irusj@ 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 @Лимонный кекс :) Вряд ли он так понизится. При низком гомоцистеине появляется слабость, быстрая утомляемость. Кофе покрепче попить, и норма будет. Я с высоким гомиком уже 5 месяцев совсем его не пью, а все равно хочется. Ссылка на это сообщение
Хельга.с 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 @Лимонный кекс :) нет. Но вряд ли он будет ниже нормы. Ссылка на это сообщение
Myraska 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 Я сьогодні в черговий раз переконалися, який в мене чудовий чоловік. Пішов сьогодні здавати фіш. Сказав, якщо в нього печалька і причина в ньому, то він без питань згідний на донора. Я правда в шоці, бо сама ще про таке не думала. 1 Ссылка на это сообщение
irusj@ 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 @Myraska Настраивайтесь на лучшее. Всегда можно сделать ПГД. Ссылка на это сообщение
Myraska 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 @irusj@ я маю ще велику надію, що цього всього не треба буде нам. Не маю нічого проти пгд, просто не хочу мучити діток, що є. А йти на свіжий протокол не хочу, раз є дітки. Цей протокол має бути переможним. Сьогодні почалися гості, отже починаємо довгий протокол. Вийшла з будинку (живемо в приватному), а в нас на комині сидить лелека ну хіба не знак? 1 13 Ссылка на это сообщение
Кристинка78344 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 @Myraska ну с началом забеременительного протокола!!!! Апчхииии на вас 32 недельное !!!!!! 1 Ссылка на это сообщение
Тефия 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 Привет всем! Девчёночки, кому нужен DHEA25, произв.Jarrow, осталось 39 капсул, срок до 11/20. Просто отдам Пишите в личку Ссылка на это сообщение
irusj@ 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 @zvenia посмотрела, доплер на 7 день после овуляции делают, а не на 6. Напутала я немного. 1 Ссылка на это сообщение
Myraska 18 июня 2020 Поделиться 18 июня 2020 @zvenia@zvenia@zvenia@zvenia А скільки флаконів ви капали біовену? Мені імунолог спочатку призначила біовен, але вже в протоколі змінила на філстим. В цьому протоколі Ре думає спробувати все таки біовен. Але початкова доза від імунолога була 5 флаконів, блін за ці гроші можна ще одне кріо зробити. Поки що Ре не сказала дозу, надіюся знизить. Я розумію, що від ваги тіла залежить, я не маленька, але все дуже дорого. Якщо ми ще на думаємо робити подвійний перенос, то сума буде майже як за свіжий зі стимуляцією. Трохи я підвисла. Якби ще не цей карантин, так би важко не було в плані грошей((( Ссылка на это сообщение
***Артемида*** 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 23 часа назад, Хельга.с сказал(а): @***Артемида*** мог и за меньшее время образоваться. Я после тех операций дважды в год у гинеколога как штык. Боюсь опять повторения... Рентгены были 16 июня и 24 сентября, а операция 16 ноября в 2015 году. Получается последний рентген за 2 месяца до операции. И за яичники ничего не говорили. 16.06.2020 в 22:00, ?Anne? сказал(а): Согласилась сейчас на эксперимент, одну процедуру PRP сделали. В новом цикле будет вторая. А в какой вы клинике? Для чего назначили эту процедуру? Ссылка на это сообщение
zvenia 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @Myraska 5 флаконів по 100 чи 50? я капала 1 флакон по 100 в день переносу і ще пила метипред з початку протоколу. я теж була в 2-х імунологів, перший просто викачка грошей, інший сказав, що це не факт , в тому, що причина в активних нк-клітинах. адже не всі їх перевіряють , звичайно, що ми хочемо перестрахуватись і іншого вибору в нас немає. Можливо у організмі запущені аутоіммуні процеси, як в мене, що і викликає цю активність, в мене АІТ. РЕ спочатку назначила, два флакони, все думала коли іх капати, але потім вирішила один. моя вага 54 кг. на тому тижні я піду здавати знову нк-клітини, адже діє біовен 1 міс, тому хочу таким чином, перевірити його дію. разом з тим, думаю здати Антитела к глиадину, можливо вся причина в глютені. Ссылка на это сообщение
