Перейти к публикации

Полезные сообщения

• Ответы 6,5 тыс.
  • Создано
  • Последний ответ

Лучшие авторы в этой теме

Лучшие авторы в этой теме

Опубликованные изображения

тоже думала про сурмаму, но цена вопроса действительно сильно кусается и ЯК у меня не очень. @Лимонный кекс :) зато сурмама может родить генетически вашего с мужем малыша, а донорский, это донорский...

@Miracle23 так, звичайно розглядаю. Хоча в нинішній ситуації і це дорого... На протокол ще нашкрябаємо - планували ж, а на пгд це ще 50 000 :(

Але у нас ще 1 ембріон на кріо є.

@LiLooshka є ще ядерний перенос. І це дешевше, ніж сурмама. Ядерний - означає, що у донора яйцеклітини беруть оболонку, вставляють ядро яйцеклітини реципієнта (зі збереженням генетичної інформації відповідно), запліднюють, переносять. Ціна на сайті Надії щоб близько 200 000. Сурмама в інтернеті від 540 000

@Лимонный кекс :) вы же можете делать ПГД поочередно, а перед витрификацией оплатить только биопсию,а дальше по возможности проверить по одному два, это же дешевле чем сразу 50 тысяч. А какая у мужа морфология?

• Нравится 1

@Miracle23 @TwinAngelsMom може і справді я вже собі зайве нарахувала :think1:

Я про те, що можна взяти тільки часточки ембріонів дізналася ось тільки від вас. Шукала в нашому прайсі Надії, не знайшла. Тільки 50 чи 48 тис - до 8 ембріонів, або по-штучно по 10 тис.

Ну поки що мабуть перенесу той, що є. Далі подивимось, може не знадобиться :)

мій ВВ щось не дуже щось пропонує. Каже є ембріон - перенесемо, хочете стимулюватись, простимулюємо. Мабуть хотілося би більше ентузіазму. Але про що мова, як уже майже рік після протоколу :sorry:уже певно і забув, як я виглядаю.

о, до речі, мені прийшла податкова знижка сьогодні :class: менше, ніж я очікувала аж на 4 тищі, бо щось там вирішили не враховувати, але все рівно приємно. На весь кріо навряд чи вистачить :think1: 

Тоже смотрели ребёнка от трёх родителей, но это не просто, нужны стимуляции и много попыток и выйдет даже дороже суррогатной. Без стимуляции у меня и так вроде хорошие клетки и эмбрион не замирает после 3 суток, значит дело не совсем в митохондриях. Тут вообще не поймёшь, в чем дело, просто не дано сейчас может. С ПГД даже не хотим заморачиваться, так как по опыту и многочисленным консультациям уже понятно, что мозаицизм на таком уровне развития не даёт понять часто, здоровый ребёнок или нет, поэтому все равно надо делать генетику на 9 неделе, и это не будет гарантией )) но, если бы было много эмбрионов, то можно было бы полное обследование делать. У меня было 4 эмбриона с отличной генетикой, идеальные, но не было даже попытки имплантации  :( 

• Нравится 1
  • Грустно 2

@//триждымама// от і я цього боюся. Ембріончики хороші завжди, до 5 дня доживали. Зазвичай 2 після 5 дня - фрагментація, але в 50% ми завжди вписувались. Інша справа, що їх в принципі у мене малувато.

• Нравится 1

Девочки а окно эмплантации вы не проверяли? Может в нем дело? Двойной перенос в Надии это хорошо, но все же

@babyyy@ я особисто давно про це чую, але сама ніколи не перевіряла. Є ж ще пробний перенос. Це теж типу ловлять вікно імплантації. Все це ефективно, але справа в тому, що так само з певною ймовірністю. Тобто є випадки, коли все виходить, є випадки, коли незважаючи на всі процедури - результат негативний. Мені при подвійному переносі давали 70% успішності, щоб ви розуміли. Але віз і нині там. Я би ще пробувала подвійний перенос, але тільки якби у мене було багато клітин. Якщо необхідна буде ще раз стимуляція, то погоджусь на подвійний перенос тільки за наявності 8-10 ембріонів. А то маючи 3, 2 з них я вже витратила. Я останнім часом все більше схиляюся до переносу 1 ембріона на 1 цикл. Хоча завжди мріяла про двійнят... 

Була сьогодні на УЗД. Чисто для себе. Карантин пішов на користь :) Довгі піші прогулянки і регулярний кекс чудово покращують кровообіг :malicious: Ендометрій космічних для мене розмірів - 9-12 мм

• Нравится 3
2 часа назад, Лимонный кекс :) сказал(а):

@babyyy@ я особисто давно про це чую, але сама ніколи не перевіряла. Є ж ще пробний перенос. Це теж типу ловлять вікно імплантації. Все це ефективно, але справа в тому, що так само з певною ймовірністю. Тобто є випадки, коли все виходить, є випадки, коли незважаючи на всі процедури - результат негативний. Мені при подвійному переносі давали 70% успішності, щоб ви розуміли. Але віз і нині там. Я би ще пробувала подвійний перенос, але тільки якби у мене було багато клітин. Якщо необхідна буде ще раз стимуляція, то погоджусь на подвійний перенос тільки за наявності 8-10 ембріонів. А то маючи 3, 2 з них я вже витратила. Я останнім часом все більше схиляюся до переносу 1 ембріона на 1 цикл. Хоча завжди мріяла про двійнят... 

Була сьогодні на УЗД. Чисто для себе. Карантин пішов на користь :) Довгі піші прогулянки і регулярний кекс чудово покращують кровообіг :malicious: Ендометрій космічних для мене розмірів - 9-12 мм

Читала сегодня график один здесь. Подсадили два эмбриона. 22 дц - 1сб+, 30 дц - сб 3+. Так что бывает по-разному.@Лимонный кекс :) :kulachki:Если что, я буду крестной.;)

• Нравится 1
  • Ха-ха 1

Девочки,тоже буду рада отзывам про окно имплантации. Мне рекомендовано. Но после последнего крио,долго восстанавливался цикл, очень.((( А потом думала весной сдам этот анализ,а тут карантин . Вообще у меня тоже три пролета,хз в чем дело((

@//триждымама// значить не всім пропонують :)))) А тим, кому підходить. Ну та геть. Аби результат був. Все рівно той, хто перенесе "вагітний" ембріон буде найкращим

• Нравится 3

@Лимонный кекс :) Я тоже так думаю, что когда мало эмбрионов эти двойные переносы- не очень подходят.. Задавала вопрос на дне открытых дверей Надии про окно эмплантации , и про двойной перенос когда мало э- проигнорировали( причём дважды.

Мне Борисов говорил,что при двойном переносе процент успеха увеличивается до 70, при этом риск двойни всего 6-7%. 

• Нравится 1

@Miracle23 ага, так і мені казали. Тільки напевно не тоді, коли це 4-5-нний протокол :)

затарилась вітамінами. Починаю активно приймати :girl_bye:

йшли днів 12 з ІХерб

• Держу кулачки 2

@darinkamalinka в Надии таким образом определяют нет ли сдвигов в окне имплантации, ищут пиноподии. В интернете есть информация более подробно)

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.
  • Сейчас просматривают   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.

• Создать...