Перейти к публикации

Полезные сообщения

• Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

@Алиса1208 я перед пайпелем ничего не сдавала??‍♀️ После процедуры кровило до вечера и потом ещё 2 дня мазня.

После врач ничего не назначала, но она же во время процедуры санацию сделала.

А на какой дц делали пайпель? Может это овуляция, вот яичники и болят?

Привіт, дівчата! Готуємося до другого ЕКО. Через днів 10-12 новий цикл і на стимуляцію. Але буде кріо. Після першого невдалого протоколу хочемо підстелити всюди соломинок. Весною здала імунограму і біопсію на НК-клітини. В іммунограмі відхилення, а кілерів 40 на 1мм2. Зараз все вирішила перездати і знайшла дуже толкового імунолога. І імунограма знову з відхиленням, а кілерів в матці стало 80 на 1мм2.

Рекомендація імунолога за шість днів до переносу 4флакони октагам 5%  50 мл і 3 флакони в день переносу. В разі вдалого протоколу кожні 3-4тижні ще курс препарату (дозування вже пізніше складемо) до 12 тижня. 

Хтось приймав цей препарат? Є позитивні результати? Імунолог розписала мені дозування і на український біовен, але схиляюся більше до октагам. 

Я ще прифігела з ціни. Сім флакон получаются десь 27000. Я в шоці, це майже половина вартості протоколу. 

Хочеться почути чи хтось з таким стикався, бо сума шокує

Усім привіт !

Я зі Львова, зараз у кріо на ЗТГ. 

Це вже буде третя спроба.

Свіжий протокол  прольот без імплантації

Другий кріо в природньому циклі- без імплантації. Після підсадки відразу захворіла температура 38

@Myraska ти у який кліниці? 

@Myraska привіт! Тут є тема 

По НК тут розкажуть. Взагалі, у вас досить високі показники. Може попередня підготовка ще потрібна? Біовен, так капають в протоколах. Можете спробувати попросити щось дешевше, чи таблетками знижувати. Але чи буде такий швтдкий ефект, як від Біовену. Хтось і на Метипреді вагітніє, і на Преднізолоні.

@Myraska і всюди соломку підстелити все одно не вдасться. На жаль. Пробуйте, робіть все, що від вас залежить, але результат не 100 %

Девочки, после протокола остался кринон, срок до 12.21 , покупала в Импланте, отдам намного дешевле, если кому надо - пишите в личку...

@⚘Anne⚘  дякую !!!:reverans:

Погоджуюсь стосовно біовен, чи він помагає не відомо.

У Львові  біовен практикує Михайлишин, хоча як репродуктолога ії рекомендують як хорошого спеціалісти, але біовен вона капає усім.

А особливо хто має в високий % пo HLA.

@Grinasha если животик будет быстренько расти, то уже начиная с 1 скрининга, мне на 13 неделе уже зашивали шм, на 33 еще и пессарий поставили, тк мася была большая и давила на шм приличненько, та не справлялась сама

• Нравится 1
16 часов назад, Філомена сказал(а):

@⚘Anne⚘  дякую !!!:reverans:

Погоджуюсь стосовно біовен, чи він помагає не відомо.

У Львові  біовен практикує Михайлишин, хоча як репродуктолога ії рекомендують як хорошого спеціалісти, але біовен вона капає усім.

А особливо хто має в високий % пo HLA.

Так. І в Києві є лікарі, які практикують. Але тут же ситуація така, що є показання у Myraska Тому, можливо це й виправдано. Інша справа, що можна чимось замінити. У мене, наприклад, НК були підвищені тіьки в ендометрії і не значно, вогнищево. Тобто, десь є, десь нема. Після цього мені призначили свічі. Здається якийсь Поліоксидоній чи Галавіт і все..

@Філомена

Інтерсоно. А ти? 

Дякую, дівчата, за відповіді. Хоч тепер знаю, що це поширена практика.. Будемо капати все, що може допомогти;). Схиляюся більше до октагам, ніж біовен. Хоч і дорожчий. 

@Лимонный кекс :)

Дякую. Метипред був в першому ЕКО і в останній інсемінації. Результату нікого. 

@Філомена перше було в Паренс.В інтерсоно перейшла лише заради лікаря. А в тебе попередні де були? 

Все кріо чи перший був свіжий? 

В мене свіжого не було. Пішли одразу в кріо, так як отримали лише один ембріончик. Цього разу також мабуть в кріо одразу. 

Я вирішила зробити мікроскопію ендометрію, щоб визначити вікно імплантації і точно знати на який день робити перенос. Правда результат треба чекати більше трьох тижнів. Ось ще чекаю. 

Ти нічого такого не робила? 

@Myraska @Myraska

Робила інсемінацію у Перенс лікар Чегринець, коли запропонувала ЕКЗ -вирішила у них не робити.

Я з самого початку у Хміля 

Стимуляція отримала 11 - запліднилось 9 до п'ятого дня дожили 4 сніжінки хорошої якості.

Був відразу перенос--прольот. 

Потім гістера -посилили ендрметрій, 

Кріо у природньому циклі ,все було добре перенос був в 11.00 десь після 15.00 я захворіла висока температура до 38. На наступний ранок пробудилася вся мокра і вже тоді я зрозуміла що то знову прольот

Дуже важко морально відхилила від провалу. 

Зараз кріо на ЗТГ і роблю PRP ендометрію .

Наразі маю найцінніші 2 сніжінки і на них моя надія.

Підсадка тільки одного ембрірнчика так як вік більше 40 років і маю проблему з шийкою матки. 

Також мала самостійну вагітність але нажаль завмерла на 9 тиждні..

Після цього намагалася завагітніти  і не виходило.

Ось така моя історія. 

@Філомена в мене також була самостійна була самостійна вагітність, також завмерла, але на 8 тижні. Після цього більше 6  років не було навіть бхб. В паренс були в Жемели і в інтерсоно перейшли за нею. Були дві інсемінації, потім ЕКО. З 15 клітин, запліднилося 6. До третього дня 6 було, до 5 залишився один. Чоловічий фактор. Там печалька. Була гіпера, пішли в кріо. Після прольоту, довго відходили. Обстежувалися, збиралися з духом і фінансами. Взялися добре за чоловіка, через літо покращили дуже його показники. Вирішили спробувати інсеміцію вже в інтерсоно (андролог намовив))) ?. А результату нуль. Більше не хочу бавитися і щось шукати альтернативне. За цей рік пройшла гістеру, дві біопсії. Там все добре. Всі гормоны в нормі. Є незначні поломки в фолаті і тромбофілії. Каріотип  і HLA в нормі. До імунітету добралися, там відхилення і підвищені НК. 

Хочемо знову отримати багато Як (яйники дозволяють - мультифолікуряні), бо погані показники в чоловіка. 

Вже не дочекаюся, коли почнеться новий цикл. Хочеться знати скільки получиться цього разу. Чи допомогли всі ці вітаміни, уколи і терапії 

Ух, ото я накнопала багато :D

@Myraska  добре що докопатися до імунітету- щоб це це була причина адже коли не вагітності і не має причини то що робити?!

Я здавав  каріотип то норма а от по HLA два співпадіння але перечитала багато інфо і вирішила не паритися.

Бажаю тобі удачі нехай все буде :aistbp::t8313::mama_:

Спасибо за волшебные памперсы. Игореше здоровья крепкого и никаких преград на жизненном пути.

• Спасибо 1

@Хельга.с О, это очень значимое событие, поздравляю! Я до сих пор помню первые шаги своего сына, а это было почти 19 лет назад). Следующий этап - "а мы первый раз побежали"). 

• Спасибо 1
8 часов назад, Хельга.с сказал(а):

А мы сегодня пошли!!! Ураааа!!! Половину комнаты прошел самостоятельно. Эх, давненько я памперсами не кидалась. А тут такой повод. Всем желающим - ЛОВИТЕ!

Ловлю!!! А вас поздравляю! ??

• Спасибо 1
Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...