Лимонный кекс :) 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @Myraska а НК-клітини підвищені в крові чи в ендометрії? От мій РЕ взагалі не вірить в те, що імунологія впливає на імплантацію. На виношування, на ранні зриви - так, а на імплантацію - ні. Я ще серйозно думаю над тим, щоб дослідити сумісність. Зараз роблять (правда не скрізь, а лише в тих клініках, де це досліджують) якісь аналізи на КІР і HLA s2. КІР - це жіночі клітини, які при високих НК в ендометрії вбивають ембріончик, HLA s2 - чоловічі. Я на жаль, так гарно не поясню Спробуйте почитати в інтернеті про механізм дії. Ну коротше, коли в ембріоні оцей чоловічий має несумісність з жіночим, то імплантація не відбувається. Відповідно, якщо є оця несумісність, то варіанти 2 - або донорські ЯК або сурмама. Ця тема зацікавила, бо я маю аутоімунне захворювання. І, хоча воно на мене ні як не впливає і лікар каже, що вагітності не завада, але ніхто не знає, в якому місці цей аутоімунний процес може раптом спрацювати. На те він і аутоімунний, мігруючий. У когось щидовидку, у когось НК-клітинами валить, у когось на шкірі, як у мене, у когось на суглобах (артрит, наприклад). Хоча ще давно, коли у імунолога обстежувалась, то казав теж, що вагітності це не завада. Але десь же повинна бути причина??? 4 прольоти. Так не буває, щоб не було причин Це ж природа - вона прагне до розмноження. Ссылка на это сообщение
zvenia 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @Лимонный кекс :) так-так причина десь має все ж таки бути, але, потрібно бути мільйонером, щоб її знайти, нажаль. так я вже теж в курсі про цей аналіз, він не здешевих: Ссылки скрыты. чи потрібно його здавати, коли взагалі прольот? запитаю наступного разу коли буду в РЕ. хотя мені здається, більшість РЕ працюють по накатаній схемі, сильно цим не переймаються, а про глютен і каву, взагалі покрутять в області біля виска. тут логічно, маєш бажання і кошти здавай, ніхто не забороняє. Ссылка на это сообщение
Лимонный кекс :) 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @zvenia ну, розумієш, загалом так, більшість працюють по протоколу і все. І це насправді правильно. Уявіть, який був би сир-бор, якби кожен лікар лікував, як хотів. Адже саме від цього і прийшли до нової системи, найбільш безпечної. Більшості пацієнтам ці схеми допомагають. Хтось продовжує робити нові дослідження і впроваджувати нові технології в галузі репродукції, а інші 80% працюю по схемі. Залишається якихсь 20% проблемних пар, яким ці схеми не підходять. А тепер рівняння: з ким вигідніше працювати? Для фінансів, для рейтингу, для успішності?. З іншого боку, позиція, якої зараз дотримуються більшість лікарів і мій, зокрема, що все повинно бути максимально природно для організму, теж правильна. Тобто, мінімум підтримки (тільки прогестерон), мінімум додаткових процедур. Можлива наша проблема у тому, що ми забагато себе накручуємо? Все одно вагітність - це справа випадку, щоб ми не робили. І з тонким ендометрєм, і з онкологією, і з міомами, і з перев'язаними трубами, і зі СПКЯ, і з АМГ 0,1 - жінки вагітніють! Тому що - це природа, в ній все продумано. Будь-який організм на землі прагне розмножуватись. Але й залишаються такі, у яких не виходить. Це також продумана природа, яка захищає, можливо, у такий спосіб, від перенаселення. @zvenia це не той аналіз в Сінево. Їх нема в загальному обіході. Роблять тільки ті, що зараз досліджують і пишуть роботи по цьому. Десь у Львові чула і у нас в Надії, як виявилось. Але скільки коштує я не знаю. 2 Ссылка на это сообщение
Myraska 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @zvenia @Лимонный кекс :) 5 флаконів по 50. Моя вага 67(((( Метипред також приймала при минулому переносі та останній інсемінації. В ендометрії 82 нк клітини. В крові понижені, але співвідношення завищене (чесно кажучи не пам'ятаю точно, але знаю що не сходиться в мене нічого ?). Ми здавали з чоловіком HLA сумісність, в нас сумісність 0%, що буває дуже рідко і мало б нам це навпаки допомогти. Але про ці інші аналізи я навіть не чула. Я здавала аналіз на антинуклеарні антитіла, щоб дізнатися чи є аутоімунні захворювання, там все добре, але я так розумію це лише на якусь певну групу захворювань. Ссылка на это сообщение
zvenia 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @Лимонный кекс :) тобі б книги писати чи десь в тій сфері працюєш?))))) ні, це він. в надії ось цей : HLA-типирование (2 лица) - 13 310,00. @Myraska а де здавали? я не можу подивись скільки нк в мене, копію собі не взяла з надії. а що означає в ендометрії? я кров просто здавала Ссылка на это сообщение
Хельга.с 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 4 часа назад, ***Артемида*** сказал(а): Рентгены были 16 июня и 24 сентября, а операция 16 ноября в 2015 году. Получается последний рентген за 2 месяца до операции. И за яичники ничего не говорили. А в какой вы клинике? Для чего назначили эту процедуру? Рентген яичников, дважды?! Склеротизирование может быть не видно по узи. Мне делали именно рентген яичников. То еще удовольствие... В пупок вводили толстую иглу и живот накачивали как шарик чистым кислородом. А потом нужно было вывернуться, чтоб яичники “повисли в воздухе”. И отходняк от процедуры похлеще чем после операции - боль адская несколько дней. Результат поверг врача в шок - она не ожидала, что у меня там все настолько серьезно... С перепугу и всем остальным своим девочкам сделала рентген, но такой алес был только у меня ))) Ссылка на это сообщение
Myraska 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @zvenia HLA здавали в державному генетичному центрі. Мене Ре туди скерувала. Доречі ціна від сінево відрізняється космос. Ми тоді здавали з чоловіком ще каріотип і, то за все заплатити 4 чи 4,5 тис грн. Це був березень 2019. А в сінево лише HLA 10 тис. Запитайте в ре. Були б ви зі Львова, я б дала телефон. А на НК клітини брали біопсію. Перший раз брали одразу коли робили гістеру, а другий, коли сем. Брала сама Ре. Ці аналізи здавала у своїй клініці. Аналіз на НК не такий дорогий, в нас 600 грн здається, але дуже не приємний Ссылка на это сообщение
zvenia 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @Myraska мені такого ре навіть не запропонувала , а я щойно узнала. за таку ціну варто і у львів зїздити) Ссылка на это сообщение
Myraska 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 @zvenia дивно, мені після першого прольоту одразу сказала йти здавати. Хоча, я кщо нормально, то каріотип принаймні мали вже до того здати, тим більше була зб. Але то вже ми затупили))) Може вам варто звернутися в державний центр планування сім'ї? У Львові він якось так називається, у вас теж мусить бути. А не варіант самій Ре запропонувати? Ссылка на это сообщение
korovko 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 17.06.2020 в 18:07, ***Артемида*** сказал(а): Первая Акашева, Космическая больница, второй Червоный - 9ка, Днепр у моей кумы после лапоры на внематочную у Акашевой, тоже оказались порезаны яичники, в протоколе операции и выписке - ни слова 2 Ссылка на это сообщение
***Артемида*** 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 4 часа назад, Хельга.с сказал(а): Рентген яичников, дважды?! Склеротизирование может быть не видно по узи. Мне делали именно рентген яичников. То еще удовольствие... В пупок вводили толстую иглу и живот накачивали как шарик чистым кислородом. А потом нужно было вывернуться, чтоб яичники “повисли в воздухе”. И отходняк от процедуры похлеще чем после операции - боль адская несколько дней. Результат поверг врача в шок - она не ожидала, что у меня там все настолько серьезно... С перепугу и всем остальным своим девочкам сделала рентген, но такой алес был только у меня ))) А, нет. Был рентген малого таза с проверкой труб. Гистеросальпингография 1 час назад, korovko сказал(а): у моей кумы после лапоры на внематочную у Акашевой, тоже оказались порезаны яичники, в протоколе операции и выписке - ни слова Ох, Акашева тоже оставила мне плохие восспоминания. Всю жизнь буду этих двоих врачей вспоминать. 3 Ссылка на это сообщение
Лимонный кекс :) 19 июня 2020 Поделиться 19 июня 2020 11 часов назад, zvenia сказал(а): @Лимонный кекс :) тобі б книги писати чи десь в тій сфері працюєш?))))) ні, це він. в надії ось цей : HLA-типирование (2 лица) - 13 310,00. @Myraska а де здавали? я не можу подивись скільки нк в мене, копію собі не взяла з надії. а що означає в ендометрії? я кров просто здавала Ні ))) Просто інколи люблю аналізувати і філософствувати. Мабуть тому істинних друзів у мене не багато. Забагато п..думаю ))) Боже, дівчата, я така рада, що мені такі "дракони" не попадалися :((( Були свої приколи, але щоб настільки, то Бог милував. ну такі жахи розказуєте. @zvenia то не простий HLA тест. Там якийсь хитрий ))) От у мене НК в крові теж навіть понижені. В ендометрії в Ісіді колись робила, то були вогнищево підвищені. Тобто, на деяких ділянках був високий, на деяких - нормальний. І то, титри не дуже високі. Там щось норма до 20, а у мене чи то 25 чи то 30 бувли. Мене з такими показниками Паламарчук відправила вагітніти самостійно. Ну лікування якесь призначила звичайно. Є ще такий аналіз: імунний статус ендометрію. Ссылка на это сообщение
malecha! 23 июня 2020 Поделиться 23 июня 2020 Порадьте будь ласка доброго генетика в м.Дніпрі, або в м.Києві, м. Харкові. Ссылка на это сообщение
irusj@ 23 июня 2020 Поделиться 23 июня 2020 @malecha! В Харьковском Импланте Сторчак, девочки очень хвалят. Она и по Скайпу консультирует. Так 700 кажется стоит, по Скайпу 350. Ссылка на это сообщение
Полезные сообщения