40 років і маю проблему з шийкою матки. Також мала самостійну вагітність але нажаль завмерла на 9 тиждні.. Після цього намагалася завагітніти і не виходило. Ось така моя історія. Ссылка на это сообщение
Myraska 23 января 2020 Поделиться 23 января 2020 @Філомена в мене також була самостійна була самостійна вагітність, також завмерла, але на 8 тижні. Після цього більше 6 років не було навіть бхб. В паренс були в Жемели і в інтерсоно перейшли за нею. Були дві інсемінації, потім ЕКО. З 15 клітин, запліднилося 6. До третього дня 6 було, до 5 залишився один. Чоловічий фактор. Там печалька. Була гіпера, пішли в кріо. Після прольоту, довго відходили. Обстежувалися, збиралися з духом і фінансами. Взялися добре за чоловіка, через літо покращили дуже його показники. Вирішили спробувати інсеміцію вже в інтерсоно (андролог намовив))) ?. А результату нуль. Більше не хочу бавитися і щось шукати альтернативне. За цей рік пройшла гістеру, дві біопсії. Там все добре. Всі гормоны в нормі. Є незначні поломки в фолаті і тромбофілії. Каріотип і HLA в нормі. До імунітету добралися, там відхилення і підвищені НК. Хочемо знову отримати багато Як (яйники дозволяють - мультифолікуряні), бо погані показники в чоловіка. Вже не дочекаюся, коли почнеться новий цикл. Хочеться знати скільки получиться цього разу. Чи допомогли всі ці вітаміни, уколи і терапії Ух, ото я накнопала багато Ссылка на это сообщение
Qwerfgghhhh 23 января 2020 Поделиться 23 января 2020 @Myraska добре що докопатися до імунітету- щоб це це була причина адже коли не вагітності і не має причини то що робити?! Я здавав каріотип то норма а от по HLA два співпадіння але перечитала багато інфо і вирішила не паритися. Бажаю тобі удачі нехай все буде Ссылка на это сообщение
Myraska 23 января 2020 Поделиться 23 января 2020 @Філомена дякую. Навзаєм. В тебе швидше результат буде. До мого переносу ще далеко ? 1 Ссылка на это сообщение
Популярное сообщение Хельга.с 24 января 2020 Популярное сообщение Поделиться 24 января 2020 А мы сегодня пошли!!! Ураааа!!! Половину комнаты прошел самостоятельно. Эх, давненько я памперсами не кидалась. А тут такой повод. Всем желающим - ЛОВИТЕ! 12 5 1 Ссылка на это сообщение
irusj@ 24 января 2020 Поделиться 24 января 2020 Спасибо за волшебные памперсы. Игореше здоровья крепкого и никаких преград на жизненном пути. 1 Ссылка на это сообщение
Алиса1208 24 января 2020 Поделиться 24 января 2020 @Хельга.с О, это очень значимое событие, поздравляю! Я до сих пор помню первые шаги своего сына, а это было почти 19 лет назад). Следующий этап - "а мы первый раз побежали"). 1 Ссылка на это сообщение
Лимонный кекс :) 24 января 2020 Поделиться 24 января 2020 @Хельга.с урааа! Вітаю! 1 Ссылка на это сообщение
babyyy@ 24 января 2020 Поделиться 24 января 2020 8 часов назад, Хельга.с сказал(а): А мы сегодня пошли!!! Ураааа!!! Половину комнаты прошел самостоятельно. Эх, давненько я памперсами не кидалась. А тут такой повод. Всем желающим - ЛОВИТЕ! Ловлю!!! А вас поздравляю! ?? 1 Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения